Athlenda

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..



Το Τοπ-16 άρχισε και οι δύο ελληνικές ομάδες κατάλαβαν ότι προμηνύεται πολύ σκληρή συνέχεια.. Είναι φανερό ότι πρέπει να χύσουν ιδρώτα για να περάσουν στην επόμενη φάση. Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς το οποίο οι πιθανότητες –όπως εξελίχτηκε- δεν έμοιαζαν υπέρ του. Σκληρή ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βασκονία από την Κάχα, η οποία του έβαλε τον καθρέφτη μέσα στα μούτρα.. 


ΟΑΚΑ


Το επαναλαμβάνω, μεγάλη νίκη. Από κάθε άποψη. 


-Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα must παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική στην έδρα του, με αρκετή πίεση και προβλήματα απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστή του στον όμιλο. Αυτού του είδους τα παιχνίδια μετράνε διπλά να ξέρετε, έστω και εάν η νίκη έρχεται στον πόντο..  Οι πράσινοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι με ένα ροτέησιον 8 παικτών, εκ των οποίων οι δύο έκαναν ντεμπούτο με την ομάδα στην Ευρωλίγκα και ο ένας εξ αυτών (Γκιστ) βρισκόταν μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα.


-Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει αρχίσει και δουλεύει περισσότερο με τον Μάικ Μπράμος στην επίθεση της. Έχει plays γι’αυτόν πατώντας στην έξαρση αυτοπεποίθησης του 25χρονου πλάγιου. Back screens και παιχνίδια για να βγςί σε θέσεις που παλαιότερα οι πράσινοι έβγαζαν το «4» και τον Αντώνη Φώτση προσδίδοντας μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Στα συν του η εξαιρετική άμυνα πάνω στον Πόποβιτς  στην κατεύθυνση «.. ψηλός να τον σκεπάσει».

-Ο Τζέησον Καπόνο έπιασε το τέλειο με βάση αυτά που περιμένουμε από αυτόν και μπορεί να προσφέρει. 16 πόντοι (5/7 σουτ) σε 17’21’’.. Στη δεύτερη –καλή για την ομάδα– περίοδο συνεπήρε όλους του υπόλοιπους με εκτελεστική του ικανότητα και αποτέλεσε έμπνευση για του γηπεδούχους. Σουτάρει τόσο κοντά στο ..άριστα, που ακόμα και όταν η μπάλα βρεί στεφάνι, έχει τόσες περιστροφές όσες πρέπει για να μη απομακρυνθεί από την ακτίνα του καλαθιού. Πολλοί προπονητές λένε ότι αυτά είναι τα τελειότερα σουτ..  Το πραγματικό όφελος από την παρούσα εξωτερική firepower της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη θα το δούμε όταν αυτή παίξει κομπλέ. Ήδη έχουν ανοίξει διαδρόμοι μιας και οι ομάδες «μετράνε «διαφορετικά τον Παναθηναϊκό στο σούτ πλέον..

-Όπως καταλαβαίνεται ο Παναθηναϊκός έπαιξε μες το τρίποντο και σούταρε καλά (12/23 ) αν και η επίθεση του δεν ήταν ισορροπημένη, ώντας αρκετά «περιφερειακή». Δικαιολογημένα γιατί βγάζει μάτι ότι χωρίς τον Σόφο inside game δεν υπάρχει, εκτός από τα ποσταρίσματα του Μασιούλις στο «3» και του Διαμαντίδη. Αυτή η ανισορροπία είναι κακό σημάδι αλλά στο ΟΑΚΑ ελπίζουν πως γρήγορα θα έχουν τον Σχορτσιανίτη  ετοιμοπόλεμο..  Η ελληνική ομάδα έχασε τις κατοχές και τα ριμπάουντ (το δυνατό της σημείο)αλλά εκτός του ότι σούταρε καλά περιφερειακά είχε 20 ασσίστς  και λίγα λάθη (13, άσχετα εάν οι Λιθουανοί είχαν λιγότερα για τον Παναθηναϊκό είναι πρόοδος) απέναντι σε μια πολύ καλή αμυντική ομάδα παίζοντας –ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ- με έναν γκαρντ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Μείον μεγάλο για μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει με guard lineups.



-Η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα και ο δρόμος σκληρός. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε να μην βρεθεί από κάτω –από την αρχή- και πάει να συναντήσει την Εφές στη 2η αγωνιστική, χωρίς τον Διαμαντίδη και με τους Τούρκους να καίγονται. Τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ του αλλά αυτά τα ματς είναι «ευκαιρία».. Η κατάσταση του Διαμαντίδη δυστυχώς τείνει να ρίξει μια σκιά πάνω από όλη την ομάδα. Αυτό που προσπαθεί να παίξει στην ουσία ο Παναθηναϊκός, δε μπορεί να το παίξει χωρίς τον Διαμαντίδη.. Απλά πράγματα.

Υ.Γ: Για τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε αύριο (εαν καταστεί αδύνατο θα προσπαθήσω να μπώ να μιλήσουμε κάποια στιγμή). Ζητάω κατανόηση γιατί είμαστε εκτός Ελλάδας και πάθαμε ζημιά στο λάπτοπ.. Γράφω από αλλού και ο χρόνος μου είναι λιγότερος. Και για τα δύο ματς έχουμε να πούμε πολλά αλλά μέχρι τώρα πάνε λίγο στραβά τα πράγματα. Από μεσοβδόμαδα κανονικά.. 


176 σχόλια:

  1. Καλημερα Jim και λοιπες μπασκετοφατσες και χρονια πολλα!
    Εδειξε χαρακτηρα χθες ο ΠΑΟ και εχοντας ασσο στο μανικι τον Καπονο, το πηρε το ματσακι.Ηταν δεδομενο οτι η Ζαλγκιρις θα προσπαθουσε να επιστρεψει στο ματς στην τριτη περιοδο,γιατι ηταν δυσκολο ο ΠΑΟ να κρατησει το ρυθμο του πρωτου ημιχρονου.Respect παντως, γιατι η ομαδα εδιξε χαρακτηρα σε ενα ματς που στο τελος φανηκε οτι στραβωνε ανεπανορθωτα. Μεγαλο το τριποντο του Banks στο τελος,οταν η Ζαλγκιρις ηταν στο συν 4.
    Περιμενω με αγωνια να δω το παζλ συμπληρωμενο, οταν θα επιστρεψουν ΔΔ, Σοφο και οταν θα εγκληματιστουν πληρως Γκιστ και Καπονο.

    COOL ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vasika file mou egw prospathw na mpw sti thesi tou ekastote coach pou tha vlepei katw apo to kalathi ton sofo sti korifi ton diamantidi sra akra kapono bramos kai sto 4 ton gist etimo na petaxei i ton masioulis na pernei thesi pos tha paixei atomika ton kathena? se man 2 man mono jawai kriapa mporoun na paixoun solo ton sofo gia na min peinei eleutheros gia sout

      Διαγραφή
    2. Ζώνη 3-2 ή 1-2-2 (Blatt style) με τους 2 ψηλούς να κάνουν double team στο Σόφο με τον παίκτη και τη βοήθεια να έρχονται από πίσω και τους περιφεριακούς να κόβουν τα passing lanes. Καλύτερα να προσπαθήσειςνα κερδίσεις μερικές μπάλες από λάθη του Σόφο. Αν ο Πάνκο έπαιζε σε αυτό το σχήμα στο 4, θα ήταν πολύ επικίνδυνο επειδή η μπάλα θα μπορούσε να πάει σε αυτόν που και μπορεί να τραβήξει ψηλό εκτός ρακέτας, και να ντριπλάρει, και να πασάρει.

      Ody

      Διαγραφή
    3. kai pali opiadipote zoni timoritai apo periferia kai den tha xreiastei na mpei kan i mpala sti raketa
      kai se periptosi double team mporei na kopseianapoda to 4 se sxesi me sofo kai na vrei eleuthero xoro

      Διαγραφή
    4. Σωστος φιλε αλλα δεν νομιζω πως μπορει ο Κριαπα να μαρκαρει τον Σοφο.Εδω δεν μπορουν τα 5αρια θα τον μαρκαρει ενα 4αρι;Συμφωνοι πως ο Κριαπα ειναι αμυντικαρα (2ος καλυτερος για μενα στην διοργανωση) αλλα δεν τιθεται θεμα ο Σοφο με την εξωπραγματικη του δυναμη αν τον αφησεις 1-1 θα τον κοψει φετες!!!ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    5. anaferthika se kriapa giati tha mporei poli eukola na allaxei me kaun-krstic sta markarismata tis raketas kai na diavazei tin pasa en ti genesi tis enoeitai pos atomika den vgenei thimisou pws doulepse peripou pano tou i fener me savas bastiste sto proto paixnidi alla kai pali tote den ipirxe to 3p ston pao

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα τζιμ, με τα παλιο-λαπτοπ ποτε δεν εβγαζα ακρη,εχουν την δικη τους λογικη για το πως λειτουργουν,για τις 2 ομαδες τωρα-γραφτηκαν και ακουστηκαν πολλα-2 πραγματα με ανυσηχουν απο ενα για τη καθε μια,ο λογος που εκανε παρτυ ο λαμπε σπεκουλαρωντας στην αδυναμια της αμυνας στο πικ εν ρολ ειναι εν πολυς η περιφερειακη αμυνα -παιρνει πολυ βαρος στη δημιουργια ο σπανουλης τρωει αρκετο ξυλο και οσο θα προχωρανε οι(πολλοι) αγωνες τοσο οι αντιπαλοι θα παιζουν με 2 γκαρ και θα τον σημαδευουν στην αμυνα,ερτελ και ολεσον εκαναν παρτυ...Στο παο τα πραγματα ειναι ποιο απλα περαν των τραυματισμων και του ουκιτς,η αγωνιστικη απραξια τοσο του μπανκς αλλα ειδικα του καπονο που χτες ελειπε στο δευτερο ημηχρονο γιατι δεν μπορουσε,οταν στιρηζεσαι σε αυτους τους 2 για να σου τρεξουν ματς τοτε εχεις θεμα!Να δω τη πεμπτη το μαχμουτι που δεν πολυ παιζει ζωνη πως θα αντιμετωπισει τη περιφερεια του παο. ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετώ τον Jim και τους λοιπούς μικρούς Μήτσους!

