Athlenda

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η επιστροφή του λύκου..


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στη Μόσχα και αναμένεται αφού κάνει μερικές προπονήσεις να υπογράψει με την ΤΣΣΚΑ. Η ευκαιρία του Θοδωρή και οι σκέψεις του Μεσίνα..



Τον πετύχαμε εχθές το μεσημέρι στο Ελ.Βενιζέλος να αναχωρεί για Μόσχα. Ο Παπαλουκάς στο ..λυκόφως της καριέρας του έχει μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία στα χέρια του η οποία καλύπτει στο έπακρο κάθε πιθανή φιλοδοξία του αυτή τη στιγμή..

Γυρνάει στη δική του ομάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός ή παλιότερα ο Πανιώνιος δεν υπήρξαν ποτέ οι "δικές" του ομάδες. Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα η ιστορία θα γράψει το όνομα της ΤΣΣΚΑ πρώτο από όλα σε κάθε αναφορά για τον Έλληνα γκαρντ. Ο Μεσίνα βλέπει πράγματα στον Θοδωρή. Κυρίως από θέματα νοοτροπίας. Ο Παπαλουκάς ξέρει τι ζητάει ο Ιταλός κόουτς εντός και εκτός παρκέ. Έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει από τον Μίτσοβ να ενεργεί σαν σύγχρονη version  του Θοδωρή. Οι Ρώσοι αποτελούν μια από τις καλύτερες passing teams της διοργάνωσης με πολλούς πραγματικά καλούς δημιουργούς στο παιχνίδι τους. Επίσης όσο περνα ο καιρός και δούλευαν την επίθεση τους, κατάφεραν να αποκτήσουν υπομονή και πιό καθαρή σκέψη στις επιλογές τους. Εδώ κάπου μπαίνει ο Παπαλουκάς. Ο Μεσίνα θα τον προσθέσει στην ομάδα των "δημιουργών" (κατά τα πρότυπα του ΝΒΑ όπου οι παίκτες χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τις δεξιότητες τους την προπονηση) δίπλα στους Τεόντοσιτς, Κριάπα, Μίτσοβ, Πονγκράσωφ, Τζάκσον. Το επίπεδο στο οποίο μπορεί να παίξει άμυνα και να γενικά να σταθεί στα μετόπισθεν θα αποτελέσει θεωρώ το πιό βασικό κριτήριο για το χρόνο συμμετοχής του.  Παράδειγμα , πέρυσι με τον Μπλάτ είχε θέμα.. Σίγουρα είναι αναμφισβήτητο το ότι μπορεί να αναμείξει και να κρατήσει ζεστούς στην επίθεση της αρκούδας τους δύο Αμερικανούς wings (Ουίμς-Κρίστμας) και φυσικά να ταϊσει τους δύο finishers κοντά στο καλάθι Kαούν-Κρίστιτς.  Ήθελε την προσωπικότητα του ο Μεσίνα στην περιφερειακή γραμμή ώστε να ισορροπήσει την ωρολογιακή βόμβα-Τεόντοσιτς και τον κλειδωμένο στη half court offense Τζάκσον.

Όπως και να'χει ο Παπαλουκάς ανταμείβεται για την υπομονή του τόσο καιρό, καθώς εφόσον υπογράψει έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κλείσει τη καριέρα του με κινηματογραφικό φινάλε.. Στη μεγάλη του αγάπη και νικητής..

281 σχόλια:

  1. Mένει να δούμε λοιπόν αν μπορεί όπως είπες να παίξει άμυνα και να τρέξει σε υποφερτό βαθμό.Επίσης να κάνει σε αξιοπρεπές και επαγγελματικό επίπεδο επιθετικές δουλειές,όπως σουτ,μπάσιμο κλπ..
    Για μένα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Τέο.Δύσκολα θα πάρει έστω και το χρόνο συμμετοχής που είχε πέρσι στη μακάμπι.Εδώ ακόμα και ο τεράστιος γιασικεβίτσιους μετα βίας υπάρχει στη μπάρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή κίνηση από ΤΣΣΚΑ. Εγώ βλέπω να μένει εκτός ο Πονκρασόφ ο οποίος έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο καιρό δεν έπαιζε πάνω από πέντε λεπτά...

    Rajon Rondo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο θα ηθελα να του εξαργυρωσουμε ολες τις χαρες που μας χαρισε στους 8 η ακομα καλητερα στο F4. οπως καναμε στον γιανναρο τον μπουρουσαρο τον γαμπρο του μακη του μεγαλοπρεπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλός παίκτης στα νιάτα του,μεγάλο λάθος η επιστροφή στην Ελλάδα οπού είναι ιδιαίτερα υποτιμημένος.Ο πρώτος σε assist στην ευρωλίγκα και ο μεγαλύτερος εκφραστής του σκεπτόμενου ελληνικού μπάσκετ(πολύ φοριέται τελευταία)μαζί με Διαμαντίδη και Ζήση ίσως, όσον αφορά τα playmaking abilities.Euroleague Legend...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιχτης μυαλο με πολυ καλη διεισδυση και απιστευτος αμυντικος. μπορουσε να μαρκαρει μεχρι και το αντιπαλο 4αρι. επιθετικα βοηθουσε μονο αν το χρειαζοταν η ομαδα αν και σε μια χρονια σε γαυρο και σε αλλη μια σε ρωσους εκανε οργια... το τριποντο αν τον αφηναν λογικα το εβαζε αν και γενικα δν ηταν και το φορτε του. Η 3αδα διαμαντιδης ζησης παπαλουκας εκαναν την εθνικη που ολοι ξερουμε. Στην ελλαδα δν ειχε ποτε τουσ συμπαικτες π επρεπε για να σηκωσει τιτλους, και τελικα ειναι μαυρο πανι για τους γαυρους. ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ απλα χωρις διαρκεια ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κορύφωση της σταδιοδρομίας του "συμπιέστηκε" στη 5ετία 2005-2010 αφού άργησε σχετικά να ανθίσει ή μάλλον να βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες για να αναδειχθεί σε κορυφαίο επίπεδο αφού έπεσε στο πέσιμο της αυλαίας του Ολυμπιακού στη πρώτη του θητεία και στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ήταν στο πέσιμο της δικής του αυλαίας αφού όδευε προς τα 32(με εξαίρεση τη πρώτη χρονιά που ήταν πραγματικά καλός και ας λένε οι άμπαλοι συγγαβροι ό,τι θέλουνε).

      Προσωπικά θα τον ξεχωρίζω πάντα για τα πολύ μεγάλα παιχνίδια που έκανε με την Εθνική όταν η μπαλα έκαιγε και είναι ο μοναδικός που το έχει κάνει με τέτοια συνέπεια μετά τους 2 μεγάλους Γκάλη και Γιαννάκη. Ειδικά τα παιχνίδια του 2005 με Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία, το 101-95 (ένα είναι το 101-95) και το παιχνίδι με τους Σλοβένους το 2007 θα μείνουν στην ιστορία. Τα Φ4 του 2006 και του 2007 τα βγάζω έξω από την εξίσωση διότι σε συλλογικό επίπεδο γίνανε και από άλλους, αλλά σε εθνικό επίπεδο δεν υπάρχει ανάλογο.

      Είναι κρίμα που δεν αναγνωρίζεται ή μάλλον υποτιμάται εντός των συνόρων όπως πολύ σωστά έγραψε ο pantopolis#12 αφού η 2η θητεία του στον Ολυμπιακό τον έφθειρε ανεπανόρθωτα και "επισκίασε" το παρελθόν του, συλλογικό και εθνικό.

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστα παναγο μεγαλο λαθος να επιστρεψει στον ολυμπιακο που ποτε αλλωστε δν αγαπηθηκε

      Διαγραφή
    3. Για να μη παρεξηγηθώ, λάθος δεν είναι να πας στην ομάδα που γουστάρεις (δεν αμφιβάλει κανείς για αυτό υποθέτω). Όταν ανακοινώθηκε ο Παπαλουκάς πέταγα από τη χαρά μου. Αλλά εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως δεν υπήρχαν οι προυποθέσεις για να αποδώσει αυτή η συνεργασία τους καρπούς που όλοι προσδοκούσαν. Έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης αλλά σίγουρα όχι το μεγαλύτερο (π.χ. όταν έχεις το Παπαλουκά και φέρνεις στο 3 τον Τσίλντρες κάτι δε πάει καλά).

      Την αγάπη σε μεγάλο βαθμό τη φέρνουν και τη διατηρούν οι επιτυχίες, αυτές δεν ήρθαν οπότε μοιραία ήρθε η φθορά (μαζί με 2-3 δηλώσεις που δεν άρεσαν στους οργανωμένους).

      Διαγραφή
  6. Jim εγω δεν πιστευω οτι ειναι τελειωμενος σαν παικτης ο Παπαλουκας,παρα το αποτυχημενο περασμα του περυσι απο τη Μακαμπι.. πιστευω παιζει σημαντικο ρολο κ το κατα ποσο ταιριαζει ενας παικτης στο στυλ παιχνιδιου μιας ομαδας..κατι το οποιο ανεφερε προσφατα κ ο Μπατιστ αναφερομενος στις διαφορες αναμεσα στο τροπο παιχνιδιου Παναθηναικου κ Φενερ..

    π.χ βλεπουμε ο Λογκαν που περυσι δεν ταιριαζε στον Παναθηναικο κ επαιζε λιγο,φετος κανει παπαδες με τη Μακαμπι..ειναι κ το καπως πιο αναρχο στυλ παιχνιδιου της Μακαμπι(ο Μπλατ δινει αρκετες πρωτοβουλειες στα γκαρντ του ή ειναι η ιδεα μου?) που ευνοοει περισσοτερο τα γκαρντ που μπορουν να δημιουργησουν φασεις για τον ευατο τους(Λογκαν παλιοτερα Παργκο,Λανγκφορντ) παρα για τους υπολοιπους(οπως ο Παπαλουκας)..

    αν ο Παπαλουκας μπορεσει να σταθει αξιοπρεπως στην αμυνα μπορει να βρει καποια λεπτα συμμετοχης στο πιο ορθολογικο μπασκετ του Μεσινα..επιπλεον μιλαμε κ για τον Μεσινα εναν απο τους κορυφαιους ευρωπαιους προπονητες..με διαφορα τρικ κ εχοντας ιδιαιτερα αθλητικους παικτες στην διαθεση του(Κριστμας,Γουιμς,Κριαπα,Βορονσεβιτς,Μιτσοβ)πιστευω μπορει για καποια λεπτα να κρυψει τις οποιες αδυναμιες του Παπαλουκα στην αμυνα..οπως εκανε κ ο Ομπραντοβιτς με τον Σαρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλεον εχει να παιξει μπασκετ πολλους μηνες.. και μακαμπι δν επαιζε καν.. οποτε μιλλαμε για 2 χρονια εκτος ουσιαστικα?? θα δειξει αν μπορει να δωσει κατι.. επειδη ομως ειναι η ομαδα του πιστευω οτι θα λαμψει για τελευταια φορα

      Διαγραφή
  7. Καλημερα,αλλη μια στοχευμενη διορθωτικη κινηση της τσσκα(μετα το κριστμας και μετα τα κριστμας)-προφανως ο μεσινα με το τεοντοσιτς και πογκρασοφ ειναι αδυνατο να παιξει το σετ μπασκετ που θελει παρα τα αποτελεσματα,ο παπαλουκας θα κανει οτι και στη πρωτη του θυτια θα ξεκουραζει το τεοντοσιτς που θα εχει δωσει το γνωστο του ρυθμο....φρεναρωντας και τους λοιπους που ειναι ελευθερας βοσκης παιχτες,10-15 ποιο στρωτου μπασκετ ειναι ενα συν στα σχεδια του ιταλου,ειναι αρκετο ομως;;;;;ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Παπ ξαναβρεί ηρεμία και δουλέψει τα πόδια του - έστω για 2 μήνες, θα μπορεσει σίγουρα να δώσει κρισιμα 10λεπτα στην ΤΣΣΚΑ.
    Στη Μόσχα δούλεψε φοβερά κι έγινε παικταράς, πραγματικά μακάρι να είναι ήδη σε καλή κατάσταση και να κλείσει την καριέρα του ευτυχισμένος.
    Μόνο εγώ έχω την εντύπωση οτι δεν έκανε πολύ καλή ζωή για αθλητης τέτοιου επιπέδου όσο καιρό ήταν στην Ελλάδα;
    Jim είσα όαση φίλε μες στο διαδίκτυο... Κι αν κάποια παιδάκια γράφουνε καμιά βλακεία στα σχόλια, εμείς που αγαπάμε την σπυριάρα δεν ξενερώνουμε, σιγά μην κάτσουμε να τα διαβάσουμε ή να απαντήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναμενω με ανυπομονησια να δω σε τι επιπεδο φυσικης καταστασης ειναι ο τεο, εκει ειναι η μονη μου ανησυχια κ κατα το ποσο μπορει να παιξει αμυνα απεναντι στα γρηγορα γκαρντ, για τις οργανωτικες του ικανοτητες τα λογια ειναι περιττα. Ο τεο ειναι 35, για εμενα ειναι κακο αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια κ θεωρουμε τελειωμενο οποιον παιχτη ειναι πανω απο 32, πολυ κακως, ο παιχτης εφοσον ειναι σοβαρος επαγγελματιας κ αποφευγει τις κρεπαλες μια χαρα μπορει να σταθει σε τοπ επιπεδο για 5-10 πολυ ποιοτικα λεπτα ακομη κ στην δυση της καριερας του. Ενα απο τα πραγματα που πραγματικα ζηλευω στο ΝΒΑ ειναι αυτο, οτι βλεπω πραγματικους θρυλους του αθληματος να ειναι σε τοπ κατασταση ακομη κ στα 35++ ,, αυτο γιατι να μην γινει κ εδω ρε παιδια? Αλλες προπονησεις θα μου πειτε κ δεχτο αλλα κ εδω αλλο ειναι το μπασκετ πιο αργο κτλ ...

    Ο μεσινα προφανως θελει απο τον τεο ~5-7 λεπτα σκεπτομενου/σετ μπασκετ , τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγοτερο. Να εχει μια σταθερα για οταν ο μιλος αρχιζει τα τρελα του κ οταν απλως θα θελει να εχει την ομαδα χαλιναγωγημενη κ οχι στα χερια του μιλος/τζακσονς. Μπορει να τον κρυψει στην αμυνα, σχετικα καλα ειδικα με τα καλα κορμια που διαθετει η τσσκα.

    Υ.Γ. Το εχει η μοιρα του να ερχεται καθε χρονο ΟΑΚΑ ο τεο, δεν το κρυβω οτι θα ηθελα να τον δω στα πρασινα παρολο το ιστορικο του κτλ. Προφανως κ θα μεινω με το απωθημενο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστευεις οτι ο διαμαντιδης αν το θελει βεβαια και δν εχει κουραστει δν μπορει να παιζει οσο και ο νας?? να παει στα 35+ γιατι για τετοιο αθλητη μου κανει.. και μαλιστα οχι να παιζει 5,10 λεπτα αλλα 20 λεπτα

      Διαγραφή
    2. Αν δεν παιξει ο Μητσος δεν ξερω ποιος τοτε , εκτος αν αποσυρθει ποιο νεος.

      Διαγραφή
    3. Μαζί σας παίδες, με τη δουλειά που πέφτει σε επίπεδο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, δεν μπορεί ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ παίκτης να μην βγάζει ένα 10/15λεπτο σε κορυφαίο επίπεδο... Δεν είπαμε να παίξεις 40 λεπτα, όπως στο 80-90, που έπαιζαν σταθερά σαραντάρια... Ειδικά όταν δεν έχεις πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς... Εντάξει, είναι άλλο πράμα αν έχω πάθει χιαστούς, μηνισκο και εχω κάνει 3 χειρουργία στα γόνατα και ίσως στη μέση (βλέπε τον υπέρτατο άτυχο Βασιλόπουλο) και άλλον να έχω πάθει 2 διαστρέμματα και 2 μέτριες θλάσεις...

      Διαγραφή
    4. γιατί το καταπίνουν το φαρμακάκι τους φίλε στο nba.