    * Ο Καπόνο ανήκει στους καλύτερους σουτέρ στον πλανήτη, αυτό ήταν γνωστό. Αυτό δεν ήταν το ταβάνι του. Όταν νιώσει άνετα και διπλασιάσει και το χρόνο του, θα μπορούμε να δούμε ποσοστά τύπου 10/15, γιατί να μην τα πάρει; Το θεωρώ εφικτό, μόνο γι’ αυτόν. Δεν υπάρχει τέτοιο χέρι στην Ευρώπη. Όμως δύσκολα θα ξανακλείσει ο παίχτης του για βοήθεια από την weak side. Θα αρχίσουν τα overplay, κάτι που θα ανοίξει πολύ τις άμυνες προφανώς. Χάνεται στις περιστροφές, παίζει ένα βήμα πίσω και αφήνει το σουτ στην άμυνα. Έξυπνος, θα αφήσει σφραγίδα στην Ευρώπη, έχασε πολλά χρόνια στους αμερικανικούς πάγκους… Με εξέπληξε ότι εξελίσσεται και σε βασικό δημιουργό, αναφέρθηκε κι ο κόουτς σ’ αυτό. Μου άρεσε που στην τελευταία επίθεση δεν δίνει την μπάλα στον PG και ζητάει να ανέβει ο Λάσμε για να παίξει εκείνος τη συνεργασία. Δείχνει ότι θα πάρει την μπάλα όταν θα καίει, με μεγάλη εμπιστοσύνη, εμπειρία αλλά και μυαλωμένες επιλογές. Περιμένω στο βάθος της σεζόν να γίνει ο δεύτερος ηγέτης μετά τον Μήτσο. Δεν το περίμενα, μεγάλη βοήθεια.
    * Τον Γκιστ δεν τον λες και οξυδερκή παίχτη… Σταματούσαν για βολές και συνέχιζε να μαρκάρει παίχτη overplay... Μοιράζεται λίγο το βάρος του Λάσμε σε συγκεκριμένες δουλειές που μέχρι τώρα έκανε μόνο εκείνος. SOS: Ο Λάσμε ξεφορτίζει, χρειάζεται ξεκούραση με κάποιον τρόπο!
    * Εγώ θα έδινα χρόνο στον Ξανθόπουλο. Το λέω από την αρχή της χρονιάς και το θεωρώ κλειδί για την επόμενη φάση. Είναι στιγμές που χρειάζεται τόσο πολύ η ομάδα απλά και μόνο το σίγουρο κατέβασμα και την ασφάλεια στην κορυφή της επίθεσης. Και μόνο αυτό! Δηλ. το μόνο που μπορεί να κάνει καλά ο Ξανθόπουλος, και μπορεί να το κάνει και σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Ο Μήτσος θέλει βοήθεια σε αυτό ακριβώς. Ο Ούκιτς φοβάται τον αμυντικό στην σέντρα, και αγνοεί επιδεικτικά το αριστερό του χέρι στο κατέβασμα με ντρίμπλα. Περίεργο, ξέραμε για την πνευματική ανεπάρκειά του αλλά πίστευα ότι θα έδινε αέρα στην περιφέρεια. Ανίκανος για PG σε αυτό το επίπεδο, ο Καλάθης πολύ καλύτερος οργανωτής. Περιμένω να μειωθεί ο χρόνος του σταδιακά στα 15’ με Μήτσο-Μπανκς-Καπόνο-Μπράμο πρωταγωνιστές.
    * Ο Μπανκς αποδεικνύεται παίχτης ψυχολογίας, επηρεάζεται, και όταν του πέφτουν τα αυτιά κατσουφιάζει και παίζει βαριεστημένα. Η φυσική κατάσταση παίζει μεγάλο ρόλο στη συγκέντρωση και σε τέτοιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ανεπίτρεπτες ντρίμπλες στην τελευταία επίθεση, και μάλιστα μπροστά στα χέρια του Τζάαμπερ. Θα κατανοήσει σιγά σιγά την σημαντικότητα και την ευθύνη… Ο τρόπος που σουτάρει πετώντας την μπάλα σαν ξεροκόμματο με εντυπωσιάζει! Νομίζω ότι έχει διαψεύσει τα scouting reports που τον αδικούσαν σε αυτόν και άλλους τομείς. Αυτός δικαιούται να κάνει καμιά τρέλα, είναι ο ρόλος του πίσω από τον Μήτσο, να ξεχειλώνει το παιχνίδι μας. Ο Ούκιτς πλέον ξεμένει από ρόλο, γιατί δεν μπορεί να παίξει καλά ούτε τον οργανωτή, ούτε τον τρελό, ούτε τον πλάγιο.
    * Russell + Bramos = LFE! Μήπως ο Φράγκι είχε φυτέψει εξώγαμο στην Αμέρικα; Θα γίνει πολύ μεγάλος παίχτης, απίστευτη ισορροπία σε άμυνα – επίθεση. Εξελίσσεται σε μεγάλο σουτέρ και από απόσταση. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε κάθε φάση για σεμινάριο! Και στην άμυνα, αλλά ακόμα και στο σουτ, που δεν χρειάζεται μεν σκέψη αλλά χρειάζεται συγκέντρωση. Ένας στρατιώτης που ο Ζοτς βλέπει από την TV και χαμογελάει, κρίμα που δεν τον πρόλαβε, θα τον έκανε Διαμαντίδη. Δεν αποκλείω να ήταν και δική του εισήγηση αν σκεφτούμε πόσο νωρίς τον κλείσαμε σε σχέση με το υπόλοιπο ρόστερ, ακόμη και τον Άρτζι. Πλέον δεν θα αντάλλαζα Μπράμο-Μασιούλις (πόσο μάλλον +Καπόνο) με Σάτο-Περπε, και δεν περίμενα να το πω αυτό…
    * Δεν είχα αναφερθεί. Δεν είδα με καθόλου καλό μάτι το σόου του Πεδουλάκη με την Κίμκι… Χρειάζεται συμπεριφορική προσαρμογή κι εκείνος στο βάρος της φανέλας. Ρεζίλι…
    * Θα ήθελα να δω τον Πλάθα στην Ρεάλ του χρόνου. Ένα φοβερό ρόστερ χωρίς προπονητή, με έναν φοβερό προπονητή που έφτιαξε ομαδάρα χωρίς το μεγάλο ρόστερ.

    Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με βελτιωμένες εκδόσεις του εαυτού μας, και να δούμε το hoopfellas να αναπτύσσεται!

    # Russell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α μαζί σου σε όλα.Ειδικά για τον Καπόνο θέλω να πω ότι με βάση τις αναφορές που υπήρχαν γι'αυτόν περίμενα να δω έναν παίχτη ο οποίος θα σουτάρει και μόνο θα σουτάρει.Όμως έδειξε κόντρα στην Ζαλγκίρις ότι δεν θα αγνοήσει το ενδεχόμενο να κατέβει χαμηλά, όταν βέβαια το επιτρέπει το κατά περίπτωση match up και ταυτόχρονα έχει ψηλά στο μυαλό του ως επιλογή και την πάσα!Κι αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο.Από κει και πέρα οι ελάχιστες μέρες παρουσίας του Γκιστ στην ομάδα σε συνδυασμό με τα κορμιά που είχαν ανά πάσα στιγμή οι Λιθουανοί στην ρακέτα δεν μας επέτρεψε να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Πεδουλάκης σχετικά με τον ρόλο του Αμερικανού στην ομάδα.Εύχομαι να μην βολοδέρνει κι αυτός μακριά από το καλάθι γιατί καλό το τρίποντο αλλά ελπίζω να μην πάμε από το 37% ,που ήταν οι πραγματοποιηθείσες προσπάθειες για τρίποντο ως ποσοστό των ολοκληρωμένων επιθέσεών μας μας στην προηγούμενη φάση σε κανένα 50%.Προχθές π.χ. ήταν σχεδόν μισές μισές οι προσπάθειες για τρίποντο και δίποντο επί των ολοκληρωμένων.

      Διαγραφή
    2. Εξαιρετική ανάλυση φίλε, μου έκανε και εμένα εντύπωση η αποφασιστικότητα του Καπόνο σε εκείνη την επίθεση και η οξυδέρκειά του στην alley hoop πάσα στο Λάσμε.Δείχνει ότι έχει προσωπικότητα και χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός τέτοιους παίκτες εκτός φυσικά από τον Μήτσο. Απομένει να δούμε τι ρόλο θα αναλάβει ο Γκιστ.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Jimmi, αφου δε σε συλλάβανε όλα καλά.
    Θα εκφράσω κάποιες σκέψεις και κάποιους φόβους μου για τη συνέχεια. Λοιπόν, για καταστάσεις σαν κι αυτή που αντιμετωπίζεις τώρα με το ΔΔ (φοβάμαι και για τα χειρότερα) γκρινιάζω απο το καλοκαίρι, απο την πρώτη στιγμή που γνώρισα το μπλογκ σου.
    Ο ΔΔ έχει θέμα ήδη απο τα ημιτελικά με τη Μπάρτσα του 2011. Η επιλογή να τον ξεκουράζει ο Ξανθόπουλος - και να καλύπτει και τους πιθανούς τραυματισμούς - για την Ευρώπη τουλάχιστον ήταν ατυχής με την έννοια ότι ο παίκτης αυτός έχει δείξει ανεπάρκεια για τέτοιο επίπεδο. Κάτι που απο την αρχή επισήμαινε όλος ο κόσμος γύρω απο την ομάδα. Αυτά πληρώνει σήμερα.
    Γι' αυτό και φώναζα απο το καλοκαίρι και ζητούσα επειγόντως Παπαλουκά. Έφτασα μάλιστα να γίνω γραφικός προτείνοντας μέχρι και Καλαϊτζή και Χατζηβρέττα. Αφού έφυγε ο Καλάθης και δεν έπαιξε ποτέ σαν επιλογή ο Ζήσης... Σκέφτομαι πως ακόμα και η δικαιολογημένη αποπομπή του Κίτσεν ίσως αποδειχθεί παρακινδυνευμένη και τελικά λανθασμένη.
    Ήταν εξαρχής φανερό σε πολλούς ότι και με ΔΔ αλλά και με Σόφο θα έχεις θέματα στη διάρκεια της χρονιάς. Οι τρίτες λύσεις στο 1 και στο 5 όφειλαν να πληρούν κάποια μίνιμουμ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Κι επίσης όφειλε το δεύτερο βασικό γκάρντ να μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά και τον άσσο (γι αυτό και περί Ούκιτς γίνονται τόσες συζητήσεις και βγαίνει τόση γκρίνια).
    Αυτές οι αρχικές επιλογές σου σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μετά την έλευση του Μπάνκς στη θέση του Άρμστρονγκ, η ομάδα ρόλαρε και πέτυχε εμφατικά τον πρώτο στόχο της αφού προκρίθηκε εύκολα στο τοπ 16. Αποφασίστηκε λοιπόν η ενίσχυσή της εν όψει του τοπ16. Αυτή όμως η ενίσχυση ήρθε στο 3-4 (Καπόνο & Γκίστ αντι Πάνκο), μερικά μόνο στο 5 (όσο μπορεί να βοηθήσει εκει ο Γκιστ). Δηλαδή, όπως και στο 5, έτσι και στο 1/2 η ενίσχυση δεν ήταν αριθμητική - ως όφειλε - αφού επιλέχθηκε αλλαγή παίκτη δεκάδας και όχι δωδεκάδας. Ξανθόπουλος και Σκορδίλης (και Γιαννόπουλος) δε χωράνε πια σε πεντάδα του Πεδουλάκη για την ευρωλίγκα, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα επιλογές του. Χωρίς Γιαννόπουλο ίσως και να μπορείς. Χωρίς εναλλακτική στο 1 (κυρίως εκει) αλλά και στο 5, είναι δύσκολο να πετύχεις να προκριθείς στο τοπ8.
    Αχ αυτά τα λαπτοπ... Να περάσεις καλά εκει στας Ευρώπας και να προσέχεις. Και καλή πρωτοχρονιά!
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παππάς - Αθηναίου - ΜΗΤΣΟΣ - Μπάνκς μια χαρά
      ισοροπημένη τετράδα στο ασσόδυο.
      doc.

      Διαγραφή
    2. παπαντωνίου αντι αθηναιου

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ Θοδωρή, επίσης φίλαράκι..

      Διαγραφή
  5. Και εγώ περίμενα μέχρι την ανάρτηση αυτή, για να μην χαλάμε -όσο γίνεται- τα άλλα blogαρίμστα του Jim.

    Λοιπόν προφανώς και ήμουν μέσα, και η θέση του διαρκείας μου (πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟ) μου επιτρέπει πολλές φορές να δω τι γίνεται και πως αντιδρούν οι παίκτες και οι προπονητές, ακόμα και στα time-outs. Ε λοιπόν για προχθές θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο που έκανε ο Ασπρούλιας: από την στιγμή που έκανε το νόημα ο ΔΔ στο 1ο 10λεπτο, όλοι στην ομάδα (και όσοι το πήραν πρέφα στην κερκίδα) κατάλαβαν ότι το ματς (α) θα ήταν πολύ δύσκολο (αν και αυτό το ξέραμε ήδη), και (β) πλέον δεν θα υπήρχαν συστήματα, p'n'r, οργανωμένες επιθέσεις κλπ. Θα ήταν πρακτικά "ένας για όλους και όλοι για την νίκη".

    Όση ώρα είχαν βενζίνη οι Καπόνο-Λάσμε (συν το momentum που έδωσαν οι πρώτες καλές άμυνες του Gist), και όση ώρα ο Πλάθα επέμενε να μην έχει μόνιμα παίκτη στο Καπόνο, το παρκέ είχε πάρει κλίση προς το σταθμό του ΗΣΑΠ, και φαινόταν (ΦΑΙΝΟΤΑΝ) να πηγαίνει για καμιά 30αρα διαφορά. Μόνο που όσοι από εμάς το είχαν καταλάβει, ξέραμε ότι το ματς θα γυρίσει 110%.

    Και έτσι έγινε. Ο Καπόνο ξέμεινε από ανάσες, ο Gist έχασε το πρώτο -αμαρκάριστο- σουτ και μετά τα έσπασε, ενώ φυσικά το rotation, που ήταν εξαρχής 9 παικτών (Σόφο, Ξανθο, Γάιος διακοσμητικοί) έπεσε στους 7,5 παίκτες (ο Gist ήταν φανερά εκτός ρυθμού και αγώνα, περισσότερο μπέρδευε παρά βοηθούσε).

    Με βασικό PG τον Ούκιτς, τον Λάσμε να έχει σκάσει, και τον Καπόνο πλέον μονίμως με overplay, είναι κυριολεκτικά θαύμα που όταν τελικά το ματς γύρισε τούμπα (στο 60-64 βασικά ήταν το κομβικό σημείο, γιατί της Ζαλγκίρις έβαλαν δύο σερί μεγάλα τρίποντα), τελικά καταφέραμε και το (ξανα)γυρίσαμε και το πήραμε το ματσάκιον....

    Θεωρώ πάντως ότι, αν και εφόσον οι υπάρχοντες παίκτες δέσουν, και βρουν κανονικά πατήματα οι Καπόνο-Μπανκς-Gist, τότε ο ΠΑΟ πλέον έχει ταβάνι που μπορεί να φτάνει -και να περισσεύει- για F4 και κούπα. Δική μου αίσθηση, και μπορεί να κάνω λάθος....είδωμεν...το επόμενο ματς εκτός (και χωρίς Σόφο-ΔΔ όπως φαίνεται) θα δείξει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα μεγάλε guru και λοιποί φίλοι σεσημασμένοι,
    Μέρες που είναι θέλω να εκφράσω και κάποιες γενικές σκέψεις για τους μεγάλους απόντες της χρονιάς που φεύγει και της ακόμα πιο δύσκολης που έρχεται.
    Θέλω να δούμε μαζί, εύχομαι και αναλυτικά - σε κάποιο νέο ποστ του Jim ίσως - τι χάνουμε με την απώλεια του Ζοτς κυρίως αλλά και του Ντούντα και πια τα εναλλακτικά οφέλη.
    Θα προσπαθήσω να θίξω κυρίως το δεύτερο με γνώμονα την πραγματικότητα στην ομάδα μου, τον Παναθηναικό.
    Μετά τα πρώτα γόνιμα χρόνια της ομάδας, 1996 - 2002, ο Ζοτς για μιαν ολόκληρη 5ετία δεν είχε ευρωπαικές επιτυχίες. Απομακρύνθηκαν πολλοί απο τους οπαδούς αλλά τα χρόνια αυτά ήταν γόνιμα. Δουλεύτηκαν παίχτες και συστήματα και η ομάδα επέστρεψε και σε μια πενταετία σήκωσε άλλα τρία ευρωπαικά.
    Τι είναι λοιπόν αυτό που ξεχώρισε τη μεγάλη ομάδα απο τις υπόλοιπες και πως θα μπορούσε να επαναληφθεί χωρίς κατανάγκη την επιστροφή των μεγάλων Ντούντα και Ομπράντοβιτς;
    Τείνω να πιστεύω, απο τα όσα έχει ο ίδιος ο Ζοτς κατά καιρούς δώσει στη δημοσιότητα, πως είναι κάποια βασικά στοιχεία τα απαραίτητα για ανάλογα αποτελέσματα, εκ των ουκ άνευ. Ποιά είναι αυτά;
    1. Απόλυτη δέσμευση στις βασικές αρχές.
    2. Ορθή στοχοθέτηση. Χτίσιμο της ομάδας και συνεχής βελτίωση, με συνέπεια. Ομογενοποίηση και σφυρηλάτηση προς επίτευξη αποτελεσματικής λειτουργίας σε όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Χτίσιμο χαρακτήρα και απόκτηση αυτογνωσίας για να μπορεί να εκμεταλευτεί τα δυνατά της σημεία και να καλύπτει επαρκώς τις αδυναμίες της, ώστε να φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να διαχειριστεί κάθε δυσκολία και να νικήσει σε σειρά αγώνων. Και να μάθει τον τρόπο να κερδίσει τα ματς χωρίς αύριο - προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικούς.
    3. Επιμονή στο βασικό στόχο και συνεχής, επίμονη, άοκνη προσπάθεια για την απαρέγκλητη υπηρέτηση του στόχου αυτού. Και πολλή δουλειά, δουλειά... και πάλι δουλειά.
    4. Συγκέντρωση στο βασικό στόχο και αποφυγή οποιουδήποτε πιθανού αποπροσανατολισμού.
    5. Όλος ο σχεδιασμός αλλά και η πορεία της ομάδας καθόλη τη διάρκεια (της σεζόν μόνο ή μιας ακόμα μεγαλύτερης περιόδου ;) οφείλουν να υπακούν στον αντικειμενικό στόχο.
    Λοιπόν:
    - Τα έχουν αυτά τα στοιχεία οι σημερινοί αντικαταστάτες ή λειτουργούν ευκαιριακά;
    - Υπάρχει στις διοικήσεις των αιωνίων το όραμα και η απόφαση και η δέσμευση να υπηρετήσουν οι διοικήσεις αυτό το όραμα; Υπάρχει η προσήλωση, η απαιτούμενη επιμονή & υπομονή για την υποστήριξή του;
    - Το συμμερίζονται αυτό οι σημερινοί κόουτς και, αν ναί, το υπηρετούν απαρέγκλητα; Κυρίως δε, διαθέτουν το χαρακτήρα και τη συγκέντρωση να το υπηρετήσουν σε βάθος χρόνου; Είναι τέτοια η προσέγγισή τους;
    - Μπορούμε να περιμένουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον απο την παρούσα διαμορφωμένη κατάσταση; Υπάρχει η συνεργασία διοίησης και τημ για να έρθουν τα μόνιμα αποτελέσματα ή θα δούμε φαινόμενα διάλυσης στην πρώτη στραβή - που δεν θ' αργήσει;
    Μόνον οι μυημένοι μπορούν να μας δώσουν απαντήσεις με σχετική ασφάλεια.
    Μεγάλε γκουρού, σε παρακαλώ επι τούτου. Δώσε μας τα φώτα σου.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zητάς και καλά κάνεις βοήθεια από τον γκουρού για κάποια σημεία αλληλοεπικαλυπτόμενα και γύρω από μια λέξη "στόχος".Κάτι που θα μπορούσε να γραφτεί σε μια φράση,εσύ το έκανες...ταληράκια.