      Διαγραφή
    5. αυτό με το ΝΒΑ και την "ελευθερία" που απολαμβάνουν οι παίκτες του το έχω δει και διαβάσει πολλές φορές, αλλά μήπως είναι αστικός μυθος; Ολοι μιλάνε με μισόλογα γύρω από το θέμα και συντηρειται μια ασάφεια γύρω από το θέμα (για επίσημα χείλη μιλάω, όχι για εμάς εδώ)

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα κι από μένα.... νομίζω πως θα συμφωνήσω με όσους φίλους λένε ότι μπορεί ένας αθλητής να αποδώσει και σε μια ας πούμε προχωρημένη ηλικία. Πιστεύω βοηθάνε πολλά πράγματα πλέον.... και η εξέλιξη της τεχνολογίας και των επιστημών γενικότερα, πχ της φυσιοθεραπείας που άλλα γνώριζαν πριν 10 χρόνια αλλιως προσεγγίζουν κάποια πράγματα πια (πριν 10 χρόνια πόσοι γνωρίζαμε ή πόση εμπιστοσύνη είχαμε πχ στο βελονισμό ή στα κρουστικά κύματα) ? Συνεχώς βγαίνουν καινούργιες θεραπείες αποκατάστασης όχι μόνο για τραυματισμούς αλλά για αποθεραπεία μετά τους αγώνες, τις προπονήσεις, ο τομέας της διατροφής έχει εξελιχθεί επίσης... νομίζω τους δίνεται η δυνατότητα ανάλογα πως εκείνοι θα ¨σεβαστούν¨ το σώμα τους και τη φυσική τους κατάσταση να αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο για περισσότερα χρόνια από ότι γινόταν παλαιότερα.

      Διαγραφή
    7. Παιδιά συμφωνώ με όσα λέτε αλλά εκτός από την πρόοδο που έχει κάνει η επιστήμη για να έχει διάρκεια ένας αθλητής χρειάζεται να διαθέτει ψυχή αλλά και προσήλωση σε αυτό που κάνει. Ακόμη και παλαιότερα υπήρχαν αθλητές όπως ο A.C. Green ή ο Robert Parish που επέδειξαν αξιοθαύμαστη αντοχή. Ο A.C. Green είχε δηλώσει μάλιστα πως απείχε καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

      saxon

      Διαγραφή
  10. Παίδες, αν είσαι σωστός αθλητής (δηλ. σκυλί πειθαρχίας και καλόγερος) μπορείς να παίζεις άνετα μπάσκετ σε τοπ επίπεδο μέχρι 38-40 ετών. Για τον Παπαλουκά βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσον είναι. Οι περισσότεροι Έλληνες μπασκετμπολίστες δεν είναι καλοί αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ κάθετα.Σίγουρα μπορούν να υπάρξουν περιπτώσεις που θα αποτελέσουν την εξαίρεση...αλλά μην το βλέπετε εγωιστικά και δεν υπάρχει άλλος.
      Δεν είναι οτι δεν θέλει τόσο και ο 37άρης,αλλά ρε παιδιά συνέλθετε δεν παίζουν μόνοι τους ο μπατίστ,ο παπαλουκάς και ο σάρας.Έρχονται άλλοι παίκτες 20άρηδες-25άρηδες κλπ.Όταν το άλλο το παλικάρι πηδάει σαν ελατήριο,τρέχει, βγάζει ενέργεια στα 23 του(πχ. παπανικολάου) δεν απαιτείς τώρα από τον μαικλ που ΄πατάει τα 35 να τον ακολουθήσει,ούτε από τον παπαλουκά να κυνηγήσει παίκτη όπως ο πάργκομο μακκάλεμπ ή να κάνει ένα λέι α΄π απέναντι στον διαμαντίδη.Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν,προφανώς δεν είναι όλοι τεμπέληδες.Και ο σάρας και ο τεό,και ο μπατίστ και ο κακιούζης που παίζει ελβετία.
      Λογικό το σώμα και το μυαλό να μην λειτουργούν στους ίδιους ρυθμούς με ενός 25άρη.

      Διαγραφή
    2. περις εχεις δικιο αλλωστε στο νβα υπαρχουν και αλλα δεδομενα αφου οι περισσοτεροι παιζουν μεχρι +35.
      Αλλα οσους ανεφερες δν προκειτε να εχουν προβλημα να μαρκανουν και να τρεξουν κτλ τκλ σε εναν αγωνα για 10 λεπτα!!! 10 ποιοτικα λεπτα αυτοι οι παιχτες μπορουν να τα δωσουν.. πχ ο σοφοκλης δν παιζει ποτε να παιξει πανω απο 33.. γιατι?? γιατι ειναι ηδη καταπονημενος και απο τους τραυματισμους θα κουραστει και θα σταματησει αναγκαστικα..συνηθως για αυτο σταματανε οι παιχτες.
      Αλλα δες ροτζερσ και δεσ μιντλεντον!! ο τελευταιος ακομη παιζει !!!

      Διαγραφή
  11. Δε θα ήθελα να κάνω καμία αναφορά ούτε στην καριέρα, ούτε στα προσόντα, ούτε στα κατορθώματα του Παπαλουκά, ενός πραγματικού θρύλου για το Ευρωπαικό μπάσκετ. Προτιμώ να το κάνω μια και καλή σε λίγους μήνες, όταν και λογικά θα αποσυρθεί.

    Για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ, προσωπικά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι μπορεί να βοηθήσει. Η κλάση βέβαια παραμένει κλάση.
    Ακόμα κι έτσι να είναι πάντως, νομίζω ότι τόσο ο Θοδωρής, όσο κι οι Ρώσοι, έκαναν απόλυτα σωστή κίνηση.
    Το θέμα είναι απλό: ο Τεό, πρέπει να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε και στην ομάδα που αγαπήθηκε. Και η ΤΣΣΚΑ έπρεπε να τον τιμήσει με αυτόν τον τρόπο, γιατί πολύ απλά συμβολίζει την σύγχρονη ιστορία τους.

    @Πανάγος
    Η 2η παρουσία του στον ολυμπιακό, δε συνοδεύτηκε μόνο από τη πτώση της καριέρας του, αλλά και από άλλα γεγονότα.
    Που αν δε συνέβαιναν μπορεί να είχε το σεβασμό και την αναγνώριση και των δικών μας οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορέστη, σίγουρα δε φταίει η πτώση της απόδοσής του μόνο, ίσα-ίσα που στη πρώτη του χρονιά έκανε μεγάλα παιχνίδια ειδικά στην Ευρώπη και σποραδικά έκανε και τις επόμενες χρονιές(ένα από τα καλύτερά του ω της ειρωνείας το τελευταίο του στον Ολυμπιακό). Ο αγωνιστικός σχεδιασμός είχε τρανταχτά λάθη, στα αποδυτήρια γινονταν διάφορα (Φ4 του 2010 χαρακτηριστικό παράδειγμα), όπως διάφορα γίνανε και εξωαγωνιστικά.

      Ένα πρωτάθλημα θα τα άλλαζε όλα πιστεύω, αλλά δεν ήρθε. Δεν ήταν γραφτό του να δικαιωθεί με την ομάδα που αγαπάει αλλά μόνο με αυτή που αγάπησε (μου βγήκε μια ποιητική διάθεση, δε ξέρω γιατί...χαχα). Δε πειράζει...

      Μακάρι να κρεμάσει τα παπούτσια του σε αυτή με ψηλά το κεφάλι.

      Διαγραφή
    2. τι γεγονοτα δλδ ?? γιατι δν ειμαι γνωστης τους!!!

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_570.html
    Rixte mia matia edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να δουμε δλδ ρε φιλε?? το συγκεκριμενο μπλογκ δν προσφερει κατι αναμασαει τις εισδησεις... ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ μπαρουφες π πεταει τυπου να γυρισει ο ομπρα πισω μονο και μονο για να μαζευει κλικαρισματα.. θα επρεπε να ντρεπονται!! πως δλδ βγαζουν τετοιες ειδησεις και φημες οταν η ομαδα τα παει μια χαρα.. δλδ αν φετος σηκωσουμε κουπες με αυτο το μπατζετ να ερθει πισω ο σερβος??? οτι να ναι...

      Διαγραφή
    2. +1 χαχαχα!Toν έχει πολύ άχτι ο Chris τον τριφυλλάκια.

      Διαγραφή
    3. Μα του τα εγραψα και εκει , ειχε τους παντες στην αναμονη ποιος θα επιστρεψει και με τα πολλα ειπε την πατατα του ομπρα.. ναι χαρηκα και εγω αν πεταω ονοματα καποιο θα βγει.. δν με νοιαζει αυτο, το θεμα ειναι οτι δημιουργουν προσδοκιες εκει που δν υπαρχουν αντι να στηριχτει η ομαδα που στρωνει. και το εχω πει παμπολλες φορες οτι γουσταρω πεδουλακη παρα τα οποια λαθη εχει κανει(ποιος δν εχει κανει???) και μ αρεσει το μπασκετ που παιζουμε...
      ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΗ τροφη το μπλογκακι λοιπον και κυριως αν δεις οι αναλυσεις ειναι νηπιαγωγειου καμια σχεση με εδω..
      + οτι μαζευει κοσμο με το να ποστερει εδω θεματα του μπλογκ του....

      Διαγραφή
    4. Σιγά μην τα ποστάρει άλλος εκτός από τον κάτοχο του blog.. Τα γράφει απλά σαν κάποιος άλλος για να δείξει ότι υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί το blog του.. Το παράκανε εδω και καιρό..
      Kaspar Hauser

      Διαγραφή
    5. κασπαρ απ οτι εχω καταλαβει δν ειναι ενας που τρεχει το μπλογκ, και εμενα ετσι με τραβηξε εκει.. με τα σποσταρησματα εδω θεματων του μπλογκ του.. που το ενα θεμα ειναι πιο κουραστικο απ το αλλο... οσο για τις απαντησεις που μ εδωσε για την φημολογια των περι ομπρα... απλα δες να γελασεις, ουτε καν μου απανταει και το παει αλλου... τωρα δλδ αυτο το ποστ με τους παιχτες του παο τι σου προσφερει?? κατι που δν ξερεις?? ερασιτεχνικο γραψημο και αναφορες του τυπου ο καπονο κανει και αλλες δουλειες στο γηπεδο!!! ΟΠΩΣ ΤΙ ΔΛΔ?? ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ??

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα...Chris συμφωνώ απόλυτα στην κριτική που ασκείς στο blog trifillakia αλλά όσο με την στάση σου απέναντι στο θέμα "επιστροφή Ομπράντοβιτς" θα σιαφωνήσουμε λιγάκι και εξηγούμε. Ο Ζοτς όλοι ξέρουμε τι αποτελεί για τον Παναθηναϊκό, το δέσιμο με εκατομμύρια κόσμο είναι να το μνημονεύουν αιώνες μετά (μαζί με σερ Άλεξ Φέργκιουσον), οπότε θεωρώ πως αν ο Ζοτς ο ίδιος θέλει να γυρίσει πάλι όσο καλά και να τα πάμε με Πεδουλάκη πρέπει να γυρίσει. Άλλωστε και ο Πεδουλάκης θα εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο σε κάποια ομάδα της Euroleague.
      Όμως για να γυρίσει πίσω πρέπει να ψηθεί πάρα πολύ αυτή η κίνηση, η ΔΓ ήδη το προσπαθεί, θα χρειαστεί και την αμέριστη βοήθεια όλων εμάς. Ειδκά οι οργανωμένοι ξέρεις πως επηρεάζουν.
      Τέλος, για να καταλάβεις πόσο θα μας πονάει ο Ζοτς μην το κρίνεις φέτος αλλά αν του χρόνου πάει κάπου αλλού, του προσφέρουν αυτά που θέλει τότε θα είναι σαν να κάνει συμβόλαιο με την κούπα της Euroleague. Σκέψου πως όπου κ αν τον αντιμετοπίζουμε με προπονητή τον Πεδουλάκη θα μας κάνει ότι θέλει και τότε θα σου λείπει πολύ.
      Γι' αυτό πίσω και γρήγορα Chris o κορυφαίος coach ever....
      Ελπίζω να μην κούρασα..
      Coolxaris

      Διαγραφή
    7. Coolxaris... είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια πράγματα. Για όλους μας ο Ζοτς είναι κάτι ξεχωριστό. Όμως τώρα πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα και όπου μας βγάλει. Και θα έχουμε πολύ χρόνο το καλοκαίρι να ¨μαλώνουμε¨ για το ποιον θέλουμε και ποιον όχι. Υπάρχουν πολύ τρόποι.... μέχρι τότε ένας μόνο υπάρχει..... όλοι μέσα στο ΟΑΚΑ

      Διαγραφή
    8. coolxaris ο καθενας εχει την αποψη του χαιρομαι ομως π αντιπαραθετεις καποια πραγματα. Εφοσον αλλαξα σελιδα και απ οτι φαινεται αλλαξαμε επιτυχημενα γιατι οχι να μν συμνεχισουμε ετσι???επισης με μικρο μπατζετ δν ξερεις τι ομαδα θα φιαξει ο ομπρα(θα μ πεις εφιαξε ο πεδουλακης δν θα φιαξει ο μεγαλος??). Μου φτανει να θυμαμαι τον σερβο με τις επιτυχιες του και οχι να ερθει και να να φυγει σαν αποτυχημενος. το εχεις σκεφτει αυτο το ενδεχομενο?? το να μν παει καλα?? θα θες να τον θυμασαι ετσι? τεσπα αν ειναι να ερθει ασ ερθει αλλα ολα στην ωρα τους.. τωρα δν ειναι δυνατον να πεταμε τετοιες ραδιοαρβηλες που μονο κακο κανουν στην ομαδα..

      Διαγραφή
    9. Είμαι δίπλα στην ομάδα και μακάρι να είμαστε όλοι.. Για το ενδεχόμενο αποτυχίας δεν μπορώ να φοβάμαι, δεν μου βγαίνει με τίποτα, δεν πατάει σε λογική. Αλλά στην τελική να συμφωνήσω και με τους δύο σας να είμαστε δίπλα στην ομάδα αρχής γενομένης από αύριο. Στις 9 στο ΟΑΚΑ για όμορφο κουσκουσάκι μέχρι τις 10.
      Coolxaris

      Διαγραφή
    10. file chris nas den eipa oti to arthro itan koryfi alla emena mou arese h prospathia pou ekane autos o erasitexnis opos les esy na grapsei kati gia na diavasoume!!!Sto thema obradovic symfwnw mazi sou!!!

      Διαγραφή
  15. Tον πιστεύουν πολύ τον Πάνκο στη Μάλαγα και δεν τα πάει και άσχημα..

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ φαινοτανε οτι εχει ποιοτητα.
      Να δουμε αυριο τον γκιστ τωρα

      Διαγραφή
  16. Και τώρα που μας τελείωσε ο αυτόματος πιλότος τι γίνεται Μπαρτζώκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριποντα και οτι βγει. Φοβερο συστημα.

      Διαγραφή
    2. μην βιαστεις να βγαλεις συμπερασματα ... απο αρμανι εδειξε ο γαυρος οτι κατι δν παει καλα... μηπως φορμαριστηκε νωρις ?? ακομη ο παουελ δν εχει βρει ρολο και ο πριντεζης ειναι σκια του καλου περσινου παιχταρα( που ομως καλα επαιξε απο τοπ 8 και μετα!!!)

      Διαγραφή
  17. Έξυπνη κίνηση από τον Μεσινα που προσπαθεί να προσθεσει μυαλό και πειθαρχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Τεο μετά από τόση απραξία.

    P.S Ρε συ Jim έχουμε εικόνα τι γίνεται με τον Hendrix γιατί έχω μείνει λίγο πίσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιας κ δεν βλεπω σχολια περι πανκο
    Δευτερο παιχνιδι παλι καλος.16π 7ρ 3 ας.με δυο καθοριστικες βολες στο τελος.
    Οσο αφορα ολυμπιακο.πολυ εξαρτηση απο τριποντο.δυστηχως μπορει να παρεις μεγαλες νικες αλλα θα χασεις κ παιχνιδια.μια η αλλη.πολυ κακως στο δευτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δν ειδα το παιχνιδη της μαλαγα , μονο τελικα για ευρωπη και λιγο τον ολυμπιακο.. ειδες το παιχνιδι?? η μονο στατιστικα ? η αληθεια ειναι οτι και σε εμας δν ηταν κακος, απλα θα δημιουργουνταν προβλημα με τα αθλητικα 4 αρια απο την στιγμη που ειχεσ μονο αυτον και τον κωστα να ειναι μια απ τα ιδια( αργος και κακος αμυντικα σε αθλητικους παιχτες)

      Διαγραφή
    2. Ναι chris εβλεπα παραλληλα με μακαμπι οσο δεν εβλεπα ολυ.απλα στο τελος το δα ολο μιας κ ηταν το πιο συναρπαστικο σημερα παιχνιδι.
      Του εχουν δωσει ελευθερια κ σημερα επαιζε με αλλο αερα.αλλα το θεμα ειναι πως κολλησε ανετα στην χημεια της μαλαγα.
      Περι αμυνας του ειναι γνωστο αλλα το ιδανικοτερο ηταν να κολλησεις εναν διπλα του να αλληλοσυμπληρωνονται.τσπ οτι εγινε εγινε.
      Να δουμε αυριο γκιστ.αν κ βαζω στοιχημα δεν θα κανει κ τιποτα σπουδαιο κ λογικο

      Διαγραφή
    3. πως ειδες μακαμπι??? ειδικα στο 5???