      Καλή χρονιά

      Διαγραφή
  7. Αδελφέ, δεν είμαι γκουρού και όντας 4 χρόνια τώρα ξενιτεμένος και παρακολουθώντας τις εξελίξεις κυρίως μέσω ιντερνετ δεν είμαι ο πλέον ειδικός, αλλά οι αρχές που έχεις γράψει ακούγονται σαν το ΙΔΑΝΙΚΟ, αυτό που όλοι θα ήθελαν αλλά λίγοι μπορούν να φτάσουν.
    Και δεν το φτάνουν όλοι επειδή:
    1. Δεν έχουν τα "κολιόνες" γιατί απλά είναι "λίγοι".
    2. Δεν έχουν τις απαραίτητες συνθήκες/υλικά
    3. Δεν έχουν κανένα από τα δύο.

    Δεν μπορώ να με φανταστώ να μη θέλω η ομάδα μου να είναι στην τέταρτη κατηγορία Σουηδίας ένα τέρας πειθαρχίας, που θα παίζει το ίδιο καλά με 5 δικούς μας φιλάθλους, με 5000 αντίπαλους φιλάθλους στο γήπεδο και μετά από 24ωρο ταξίδι για να φτάσουμε στο Ούμεο, αλλα το πρόβλημα είναι ότι τα υλικά-παίκτες δεν "αντέχουνε" και σπάνε, και τα λεφτά-διοίκηση-οργάνωση δεν αρκούν!

    Αυτά σε περισσότερο φιλοσοφικό επίπεδο και λιγότερο σε επίπεδο ΠΑΟ, πάντως εηορισμού τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, κοίτα πόσα "αδύναμα" υλικά είδε ο ΠΑΟ από το καλοκαίρι και τα αλλάζει ένα-ενα (Κίτσεν, Αρμστρονγκ, Πάνκο και κατα τη γνώμη μου Ούκιτς).
    Αυτά, παραέγραψα σήμερα, καλημέρα σε όλους και καλά κουράγια με τα laptop Τζιμ, "ζούνε τη δική τους ζωή" λένε οι φίλοι μου οι Σουηδοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι βασικό να ξεκινήσεις με την επισήμανση ότι οι ειδικές συνθήκες του αγώνα (απουσίες δύο κομβικότατων παικτών, ντεμπούτο Γκιστ) απέναντι στο γεμάτο ρόστερ της Ζαλγκίρις έκαναν το ματς πολύ «ειδικών συνθηκών». Οι αναλύσεις λοιπόν είναι εξ ορισμού αυστηρές για τον Παναθηναϊκό, αφού το πρώτο και μάλλον μοναδικό ζητούμενο ήταν η νίκη.
    Κατά τα άλλα, παραήταν μονοδιάστατο το παιχνίδι προχθές, αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς. Ο Σόφο ακόμη και για 10-12 λεπτά με την έφεσή του στο σκοράρισμα δίνει άλλη διάσταση. Έλειπε κι ο Μήτσος, ο μόνος που μπορεί να καταστήσει επιθετικά ενεργό τον Λάσμε (ελπίζω και τον Γκιστ στο μέλλον…), η ομάδα ό,τι έκανε, το έκανε απέξω.
    Χωρίς τον πρώτο πασέρ της Ευρωλίγκας, η δημιουργία δεν περίσσευε. Έλειπαν – και θα λείπουν στο εξής, εκτός κι αν ο Καπόνο συνεχίσει έτσι και στην πάσα – οι σχεδόν 2 ανά ματς ασίστ του Πάνκο. Ο Ούκιτς κόλλησε αρκετά την ομάδα μετά το 25’, αλλά ως τότε κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, ίσως για πρώτη φορά φέτος. Οι πόντοι του Πάνκο σίγουρα δεν θα λείψουν (λέγε με Καπόνο), ενώ τα μούσκουλα του Γκιστ θα αποτελέσουν κέρδος στα μετόπισθεν. Για την επίθεση, αν δεν γυρίσει ο Μήτσος να του σερβίρει πάνω από τη στεφάνη, σκορ δεν βλέπω να παίρνουμε από τον καινούριο Αμερικανό.
    Δυστυχώς υποψιάζομαι ότι ο Δ.Δ. δεν θα λείψει μόνο από την Εφές, αλλά κι από τη Μάλαγα, αλλά από όσα είδα φέτος – και ειδικά με την Μπάμπεργκ είδα σχεδόν όλο το ματς – την ισπανική ομάδα την «έχουμε» εντός και χωρίς Μήτσο. Γενικότερα, πάντως, επειδή με τρία γκαρντ (ο Ξανθόπουλος μόνο στην Ελλάδα θα πάρει ευκαιρίες) δεν βγαίνει μαραθώνιος 14 αγωνιστικών (+5 πλέι οφς, ελπίζω…), έπρεπε να μείνει ο Κίτσεν, έστω και μόνο για την Ευρωλίγκα.
    Ο Πεδουλάκης είναι πλέον υποχρεωμένος να καθιερώσει τον Μπράμο στο «2» (στην Εφές φαντάζομαι ότι θα αναλάβει και τον Φάρμαρ). Στο δε «3» ο Καπόνο θα βρει απέναντι τον Βούγιατσιτς, τους βλέπω να τελειώνουν αμφότεροι με 20άρες, ειδικά αν ο ένας μαρκάρει τον άλλο. Οι Τούρκοι, ωστόσο, όσο «πυραυλοκίνητοι» είναι στα γκαρντ, τόσο αργοκάραβα είναι στους ψηλούς. Αν δεν φτάσουν σε τρομερά επίπεδα ευστοχίας στο τρίποντο (όπως με τον Ολυμπιακό), είναι ευκαιρία για διπλό πρόκρισης. Ακόμη και χωρίς Μήτσο…
    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To πιο μεστό σχόλιο. Μου άρεσε περισσότερο και από του Jim. Υπερβάλλεις μόνο στην πρόβλεψη , για την απόδοση του Μπράμου, με την Εφές , με δεδομένο ότι επιθετίκα δεν έχει ακόμα να σταθεροποιήσει την αποδοσή του .
      Βαγγέλης

      Διαγραφή
    2. Φίλε δεν προβλέπω κανενός την απόδοση, απλά υποψιάζομαι ότι ο Μπράμος θα ξαναπαίξει 30 λεπτά στο "2". Και λογικά θα πάει στον Φάρμαρ (Μπανκς/Ούκιτς στον Γκόρντον, Ματσιούλις στον Βούγιατσιτς).
      Η Εφές όσο καλά ξεκίνησε, τόσο "νερά" κάνει τελευταία. Είναι ευκαιρία για νίκη - ορόσημο, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και γιατί πρέπει η ομάδα να απογαλακτιστεί απ' τον Διαμαντίδη. Προσωπικά μου μοιάζει ως η ευκαιρία του Ούκιτς. Ίδωμεν...

      Δ. ΑΛΕΞ.

      Διαγραφή
  9. Χαιρετίζω την μπασκετοπαρέα...
    Jim ή όποιος άλλος έχει πληροφορίες, τι είναι αυτά που γράφει το sportdog για Ομπράντοβιτς??
    Υπάρχει τέτοια πιθανότητα??
    Coolxaris..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oti kai na ginei i latreia pou exw gia tous celtics tha parameimei

      Διαγραφή
    2. μακαρι να παει στους νετς να μην τον εχουμε αντιπαλο

      Διαγραφή
  10. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, διόρθωσε αρκετές αδυναμίες που είχε στο ρόστερ και έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν οι παίκτες που θα είναι στην πρώτη γραμμή στα κρίσιμα και αυτοί που θα εμψυχώνουν από τα sidelines. Υπάρχει σοβαρό θέμα διαχείρισης στις πλέον σημαντικές θέσεις (PG, C) και εκεί πιστεύω θα κριθεί πόσο μακριά θα φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός. Η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρόκριση στους 8 της Ευρωλίγκας πιστεύω πως είναι οι ρεαλιστικοί στόχοι για την ομάδα του Πεδουλάκη. Δεν έχει ακόμα τη χημεία, το βάθος και ίσως και κάποια εργαλεία για να χτυπήσει μια απαιτητική σειρά αγώνων (προημιτελικά EL και τελικοί με ΟΣΦΠ).

    Οι Μπράμος, Λάσμε, Μασιούλις είναι οι πιο σταθεροί παίκτες φέτος και αναμφίβολα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Για τον Γκαμπονέζο πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση καθώς τέτοιοι ψηλοί είναι περιζήτητοι στην αγορά, ενώ ο Λιθουανός λόγω του ότι δεν είναι flashy παίκτης αλλά παίκτης ουσίας, δεν θα είναι τόσο δύσκολο να μείνει στο ΟΑΚΑ. Ο Μπράμος ,τέλος, έχει τη δυνατότητα να γίνει ο πιο αποτελεσματικός 6th man στην Ευρώπη.

    Ο Διαμαντίδης έχει αρχίσει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα και, αν δεν αναλάβει κάπου προπονητής ο Ζοτς, προβλέπω ότι θα μείνει. Ο Σοφοκλής έχει συμβόλαιο και με σωστή διαχείριση παραμένει ένα πολύτιμο asset για μια μεγάλη ομάδα στο low post. Ο Καπόνο επίσης φέρνει σημαντικά πράγματα στο παρκέ και έχει το απαραίτητο mentality, ενώ λόγω της ιδιομορφίας του ρόλου του, η ηλικία δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

    Διαμαντίδης, Καπόνο, Μπράμος, Μασιούλις, Λάσμε, Σχορτσανίτης είναι ένας αξιόλογος κορμός και στον Παναθηναϊκό (κυρίως ο απαιτητικός κόσμος) δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι η ομάδα χτίζεται για τα επόμενα 2-3 χρόνια και όχι για φέτος!

    Αναρωτιέμαι ποιοι νέοι Έλληνες παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας. Ταλέντο αναμφίβολα υπάρχει, δεν διαβλέπω όμως το attitude στους νεαρούς παίκτες της Α1...

    Ο Χρυσικόπουλος (ακούστηκε ότι μένει ελεύθερος λόγω προβλημάτων της Μπιέλα) πάντως που έχει και την εμπειρία του εξωτερικού, δεν πρέπει να χαθεί. Έχει προοπτικές να γίνει ένας εξαιρετικός point-forward μελλοντικά.

    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι τελευταίο...Πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν αντί του Ούκιτς ή του Μπανκς είχε έναν εγκεφαλικό point guard όπως ο Ομάρ Κουκ;
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. ή τον ζηση να χαμε θα ηταν πολυ ανωτερη η ομαδα....stonerook

      Διαγραφή
    3. Για Ζηση βεβαιως ειναι και Ελληνας.Ο Κουκ δεν εχω μπορεσει ακομα να καταλαβω γιατι θεωρειται τοσο μεγαλος παικτης.Η μετριοτητα προσωποποιημενη κατα την γνωμη μου.Πουθενα δεν επιασε.

      Διαγραφή
  11. Γεια σου Jim και χρονια πολλα σε σενα και σε ολους τους αναγνωστες σου.
    Μερικες παρατηρησεις για τον αγωνα του Παναθηναϊκού.
    -Ο Πεδουλάκης επανασχεδιασε το αρχικό πλάνο του,και ξεκινησε με Lasme στην frontline,αντι για Σκορδιλη (ή Armstrong παλιοτερα),οπως συνηθιζε να κανει στα παιχνιδια της πρωτης φασης.Το αποτελεσμα ηταν να μπει φορτσατος απο την αρχη ο Παναθηναϊκός και να χτισει μια διαφορα 9 ποντων στην πρωτη περιοδο,η οποια τον βοηθησε να ελεγχει τον αγωνα σχεδον σε ολη τη διαρκεια του.
    -Η παρουσια του Gist εδωσε αυτα που προσδοκουσαμε,εστω κι αν το δειγμα ειναι μικρο λογω του οτι δεν εχει ακομη προσαρμοστει καθολου.Ειναι ενδεικτικη η ενεργεια που εβγαλε η ομαδα σε αμυνα,κλεψιματα,blocks,rebounds με την ταυτοχρονη παρουσια Gist,Lasme,Macioulis,Μπραμου.Ολα αυτα δειχνουν ποσο σωστη ηταν η επιλογη να δωθει με ανταλλαγη ο Panko,μιας και πολλα απο τα χαρακτηριστικά του ,τα βρηκε και με το παραπανω ο Παναθηναϊκός στον Κapono.
    -Υπαρχει σιγουρα θεμα στην επιθετικη οργανωση της ομαδας,κυριως οταν το παιχνιδι "κλεινει",γιατι στα υπολοιπα σημεια του παιχνιδιου το θεμα αυτο ειναι αντιμετωπισιμο.Ο Ξανθοπουλος θα μπορουσε να δωσεις λυσεις και να γινει ενας αξιολογος first-pass PG, αλλα δυστυχως δεν εχει το "καταλληλο" υψος για να παιξει την αμυνα του Πεδουλάκη.Ναι πιεζει πανω στην μπαλα,ναι ειναι καλος να παιξει over-play τον αντιπαλο,αλλα οταν γινεται switch στην αμυνα τοτε εχουμε προβλημα,οπως κι οταν θα τον ποσταρει η αντιπαλη επιθεση.Απλα λοιπον περιμενουμε να γινει καλα ο Διαμαντιδης,και δειχνουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη οργανωτικα στον Ukic.To θετικο τουλαχιστον απο αυτην την ιστορια ειναι οτι η ομαδα θα συσπειρωθει ακομη περισσοτερο,ενω θα αποκτησει και τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησει αποτελεσματικα σχηματα με ενα guard.
    -Φαινομενο Bramos.Θυμαμαι οτι ειχα ασκησει αυστηρη κριτικη στον Ελληνοαμερικανο, στην αρχη της περιοδου,αλλα απο το παιχνιδι με την Ρεαλ και μετα ,μοιαζει να εχει "εκραγει".Τετοια εξελιξη σε συντομο χρονικο διαστημα σε παικτη του Παναθηναϊκού δεν θυμαμαι αλλη φορα.Απιστευτος.Νομιζω οτι στη θεση του ειναι σιγουρα στην 5αδα των τοp - players της Euroleague.Και η πλακα ειναι οτι μπορει να βελτιωθει κι αλλο...Ο Τρινκιερι πρεπει να τριβει τα χερια του βλέποντάς τον.
    -Φαινομενο Jason Kapono.Νομιζω οτι ο Kapono πρεπει να ειναι καλυτερος σουτερ ακομη και απο τον Eddie Johnson.Θελω τη γνωμη σου πανω σε αυτο Jim.Θα ειχε ενδιαφερον μια τετοιου ειδους συγκριση.Επισης Jim,απ' οτι φαινεται τελικα δεν ειχαν πιασει αραχνες οσα εμαθε στο κολλεγιο ο ΑμερικανοΠορτογαλοΧαβανεζος και δεν ειναι απλα μονο σουτ...
    Το σημαντικο ειναι οτι η ομαδα εχει αποκτησει μια τριαδα στη θεση 3 ,την καλυτερη που ειχε απο την εποχη Μποντιρογκα -Κουτλουαϊ ή παλιοτερα Wilkins - Αλβερτη.Και η θεση 3 οταν προσφερει σκορ,αμυνα,δημιουργια,τοτε λειτουργει παντα εξισορροπιστικα στην παρουσια μιας ομαδας.

    ΥΓ.Jim,με τον Λινο Χρυσικοπουλο τι γινεται τελικα?Τον διωχνει οντως η Biella?Κι αν ναι ποιες ειναι οι επιλογες που μπορει να εχει αυτην την περιοδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kalispera kai xronia polla se olous tous filous..

    parakolouththo ligo to paixnidi VALENCIA-MALAGA kai oi prasinoi einai sto -23 sto imixrono..metria omada mou moiazei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Κ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ Κ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΟΦΟ ΝΑ ΒΞΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ(ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ Κ ΣΥΜΦΕΡΕΙ) ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να μιλήσουμε κάποτε σοβαρά και για το ιατρικό team του Παναθηνα'ι'κού. Πολλά μαζεμένα "φάουλ" τα τελευταία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα μετα την σεζον 2010-2011 επρεπε να εχουν φαει πολλοι ποδι απο εκει...δεν θα ξεχασω ολοκληρη regular season + top16 δεν κατεβηκαμε ΜΙΑ φορα με ολο το ροστερ...

      Διαγραφή
    2. Μήπως οι τραυματισμοί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς άρα και αναπόφευκτοι;

      Διαγραφή
  15. μετα τον διαμαντιδη και τον σοφο,τραυματιστηκε και ο μπανκς!!!ΕΛΕΟΣ δλδ,μας καταραστηκαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ποτε επιτελους θα παιξει πληρης αυτη η ομαδα;ειναι κριμα να μεινει πισω ο παναθηναικος,εξαιτιας των τραυματισμων,πολυ κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά...... προς Jim και λοιπούς που θα ήθελαν να εκφέρουν γνώμη..... τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σκαρφιστεί ας το πούμε έτσι το προπονητικό τιμ ώστε να καλύψει την έλλειψη όσο τον δυνατόν του Μήτσου στο παιχνίδι με την Εφές ? τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε ή και τι είναι εφικτό να γίνει υπό τις παρούσες συνθήκες και με το δεδομένο ρόστερ..... Μπορεί πχ να προσφέρει έστω και 5 λεπτά ο Ξανθόπουλος αναλογιζόμενοι και το ρόστερ του αντιπάλου ? Μπορει να σχεδιαστεί το παιχνίδι εξ αρχής με συγκεκριμένα συστήματα για τον ΜΠανκς και τον Ούκιτς ? Πόσο ρίσκο θα είχε να τρέξεις τον αιφνιδιασμό αφού έχεις τους παίχτες για αυτό και να περιμένεις μια παρόμοια εμφάνιση με αυτή του παιχνιδιού με τη Ρεάλ εδώ. Ευχαριστώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιχνιδι ρακετας δν υπηρξε γιατι πολυ απλα δν επαιξε ο διαμαντιδης και οχι γιατι δν επαιξε ο σοφο. Σιγουρα αν παιξουν και οι 2 θα δουμε αλλα κολπα. Ειναι αληθεια οτι οι μαγνητικες του διαμαντι βγηκαν καθαρες???
    Στο παιχνιδι παλι.. νομιζω κερδισαμε πιο ευκολα απ οτι λεει το τελικο αφου για 2 περιοδους τους καναμε πλακα και στην τριτη ειμασταν σταθερα 5 ποντους μπροστα.
    Καπου ο κοσμος καπου η διαφορες των 15 ποντων μας εκαναν να πιστεψουμε οτι τελειωσαμε το ματσακι χωρις β ημιχρονο..
    Η ομαδα επαιξε χωρις το βασικο 4 αρι της , χωρις σοφο , χωρις διαμαντιδη και με καπονο να μν ξερει τα μικρα των συμπαιχτων του. Δν νομιζω οτι μπορει να γινει ιδιαιτερη κριτικη στον αγωνα ειδικα αν προσθεσουμε οτι παιζαμε με μια απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες και με πολυ καλα ποσοστα στο τριποντο.
    Ο πεδουλακης για μενα προσπαθησε να παιξει αμυνα περισσοτερο απο επιθεση στο 4 δεκαλεπτο και παραλιγο να το πληρωσουμε.. Η ομαδα πρεπει να τρεξει και οχι να βαζει τον μπανκς σε επιθεσεις 20 sec.
    Απο τα λιγα παιχνιδια που χασαμε ριμπαουντ, ισως και το μοναδικο.. να υποθεσω επειδη οι καινουργιοι δν ξερανε τις θεσεις τους??
    Καπονο αν μπει σε ρυθμους θα κανει παπαδες , θα βοηθησει πολυ και σε δημιουργια, για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρονια πολλά και απο εμένα σε όλους.
    Πάντως αυτό που φάνηκε από τον αγώνα είναι ότι στην ουσία η ανταλλαγή δεν ήταν Πάνκο -Γκιστ αλλά Πάνκο-Καπόνο. Και από την στιγμή που ο Καπόνο ουσιαστικά ακύρωνε τον Πάνκο η ομάδα σωστά έπραξε και έκανε την ανταλλαγή. Με τα ίδια ακριβώς χρήματα πήρε ένα παίκτη για να βοηθάει σε κάποιους άλλους τομεις παρά να έχει τον Πάνκο στον πάγκο να κάθεται...
    Geo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά Geo, ο Καπόνο άλλαξε τον Πάνκο, πες κατά ~ 70 % (λίγο πιο 4άρι ο Πάνκο).
      Απλά ο Πάνκο θα άλλαζε αξιοπρεπώς και τον Καπόνο και τον Μασιούλις στο 3 & στο ελαφρύ 4 (με 3 άρι τον Μπράμο η κατά συνθήκη 3άρι τον ΔΔ ).
      Το βάθος του ρόστερ με ανησυχεί αλλά το πρόβλημα αυτό πρώτιστα εντοπίζεται κύρια στο 1 ή/και στο SG, μετά στο 5 καθώς και στο δυνατό 4άρι και τελευταία στο 3-4.
      Θοδωρής