      Διαγραφή
    4. Για αρχη μικρο ροτεσιον.δεν εμπιστευεται τους παιχτες του ο μπλατ.σε ταλεντο τιποτα ιδιαιτερο.πολλες ατομικες ενεργειες χωρις δημιουργια απο τα γκαρντ.πολυ αδυναμοι σε ψηλους.για μενα ειναι επιτευγμα αν περασουν τραγικοι σημερα.ο james πολυ καλος.διασωθηκε απο το χαλι σημερα.συνεχιζει να ενταυπωσιαζει φετος.

      Διαγραφή
    5. οκ thanks panos, etsi p eida ta paixnidia, perimenontas bebaia ton pao ayrio nomizw oti ua perasoume sxetika eukola, na doume bebaia se ti katastasi tha eimaste..

      Διαγραφή
    6. Chris δυσκολο να περασουμε ευκολα.μακαρι να διαψευστω αλλα δεν εχουμε χημεια,εχουμε τραυματισμους,νεα προσωπα που αμφιβαλλω αν ξερουν καλα καλα τα συστηματα.απεναντι μια ομαδα δεμενη που παιζει κ καλα.σχεδον γεματη κ με λυσεις απο παγκο.θα ναι δυσκολο σημερα.πιστευω θα νικησουμε γιαυτο κ το χω παιξει αλλα οχι ευκολα

      Διαγραφή
  19. Οπως κ ρεαλ σημερα.η αλμπα πρεπει να πετυχε το 80% των ποντων της μεσα στην ρακετα.απορω πως ενω εχει φοβερο περιφερειακο ταλεντο αφησαν την ομαδα γυμνη μεσα.Η ρεαλ ειναι τοσο γυμνη απο κατω που αν κ ο καινουργιος εδειξε καλα στοιχεια δεν εχουν ιδιαιτερο πλανο να πηγαινει η μπαλα μεσα κ η αλμπα ηταν μεσα στο παιχνιδι μονο με επιθεσεις στην ρακετα.
    Cska κ παο που ειναι οχυρωεμενες ομαδες πλεον αν παιξουν σκληρα την εχουν μιας κ ειναι πολυ σοφτ ρε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ τον πρωτο φαση λεγαμε ποσο σοφτ ηταν η ρεαλ, με τσσκ πιστευω θα γινει σφαγη, για να δουμε..

      Διαγραφή
  20. Η CSKA την Ρεάλ θα την κατασπαράξει. Το θέαμα δεν θα είναι για παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ιστορια του Παπαλουκα ειναι απο αυτες που σαγηνευουν καθε φιλο του μπασκετ...
    Μια ιστορια που δειχνει το περασμα απο την αφανεια και τον χλευασμο στην καταξιωση και τη δοξα,και αντιστροφα μεχρι τη στιγμη της λυτρωτικης καθαρσης του ηρωα στην μοναδικη Ιθακη που γνωρισε και ορισε για πατριδα του...
    Την CSKA...
    Γιατι ειναι εκεινη που του "...έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι...".
    Τη δυνατοτητα να αποκτησει "...σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους...".
    Ομως ακομη κι αν τη βρει διαφορετικη ,ο Παπαλουκας θα ξερει οτι η Ιθακη του δεν τον γελασε.
    Απλα θα καταλαβει περισσοτερο "...η Ιθάκες τι σημαίνουν".

    Ο Παπαλουκας νομιζω αξιζει το σεβασμο και την υποκλιση ολων των φιλαθλων ανεξαρτητου χρωματος, για ολα οσα εχει πετυχει στην καριερα του.Εγω του ευχομαι να κλεισει ετσι τιμημενα την καριερα του...



    ΥΓ.Ο Ολυμπιακος χρειαζοταν ενα βαρβατο 5αρι,στη θεση του Ντορσεϋ.Δυνατο και αθλητικο.Ομως προτιμησε να προβει σε ημιμετρα (Παουελ,Σερμαντινι).Το αποτελεσμα στο τοπ -16 θα ειναι να βγαινουν τα αντιπαλα 5αρια με ρεκορ στο PIR,οπως σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Johnny πάρα πολύ όμορφο αυτό που έγραψες για τον Παπαλουκά... μπράβο σου !!!!

      Διαγραφή
    2. Θα συνελθει ο ολυ.εχει ποιοτητα κ οι υπολοιποι δεν τρομαζουν.πιστευω οτι ακομα κ 3/4 να ρθεις στον ομιλο του παο θα χεις πιθανοτητες.ακομα κ η μπαρτσα υπερεκτιμημενη ειναι.οσο την εχω δει σε δυσκολα ματς δεν με χει πεισει.ισπανια της κανουν πλακα

      Διαγραφή
    3. ωραίος....

      θα πω κι εγώ οτι απλά ξεγυμνώθηκε η άμυνα του ολυμπιακού στο πικ ν ρολ εν τη απουσία βαρβάτου 5αριού όπως λες κι εσύ...ο πάουελ ήταν φανερό ότι αδυνατεί να παίξει κανονική άμυνα ως τώρα,ή απλά βαριέται, και επιθετικά θα πρεπε να είναι ρολίστας και ίσως να κινείται πιο πολύ στο 4.(Δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για αυτό ,δεν τον ξέρω τόσο καλά τον παίκτη.απλά μου φαίνεται οτι ο οσφπ κινήθηκε στα τυφλά για την απόκτηση του.Αμφιβάλλω αν ήξερε τι έπαιρνε.)Βέβαια ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι και τόσο κακός,έχει δεδομένες αδυναμίες αλλά και μερικά πλεονεκτήματα.Βέβαια δεν ήταν και το μόνο πρόβλημα του οσφπ,που έδειχνε προβλέψιμος στην επίθεση με αποτέλεσμα να σπρώχνεται στο τρίποντο.(Σε αυτό για μένα οφείλεται η ανυπαρξία του μάντζαρη στην επίθεση)Πάντως μπορεί η ήττα να είναι επώδυνη και ανησυχητική αλλά πιστεύω υπάρχει περιθώριο να διορθωθεί και είναι καλό που δεν συνεχίζει ο οσφπ στο ρελαντί.Υπάρχει ένας σλούκας που το ότι δεν έπαιξε καθόλου σήμερα ήταν απαράδεκτο,ο λό πρέπει λίγο να απελευθερωθεί,ο πρίντεζης δεν έχει προσαρμοστεί στο σωστό ρόλο φέτος.Θα τα πω πιο αναλυτικά στο ανάλογο ποστ του τζιμ ,να αναφερθώ και στον ερτέλ που κάνει παππάδες φέτος.

      Διαγραφή
    4. o syndroam ντύθηκε Αι-Βασίλης, ο jr ντυθηκε Καβάφης...κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται δω πέρα...

      Διαγραφή
  22. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=125#!boxscore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ολυμπιακός απλά έτυχε να παίξει χάλια απόψε, θα επιστρέψει γιατί είναι ομαδάρα. Θα χαρακτήριζα τυχαίο το αποψινό αποτέλεσμα.
    Αυτό το γράφει ένας Παναθηναϊκός.
    ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έχει επηρεάσει το πνεύμα των Χρισοτυγέννων εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς...χαχαχα

      Διαγραφή
  24. καλησπερα σε ολους!βλεποντας το ματς του ολυμπιακου σημερα αλλα και παρακολουθωντας και αλλα ματς της καχα(ως δευτερης ομαδας μου) εχω να πω οτι ο ερτελ ειναι ο απολυτος ασσος της επομενης δεκαετιας τουλαχιστον σε ευρωπαικο επιπεδο..φοβερο ταλεντο,μακαρι να δουλευτει σωστα και να προχωρησει.Καλη αμυνα του κοζερ στο σπανουλη,ο πλαις εχει μελλον αν μπορεσει να κοντρολαρει το κορμι του..Γενικα πολυ βελτιωμενη η ταου(μου αρεσει καλυτερα αυτο το ονομα) με τον ταμπακ.Ο οσφπ αν και πιστευω οτι θα παει λονδινο εδειξε αδυναμιες στο 5 τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα,δε μπορεις να στηριζεσαι στο φιλοτιμο του χαινς και το τριποντο του αντιτς..δε ξερω αν ο σερμαντινι μπορει να βοηθησει ουσιαστικα..οπως ελεγες και εσυ τζιμ κανενας κοουτς δεν ειναι ευχαριστημενος με το φορμαρισμα της ομαδας του νοεμβρη μηνα.τελος παντων,η πορεια θα δειξει.. οσο για τα υπολοιπα ματς,η ρεαλ καθαρισε σχετικα ευκολα,η μαλαγα ασταθεστατη οπως παντα(δεν εχει τυχη για μενα),στη τοσκανη παιχτηκε κακο μπασκετ απο 2 αλλοπροσαλες ομαδες και η χιμκι συνεχιζει να εντυπωσιαζει(οσο αντεχει ο πλανινιτς ειναι καλα)..Για το αυριανο τωρα..εχω παρατηρησει οτι η αμυντικη φιλοσοφια του παο περιλαμβανει και το ρισκο των πολλων ελευθερων σουτ του αντιπαλου,μακαρι αυριο να μη της βγουν της ζαλγκιρις καθως ειναι μια ομαδα που μπορει να σουταρει απο παντου και απο ολες τις θεσεις.. joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1) Ο Παπαλουκάς είναι τεράστιος παίχτης, πραγματικά πιστεύω ότι με ένα προπονητή που τον ξέρει και προπαντός τον σέβεται ένα ποιοτικότατο 10λεπτο το έχει άνετα. Μακάρι να τον είχαμε δει στα πράσινα.

    2) Νομίζω για πρώτη φορά φέτος φάνηκε η τεράστια απουσία, για μένα, του Ντόρσεϋ. Μένει να δούμε αν ο Σερμαντίνι με τα καλά του και τα κακά του μπορεί να δώσει αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Ολυμπιακός. Ο Μαυροειδής πραγματικά κακός, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το χαμό που έγινε το καλοκαίρι γύρω από το όνομα του σκέτη απογοήτευση, οι υπόλοιποι έχουν δικαιολογία να έχουν κακή μέρα, μία στο τόσο, αυτός δεν κάνει όμως ούτε τα βασικά. Επίσης γιατί καθόλου Σλούκας? Προσωπικά τον θεωρώ υπερ-παίχτη αν είναι να μην παίζει τι του κάνανε 3ετες συμβόλαιο? Μήπως τη σήμερον ημέρα τα 5 guard είναι πολλά όταν έχεις μόλις 2 θέσεις και 80 λεπτά, αφού στο 3 έχεις 2 πολύ καλούς παίχτες? Παρ' όλα αυτά σε μία άσχημη βραδιά ο Ολυμπιακός έχασε με μόλις 8 πόντους.

    3) Την ανταλλαγή Gist-Panko την θεωρώ πολύ έξυπνη και καλή επιλογή, ελπίζω όμως να μην φθάσουμε να λέμε που είναι o Panko με βάση τις εμφανίσεις που κάνει.

    4) Πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, ελπίζω να έρθει κόσμος στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. y0zh1, πάλι καλά που το μαζέψαμε στο τέλος, το -8 είναι ελαφρώς "τιμητικό" θα έλεγα. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο Άντιτς θα μπορούσε να περιορίσει τον Λάμπε, τον οποίο κάναμε ήρωα. Ο Πάουελ (κυρίως) και ο Μαυροειδής αλλού για αλλού, βάλανε το λιθαράκι τους να μετατραπεί η ρακέτα σε αεροδιάδρομο και ο Λάμπε σε Ολάζουον. Η μη χρησιμοποίηση του Σλούκα με παραξένεψε και μένα, δε ξέρω γιατί έγινε. Επίσης μετά από πάααααρα πολύ καιρό ο Μάτζαρης δε βοήθησε, αλλά οκ το παληκάρι δικαιολογείται.

      Ενδιαφέρον στοιχείο τα ελληνοπρεπέστατα καντήλια του Μπαρτζώκα, ευχάριστη αλλαγή σε σχεση με πιτς κουμάτερι και λοιπά σλαβικα...μου είχανε λείψει ομολογώ.

      Σήμερα με τους Λιέτουβες αν γίνει το παιχνίδι ροντέο τη στρουμφίσατε, αλλά νομίζω πως το ρυθμό με το ΔΔ μέσα τουλάχιστον θα τον κρατήσετε εκεί που θέλετε. 35 λεπτά σήμερα ο ΔΔ ακατέβατα. Πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα, σας κοντράρει στα ίσια σε αυτό το κομμάτι. Δε ξέρω αν αυτά τα τρελά του τρελο-Ρομανοφ ισχύουν και κάνουν την ομάδα σαλάτα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Παναγο, ένα ακόμα στοιχείο από τον χθεσινό αγώνα είναι ότι ο Ολυμπιακος δεν κατάφερε να στοχεύσει τον Λαμπε ώστε να τον φθείρει με φάουλ...με την προσθήκη Σερμα αυτό θα είναι ευκολότερο αλλά και εχθές θα έπρεπε να προσπαθήσει. Παρόλα αυτά όπως γράφω παρακάτω η ήττα μπορεί να είναι και ευεργετική.

      Διαγραφή
    3. Νίκο δε νομίζω πως ο Λάμπε είναι παίκτης που "πρέπει" να στοχεύσεις για να βγει ο σχεδιασμός σου. Άν παίζαμε με το γνωστό υψηλό ρυθμό και ένταση (με τον Χάινς έξω, αυτό απλά δε συνέβαινε χθες) ο Λάμπε δε θα χώραγε στο παιχνίδι έτσι και αλλιώς. Με τη χαλαρότητα που επιδείξαμε στο χώρο δράσης του, του παραχωρήσαμε "πεδίο δόξης λαμπρό" να κάνει το κομμάτι του.

      Συμφωνώ πως θα βοηθούσε ο Σερμαντίνι χθες αλλά κυρίως στην άμυνα με τα γρήγορα πόδια και τις πιο "ευρωπαικές" (σε σύγκριση με τον Πάουελ που σε μια άμυνα γύρισε τη πλάτη στη μπάλα τόσο προκλητικά και έφαγε το καλάθι χωρίς να το καταλάβει) αντιδράσεις στα p'n'r που στήνανε συνέχεια οι Ισπανοί. Δεν αποκλείω ότι θα βοηθούσε και στην επίθεση αλλά εκτός από την ικανότητα στο p'n'r (έτσι εννοείς πως θα έφθειρε το Λάμπε υποθέτω) δε ξέρω τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

      Διαγραφή
    4. Αναμφισβήτητα δεν είναι ο παίκτης που πρέπει να στοχεύσεις αλλά όταν βλέπεις ότι σου κάνει την ζημιά κοιτάς πως θα τον περιορίσεις. Όταν λοιπόν δεν μπορείς αμυντικά κοιτάς να τον φορτώσεις φάουλ και να τον στοχεύσεις στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ακόμα και εχθές χωρίς Σερμαντινι θα μπορούσε να το κάνει αλλά δεν το έκανε, αντ' αυτού προτίμησε τα μακρινά σουτ αφήνοντας τον Λαμπε αλώβητο αλλά και ξεκούραστο.

      Διαγραφή
    5. Tα πολλά 3ποντα (από μόνο του αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν οι προυποθέσεις για σουτ είναι καλές) είναι τυπική αντίδραση του Ολυμπιακού στα κακά του διαστήματα όπως χθες στο 2ο ημίχρονο (ή στο 2ο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ). Τα βαθύτερα αίτια δε τα γνωρίζω αλλά σίγουρα είμαστε ομάδα που αντλεί ενέργεια και ρυθμό από την άμυνα. Όταν στην άμυνα χωλαίνουμε, κολλάμε και στην επίθεση και μπουμπουνάμε 3ποντα αβέρτα (27-11 επιμέρους σκορ του 3ου 10λεπτου).