      Διαγραφή
    2. Θοδωρή συμφωνώ ότι ο Πάνκο θα ήταν πολύ χρήσιμος και προσωπικά ήταν από τις συμπάθειες μου φέτος. Απλά μπαίνει μέσα η παράμετρος χρήμα όταν έχεις να κάνεις με μια ομάδα. Η ομάδα προτίμησε να χρησιμοποιήσει καλύτερα τα χρήματα της με τον μοναδικό τρόπο που μπορούσε, αφού το να τον αποδεσμεύσει ήταν αδύνατον.
      Ως προς το βάθος του ρόστερ συμφωνώ ιδιαίτερα στον άσο, στο τεσσάρι πλέον νομίζω δεν θα έχουμε τόσο πρόβλημα καθώς ο Μασιούλης ανταποκρίνεται άνετα στη θέση αυτή και ο Καπόνο υπό προυποθέσεις μπορεί να παίξει και φυσικά οι Γκίστ και Τσαρτσαρής. Το πρόβλημα περισσότερο εντοπίζεται στο αν ο Γκιστ θα μπορέσει να δέσει με την ομάδα.
      Το άλλο που δεν με ενθουσιάζει είναι η προσθήκη ενός τρίτου παίκτη ενστίκτου (μαζί με Μπανκς και Ούκιτς) γιατί καλό το σοου και το ενστικτο αλλά στην Ευρώπη κούπες παίρνει το μυαλό.

      Και κάτι άσχετο με την κουβέντα μας, σχετικά με τον Ούκιτς. Το ότι έδωσε 8 ασιστ σε ένα αγώνα που έλειπε ο Διαμαντίδης για εμένα μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εντολές του Πεδουλάκη ήταν αυτές προφανώς, να μην κάνει τα γνωστά γιουρούσια αλλά να μοιράζει το παιχνίδι. Επίσης, λέτε ότι κρατούσε υπερβολικά την μπάλα. Ας δεχτούμε ότι το έκανε αλλά όπως παρατήρησαν κι αλλοι δεν έπαιρνε σκριν και επιπρόσθερα η ομάδα βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά σε ένα κρίσιμο αγώνα χωρίς τον οργανωτή της και παρόλα αυτά κέρδισε. Αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή και τους παίκτες.
      Geo

      Διαγραφή
  19. O Doron Perkins εμεινε ελευθερος!!!
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι καλησπέρα και χρόνια πολλά.... για να το αναφέρεις φαντάζομαι το σκέφτεσαι ως λύση/αντιπρόταση στο θέμα Ούκιτς ? (η ερώτηση πάει περισσότερο στο κομμάτι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα αν θεωρήσουμε ότι έκλεισαν οι μεταγραφές για την Ευρωλίγκα..... εκτός αν το κοιτάμε για μελλοντική ¨επένδυση¨) .... Tnx/Nat

      Διαγραφή
    2. Μεταγραφές ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα τέλος. Επιτρέπονται μόνο για την Ευρωλίγκα από το δεύτερο γύρο του τόπος 16 κ μετά.

      Διαγραφή
    3. Έστω μόνο για την Ευρωλίγκα, έστω μόνο για τη δεύτερη φάση του τοπ 16 και μετά, ο Πέρκινς αν έρθει στον Παναθηναικό ανατρέπει τις ισορροπίες. Εξαρτάται μόνο από τον Γιαννακόπουλο, πόσο πολύ θέλει φέτος να σηκώσουμε το 7ο.

      Διαγραφή
    4. Μεγαλη ευκαιρια να οχυρωθουμε στον ασο.αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν τα λεφτα κ η πολυτελεια να τον αφησεις μονο ευρωπη κ μαλιστα απο την δευτερη φαση.θα αλλαζε επιπεδο ο παο κ θα καλυπτε κ τραυματισμους στα γκαρντ

      Διαγραφή
    5. Ο Πέρκινς ήταν προσωπική/επιλογή πρόταση για τον φετινό Παναθηναϊκό. Σπουδαίος παίκτης, πιθανόν θα ξεκίναγα την περιφερειακή γραμμή οποιασδήποτε ομάδας μου με ένα τέτοιο πιτ μπουλ.. Αλλά δεν έχει νόημα τώρα να μπαίνουμε σε ανούσιες μεταγραφολογίες.. Σαν φιλολογική/μπασκετική κουβέντα ναι, όσο θέλετε, όχι σαν μεταγραφολογία, δεν υπάρχει λόγος.

      Διαγραφή
    6. Πόσα να κόστιζε ο Πέρκινς μέχρι το τέλος της σαιζόν, εντελώς φιλολογικά; Είναι τόσο ακριβός;

      Διαγραφή
  20. Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω.. Η ανταλλαγή ήταν Panko - Kapono ουσιαστικά και ο Gist λειτουργεί σαν μπάλωμα/match up για τους ψηλούς του Ολυμπιακού.. Μένει να δούμε και σε τι συστήματα μπορεί να μπει ο Kapono με τον Σόφο παρών..
    Ακούω νομίζω αδικαιολόγητη γκρίνια για τον Πεδουλάκη.. Ένας coach με μηδενικές παραστάσεις σε πραγματικά υψηλό επίπεδο κέρδισε (έστω στον πόντο) μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της πρώτης φάσης της Euroleague με απόντες τα βασικότερα γρανάζια της πράσινης μηχανής.. Ο Παναθηναικός μέχρι στιγμής έχει κερδίσει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έχει δώσει και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Πεδουλάκη. Επίσης οι συγκρίσεις με τον Ζοτς λογικό είναι να γίνονται και προσωπικά δεν φοβάμαι να πω ότι απ'όσα έχω δει μέχρι τώρα ο Παναθηναικός της season 12-13 παίζει καλύτερη άμυνα από αυτόν της προηγούμενης. ΟΚ θα μου πείτε, βοηθάνε και οι παίκτες σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θα δώσετε και credit στον προπονητή ? Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλο σύλλογο να παρουσιάζεται σαν ΟΜΑΔΑ (με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που τυχόν έχει) μέσα σε διάστημα 3 μηνών.. Επίσης μιλάτε για rotation.. Ποιο rotation ? Εγώ δεν είδα κάτι λάθος από τον Πεδουλάκη προχθές.. ΟΚ, ίσως έπρεπε να παίξει ο Ξανθόπουλος 4-5 λεπτά από την στιγμή που Ukic-Banks δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, αλλά μέχρι εκεί. Το διέγνωσε αυτό ο Πεδουλάκης γι'αυτό και δοκίμαζε αλλαγές handball με Ukic-Banks μήπως και πάει κάτι καλύτερα.. Αλλά όταν έχεις τραυματία έναν παίκτη - μισή ομάδα σου δένονται τα χέρια.. Σε γενικές γραμμές εγώ είμαι υπερευχαριστημένος με την παρουσία του Παναθηναικού μέχρι στιγμής. Άμυνα που λιώνει σίδερα και σωστή και στοχευμένη επίθεση.. Ο Πεδουλάκης μπορεί να μην ήταν κάτι πολύ σπουδαίο σαν παίκτης, αλλά σαν προπονητής κρίνω οτι έχει μέλλον σε υψηλό επίπεδο στο άθλημα.. Το μοναδικό λάθος του μέχρι τώρα είναι ο ημιτελής σχεδιασμός στην αρχή της σεζόν.. Κι άλλοι έκαναν τέτοια λάθη όμως στο παρελθόν και μάλιστα επέμεναν σε αυτά χωρίς να προσπαθήσουν να διορθώσουν κάτι εκεί που φάνηκε πρόβλημα.. (βλέπε Tepic, Maric -που δεν τον πίστεψε ποτέ ο Ζοτς-, Delk, Hunter, Winston) Μην μηδενίζουμε τον Πεδουλάκη, ας τον στηρίξουμε και ας κάνουμε κριτική εκεί που πρέπει.. Πάλι καλά ο Σέρβος από το Τσάτσακ μας έμαθε μπόλικο μπάσκετ όσα χρόνια ήταν εδώ..
    Kaspar Hauser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Η ομάδα όταν θα είναι πλήρης, θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Είμαστε η πιο αθλητική και η πιο παθιασμένη ομάδα της διοργάνωσης. Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια διοργάνωση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Σε τεχνικό επίπεδο όλα θα διορθωθούν όταν γυρίσει με το καλό ο αρχηγός...
    Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατάρα του Ομπράντοβιτς...Aπό όποια ομάδα έφυγε, η ομάδα δεν ξαναπήρε ευρωπαικό...
    Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τότε ας πάει από μια χρονιά σε ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ και Μακάμπι για να είμαστε 100% σίγουροι πως δεν θα πάρουν ούτε αυτοί!!!

      Διαγραφή
    2. φαντάζομαι ταινία με soundtrack γεμάτο σασπένς, "Η Κατάρα του Ζότς" με το φάντασμα του Ομπράντοβιτς, μελιτζανί, να ίπταται επάνω από το ΟΑΚΑ και τον Δημήτρη με σκουφάκι στυλ Σκρουτζ να βλέπει εφιάλτες τη νύχτα σε κρεβάτι με τούλια.

      saxon

      Διαγραφή
  23. Αυτό το τελευταίο πράγματι πολύ σοβαρό επιχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ - ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ-ΑΛΛΟ ΡΕΑΛ -ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΑΜΠΟΝΙΣ -ΑΡΛΑΟΥΣΚΑΣ-ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ -ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΧΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΄΄ΦΟΡΑ΄΄ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
    DIM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ως λάτρης της στατιστικής παρατήρησα ότι εκτός των ριμπαουντ ο ΠΑΟ έπεσε στον τομέα κερδισμένα φαουλ.
    1ος στη σχετική κατηγορία με μ.ο. 24 με την ζαλγκίρις κέρδισε 18. προφανώς και λόγω διαμαντίδη όχι μόνο για τα προσωπικά του αλλα και για του λασμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο φίλε....μην ξεχνάς ότι τις μισές προσπάθειές μας τις τελειώσαμε έξω από τα 6,75.

      Διαγραφή
  26. Γνωριζω απο πολυ ασφαλη πηγη οτι το baget των παικτων εχει οροφη τα 7.000.000 ευρω.Με αυτες τις προυποθεσεις ειναι αδικο να κρινεται τοσο επιπολαια ο πεδουλακης.Στο κατω-κατω της γραφης οποιος πηρε τους kitcen,armstrong πηρε και τους μπραμο,lasme bunks και capono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Ματσιουλη και +40% εφορια.Κοντα στα δυο παιρνει ο ΔΔ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 13.000.000

      Διαγραφή
    2. Στα 7 είναι μέσα και ο διαμαντίδης σίγουρα, πιθανόν και το προπονητικό τίμ!


      GEOF

      Διαγραφή
  27. Για άλλη μια φορά είδαμε ότι Jim είχες δίκιο σχετικά με τον Ούκιτς. Είναι ένας πολύ καλός παίχτης μόνο που δεν ταιριάζει στον Πανάθα. Νομίζω ότι σε αυτό το ματς είδαμε να καταστρέφει τον ρυθμό της ομάδας καθώς περνάει το κέντρο πάντα στα 17', κρατάει την μπάλα ζαλίζοντας την και στο τέλος κλείνετε και πασάρει στα 4' για σουτ. Μάλλον θα ήθελε να υπάρχουν δυο μπάλες στο παιχνίδι και την μια να την έχει αποκλειστικά για πάρτι του. Καλό θα ήταν να τον είχαμε δώσει όπως τον Πάνκο. Η υπόλοιπη ομάδα με ενθουσίασε και νομίζω ότι όταν θα είμαστε πλήρης θα είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσει οποιοσδήποτε και οπουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λυση θα ταν ο περκινς αλλα τωρα μαλλον ειναι αργα.γιατι κ τα λεφτα να διαθεσουμε ,εκτος οτι ενα ακομα νεο προσοπο ειναι μειον στην χημεια,θα πρεπει να παιξει για μας στην ευρωπη μονο κ μετα απο εναμιση μηνα.κ για μαξιμουμ αν φτασει η ομαδα στο τερμα για 14 αγωνες.μακαρι να εμενε ελευθερος μια εβδομαδα νωριτερα

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανώνυμε, πόσοι το έχουμε εντοπίσει αυτό το μειονέκτημα και πόσοι το έχουν επισημάνει εδώ μέσα??? ΑΡΚΕΤΟΙ.
      Υπάρχει προπονητής στην ομάδα και team βοηθών πίσω του ??? ΝΑΙ. Αν δεν τους αρέσει αυτός ο τρόπος ανάπτυξης του Ούκιτς, του το επεσήμαναν? Επέμειναν? Εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνουμε πως ΟΧΙ εκτός και αν ο Ούκιτς είναι ΓΚΑΣΜΑΣ. Άρα δεν τους απασχολεί.
      Υπάρχουν δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις τύπου??? ΝΑΙ. Γιατί δε κολλάνε τον Πεδουλάκη στο τοίχο? Ο φίλος σου ο Μανωλόπουλος με το μαλλί γκρι βοειδογλυψιά δεν τα βλέπει αυτά??
      Φταίει ο Ούκιτς??? Έχουμε φτάσει στο 2013. Αν δε σου αρέσει το στυλ του να πας να τα πεις στον Μανωλόπουλο το φίλο σου!!!
      Για τις 8 ασσίστ δε ανέφερες τίποτα όμως. Σαν τσοπανόσκυλο γύρναγε ο Ούκιτς και μάζευε τα Λιθουανικά πρόβατα μέσα στη ρακέτα, κρατώντας αξιόπιστα την μπάλα σε επιθέσεις 22 δευτερολέπτων, μοιράζοντας τη, υπέροχα και γλυκά, σε Μπράμος και Καπόνο για 8 ελεύθερα τρίποντα.
      Αν μέσα στην Εφές ο Ούκιτς παίξει έτσι τους σκίσαμε τους Τούρκους. Και τότε θα δεις κωλοτούμπα που θα κάνεις.
      Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και κρίνεις έναν νέο παίχτη που μέχρι τώρα προσπαθεί πολύ. Επειδή δεν τον ενέκρινε o Jim. Και σήκωσε το βάρος της έλλεψης του Μήτσου σε ένα καίριας σημασίας παιχνίδι. Φανταστείτε να χάναμε κιόλας. Θα τον σταύρωνες με γαλβανιζέ καρφιά!
      Μπράβο στον Ούκιτς από εμένα!!!
      El Greco

      Διαγραφή
    3. χαχα, ωραίος ο El Greco "ο Μανωλόπουλος με το μαλλί γκρι βοειδογλυψιά". Εμένα μου αρέσει που σε κάθε ταϊμ άουτ και όποτε τον παίρνει η κάμερα, συνέχεια φτιάχνει την κουστουμιά. Λες και κυλιέται στο παρκέ και φοβάται μην τσαλακωθεί. Έχει και ένα ύφος...Ο άλλος δίπλα του (ο Πέδουλας ντε) λύνει γραβάτες και βγάζει καπνούς και αυτός ασυγκίνητος, άρχοντας του Ζεν. Γουστάρω να τον παρακολουθώ.

      Και για όσους προσβληθούν, χιούμορ κάνω μάγκες.

      saxon

      Διαγραφή
    4. El Greco ,αφου οι πατατακηδες και οι διαφοροι ασχετοι απο μπασκετ εδω μεσα,μας λενε οτι ο Ουκιτς ειναι κακος παικτης,ετσι ειναι...Μη του συγχυζεις ομως γιατι απειλουν οτι θα πεσουν απο τα μπαλκονια...Κι οχι τιποτ' αλλο,αλλα με ποιους θα γελαμε μετα...

      Διαγραφή

    5. Τζονι χτες ειπες οσους διαφωνουσαν με σενα κλαψουριδες.σημερα πατατακηδες.Συνεχισε να γελοιοποιησε λεγοντας ηλιθιοτητες περι ουκιτς.Το παιδι ειναι καλος παιχτης αλλα οχι αυτην την στιγμη για μια ομαδα σαν τον παναθηναικο.Περισσοτερο μπερδευει παρα βοηθαει.Απο περιεργεια γκομενος σου ειναι;Ξερεις κ οι αλλοι εχουν γνωμη κ μαλιστα με επιχειρηματα κ οχι βλακειες.Να σε δω τι θα πεις στο παιχνιδι στην τουρκια που θα χει χρονο στο τιμονι.

      Διαγραφή
    6. Χτες τον παρουσιαζε κατι μεταξυ μακαλεμπ διαμαντιδη κ νας.που να παιζε κ καλα δεν θα τολμουσαμε να μιλησουμε.
      Λες κ βλεπουμε αλλα πραγματα εμεις κ ο τυπος.Αλλος ενα GURU.

      Διαγραφή
    7. Κ σεις ρε παιδια τι ασχολειστε?αστον να λεει ρεσεις.Αλλο ενα FANBOY του νετ.Οπως κ ο Doc.Μην πει κανεις για τους παιχταραδες.Αφου ξεφτυλιζονται με πραξεις.
      Ειρηνη αμην.Αφηστε να παρουσιαζουν το μαυρο ασπρο.Ο Jim κ οι υπολοιποι εχουν ματια.

      Διαγραφή
    8. Τυφλα να χουν οι αριθμοι με τον ουκιτς.Αν θελουν να τον βγαλουν οτι βοηθαει θα τον βγαλουν.Mαλλον ο Johhny Rogers ειναι manager του.Δεν εξηγειται αλλιως.
      Τ-MAC

      Διαγραφή
    9. Καλώς τον El Greco!!!!! Από εδώ και πέρα θα με βρίσκεις με το όνομα Magic. Μεγάλη μου τιμή που ασχολήθηκες με αυτά που έγραψα για τον Ούκιτς. Θα έπρεπε όμως να διαβάζεις με μεγαλύτερη προσοχή γιατί είπα ότι είναι καλός παίχτης αλλά δεν ταιριάζει στην Πανάθα. Αν όμως έχεις περάσει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ρώμη τα ελληνικά σου έρχονται λίγο δύσκολα. Και δεν φτάνει αυτό αλλά έχεις και γνώμη για ένα άθλημα που δεν κατέχεις. Άντε παίξε μπαλίτσα ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!! Όσο για τον φίλο μου τον "ταβερνιάρη" τον Μανωλόπουλο εσύ ήσουν αυτός που τρώγατε μαζί παϊδάκια και σκουπίζατε τα ξίγκια στις κοιλάρες σας. Και μιας και έχεται και την ίδια άποψη με τον "Back Rogers" να τον πάρετε μαζί σας σε καμιά ταβέρνα τον "πατατάκια" να τον κάνετε "μπριζολάκια".
      Όσο για το ματς μάλλον δεν βλέπαμε το ίδιο κανάλι. Το ξέρω ότι θα σου έρθει λίγο απότομο αλλά πρέπει να σου πω πως όταν βλέπεις ομάδες που φοράνε πράσινα ή άσπρα δεν είναι απαραίτητο να είναι η Πανάθα. Ίσως αν άφηνες τα κοψίδια και κοιτούσες λίγο το ματς να έβλεπες ότι από τις 8 ασσίστ του Ούκιτς μόνο μια ήταν στο τρίποντο στον Μπάμο και αυτή αφού έμεναν 3' ο ίδιος είχε κλειστεί από έναν παίκτη και αφού είχε ζαλιστεί από την τρίπλα του και για να μην του μείνει στα χέρια η μπάλα θα την πέταγε σε όποιον έβρισκε, όπως έκανε μέχρι τώρα πετάγοντάς την στον Μίτσο για να τον βγάλει από την δύσκολη θέση. Περίμενε όμως γιατί έρχεται το παιχνίδι με τους Τούρκους και εκεί θα τα δεις για άλλη μια φορά αυτά που σου γράφω.
      Όσο για τον "Back Rojers" μάλλον έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι είναι γκόμενος σου οπότε καλύτερα να τον κάνεις Gay Rogers.............