      Αυτοί που μας ξεκολλάνε επιθετικά είναι ο Σπαν που χθες για ένα 15λεπτο εξουδετερώθηκε, ο Σλούκας που δεν έπαιξε, ο Λο που οκ δεν ήταν καλός μετά από πολύ καιρό και ο Πέρπε που έπαιξε το ρόλο microwave Johnson μπαίνω-σκοράρω-βγαίνω αλλά δεν έφτανε. Οπότε ο σχεδιασμός πήγε περίπατο στη φεγγαράδα.

      Καταλήγοντας σε ένα συμπέρασμα επιτέλους (ουφ), το πρόβλημα δεν είναι ότι προτιμήσαμε τα 3ποντα, αλλά ότι αποτύχαμε να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμους για να εφαρμόσουμε το επιθετικό παιχνίδι μας και "καταντήσαμε" να βαράμε 3ποντα. Αυτα!!! (κερνάω ασπιρίνες για το πονοκέφαλο αν χρειαστεις : D )

      Διαγραφή
  26. Ο ΟΣΦΠ κρατήθηκε στο 1ο ημίχρονο από τα τριποντά και την συνολική ευστοχία του. Μόλις τα ποσοστά έπεσαν τότε ήρθε και η κατάρρευση. Επίσης ο ΟΣΦΠ μέχρι τώρα και ειδικότερα πέρσι ήταν μια ομάδα με τρομερή ενέργεια και με το μάτι το παιχτών να γυαλίζει. Αυτό το στοιχείο δεν το είχε χθες! Και επειδή μιλάμε μόνο για τα 30 λεπτα του ΔΔ, κάτι ανάλογο έγινε χθες με τον Σπανούλη. Μακάρι ο Παπαλουκας να δώσει στην ΤΣΣΚΑ αυτό που τις λείπει. Εάν μην τι άλλο είναι ένα παίκτης με φιλότιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο σοφο λενε ειναι ιατρικα ετοιμος για τον σημερινο αγωνσ,αλλα μαλλον δεν θα ρισκαρει ο πεδουλακης!πολυ γρηγορα ξεπερασε τον τραυματισμο,ενω σχεδον ολοι μιλουσαν για πανω απο 2 μηνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα Jim...
    Γράφεται ότι η Μπιέλα ίσως αφήσει τον Χρυσικόπουλο..
    Αληθεύει??Γνωρίζεις κάτι??
    Κ αν ναι μπορεί να κάνουν κίνηση Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός??
    Πες μας αν έχεις πληροφόρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sorry, πάλι ξέχασα να υπογράψω..
      Coolxaris

      Διαγραφή
    2. Xaris κανε ενα gmail λογαριασμο ρε συ.αφου εισαι τακτικος εδω μεσα

      Διαγραφή
  29. Kalispera paidia.. Exw ena themataki me to laptop, gia auto kai ta greeklish.. Kakos o Olympiakos exthes, tha mporouse na xasei me megaliteri diafora. Poly kakos sthn pick n roll defense, kollhse kai sthn epithesh otan oi vaskoi evgalan th mpala apo ta xeria tou Spanouli. Den eixe episis kamia isorropia sthn epithesh, poly triponto..

    Megali nikh gia th Siena, kaki h Maccabi.. O Ress apedeixe oti einai ena spoudaio ergaleio, poly poiotikos rolistas gia xronia kai twra se prwto rolo. Spoudaio apotelesma gia ton Banchi.. H Maccabi einai se kako feggari, exei apousies thelei doulitsa.. Sorry gia greeklish k pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλος ο Avery Johnson από το Brooklyn. Ο Deron κατάπιε άλλον έναν προπονητή αφού διαμαρτυρόταν πως το σύστημα της ομάδας δεν του ταιριάζει. Κάποτε τον θωρούσα τον καλύτερο PG του NBA. Το Brooklyn δεν έχει και τόσο κακή ομάδα. Ίσα ίσα με αυτό το backcourt θα έπρεπε να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Ποια ή γνώμη σου για τον παίκτη Jim; Είναι ο καλύτερος PG ή απλά το καλύτερο στομάχι αφού τρώει προπονητές για πλάκα;

      saxon

      Διαγραφή
    2. Jim σε συγχωρουμε τελευταια φορα ομως:)
      Μην το ξαναδω:)

      Διαγραφή
    3. φορμαριστηκε τελικα νωρις ο γαυρος???;)
      με αρμανι δν ηταν το ιδιο κακος?? για να δουμε και το δευτερο παιχνιδι του.. γιατι νομιζω οτι με τα μουλαρια τις φενερ θα εχει προβλημα.. ΑΡΕ ΤΖΙΜ το ειπες για παουελ.. βιαστικε ο γαυρος βιαστικε!!!

      Διαγραφή
  30. Πως τα βλεπετε σημερα τα πραγματα παιδια εχουμε ελπιδες??Η Ζαλκιρις μας ταιριαζει??Εχω αγωνια για την εκβαση του αγωνα.Φετος ολες οι κληρωσεις μας ριχνουν νωρις στα δυσκολα και παντα στην εδρα μας.Ατυχια ειναι αυτο να σαι ριχνουν στα βαθια ανετοιμους, ή ειναι για να μας ατσαλωσουν σαν ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο παναθηναικος εχει τη πιο βαρια φανελα στην ευρωπη και οποιος ερχεται με πολλες βλεψεις στο οακα τρωει εικοσαρα....stonerook

      Διαγραφή
    2. Ο παο εχει προβαδισμα.απο κει κ περα ομως υπαρχουν κ αλλα οπως
      Σαν ομαδα εχει νεους παιχτες οι οποιοι δεν εχουν παιξει καποιοι ευρωλιγκα αλλοι στην ελλαδα κ πανω απο ολα δεν ξερουν καλα καλα τα συστηματα.
      Εχει τραυματισμους κ αγνωστο ο διαμαντιδης πως κ ποσο θα παιξει.
      Ενας παιχτης βασικος στο ροτεσιον της ομαδας λειπει.
      Ολα αυτα συνηγορουν σε προβλημα στην χημεια.
      Και οταν παιζεις με ομαδα που ειναι γεματη με λυσεις απο παγκο,αθλητικη σχετικα κ γρηγορη αλλα πανω απο ολα με χημεια κ δεμενη θα χεις δυσκολιες.
      Επισης η ζαλγκιρις επαιξε κ πολυ καλα στα εκτος εδρας παιχνιδια οπου εδειξε κ αγνοια κινδυνου.μεγαλες κ καθαρες νικες.
      Δεν λεω οτι ειναι φαβορι αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κριθει ευκολα το παιχνιδι αλλα θα ναι κοντα.για μενα τουλαχιστον θα ναι εκπληξη το αντιθετο.
      Στα θετικα πιστευω οτι ταιριαζει σαν ομαδα στον παο.αλλα θα πρεπει να προσεξουμε παρα πολυ στα τριποντα οπου απλα εκτελουν.ειδικα ο γνωστος ποποβιτς ειναι βαρομετρο κ κινδυνος.απο οσο εχω δει απειλουν απο το 5 κυριως κ 2.κ σχεδον καθολου απο το 4. Το 5 περιοριζεται γιατι το χει για πλακα ο λασμε μιας κ τους ακολουθει εξω.τα γκαρτν ομως θελουν δουλεια.

      Διαγραφή
    3. Τιποτα φιλαρακο
      Οσο αφορα την κληρωση,πολλοι λενε να ναι ευκολη για μια νεα ομαδα.
      Εγω απο την αλλη πιστευω οτι αν η ομαδα εχει βλεψεις,ποιοτητα κ σοβαροτητα πρεπει να μπει στα δυσκολα ωστε να σφυρηλατηθει πιο γρηγορα κ να ναι πιο ετοιμη στις δυσκολες φασεις.μην της ερθει ταμπλας.
      Αλλα οπως κ να το δεις αν εχεις ομαδα δεν ανησυχεις.ουτε κρυβεσαι.αργα η γρηγορα θα σου ρθουν τα δυνατα ματς.μια ωρα αρχητερα να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις να τα παρεις κ συ πανω σου.να ξερεις που πατανε τα ποδια σου.
      Ενα παραδειγμα οι φιλοι της ζαλγκιρις.οποτε περναγανε στην επομενη φαση ειχανε προσδοκιες κ τρωγανε φαπες.λεγανε λεγανε κ μετα ουτε νικη σε ομιλους γιατι ειχαν παιξει ευκολα ματς κ στα δυσκολα ανετοιμοι τους ηρθεο ουρανος σφοντηλι.
      Γνωμη μου παντα

      Διαγραφή
  31. οταν το δεκαημερο πριν την εναρξη του top16 ειναι αφιερωμενο στις δηλωσεις για το τελος του κοσμου και για να αγορασουν μελομακαρονα απο τα λεφτα του σπανουλη ερχονται αποτελεσματα σαν τα χτεσινα....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προσέξτε κάτι στο παρακάτω νέο... η ομάδα του Κρις Φλέμινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζερεμάια Μάσεϊ για το υπόλοιπο της σεζόν βλέποντας στο πρόσωπο του Αμερικανού -με σκοπιανό διαβατήριο- παίκτη τον άνθρωπο που θα την ανεβάσει επίπεδο. Ο 30χρονος φόργουορντ έρχεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στη φροντ λάιν της Μπάμπεργκ, η οποία, πλέον, δείχνει ακόμα πιο επικίνδυνη στη συνέχεια του Top 16.

    Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μάσεϊ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα μόνο στο δεύτερο γύρο του Top 16.

    Αυτό σημαινει ότι υπήρχε δικαίωμα προσθήκης πέρα της έναρξης του Top 16 αλλά με δικαίωμα συμμετοχής στον 2ο γύρο... αυτό εξηγεί πολλά στη απόφαση του ΠΑΟ να μην πάρει 5αρι.

    Ένα γρήγορο σχόλιο για τους χθεσινούς αγώνες:

    Μπαμπεργκ αξιόμαχη και αρκετά επικίνδυνη...το ίδιο ισχύει για την Αλμπα. Η Ρεαλ έχει προβλήματα και αδύνατα σημεία αλλά έχει και παίκτες που εύκολα μπορούν να σε σκοτώσουν.

    Η Σιενα δείχνει σιγά σιγά να αποκτά προσωπικότητα... πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στον όμιλο. Η Μακαμπι δείχνει να μην έχει ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της... ψάχνεται, ομάδες με καλή αμυντική τακτική δεν θα δυσκολευτούν μαζί της.

    Η Κιμκι αποδεικνύει ότι θα βάλει για μια ακόμα φορά πολλά αινίγματα και θα τιμωρήσει όσους την υποτιμήσουν. Η Μπεσικτας θα είναι από τις κακές εκπλήξεις του ομίλου.

    Άφησα τελευταίο τον αγώνα του Ολυμπιακού... αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος αλλά και καλά διαβασμένος. Παρόλα αυτά είναι ακόμα εύκολα από τα φαβορί. Μια ήττα εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική μόνο ευεργετική μπορεί να είναι... αρκεί να υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση και να μην ξεχάσει ότι η άμυνα δίνει τις νίκες. Η Καχα είναι εμφανώς ανεβασμένη αλλά πιστεύω ότι ομάδες που θα την αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και σωστή τακτική θα πάρουν την νίκη.

    Άντε να δούμε και απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ξέχασα την Μαλαγα που είναι ομάδα ερωτηματικό...δεν μου άρεσε ότι αιφνιδιάστηκε, εκτός και εάν υποτίμησε την Μπαμπεργκ και θεωρητικά τον πιο εύκολο αγώνα του ομίλου της τον έκανε ντέρμπι. Είναι όμως ομάδα επικίνδυνη που ο Πανκο δείχνει να είναι αυτό που της έλλειπε... από την άλλη εχθές η άμυνα της ήταν κάτω από την βάση και εάν συνεχίσει έτσι θα το πληρώσει.

      Διαγραφή
  33. Η Μπάμπεργκ πήρε Μάσει.
    Θα μπορεί να παίζει Ευρωλίγκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είδα ότι το έχει γράψει ο φίλος ο Νίκος από πάνω και διευκρινίζει ότι ο Μάσει θα μπορεί να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του τοπ 16.

      Διαγραφή
  34. Σήμερα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να πάρουμε πολλά από Banks,Kapono,Gist. Με τον τραυματισμό του μήτσου ο Banks είναι αυτός που πρέπει να βγάλει 30 λεπτά στο παρκέ σαν οργανωτής κυρίως. Ο Kapono είναι αυτός που πρέπει να ανοίξει την άμυνα με το μακρινό σουτ και μάλλον να βοηθήσει στο 4. Ο Gist είναι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα και στο ρόλο του στο 5 (κυρίως αμυντικά). ελπίζω να μας βγουν οι ανάσες σε παίχτες όπως ο μήτσος και ο λασμέ. και να δούμε μια πεντάδα στο τέλος Μήτσος, Μπραμος, machiulis, gist, lasme όπως την οραματιζόμαστε μια εβδομάδα τώρα. μια πεντάδα που θα μασάει σίδερα στη άμυνα και επιθετικά θα δουλεύει καλά το p'n'r.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Kαλησπερα. Σημερα παρακολουθουμε κ τις 3 ενδιαφερουσες αναμετρησεις της Euroleague κ λεμε τη γνωμη μας. Ελατε οσοι ενδιαφερεστε για κουβεντα : http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/scouting.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jim πιστεύω έχεις πλέον το δικαίωμα να κάνεις Ban σε άτομα που επαναλαμβάνουν συνέχεια την ίδια διαφήμιση. Μπορεί να μη σε ενοχλεί εσένα αλλά ενοχλεί εμένα και πολλούς ακόμα επισκέπτες σου.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα. Παρακολουθήστε σήμερα το ΠΑΟ - Ζαλγκίρις με πολύ κουβέντα, κρασάκι, παϊδάκια στα κάρβουνα και προβατίνα για τους εκλεκτικούς στην ταβέρνα της κυρα-Σούλας στα Καλύβια Αττικής. Θα γυρίσει ο Ζοτς στον ΠΑΟ; Μασάει ο Λάσμε ταραμά; Απαντάμε και σε αυτά.
      http://asemasretrifilakia.grrr

      saxon

      Διαγραφή
    3. Νομιζω πως πρεπει να υπαρχει ευγενης αμυλα αναμεσα σε site που αγαπουν το ιδιο αθλημα κ θελουν να κανουν υγιεις συζητησεις οι φιλαθλοι.
      Δεν βριζουμε , δεν κατηγορουμε κανενα.
      Επισης δεν βαζουμε κανεναν με το ζορι.
      Πληροφοριακα το ανεφερα για οσους θελουν να κανουμε κουβεντα.
      Επισης δεν ειναι διαφημιση ( καθως δεν κερδιζουμε τπτ σε λεφτα), αλλα συνδεσμος προς αλλο σχετικο site. Αυτα συνιθιζονται στο internet.
      Αν ενοχλησε τον Jim μπορει να μου το επισημανει ή κ να με κανει ban.
      Φιλικα κ να ειστε καλα.

      Διαγραφή
    4. Saxon σε παρακαλώ σταμάτα...LOLOLOLOLOL.
      Χααχαχαχχαχαχα...
      El Greco

      Διαγραφή
    5. φωτης το οτι ενοχλεις ενοχλεις.. επισης τα ποσταρισματα που ανεβαινουν δν αξιζουν αφου ειναι κουραστικα και αναμασημενες πληροφοριες.. δν με ενδιαφερει ομως αυτο (ποιος ειμαι εγω αλλωστε που θα κρινω ) αλλα το οτι τραβατε κοσμο βγαζοντας μπαραφουειδησεις ε οχι ρε φιλε, και ειδικα απ την στιγμη που ειναι κακες για την υγεια της ομαδος μας δν γουσταρω καν να υπαρχει το μπλογκ αυτο. + το ψαρεμα που γινεται εδω με τετοια ποσταρισμα ειναι φουλ κουραστικο.
      Γενικα η ολη ιστορια ειναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ και βλεπεις οτι δν ειμι ο μονος π εχει αντιδρασει , αρα δν ειμαι καμια κομπλεξαρα εγω οπως θα πιστευες. ΑΡΑ βελτιωσε πρωτα το υλικο σου στο μπλογκ και πρωτος εγω θα σε διαβασω.

      Διαγραφή
    6. chris απλη κουβεντα κανουμε για τα ματς της ευρωλυγκα.
      Εγω πληροφορισα οτι κανουμε κουβεντα σαν παρεα αποψε χωρις να το παιζουμε ειδημονες.
      Οσο για τα αρθρα δεν ειμαι εγω αυτος που τα γραφει. εγω ειμαι απλος φιλος του site.
      Anyway συγνωμη για την ενοχληση, δεν θα ξαναποσταρω.
      Καλη χρονια να εχετε.

      Διαγραφή
    7. ρε φωτη δν θελω να σε προσβαλω ουτε κατι τετοιο, ουτε ειμαι αυτος που θα σ πει να ποσταρεις ή οχι , απλα γραψε κατι μπασκετικο και σιγουρα θα υπαρξουν φιλοι που θα ερθουν και στο μπλογκ, οπως ηρθα και εγω .
      Αλλα μν εμφανιζεσαι απλα για να κανεισ προμοτιον στο αλλο μπλογκ.

      Διαγραφή
    8. Εντάξει ενοχλητικά τα ποσταρίσματα αλλά κύριος ο Φώτης.

      Καλή χρονιά φίλε.

      saxon

      Διαγραφή
    9. ναι οντως και μπραβο του , και εγω θα ειμαι πιο προσεκτικος στα σχολια μου αφου ο ανθρωπος εχει επιπεδο. με σκλαβωσε ο φωτης!!! αχαχα

      Διαγραφή
    10. Σας ευχαριστω που μου αναγνωριζεται οτι δεν ειμαι troll.
      Βασικα μου αρεσει το hoopfellas κ το επιπεδο των περισσοτερων που το διαβαζουν.
      Για αυτο εκανα link την κουβεντα για ευρωλυγκα.
      Δεν την εκανα σε αλλα site αλλα μονο εδω.
      Γενικα το διαβαζω τακτικα το site , αλλα σπανια σχολιαζω.
      Δικαιως λοιπον με θεωρησατε troll.
      Κακη συγκυρια λοιπον.
      Κ παλι καλη χρονια σε ολους.

      Διαγραφή
  36. Μπαίνει μέσα ο Θοδωρής και σε 1 λεπτό 2 ασσιστς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος ο φαρμαρ παικταρας....stonerook

      Διαγραφή
    2. Οντώς παικταράς στην μέρα του αλλά αν αρχίσει άσχημα δεν διορθώνεται με τίποτα...

      Διαγραφή
  37. Ενα σχολιο για χθες,θα τα πουμε κ αναλυτικοτερα στο αντιστοιχο θεμα που θα αναρτησει ο τζιμ, πολυ κακος ο οσφπ στην αντιμετωπιση του πικ εν ρολ ή για να το γραψω σωστα καθολου αντιμετωπιση, πολυ ωρα η μπαλα στα χερια του Σπανουλη με αποτελεσμα μετριες επιθεσεις κ σαν να αφησαν τον Σπανουλη να βγαλει το φιδι απο την τρυπα μονος του. Συμφωνω με τον Τζιμ οτι το ματς ηταν για Σλουκα κ κακως δεν μπηκε. Παουελ αμυντικα ανυπαρκτος, μαυροειδης πολυ λιγος , σαν να δειχνει ξαφνικα απολυτα λογικα η κινηση για σερμα!!! Επισης καθολου συγκεντρωμενος ο οσφπ, θυμαμαι 2 φασεις να τρεχουν ολο το γηπεδο οι της καχα κ να μην γινεται φαουλ κ να τρωνε καλαθι με κοουστ το κοουστ φαση!!! Επισης σε αλλη μια φαση παιρνει το ριμπαουντ ο λαμπε αν δεν κανω λαθος κ τρεχει ολο το γηπεδο, πασαρε μαλιστα οταν εφθασε στο 3ποντο, δηλαδη ανεπιτρεπτα πραγματα για τετοιο επιπεδο.

    Ενα μικρο σχολιο για τσσκα μιας κ εχω δει ολο το α ημιχρ, πολυ καλο ταισμα των ψηλων, αλλα καπως στατικη στην επιθεση, υπαρχει κινηση αλλα μονο απο τα 3 της, προσπαθουνε να βγουνε πισω απο τα σκριν αλλα ματαια πολυ διαβασμενη η εφες. Εξαιρετικο παιχνιδι απο φαρμαρ μεχρι στιγμης, ΤΕΟ θετικος, μπηκε εχει 1 ασιστ στο ενεργητικο του + αλλη 1 που δεν κατεληξε στο καλαθι, σαφως εκτος ρυθμου στα ποδια του(αργες αντιδαρσεις σε αμυνα) αλλα απολυτως λογικο, τα χερια κ το μυαλο ειναι σουπερ :). ανεξηγητα τα τελευταια 40δευτ στην β περιοδο, βαζει μεσα τεο με τεοντοσιτς κ αντι να στησει τις επιθεσεις ο τεο τις στηνει ο τεοντοσιτς αποτελεσμα χαμενη επιθεση, κ μαλιστα εξαιρετικο διαβασμα εδω απο εφες που δινει το 3ποντο προκλητικα στον τεο κ κλεινει την ρακετα, επισης μεγα λαθος της τσσκα που αφησε τον φαρμαρ να τρεξει ολο το γηπεδο 3,4 φορες χωρις να του γινει φαουλ ενω ειχαν, παλι ανεπιτρεπτα πραγματα , αυτα απο εμενα παμε να δουμε το β ημιχρ τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη η εφες αλλα δεν εχει το καθαρο μυαλο στα γκαρντ...της λειπει πολυ ενα play maker με καθαρο μυαλο....stonerook

      Διαγραφή
    2. Τρεμερο β ημιχρ τοσο αμυντικα οσο κ επιθετικα απο την τσσκα στο β, σονι ουιμς/κριστμας βομβαδριζαν απο παντου 8/10 3ποντα κ οι 2 μαζι, κριστιτς εξαιρετικος επιθετικα κ εδειξε οτι ισως ειναι το κορυφαιο 5αρι σε επιθετικες κινησεις στην ευρωλιγκα. τελικα εκανε καλο στην τσκα τα γρηγορα φαουλ του τεοντοσιτς, εσφιξε η αμυνα κ στην επιθεση μπηκανε ολα σχεδον. Φενερ κολλησε κ με απογοητευσε δεν βρηκε λυσεις καθολου στο β.

      Διαγραφή
    3. θα διαφωνησω λιγο για τσσκ, π εκτος απο μερικες φασεις π εδειξε να κολλαει , δν νομιζω οτι ηταν στατικη!! συνεχιζω να επιμενω οτι φετος ειναι το απολυτο φαβορι για την κουπα.
      Ασχετο.. ο ασσοσ της τσσκ που δν ειχε τριποντο , με καλες μπουκες , ποτε πηγε νβα??? μαβερικς νομιζω δν ειμαι σιγουρος...

      Διαγραφή
  38. λινκ καποιος, και μν μου δωσετε το της ερτ εξωτερικο ειμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό και αρκετά τα ελπιδοφόρα μηνύματα, δεδομένων των απουσιών 3D και Σόφο και της προφανούς έλλειψης προσαρμογής του Γκιστ. Πολλές λύσεις ο Καπόνο. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, αλλά την ομάδα τη διακατέχει πνεύμα μαχητή. Η Ζαλγκίρις είναι μεγάλη ομάδα και αν δεν τη λυγίσουν τα οικονομικά προβλήματα τη βλέπω σίγουρα στους 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν είναι ότι έλειπαν οι δυο καλύτεροι Έλληνες, ούτε ότι σε τόσο κλειστό ματς έλειψαν τρομερά οι σωστές αποφάσεις του Δ.Δ. Δεν είναι ούτε ότι νίκησε με ροτέισον εννιά παικτών απέναντι στη Ζαλγκίρις, την ομάδα με το μεγαλύτερο ίσως βάθος πάγκου και μία από τις 4-5 καλύτερες του πρώτου γύρου (στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά σαν κάτι... Ρεάλ). Είναι κυρίως ότι παρά τα όποια λάθη (μερικά του Μπανκς ερασιτεχνικά), έγιναν ΟΜΑΔΑ με τα καλά και τα κακά της παίκτες που δεν ξέρουν ούτε τα επίθετα των συμπαικτών τους (Γκιστ) και παίκτες που πριν από 15 μέρες ήλθαν πρώτη φορά όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη (Καπόνο - τι ασίστ έκανε στον Λάσμε ο άνθρωπος, αυτό το καλάθι άλλαξε το ματς...). Επίσης παίκτες που παρά τον τσαμπουκά τους είναι εμφανές ότι μόλις άρχισαν να μαθαίνουν την ομάδα(Μπανκς), μέχρι χθες γυρολόγοι που πλέον δίνουν και την ψυχή τους (Λάσμε, Ματσιούλις, άντε και Ούκιτς, παρ' ότι συνεχίζει να κολλάει την ομάδα) και κυρίως παίκτες που συστηματικά απαξιώθηκαν το καλοκαίρι, αλλά έχουν γίνει αστέρια πρώτης γραμμής (Μπράμος). Μπράβο. Ο χρόνος είναι υπέρ τους.
    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μολις γυρισα απο το γηπεδο.οπως το λεγαμε.κλειστο παιχνιδι.πολυ καλη ομαδα φετος η ζαλγκιρις.σωστη αμυντικη λειτουργια,ισορροπια στο παιχνιδι της,γεματος παγκος κ περιορισμος των παλαιων ετων τρελων που κανανε.
    Ο παο εχει θεμα στην δημιουργια χωρις διαμαντιδη.αυτο που εγινε σημερα κ με τον καοδ δεν ειναι τυχαιο κ ειναι πολυ σοβαρο.
    Απο και κ περα κτοπιν των συνθηκων μεγαλη νικη.ευχομαι την αλλη φρα να μην ξεχασει ο πεδουλακης στον παγκο αυτον που μας βοηθησε να ξεφυγουμε στο σκορ στο πρωτο ημιχρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες να εχουμε προβλημα στην δημιουργια στο πρωτο ημιχρονο?? οχι!! τι εγινε λοιπον στο δευτερο?? σε ρωταω γιατι ησουν μεσα.. πρωτο παιχνιδι που χασαμε τα ριμπαουντ , + ξεχαστηκε ο καπονο.. νομιζω οτι πεδουλακης τα εκανε λιγο μανταρα . επεμεινε στην αμυνα (π ειχαμε προβλημα με τα ψηλα κορμια, π ομως εχουν και το τριποντο) και ξεχασε την επιθεση. στο β ημιχρονο ειμασταν 2 ταχυτητες πιο αργοι....

      Διαγραφή
    2. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλά ριμπάουντ αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ εκνευριστικό γιατί η μπάλα πήγαινε συνέχεια επάνω τους.

      Διαγραφή
    3. Chris τώρα να σου πω πόσο τσαντισμένος είμαι με Πεδουλάκη που ενώ οι παίχτες δειχνουν ότι μπορούν παρότι πολλοί δεν γνωρίζονται, μου κοουτσάρει ΠΑΙΔΙΚΑ την ομάδα για 15 ολόκληρα λεπτά και παραλίγο να χάσεις το μάτς??Κ να ξέρεις τον ξέρω πολύ καλά τον Πεδουλάκη, μ' έχει προπονήσει πολλές φορές στο Περιστέρι.
      Coolxaris

      Διαγραφή
    4. Chris στο πρωτο μπηκαν σουτ ,καποια απο αυτα κατω απο πιεση η απο αποσταση.εκει δεν θελει τοσο πολυ δημιουργια οσο κυκλοφορια της μπαλας.πως νομιζεις εγινε μαγκας ο ουκιτς.ποσες φορες τον εκανε ο μπραμος κ ο καπονο μαγκα?
      Οταν στο δευτερο ξεχαστηκε ο πεδουλακης ( το το μπινελικι εφαγε οταν εβλεπα να το γυρναει η ζαλγκιρις κ αυτος να τον ξεκουραζει..) κ ο μπραμος επεσε λιγο φανηκε αυτο.πολλα λαθη προσπαθωντας μονο να φτιαξουν παιχνιδι.κ οσες φορες το εκαναν εληγε ο χρονος η κανανε σκοτωμενες επιθεσεις μετα τα 22-25 δευτερολεπτα.
      Εχει χομτρο προβλημα η ομαδα.βεβαια ειναι κ θεμα ομοιογενεις..τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω...αν κ το παρελθον του ουκιτς , κ ο γνωριμος αμερικανικος τροπος παιχνιδιου του μπανκς δεν με πειθουν

      Διαγραφή
    5. πανος ψηλο κολλησε μου φαινετε και π κοουτς, οπως ειπες λειπει η ομοιογενεια και και το καθαρο μυαλο... ακομη δν καταλαβα γιατι εκανε τετοιο ροτεινσον σε καπονο , παντος τα τριποντα του καπονο και του μπραμος δν βγηκανε σκοτωμενα, τα περισσοτερα ηταν μετα απο καλεσ επιθεσεις

      Διαγραφή
    6. coolharris παραδεξου ομως οτι ειναι ο πρωτος αγωνας που μπορεις να προσαψεις κατι για πεδουλακη

      Διαγραφή
    7. Χοντροκολλησε θες να πεις.εκανε κ αλλα λαθη στο παιχνιδι απλα το πιο χοντρο ηταν αυτο.
      Σκοτωμενα τριποντα εγιναν στο δευτερο.οχιπολλα αλλα σουτ απο 8και μετρα απο μπαμο ειναι υπερβολη.τσπ σημερα μας πηγε απο εξω αλλα δεν υπηρχε ισορροπια.δεν εχω δει τα στατιστικα ακομα αλλα δεν απειλησαμε απο μεσα αλλα με σουτακια απεξω.κ πως να γινει αυτο αφου δεν δημιουργησε κανεις περα απο δυο φασεις του μπανκς κ δυο του μασιουλις σε γκιστ κ λασμε.

      Διαγραφή
    8. Πολυ μεγαλη νικη οπως ηρθε με μητσο εκτος. Σημερα το σκαουτινγκ ρεπορτ του τζιμ για τον μπανκς ηταν ακριβης σε θεμα οργανωσης κ οτι ισως θα κουτουλαει πανω στις αμυνες αλλα για καλη μας τυχη εχει μεγαλα καρυδια κ εβαλε εκεινο το μεγαλο σουτ, ο ουκιτς επισης πολυ λιγος για την οραγνωση του παιχνιδιου κολλουσε η μπαλα στα χερια του!!! αλλα παραδοξως εγραψε 8 ασσιστ το κοντερ!!! Μπραμος/λασμε μεγαλα ματς μασιουλις σταθερος οπως παντα.Παμε στα του καπονο τωρα: μεγας σουτερ , κ ειναι ο ανθρωπος που εστησε το μοναδικο μας πικ εν ρολ αν δεν κανω λαθος. Θελει πολυ δουλεια στα ποδια γιατι στην αμυνα ηταν πολυ κακος αλλα πιστευω με τα ματς κ τις προπονησεις θα βελτιωθει, κ εδω θα διαφωνησω με τα παιδια, ηταν λογικο ο αρτζι να τον βγαλει ειδε οτι ειχαν προσαρμοστει πανω του κ τον χτυπουσαν σε καθε επιθεση, επισης ο παιχτης επαιξε 17 λεπτα μην ξεχνατε εινια ανετοιμος ακομη κ χωρις ρυθμο , απολυτα λογικη η κινηση του αρτζι, εκανε καποια λαθη αλλα οχι σε τραγικο επιπεδο. Αλλα η ομαδα θελει δουλεια στο σετ παιχνιδι αλλα μην ξεχνατε ειδαμε μια στιγμη μπανκς/γκιστ/καπονο κ απο τους παλιους τον τσαρτσα/μπραμος με τον τσαρτσα να ειναι μετριος ξανα.

      Διαγραφή
    9. Τσαρτσαρης κακος κ παλι
      Δεν τραβαει δυστηχως φετος.πολλα λαθη.μανταλακια στα χερια.κ η μπαλα δεν μπαινει σε σουτ απεξω με την καμια.
      Καλα εκανε κ εβγαλε τον καπονο.αλλωστε ηθελε ανασες,αλλα οχι να τον ξεχασει.
      Για μενα επαιξε κ πολυ με τον γκιστ.εκτος τοπου χρονου.ας επαιζε παραπανω με μασιουλις οπως το κανε στο τελος κ το γυρισε.

      Διαγραφή
  42. Πρώτα από όλα ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΟ για μια μεγάλη νίκη.
    Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν επιβλητική, με μεγάλη ευστοχία στα μακρινά σουτ όπου Καπόνο και Μπράμος μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.
    Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήραν τον κατήφορο, αφού οι Λιθουανοί έσφιξαν πολύ την άμυνα τους και κάναμε λάθη. Ο Ούκιτς έδειξε για μένα άλλη μια φορά πως δεν είναι το άτομο που θα πάρει αποφάσεις για την ομάδα και φάνηκε η τεράστια απουσία του Μήτσου όπου όταν είχε τη μπάλα στα χέρια του θα μπορούσαν να ηρεμήσουν όλοι. Μέχρι στιγμής τα χρήματα που παίρνει ο Ρόκο είναι πολλά για αυτό που παράγει.
    Ο Γκίστ αν και δεν έκανε κάτι τρομερό μου φαίνεται πολύ καλή αλλαγή γιατί παίζει άνετα και στο 5, πράγμα που ο Πάνκο δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει λόγω σωματοδομής. Η τρύπα που άφησε πίσω του καλύπτεται τέλεια με Καπόνο, το μόνο που με προβληματίζει είναι πως ο τελευταίος δε ντριμπλάρει καθόλου.
    Με επιστροφή Σόφο και Διαμαντίδη στο 100% νομίζω έχουμε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα με εναλλαγή 9 πολύ ποιοτικών παιχτών.
    Καλή μας αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορω π εμπιστευτικε ουκιτς σε τελευταιεσ επιθεσεις!! η επιθση με το επιθετικο του μπανκς μου θυμισε διαμαντιδη με τσσκ περισι στο φιναλ 4

      Διαγραφή
    2. Κ ποιον να εβαζε.δεν εχουμε αξιοπιστο γκαρτν πισω απο διαμαντιδη.οσο αφορα την τελευταια επιθεση ,αναμενομενο αυτο που γινε απο μπανκς.δεν ειναι clutch player με την καμια.ο διαμαντιδης ειναι ενας.

      Διαγραφή
  43. Θα συμφωνήσω με τον Δ. ΑΛΕΞ. Η νίκη ήρθε έστω και με ένα πόντο. Φαίνεται καθαρά ότι μόνο τυχαία δεν ήταν τα αποτελέσματα της ζαλγκιρις στην 1η φάση και η δουλειά που γίνεται εκεί. Σημαντικό για τον νέο Παναθηναϊκό και άσχετα με το αποτέλεσμα είναι ότι αρχίζει και σφυρηλατείτε μια νέα ομάδα με μέταλλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος αλλά νομίζω ότι οι προσθήκες που έχει κάνει η ομάδα την ανέβασαν επίπεδο. Προβληματίζομαι λίγο με τον Oukits που σε μερικές στιγμές κολλάει το παιχνίδι της ομάδας. Ο όμιλος φαίνεται ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδια εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Πεδουλακης ειναι ανεπαρκης. Δε το λεω με διαθεση να τον μειωσω, αλλα για το επιπεδο παντα αυτο που μιλαμε, δηλαδη για τον Παναθηναικο 6 φορες πρωταθλητη Ευρωπης, και με προκατοχο εναν Ομπραντοβιτς, δυστυχως οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες. Δεν εχει ψυχραιμια, και κυριως, τα επιθετικα μας συστηματα (εστω και χωρις Διαμαντιδη) ειναι πολυ περιορισμενα. Σημερα δε μου αρεσαν και οι αλλαγες. Ενω ηθελε 3 λεπτα να τελειωσει το Α ημιχρονο, βγαζει τον Καπονο που ειχε παρει φωτια. Γιατι να βγαλεις εκει τον καλυτερο σου παικτη, οταν ουτως η αλλως σε 3 λεπτα θα ξεκουραστει? Στο β ημιχρονο τον εβαλε παλι πολυ λιγο, επισης ξεκιναει 4η περιοδο με Γκιστ αντι Λασμε, και συνεπως η διαφορα πεφτει και τελικα εκμηδενιζεται. Πολυ μεγαλη η νικη με τις συνθηκες που εγινε, αλλα σε βαθος χρονου εμενα δε με εμπνεει αυτος ο προπονητης.
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πεδουλάκης έκανε αρκετά λάθη.
      Δεν παίρνει καθόλου ταιμ αουτ μέχρι η ομάδα να βρεθεί 5 πόντους πίσω, δεν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα η οποία είναι προφανέστατο ότι έχει σκαλώσει.
      Ακόμα, το παιχνίδι είναι όλα ίσα τα σκόρ και κάλλιστα πηγαίνει παράταση και αφήνει τον Μασιούλις μέσα με 4 φάουλ.
      Το πατατράκ του δεύτερου ημιχρόνου δεν το έπαθαν μόνο οι παίχτες αλλά κυρίως ο Πεδουλάκης...
      Ακόμα σε εκείνη τη φάση που χάσαμε τη διαφορά πιστεύω θα μπορούσε να μπεί άλλο ένα 5λεπτο ο Μήτσος να μας κρατήσει όρθιους, με τον Ούκιτς μέσα να μοιάζει χαμένος.

      Διαγραφή
    2. Ο διαμαντιδης δεν μπορουσε.εκανε σημα καποια στιγμη οτι ενιωσε ενοχληση.ουτε 5 δεν ειχε

      Διαγραφή
    3. πανος ελα πες... ηταν απο τα καλυτερα ημιχρονα στο οακα τα τελευταια 2,3 χρονια?? μιλλαμε πανικος??? η ηταν λογο τηλεορασης και δν ηταν ετσι??? ειδικα π αρχισε να σκοραρει ο καπονο...

      Διαγραφή
    4. Chris δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν από τα καλύτερα αλλά ειδικά 2ο δεκάλεπτο ήταν μαγική η ατμόσφαιρα....

      Διαγραφή
    5. Άντε πάλι ξέχασα...
      Coolxaris

      Διαγραφή
    6. Οχι ρε τα καλυτερα ειναι με ολυ χαχαχα
      Εκει ακους κ τρελες ατακες
      Αλλα οντως στα τριποντα του καπονο εγινε χαμος.η πλακα ειναι οτι απο το δευτερο κ μετα ολοι το περιμεναν κ το ζηταγανε χaχα
      Μιλαμε στην κυριολεξια onfire.αν αρχισουν συστηματικα να τον βγαζουν ελευθερο στα φτερα θα μιλαμε για λουλι λουκ

      Διαγραφή
    7. σε ρωτησα γιατι πολυ απλα και εγω ημουν ενθουσιασμενος..(ειχα κοντεψει να χ...) αυτο με τα τριποντα, ο μπανκς με τα λει απ του τα κλεψηματα..., μας τα χαλασανε στο β ημιχρονο...

      Διαγραφή
    8. Με τον καπονο θα χει πολλα τετοια φετος
      Που να βγαλει κ η ομαδα ελευθερα σουτ κατοπιν συστηματος απο τις γωνιες κατα σηροην ( διαμαντιδης)...

      Διαγραφή
  45. Ασχημο β' ημηχρονο 20 λεπτα 24 ποντοι.Αυτο που ειδα σημερα ειναι οτι ο μπανκς ειναι για να παιζει ΜΕ το διαμαντιδη και οχι να τον αντικαθιστα,ο ουκιτς ειναι για να παιζει μονακι στα τσιμεντα του σκρα...με ξενησε το κοουτσαρησμα του πεδουλακη,κοιταζε πρωτα τι κανουν οι λιθουανοι και μετα πως θα χτυπησει επιθετικα,εκρυψε το καπονο στο β' ημηχρονο παιρνωντας σκορ απ το μπραμο αλλα με καπονο δεν χανεις ματς στην αμυνα απ τα ποσταρισματα του νταρντεν και τα ψυλοκρεμαστα σουτ των λαβρινοβιτς!!!Η αξια της νικης παει στην απουσια του διαμαντιδη,εχει δρομο παντως και για τους 2.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ,το χειμωνα πατιναζ απ την υγρασια το καλοκαιρι ηλιοθεραπεια...ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    2. Με έσκισες...τι μου θύμησες... υπάρχει ακόμα?

      Διαγραφή
    3. Νομιζω ο δημος το εκανε παιδικη χαρα,ολοι εχουμε σημαδια απο εκει....Παντως στο σχιστο το ανοιχτο υπαρχει ακομα. ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  46. μολις γυρισα απο οακα ανακουφισμενος για μια τοσο μεγαλη νικη,αλλα ταυτοχρονα εξοργισμενος με τον ουκιτς....
    μπαινω να δω τα στατς του στο euroleague.net και βλεπω 8 ασσιστ 1 λαθος !!! λαθος παιχτη εβριζα στο γηπεδο ??? ποιος ηταν αυτος που ντριμπλαρε καμια 15αρια δευτερολεπτα και πετουσε την μπαλα στα περιστερια ??? δωστε λιγο τα φωτα σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στατιστική φίλε μου λέει ψέμματα. Επίσης δεν λέει την αλήθεια για το impact του Καπόνο στο σημερινό παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Chris τον εκανε μαγκα ο μπραμος κ ο καπονο.καλα εκανες κ εβριζες:) το ιδιο κ ολο το γηπεδο:)

      Διαγραφή
    3. φιλε chris ακριβως το ιδιο, μολις ειδα 8 ασσιστ 1 λαθος λεω αποκλειεται κ ομως. Πολλες φορες η στατιστικη λεει αληθειες αλλα για τον ουκιτς σημερα οχι.

      Διαγραφή
    4. Μόλις γύρισα και εγώ...και όμως ήταν ο Ουκιτς! Και τις 8 ασίστ τις βγάζει στο 1ο ημίχρονο εάν δεν κάνω λάθος. Γενικά, ένα καλό 1ο ημίχρονο με άσωστη διαχείριση της κατάστασης λόγο Διαμαντιδη απο Πεδουλακη. Στο 2ο ημίχρονο ένας άλλος Ουκιτς που κόλλαγε την ομάδα. Μεγάλη βελτίωση στα λάθη αλλά αναρωτιέμαι εάν οι βεβιασμένες επιθέσεις του 2ου ημιχρόνου σε 22-24 δεύτερα θα έπρεπε να προσμετρούνται στα λάθη...με λίγα λόγια λάθος διάβασμα από Ουκιτς... υποθέτω ότι ακόμα ο Μπανκς είναι ανέτοιμος να παίξει 35 λεπτα... ελαφρυντικό για Πεδουλακη ισως. Ενα αλλο στοιχειο ειναι οτι ολοι οι ψηλοί της Ζαλγκιρις σουτάρουν απο μακρινή αποσταση...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να τους κυνηγαει ο Λασμε και να αδιαζει η ρακετα. Αυτο κοστησε και σε ριμπαουντ αλλα και σε ευκολα καλαθια απο το ζωγραφιστό. Ενα ακομα στοιχείο ειναι οτι η Ζαλγκιρις εχει 3 ασσους που σου βγαζουν την ψυχη στο τρεξιμο και στη πιεση...εκει η ελλειψη του Διαμαντιδη επαιξε το ρολο της. Εξυπνη κινηση του Πλαθα να βαλει τον Ποποβιτς στο 2ο πανω στον Καπονο...πιεσε στην πασα και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα ενα ευκολο κλεψιμο και δυσκολια να περασει η μπάλα στον Καπονο. Συμαντικη η απουσια του Σοφο αφου η μπαλα δεν περασε στο ζωγραφιστό. Τελειώνοντας, σημαντική νικη, 2 βαθμοι και βοηθαει και στο χτίσιμο χαρακτηρα.

      Διαγραφή
    5. Πάνο εδώ θα διαφωνισω οριζοντίως, κάθετος και διαγωνίως μαζί σου...καθολου καλά δεν έκανε που έβριζε... είτε το θέλουμε ει τε όχι η δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες περνάει στον παίκτη και έχει αντίκτυπο στην απόδοση του. Όχι μάγκες δεν βρίζουμε τους παίκτες μας κατά την διάρκεια του αγώνα... μαχόμαστε μαζί τους, φωνάζουμε, χειροκροτούμε αλλά δεν τους βρίζουμε.

      Διαγραφή
    6. Νικο το εννοουσα οτι δικαιολογημενα το εκαναν.εννοειται οτι επηρρεαζει την αποδοση του κ ειμαι υπερ του παιχτη.αλλα κ τα παιδια τις κερκιδες ξερουν μπασκετ δενειναι προβατα.οταν βλεπουν να κολλαει η μπαλα θα αντιδρασουν.
      Συμφωνω κατα τα αλλα μαζι σου φιλε

      Διαγραφή
    7. νικος φιλε ειμαι 100% μαζι σου
      η διατυπωση που χρησιμοποιησα ηταν λαθος
      σιγουρα δεν θα βρισω ποτε παιχτη που φοραει την 6αστερη φανελα,ομως ηταν διαχυτη η δυσαρεσκεια σε ολο το κλειστο οταν ο ροκο εκανε καταχρηση της ντριμπλας και σπαταλουσε πολυτιμες επιθεσεις...
      ενας ζησης ή ενας ντορον περκινς αντι του ουκιτς σημερα θα ηταν ταμαμ...

      Διαγραφή
  47. Επισης καταπληκτικη αποδοση απο μπραμος.πιστολερο ολκης.παλι καλα που βρεθηκε σε καλη μερα γιατι αυτος μας κρατησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο αυτός ο παίκτης πρέπει να μείνει τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Μικρός, Έλληνας και ακόμα δεν έχει χτυπήσει ταβάνι. Εξελίσσεται σε αξιόπιστο σουτέρ και είναι σκυλί στην άμυνα...
      Το καλοκαίρι η πρώτη αλλαγή που θα έκανα είναι ένα ελληνικό γκάρντ στη θέση του Ξανθόπουλου με εξέλιξη. Αν βρούμε κάποιους νέους-κλειδιά χωρίς πολλά λεφτά η ομάδα έχει μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Και απο οτι μαθαινω ξεσκιζετε και στις προπονησεις
      Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα.
      Το παιδι δειχνει φοβερη βελτιωση απο περισυ

      Διαγραφή
    3. και να θυμισω τι εχτιζε στην εθνικη ε?? ζησης αντι ξανθοπουλου και ειμαστε οκ

      Διαγραφή
  48. Κακός θα χρησιμοποιήσω τον χώρο αυτόν για να γράψω αμιγώς για Παναθηναϊκό.
    Κι εγώ μόλις γύρισα από το γήπεδο και διαφωνώ πλήρως και κάθετα με τα παιδιά, παραπάνω.
    Θεωρώ ότι το couching του Πεδουλάκη ήταν αρκετά καλό. Πρέπει να σκεφτείς ότι με Σκορδίλη, Ξανθόπουλο, Γιαννόπουλο, Σοφοκλή και εν συνεχεία Διαμαντίδη ήσουν ουσιαστικά με - 5 παίχτες δηλαδή με 7 για να κάνεις rotation 200 λεπτών.
    Επίσης είχες Καπόνο και Γκιστ οι οποίοι είναι ο ένας είναι 2 εβδομάδες και ο άλλος 1. Με Καπόνο φανερά αγύμναστο, άρα χωρίς ανάσες να ακολουθήσει τον πολύ αθλητικό Λαφαγίετ. Άρα από που πηγάζει ότι τον ξέχασε?
    Με αυτά τα δεδομένα και παίζοντας αντίπαλος με μία πολύ καλή ομάδα του 1ου γύρου θεωρώ ότι και με μισό πόντο να κερδίσεις ήταν μεγάλη επιτυχία.
    Επίσης τις 20 assist δεν τις είδατε? 8 μάλιστα από Ούκιτς. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο αλλά αυτό είναι δείγμα των ικανοτήτων του.
    Το βλέπω πολύ συχνά φέτος από πολύ κόσμο να συγκρίνει την ομάδα τη παλιά με αυτήν και τον Ζοτς με τον Πεδουλάκη... πάνε αυτά τελείωσαν είναι μία νέα ομάδα η οποία χτίζεται μέσα από τέτοιες βραδιές και μάλιστα απ' ότι φαίνεται σε αρκετά στέρεες βάσεις.
    Βήμα βήμα γίνονται οι μεγάλες ομάδες όχι από τη μία μέρα στην άλλη.
    Προσωπικά μου αρέσει η ομάδα αυτή πάρα πολύ, όπως επίσης και η γενικότερη προσπάθεια που καταβάλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνοι για αυτό το βήμα βήμα που λες.
      Εμείς όμως εδώ σχολιάζουμε τις αδυναμίες που βλέπουμε και ο Ούκιτς για εμένα δεν έχει καταφέρει να δείξει λίγο τσαγανό, λίγη αποφασιστικότητα ώστε να μη σκέφτεσαι "ΩΧ" κάθε φορά που το παίρνει πάνω του. Πρέπει να ανεβάσει το παιχνίδι του, όλοι οι υπόλοιποι αυτό έχουν κάνει και είναι επιτακτικό να συμβαδίσει και αυτός.

      Διαγραφή
    2. Παιχτης χαμηλου IQ ειναι τι περιμενεις.αλλα ειναι κριμα να μην σουταρει ρε παιδι μου ενω φετος εχει δειξει βελτιωση.ετσι γινετε προβλεψιμος κ κλεινουν στα drive οι ομαδες επανω του.μπαινει γιουρουση μεσα κανει την λομπα:) κ οπου κατσει.δεν ειναι κ ναβαρο οποτε στο σιδερο:)
      Κ σκεφτομαι τωρα κ τρελενομαι.αντε κ επαιρνες τον περκινς φετος.οχι τιποτε ακριβο κ ονομα αλλα τον περκινς.τι ομαδα θα εφτιαχνες

      Διαγραφή
    3. Ο παίκτης που μου έλειψε περισσότερο φέτος είναι ο Καϊμακόγλου... Μαζί με ένα άλλο καλό έλληνα στον άσσο πιστεύω θα είχαμε άλλο επίπεδο.

      Καλύτερα να μη σουτάρει γιατί δε το έχει και πολύ. Αλλά ας βρει ένα καλούπι στο παιχνίδι του και ας δόσει τουλάχιστον βάση να βγάζει ασσίστς χωρίς να ΦΟΒΑΤΑΙ, έλεος είναι τουλάχιστον πολύ γρήγορος και ντριμπλάρει, δε το εκμεταλλέυεται να λύσει λίγο την αντίπαλη άμυνα.

      Διαγραφή
    4. Απωλεια μεγαλη συμφωνω.οπως κ καλαθη στο φετινο ροστερ.αντε να τον ειχες δευτερο ασο πισω απο διαμαντιδη.ταπ αυτα ειναι περσινα.
      Ο ουκιτς εχει κοντα 35% στα τριποντα.πρεπει να το επιχειρει γιατι δεν υπαρχει χειροτερο απο τον μονοδιαστατο παιχτη.μεχρι κ ο καλαθης φετος τα χωνει.αυτος για να το επιχειρησει πρεπει να εχει αποσταση ο αντιπαλος τρια μετρα.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνω απολυτα με τον y0zh1, σχεδον οτι εγραψα κ εγω. Οσον αφορα τον ουκιτς να σας προσθεσω κ εναν ακομη πονοκεφαλο? Δεν ειναι της παρουσης μεν αλλα το συμβολαιο του ειναι 3ετες αν δεν κανω λαθος. Τελικα ο διαμαντιδης τους κανει ολους ανωτερους κ χωρις αυτον βλεπουμε που βρισκονται

      Διαγραφή
    6. Φίλε προσωπική μου γνώμη είναι να μην γράφουμε αρνητικά, παρά μόνο αφού τελειώσει μία αγωνιστική περίοδος, επίσης από την αρχή της χρονιάς διακρίνω μία αρνητική διάθεση (προκατάληψη) απέναντι στον Πεδουλάκη, στη διοίκηση σε όλους.
      Κρίνω να μην ασχοληθώ με τα αρνητικά που κι εγώ άνετα θα μπορούσα να πηδήξω στο τρένο της κριτικής και επικεντρώνομαι στα θετικά που πιστεύω αρκετοί δεν τα διακρίνουν.
      Για τσαγανό και Ούκιτς μην το συζητάμε καν έχει φρένο από τον προπονητή, αλλιώς μετά τον Σπανούλη και τον Μπο έχει τις καλύτερες μπούκες.
      Συμφωνώ ότι κολλάει το μυαλό του και εν συνεχεία την ομάδα αλλά έχει τεράστιες δυνατότητες θα το δεις στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι ξανά πιο έτοιμος (μην ξεχνάς τον τραυματισμό του).
      Λάθη θα γίνονται συνέχεια απλά συνέχεια εν τέλη όμως κερδίζει πάντα αυτός που προσπαθεί και αυτή η ομάδα ΝΑΙ προσπαθεί!
      Σχολίασέ μου όμως και καμία από τις άλλες παραγράφους τόσες έχω γράψει το βήμα βήμα ήταν το λιγότερο! :)

      Διαγραφή
    7. @y0zh1, σταθηκα(με) στα αρνητικα γιατι σαν οπαδοι του παναθηναικου το εχουμε μεσα μας, ειμαστε μιζεροι να τα λεμε κ με το ονομα τους. εχεις δικιο πολυ περιμενουν στην γωνια τον αρτζι κ σημερα κακως δεχεται τετοια κριτικη κατ'εμεκ ο ανρθωπος δεν εχει δωσει δικαιωμα φετος, εχει κανει λαθη αλλα ποιος δεν κανει? νεα ομαδα ειναι κ στεκεται εξαιρετικα μεχρι στιγμης κ θα βελτιωθει κ αλλο. ΓΙα τις ασιστ που ανεφερες τρομερο νουμερο , οπως κ το νουμερο των λαθων 11.

      Διαγραφή
    8. ειμαι ο πρωτος που εχει στηριξει πεδουλακι και ειπα μαλιστα οτι παιζουμε πιο ομορφο μπασκετ, πιο ελκυστικο, αλλα σμρ νομιζω σαν να τα εχασε?? φυσικα αυτο ειναι αποψη μου.. οπως και οτι στο β αλλα 5 τον καπονο δν θα ηταν θεμα

      Διαγραφή
    9. Δε διάβασες καλά τα μηνύματα μας, δεν είμαστε ούτε μίζεροι ούτε αρνητικοί και όλοι εκφράσαμε ικανοποίηση για αυτή τη νίκη.
      Από αυτό τον ενθουσιασμό μας έχουμε την τάση να σχολιάζουμε όσα δεν ρόλαραν τέλεια. Σκεφτόμαστε τις ατέλειες αφού ανυπομονούμε να δούμε το νέο Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει.

      Διαγραφή
    10. Παιδια φιλοι ομαδων ειστε οπως παο κ ολυ.οχι καντου κ κιμκι.η κριτικη κανει καλο.κριτικη ομως με στοιχεια.εμπεριστατομενη.οχι να ειμαστε απολυτοι.
      Δεν μπορει επειδη νικαμε να τα βλεπουμε ολα ροδινα.αλλα να βλεπουμε κ τι ερχεται.οποτε κριτικη καλοπροαιρετη με στοιχεια πιστευω βελτιωνει ολους μας κ σε γνωσεις κ στην κουβεντα
      Εεε να μην καταντησουμε κ ποδοσφαιρο οπου αρκει να νικαμε κ με κουτσου κουτσου κ στην καρπαζια πεφτουμε απο τα συννεφα.

      Διαγραφή
    11. Μια σημειωση κ συγνωμη αν παρεξηγηθηκε καποιος δεν ηθελα να παρεξηγηθει κοσμος με το (μιζεροι), απλως το ειπα κ με εναν τονο αστειισμου, κ εγω σταθηκα στα αρνητικα. Σαφως κ ολοι μας ειμαστε ικανοποιημενοι με την νικη

      Διαγραφή
    12. @zoze είμαστε αρκετά αυστηροί, αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι καλό γιατί ατσαλώνει την ομάδα αλλά κάθε κριτική (ακόμη και του Λαζόπουλου :D) πρέπει να έχει κάποια όρια και σωστή στόχευση. Αυτό βέβαια είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι ζητήματα αρκετά λεπτά. Επίσης κάναμε 13 λάθη όχι 11 αλλά τα λάθη πέφτουν!

      @chris nas συνέχισε να τον στηρίζεις δεν θα χάσεις τα λεφτά σου! Δεν είναι Ζοτς ούτε Μεσίνα αλλά δεν είναι και Σκαριόλο! :) Όχι 5 λεπτά ακόμη δεν τα είχε ακόμη ο Καπόνο γιατί έμπαζε στην άμυνα δεν είχε ανάσες να κυνηγήσει είχε χάσει τον προσωπικό του αντίπαλο σε τουλάχιστον 2 κρίσιμα καλάθια. Σταδιακά όμως ο τύπος θα βγάζει φωτιές οι ικανότητές του είναι φανερές ΚΑΙ στο δημιουργικό κομμάτι.

      @syndroam τα διαβάζω και τα κατανοώ τα μυνήματά σας κι εγώ ανυπομονώ να δω ένα σχετικά πλήρη Παναθηναϊκό που να έχει ο coach 9 αξιόμαχες μονάδες για να μπορέσω να κρίνω πραγματικά πιο μπορεί να είναι το ταβάνι της ομάδας αυτής, αλλά προς το παρόν κάνω υπομονή! ;)

      @Panos δεν βλέπω τίποτα ρόδινο, η ομάδα κατέρρευσε στο 2ο ημίχρονο, ο λόγος κατά τη γνώμη μου είναι παραπάνω.

      Οι διχογνωμίες είναι ΠΑΝΤΑ εποικοδομητικές.

      Διαγραφή
  49. chris αυτο ακριβος εκανα και γω,πηγα γηπεδο εφυγα τρεμαμενη,ολοι γυρω μου εβριζαν Ουκιτς.Μπηκα στο euroleague και ω του θαυματος εχει 9pir.Σε ερωτηση που εκανα στον Τζιμ μου ειπε οτι τα στατιστικα δεν λενε παντα την αληθεια.'Α'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=121#!boxscore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μια χαρα ηταν ο Ουκιτς...Αφηστε την κλαψα και τη μανια να βρισκεται αποπαιδια...Και ο Πεδουλακης εκανε καλο κοουτσαρισμα...Μετα το σημερινο αλλαζω το status που ειχα για τον Παναθηναϊκό,για μια ομαδα που απλα θα διεκδικουσε την εισοδο της στην 8αδα ή 4αδα και τον βαζω μεσα στους βασικους υποψηφιους για τον τιτλο του πρωταθλητη ευρωπης...Αρκει να ειναι υγιεις και οι 10 παικτες στους οποιους στηριζεται το τριφυλλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν εβαζε το σκοτωμενο τριποντο ο μπανκς θα κλαψουριζες κ συ
      Το θεμα ειναι να βλεπεις αποστασιωποιημενα την ομαδα κ οχι επειδη νικησε.σημερα δεν επαιξε καλα αν κ ειχε ελαφρυντικα.
      Αλλα οσα ειπαν τα παιδια δεν ειναι κλαψα αλλα με βαση στατιστικα κ γεγονοτα.facts.
      Σιγουρα αν δεθουν θα ναι αλλη ομαδα αλλα θελει χρονο κ να σταματησουν επιτελους οι τραυματισμοι.αλλα τα στραβα να λεγονται κ να μην κρυβωνται επειδη νικησαμε ενα ματς οπου ανετα πηγαινε κ στην αλλη πλευρα

      Διαγραφή
    2. johnny αν δεν κανω λαθος ο Ουκιτς δεν ειναι η θεση του στο 1 ετσι δεν ειναι?,με ΔΔ και Μπανκς δεν ειναι τοσο κακος,μην ξεχναμε προερχεται απο τραυματισμο.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι σιγουρα ασος αλλα δεν ειναι κ SG πραγματικα χωρις σουτ.ενας penetrator σαν στυλ.σε θεση?τι να σου πω:)

      Διαγραφή
    4. Εσυ περιμενεις απο τον Ουκιτς να γινει Διαμαντιδης δηλαδη στο ζητημα της δημιουργιας?Λυπαμαι αλλα ματαια θα περιμενεις και εσυ και οι αλλοι εδω μεσα που κλαψουριζετε.Ο Ουκιτς εκανε το καλυτερο που μπορουσε στο θεμα της δημιουργιας (8 ασσιστ).Δεν ειναι στη φυση του ομως αυτο το στοιχειο...Επιπλεον,το γεγονος οτι κολλουσε την ομαδα οφειλεται στο οτι δεν υπηρχε μια επιθετικη σταθερα να παρει την μπαλα κοντα στο καλαθι π.χ. Σοφο ή γενικοτερα εναλλακτικες επιθετικες επιλογες κοντα στο καλαθι,αλλα και στο οτι η αντιπαλη αμυνα τον ειχε διαβασει αρκετα καλα και δεν του αφηνε χωρους...Αν παρατηρησες επισης,ο Ουκιτς προσφερε αρκετα και στην αμυνα και γι αυτο ο Πεδουλακης τον προτιμησε στα κρισιμα σημεια στο κομματι αμυνα αντι του Μπανκς....Και μιας και μιλησες για Μπανκς,φαντασου να ειχε κανει ο Ουκιτς τετοιο λαθος στο τελευταιο λεπτο τι θα ελεγες μετα...Τελοσπαντων...

      Διαγραφή
    5. Το εχω γραψει και αλλη φορα...Ο Παναθηναϊκός εχει επιλεξει παικτες φετος οι οποιοι ειναι παικτες εξειδικευσης και ρολων...Δεν εχουν την πληροτητα και την ισορροπια να ειναι καλοι σε ολες τις πλευρες τους παιχνιδιου...Ο Λασμε π.χ. ειναι 10 στα κοψιματα και 0 στη δημιουργια.Ο Καπονο ειναι 10 στα τριποντα και 0 στα γρηγορα ποδια ή στην αμυνα.Ο Ουκιτς ειναι 10 στο transition παιχνιδι ή στο floating και 0 στη δημιουργια...κτλ.Επειδη ομως καθενας απο τους παικτες του Παναθηναϊκού ειναι εξπερ στο ειδος του,η εξισωση βγαζει θετικο προσημο,καλυπτοντας τις οποιες ατομικες αδυναμιες του καθενα.

      Διαγραφή
    6. Τον ουκιτς τον ξερω πολυ καλα απο τοτε που ηταν μεγαλο ταλεντο κ εμεινε ετσι.ξερω τι περιμενω.οπως ηξερα οταν το πηραμε.κ συμφωνουσα δυστηχως με jim.
      Δεν μιλησα για μπανκς.ειναι απολυτως λογικο παιχτης που δεν ειναι εγκεφαλικος να κανει τετοιο λαθος στο τελος.οπως ειμαι κ σχεδον βεβαιος οτι κ ο ουκιτς να ταν στο τελος αντι για επιθετικο θα χε κανει βηματα η θα ειχε κολλησει η μπαλα.τουλαχιστον θα ειχαν μεινει 4 δευτερα υπολοιπο:) κ οχι απο την πλαγια γραμμη.
      Δια μαγειας ο διαμαντιδης δεν χρειαζεται σοφο να δημιουργησει αλλα κ λασμε κ split out της προκοπης φτιαχνει κ επιθεσεις με αρχη κ τελος.κ τοσα playmaker κανουν το ιδιο.σοβαρου επιπεδου.ο σοφο στα μισα παιχνιδια λειπει.η δημιουργια με διαμαντιδη ειτε με σοφο ειτε χωρις παραμενει η ιδια.ποσο μαλλον οταν εχεις γκιστ που επιβαλεται να δημιουργειςλεον μιας κ ο πανκο εφτιαχνε φασεις μονος του ενω ο γκιστ οχι..
      Δεν ξερω τι ματς ειδες αλλα σιγουρα οχι παο-ζαλγκιρις.μιας ειδες κατι που η υπολοιπη ελλαδα δενειδε.
      Και το παμε 8 ασσιστ σημερα ειναι μαγικ νουμερο ξεχνα το

      Διαγραφή
    7. Αν εχανεο παο με την ευκαιρια θα τον ειχες για κατακτηση.γιατι δεν εξηγητε το ποσο πειστηκες σημερα.που να εριχνε κ εικοσι.θα μασταν ηδη πρωταθλητες

      Διαγραφή
    8. Εδω ειπα μια μεγαλη κουβεντα ο johny για την αμυνα του ουκιτς κ γενικα οτι ειπε ειναι σωστο , παιζιε πολυ καλυτερη αμυνα απο τον μπανκς κ αν θυμαστε στην β περιοδο ριχνει κ μια ταπα σε αντεπιθεση της ζαλγκιρις, ειναι καλυτερος στις αλλαγες στην αμυνα κτλ. Επισης δεν θα γινει ποτε μητσος κ πρεπει να το συνειδητοποιησουμε κ εμεις, + 1 για την σταθερα στην επιθεση, απλως θα μπορουσε να παρει κανα σουτ :). Μην ξεχνας ομως johnny οτι η κριτικη του γινεται κ για την συνολικη του αποδοση σε σχεση με τα χρηματα. Παντως πολυ δυσκολα θα εκανε το λαθος του μπανκς ο ουκιτς κ αν το εκανε θα ζητουσαμε το κεφαλι του !!!

      Διαγραφή
    9. Ζοζε μην βαζεις στοιχημα για το αν δεν θα εκανε το λαθος...
      Βεβαια μπορει να τα βλεπουμε ολα ροδινα κ να λεμε οτι παιξαμε κ φοβερα.ειδικα με την βοηθεια πυργιωτικου μπαφου :)
      Ας ελπισουμε την αλλη εβδομαδα στην εφες να παιξουμε το ιδιο καλα με σημερα

      Διαγραφή
    10. O UKIC GIA ALLH MIA FORA TRAGIKOS...MAVRO XALI STH DHMIOURGIA KAI APO SKORARISMA TIPOTA.O ADYNAMOS KRIKOS TIS OMADAS.800 GIAYTO TO PALTO???

      Διαγραφή
    11. ΕΠιθετικο δεν θα εκανε πιστευω, πιο πιθανο να εφθανε μεχρι το λει απ μετα απο εκει αγνωστο τι θα γινοτανε :), αλλα κ εγω αν ημουν ο αρτζι στον μπανκς θα εδινα την οργανωση της επιθεσης. Δεν αξιζει να αναλωθουμε στην τελευταια φαση κ με το τι θα εκανε ο ουκιτς πιστευω :). Οσον αφορα τα πανηγυρια σε βρισκω συμφωνω, αυτο προσπαθω να εξηγησω σε εναν φιλο μου τωρα οτι θελουμε δουλεια, δουλεια κ δουλεια ανετα θα μπορουσαμε να χαναμε το ματς στο τελος , οτι η ο ομαδα εχει πολλα προσοντα κ θετικα τα εχει, αναμενουμε να δουμε κ τον γκιστ πως θα εμφανιστει μολις μπει στην ομαδα.

      Διαγραφή
    12. Απλα Panos Geo,εγω εχω συμβιβαστει με τις οργανωτικες αδυναμιες του Ουκιτς και επικεντρωνομαι στην παρουσια του στα κομματια του παιχνιδιου που οντως ειναι καλος,ενω εσυ μοιαζεις να μην εχεις συμβιβαστει,παρα το γεγονος οτι ομολογεις οτι ηξερες καλα τον παικτη πριν ερθει.Επιπλεον δεν καταλαβα καλα την πρωτη ειρωνεια σου ,σχετικα με την διαφορετικη κριση που μπορει καποιος να εχει για εναν παικτη...Οταν μιλαει καποιος με επιχειρηματα,δεν τιθεται θεμα ποσοι τασσονται με τη μια ή την αλλη πλευρα ωστε με βαση την πλειοψηφια να αποδοθει το δικιο.
      Επισης δεν καταλαβα καλα και τη δευτερη ειρωνεια σου σχετικα με την προβλεψη που εκανα για τον Παναθηναϊκό.Φυσικα και θα τον ειχα για κατακτηση.Εγω αυτο που εγραψα ηταν απορροια της εικονας που ειδα στο πρωτο ημιχρονο και η οποια αρκουσε για να βγαλω συμπερασμα.Και το ξαναγραφω...Με υγιη Παναθηναϊκό μπαινουμε γερα για κουπα...

      Διαγραφή
    13. Ζοζε ,το θεμα κοστους /ωφελειας μαλλον πρεπει να απασχολησει την τσεπη του Γιαννακοπουλου και οχι εμας του φιλαθλους...Εδω ο Μακαλεμπ παιρνει ενα σκασμο λεφτα και σερνεται...Και θα κανουμε θεμα για τα 800 του Ουκιτς?Μακαρι ο Παναθηναϊκός να ειχε το scouting της Biella ή της Karsiyaka και να εφερνε καποιον value for money παικτη...

      ΥΓ.Α ρε Jim,τι ζημια μας εκανες με το blog.Τρεις παρα εικοσι και μιλαμε για μπασκετ...

      Διαγραφή
  52. ο Ουκιτς εγινε μαγκας διοτι κολαγε τη μπαλα, και στο τελος αναγκαζοταν και εκανε split out, οπου για καλη του τυχη τα κολαγανε ο Μπραμος και ο Καπονο....κατα τα αλλα η νικη ηταν τεραστια απεναντι σε μια ομαδα η οποια ειναι ισως η πιο ρολαρισμενη μεχρι τωρα και καταφερες να την κρατησεις στους 66 ποντους σκεψου να ηταν καλα και ο Μητσος θα ησουν πιο καλος επιθετικα ειδικα προς το τελος...
    ΥΓ ο Λασμε τα ειδε σκουρα για πρωτη φορα σημερα με τα μεγαλα κορμια της Ζalgiris, Σημερα φανηκε πολυ η απουσια του Σοφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λασμε κουραστικε με τισ αλλαγες ψηλων πανω του.. ειδικα οταν μιλλαμε για ψηλους π εχουν καλο τριποντο

      Διαγραφή
    2. Μια χαρα επαιξε ο λασμε, κοντευει 1 μηνα τωρα που παιζει μονος του στο 5 κ σημερα επαιζε κ με τον λαβρινοβιτς που επρεπε να τον κυνηγουσε παντου, λογικο να κουραστει ο ανθρωπος.

      Διαγραφή
    3. Ετσι ζοζε.το παιδι παιζει χωρις βοηθειες.αντε να γυρισειο ο σοφο.ευτυχως σημερα ηταν αποστολη.καλο νεο αυτο

      Διαγραφή
  53. Καλησπέρα σε όλη την παρέα... μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία από τον Jim για τη νέα ανάρτηση (άρα και νόμιμο χώρο για τα σχόλιά μας) δύο-τρία πραγματάκια. Μεγάλη νίκη για τον τρόπο που ήρθε. Γιατί το πάλεψαν, γιατί ακόμα κι όταν βρέθηκαν πίσω με 4 πόντους είχαν τα άντερα να το γυρίσουν.... μέσα από τέτοιες νίκες φτιάχνεται το μέταλλο της ομάδας. Εγω λίγο θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα πω πως ο Λάσμε μοιάζει να μην έχει την τόσο καλή απόδοση που είχε στις αρχές. Προς Θεού όχι ότι δεν είναι καλός, όχι ότι δε δίνει λύσεις. Μου μοιάζει κάπως πιο ¨αδύναμος¨στα ριμπάουντ, λίγοτερο συγχρονισμένος στα κοψίματα. Ίσως να κάνει κάποια κοιλιά, θα δείξει. Εμένα μου έδωσαν σήμερα την αίσθηση πως από την πολύ θέλησή τους πχ να πάρουν το ριμπάουντ, έπεφταν όλοι μαζί πάνω στην μπάλα και από τύχη κατέληγε στα χέρια των Λιθουανών. Μόνο να μάθουν έχουν από το σημερινό παιχνίδι. Από τις κορυφαίες σκηνές όταν ο αρχηγός μιλάει στο Μπανκς λίγο πριν το τέλος και του εξηγεί τι να κάνει και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που έφυγαν ουσιαστικά αγκαλιασμένοι. Ναι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, και όχι μικρά θαρρώ. Και ναι σίγουρα με 2-3 κινήσεις φτιάχνεις υπερομάδα. Αυτά όμως στην ώρα τους. Τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, μπράβο σε όλους. Άντε και στο επόμενο παιχνίδι να φτάσουμε τους 18000 :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω πως ο Λάσμε έχει πέσει.
      Κόντρα σε ομάδες όπως η Καντού ή Ρεάλ όπου το 5ρι τους είναι και αυτών αρκετά ελαφρύ είναι απλά καταιγιστικός.
      Είναι οφθαλμοφανές πως για 5ρι είναι undersized και κόντρα στον ΚΑΟΔ ο Μισέλ του είχε κάνει μια πολύ δύσκολη μέρα. Εκεί είναι που χρειάζεται το βαρύ πυροβολικό Σόφο ή γιατί όχι και ο Γκίστ που είναι πιο ογκώδης από τον Λάσμε.

      Ακόμα, σήμερα δε παίξαμε πικ εν ρολ, δε ταίσαμε ιδιαίτερα τους ψηλούς.

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα σκεφτεί αυτή την παράμετρο syndroam .... σωστό.... να ρωτήσω ιδέα μου ή στην τέταρτη περίοδο κυρίως στις φάσεις που είχε την μπάλα ο Ούκιτς δεν έβλεπα ψηλό να βγαίνει να του δίνει το screen, δε λέω σε όλες νομίζω το παρατήρησα αρκετές φορές

      Διαγραφή
    3. Ναταλία, συγγνώμη προκαταβολικά που έχω τις ζοχάδες μου και θα τις βγάλω κάτω από το ποστ σου, αλλά:

      1) Δεν γυρίσαμε ένα χαμένο παιχνίδι από τα Τάρταρα. Απλά είχαμε τελευταία στιγμή την στοιχειώδη αγένεια να μην κάνουμε δώρο Χριστουγέννων στη Ζαλγκίρις. Το να κάνεις το αυτονόητο τελευταία στιγμή δεν δείχνει μέταλλο, αλλά αδυναμία να κυριαρχήσεις στο παιχνίδι.

      2) Λες πως με 2-3 προσθήκες δημιουργείς υπερομάδα. Και έρχομαι και κοιτάω. Από τότε που ξεκίνησε η χρονιά.

      α)ήρθε ο Λάσμε
      β)αποδεσμεύτηκε ο Άρμστρονγκ
      γ)δοκιμάστηκε και
      δ)υπέγραψε ο Μπανκς
      ε)υπέγραψε και
      στ)αφίχθη ο Καπόνο
      ζ) αποδεσμεύτηκε ο Κίτσεν
      η)ανταλλάχτησαν ο Πάνκο με τον Γκιστ

      Ή αλλιώς, πουλάκια μου, αηδονάκια μου και (allstar) κουρούνες μου. Είναι 8 ξεχωριστές κινήσεις. Θέλουμε άλλες 2-3 (σύνολο 10-11) για να γίνουμε υπερομάδα; Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα ήμασταν ακόμα κι αν μέναμε στην πρώτη (Λάσμε). Μετά από όλες αυτές τις κινήσεις έχουμε ακόμα σημαντικά κενά, η Μάλαγα μας έκλεψε στεγνά (δες την προσφορά του Πάνκο και αυτή του Γκιστ), ο Μπανκς Μπάννυ μου προκαλεί ακόμα θαυμασμό με μερικές απίστευτες αποφάσεις του (iso ένας μ' όλους στην τελευταία επίθεση του 3ου δεκαλέπτου, ντριπλίτσες και όχι πλάτη στον Τζάαμπερ στην τελευταία επίθεση). Έχουμε καταφέρει μετά από τόσες αλλαγές, να μην βελτιωθούμε ιδιαίτερα (εξαιρώ το Λάσμε που είχε κλείσει λίγο πριν αρχίσει η σεζόν).

      Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την ομάδα. Δεν μπορούμε να συζητάμε για προσθήκες. Έχουν γίνει ήδη πάρα πολλές αλλαγές χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

      Συγγνώμη και πάλι για τη ζοχάδα, αλλά δε μπορούσα.Επίσης συμφωνώ πως ο Λάσμε έχει πέσει.

      Επίσης κάθε φορά που έβλεπα να δίνει σκρην ο παίκτης του Τσαρτσαρή, τρόμαζα. Ειδικά στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού που θέλω να την ξαναδώ. Switch με Τσαρτσαρή;;;!!!

      Ody

      Διαγραφή
    4. @Ody

      Στα μόνα 2 που θα συμφωνήσω τα οποία βέβαια είναι αρκετά σημαντικά είναι ότι, Ναι δεν έχουμε τη δυνατότητα να τελειώσουμε παιχνίδια, αυτό βέβαια συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια από το 2009 και μετά.
      Τον Τσαρτσαρή τον έχουν πάρει χαμπάρι όλες οι ομάδες πλέον αλλά ευελπιστώ ότι με ένα 25λεπτο του Gist + κάποια λεπτά από μασιούλις θα μπορεί να δώσει πολύ ποιοτικά λεπτά.


      Υπερομάδα από του χρόνου, όταν έρθουν και καλοί Έλληνες, μέχρι τότε θα πρέπει να στηριχθούμε σε αυτά που έχουμε, τα λάθη γίνανε τα προηγούμενα χρόνια με την απογύμνωση του ρόστερ από Έλληνες, όχι φέτος.

      Διαγραφή
  54. Κατάρα. Γιατί ρε Παπαλουκά;;;!!! Κατέστρεψε μια τέλεια στατιστική 5 τρισεκατομμυρίων με μια ασσίστ!!!

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλησπέρα και από εμένα...και εγώ γήπεδο ήμουν... τεράστια νίκη αν σκεφτούμε ότι έλειπε ο μήτσος δηλαδή ο μοναδικός play maker που έχει η ομάδα... που μπορεί να οργανώσει και να δώσει κάποια σιγουριά στους συμπαίκτες του στο κατέβασμα και στις τελευταίες επιθέσεις... ( τον σοφο δεν τον αναφέρω γιατί φοβάμαι ότι θα καθιερωθεί σαν μόνιμη απώλεια) Σήμερα πολύ καλοί ήταν οι bramos και kapono.... και θετικοί όπως πάντα οι maciulis lasme banks... θα πω κάτι που ίσως ακουστεί απόλυτο.. ο ukic είναι καρκίνος αυτής της ομάδας... δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω στο σήμερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο ξανθόπουλος... 7 χρόνια διαρκείας δεν ξαναθυμάμαι παίχτη να με έχει εκνευρίσει τόσο πολύ... 8 δευτερόλεπτα για να κατέβει η μπάλα... 14 δευτερόλεπτα τρίπλα και στα τελεφταία 2 πάσα για τραβηγμένα σουτ που κοιμήθηκε ο θεός και μπήκανε... απλά σκέφτομαι με έναν ζήση, καλάθη η με τον jamon gordon στην θέση του τι μπάσκετ θα μπορούσε να παίξει φέτος η πανάθα... σημασία έχει η νίκη πάνω απόλα... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. O UKIC EINAI APARADEXTOS.THA PREPEI APO TORA NA SKEFTOMASTE POS THA TON XEFORTOTHOUME.O GIST ELPIZO NA PIASEI GIATI ALLIOS THA KLAIME POU XASAME TON PANCO(VGAZEI MATIA STIN ISPANIA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. TELIKA OI UPEUTHINOI POU EPELEXAN TOUS PAIXTES TO KALOKAIRI PREPEI NA PANE STH KREMALA..APO TIS KALOKAIRINES EPILOGES MONO MASIOULIS ,BRAMOS,KAI AS POUME KAI O SOFO VGIKAN..UKIC,ARMSTRONG,KITCHEN,PANCO,XANTHOPOULOS,GIANNOPOULOS,SKORDILIS VGIKAN PATATA...DEN XERO AN TIS EPILOGES TIS EKANE O ARGYRHS ALLA OPOIOS EKANE TO SXEDIASMO RINAI ABALOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε παιδια μην περναμε στην αλλη πλευρα :)
    Δεν θα τους πνιξουμε κιολας
    Καλα καλα δεν εχουμε μια εβδομαδα ολη η ομαδα μαζι
    Απλα αν ειχαμε ενα δημιουργο παραπανω θα μασταν αλλη ομαδα.
    Αν δεν εχουμε τραυματισμους (αμην) στην συνεχεια θα παμε καλα.
    Απο οσες ομαδες εχω δει μονο η cska εδειξε καλα στοιχεια κ η μπαρτσα σημερα αν κ η τελευταια ειναι αμφιλεγομενη...
    Ο διαμαντιδης μαγνητικη παλι αυριο ακουσα...ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς Διαμαντίδη ατσαλώνεις αλλιώς! Είναι μεγάλο + να μην τον θεωρείς δεδομένο.
      Η χρονιά μέχρι τώρα μου θυμίζει πολύ έντονα τη περσινή χρονιά του Ολυμπιακού (χωρίς προφανώς να εννοώ ή να πιστεύω ότι θα πάρουμε Euroleague και πρωτάθλημα) και μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό η ατάκα του Πρίντεζη, νομίζω, "αυτή η ομάδα παίζει τελικούς από τον Γενάρη" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
      Ε, η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού παίζει τελικούς από τον Αύγουστο!

      Διαγραφή
  59. Επίσης μια σημείωση για τον Ούκιτς. Μάλλον πρέπει απλά να δωθεί μια εντολή από τον πάγκο Χ seconds or less για να γίνεται το σκρην νωρίτερα. Ο Ουκίτς δεν φταίει 100% για την καθυστερημένη αρχή των επιθέσεων.
    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ody νομίζω ότι κάποιες φορές δεν του έδωσαν καν το screen .... ή όπως λες καθυστερούσαν υπερβολικά πολύ..... το έχω γράψει ξανά όταν είναι ο Μήτσος μέσα έχω παρατηρήσει ότι ο Λάσμε για να του δώσει το screen του κάνει νόημα πρώτα ο 3D ....

      Διαγραφή