      Διαγραφή
    10. El Greco μιλας πολυ σωστα ρε φιλε μπραβο ειλικρινα!!!Ο Ουκιτς το εχουμε ξαναπει δεν ειναι Διαμαντιδης ουτε ο σουπερ παιχταρας ισως με 800 χιλιαρικα να βρισκαμε καλυτερο αλλα δεν παυει να ειναι ενας εξαιρετικος παικτης με πολλα προσοντα που σε καθε ματς δινει το 100% και εχει καποια στανταρ οπως ποντοι ριμπαουντ ασσιστ και λιγα λαθη που οσο και να μην θελουν να το δουνε μερικοι, μας δινουν ιδιαιτερη βοηθεια!ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    11. Δεν ξερω αν ειναι γκομενος του η manager αλλα του εγραψε ο panos ενα κατεβατο με στατιστικα που αποδεικνυε οτι το παιδι για την ωρα δεν παιζει οπως μπορει για τα χρηματα που παιρνει κ του ααπανταει με ενα χαζο κειμενο περι τι κανει ο ιδανικος παιχτης στον πλανητη κ αλλες μπουρδες.μπαινει σημερα κ ξανακατηγορει οσους πιστευουν οτι ο ουκιτς δεν βοηθαει λεγοντας τους ασχετους.ουτε στα πρασινα νεα δεν γραφονται αυτα.
      Οσο για τον el greco φιλε τα παιδια δεν εχουν κατι με τον ουκιτς απλα λενε οτι βλεπουν ολοι.οτι δεν βοηθαει.δηλαδη να κρυβομαστε?αντε κ παιξει καλα με την εφες θα λεμε ειναι παιχταρας?που δεν το βλεπω.απλα αλλαζει πολυ η ομαδα χωρις διαμαντιδη.ο ουκιτς καλος η κακος ειναι για 15 λεπτα αλλα τωρα που λειπει ο αρχηγος πρεπει να παρει περισσοτερο χρονο.οποτε μην τα παιρνεις.την αληθεια φοβομαστε?την κριτικη?αυτη κανει καλο κ μονο


      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    12. Μπράβο Νίκο τα λες πολύ σωστά. Και ο Magic έγραψε τα πράγματα όπως είναι. Εξάλου 800 χιλιάρικα για 8 ασσίστ είναι πολλά. Ο El Greco και ο Johny Rogers την είπαν άσχημα στον Magic αλλά πήραν την απάντηση του όπως έπρεπε. Respect παιδιά!!!

      Διαγραφή
    13. Κ πριν αυτο ειχε 1 μεσο ορο.απο ενα παιχνιδι αλλαξαν ολα.
      Φιλοτιμα παιζει αλλα οχι γιαυτο που πληρωνεται.τι να κανουμε.να πουμε ψεματα?

      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    14. Καποτε καποιος που δουλευε σε εφημεριδα μου ειχε πει
      δωσε στους ολυμπιακους επαρση
      στους αεκτζηδες ελπιδα
      και στους παναθηναικους γκρινια και θα κανεις καριερα.....
      τι θελω να πω με αυτο? οτι παντα βρισκουμε κατι εμεις οι παναθηναικοι και γκρινιαζουμε, ελεος.....
      υγ με τον Ουκιτς συμφωνω και εγω αλλα πλεον δεν γινεται τιποτε,θα ζησουμε με αυτον και πρεπει να στηριχθει,και κανει φιλοτιμη προσπαθεια να μπει στην ομαδα...

      Διαγραφή
    15. Για τον Ούκιτς όλες οι απόψεις σεβαστές όταν είναι τεκμηριωμένες... Αλλά μια απορία έχω.. Τον Μανωλόπουλο γιατί τον κάνετε μπαλάκι? Θεωρείτε τόσο μεγάλη τη συμβολή του ή μη στην επιλογή και αξιοποίηση του Ούκιτς? Η΄υπάρχει κάτι που δεν ξέρω? Αν ναι, συγνώμη εκ των προτέρων.. Απλά η εμπάθεια χωρίς αφορμή νομίζω δεν ταιριάζει σε αυτό το μπλογκ..
      Και δεν αναφέρομαι προφανώς σε όσους κάνουν χιούμορ..
      Anyway, Καλή Χρονιά σε όλους.
      Δημήτρης.

      Διαγραφή
    16. Αγαπητοί συνχοοπφελιτες/ιτισσες να πω κατ' αρχάς πως δεν μαλώνω με κανέναν. Caps έχω μόνο στο ΟΧΙ και στο ΝΑΙ άρα κατά τα άλλα δε φωνάζω.
      Απλά και όμορφα, μόνο ο Στάθης κατάλαβε τι θέλω να πω.
      Δε την είπα άσχημα στον Magic. Φιλαράκι, πατατάκια με τέτοιο όνομα δεν υπάρχουν οπότε ψάξε άλλο Nickname, εγώ σου προτείνω το Couch Potato :-).
      Κατά βάθος συμφωνούμε. Αν και το τελευταίο παραλήρημα σου δεν το κατάλαβα. Μιλάς κάπου με στοιχεία επαληθευμένα ή γλιστράνε απλώς τα πατατολαδωμένα δάχτυλά σου στο keyboard? Μία Ασίστ στον Μπράμο??? Εγώ έβλεπα άλλο κανάλι ή εσένα σου είχα πέσει στα μάτια η μεξικάνικη σως για τα πατατάκια?? Δες εδώ
      http://www.leoforos.gr/multimedia/50148/panathenaikos-zalgiris-67-66-ta-highlights-tou-panathenaikou
      Τον κύριο Μανωλόπουλο ούτε που τον ξέρω και μόνο που τον βλέπω δίπλα στον Πεδουλάκη μου γυρίζουν τα άντερα. Όταν τον αντικρύζω ωιμέ μου έρχεται η εξής σκηνή στο μυαλό: Ο Μανωλόπουλος στο στάβλο του σε μικρή ηλικία, κάνει "μάτι" σε στοματικό σεξ αγελάδας σε τάυρο. Στα τελειώματα του ταύρου όμως η αγελάδα τον βλέπει και τον γλύφει στη φράντζα από την αγάπη της! Τα υπόλοιπα τα έκανε το "καυστικό οξύ" του τάυρου!! Δεν τον παραδέχομαι τον κύριο λόγω της τελευταίας σκηνής στη λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και όποιος θυμάται, κατάλαβε.
      Αγαπητέ Couch Potato,δε ρίχνω το φταίξιμο στον υπάλληλο αλλά στον Διευθυντή ιδίως όταν ο υπάλληλος εργάζεται σκληρά και δείχνει καλά στοιχεία με όποια λάθη (πολύ λίγα βάσει στατιστικής). Τώρα αν θέλετε όλοι σας να ανοίξουμε ένα θέμα "Κλάσμα απόδοσης/μισθού" ας ξεκινήσουμε από τον 3D τον οποίο και φοράω σε μπλούζα σε κάθε αγώνα που βλέπω. Ας διαιρέσουμε το λεγόμενο index ή PIR με το ποσό που παίρνει ο καθένας και τότε ξανασυζητάμε.
      Σας αγαπώ όλους και ιδίως τον Couch Potato! Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά!!!
      El Greco

      Διαγραφή
    17. Κ γω παιδια σας αγαπω :)ς αφησουμε τα νευρα λοιπον,οι ομαδες μας εχουν δυσκολους αγωνες κ ας εστιασουμε σε αυτους.
      Καλη χρονια σε ολους

      Διαγραφή
    18. Δημήτρη, περί Μανωλόπουλου. Αν δε φταίει το προπονητικό team ποιός φταίει στη μη αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων ενός παίχτη? Πάλι ο φούφουτος?? Προσωπικά δεν μου αρέσει το υφάκι του. Και ιδίως ο μορφασμός του στο τέλος του ντέρμπυ με τον ολυμπιακό που "coolαρει" τον Άρτζι. Δε τον γουστάρω στον Παναθηναϊκό όταν το παίζει μάγκας και στη θέση αυτή έβλεπα κάποτε τον Ιτούδη.
      El Greco

      Διαγραφή
    19. El Greco, καλή χρονιά κατ'αρχήν. Σαφώς είναι στο πλαίσιο των ευθυνών των προπονητών η αξιοποίηση ή μη των πλεονεκτημάτων ενός παίχτη.. Απλά βάλε και σαν παραμέτρους όλες τις συνθήκες (για ποιό ρόλο αγοράστηκε, τί εναλλακτικές υπήρχαν, ποιοί λείπουν από την ομάδα στη συγκεκριμένη περίοδο, τη χημεία όλης της ομάδας, και κυρίως το γεγονός ότι μιλάμε για μια τελείως καινούρια ομάδα που είναι πολύ εύκολο να γίνουν λάθη από όλους..). Όλα όμως αυτά αναλύθηκαν εκτενώς και από φίλους με λιγότερες ή περισσότερες μπασκετικές γνώσεις και τα συμπεράσματα θα βγούν από τον καθένα χωριστά και κυρίως "εκ του αποτελέσματος"..
      Για τον Μανωλόπουλο.. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν γουστάρει να βλέπει τον Πεδουλάκη στη θέση του οποίου έβλεπε τον Ζοτς!!! Αυτούς έχουμε φίλε μου, με αυτούς θα πάμε.. Να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο δε γίνεται! Και αυτοί θα κάνουν λάθη, όπως έκαναν κάποιες φορές και ο Ζοτς και ο Ιτούδης!
      Και τελικά όταν με τόσα αν θες λάθη βγήκαμε ουσιαστικά ΠΡΩΤΟΙ στον δυσκολότερο όμιλο, γιατί να αφορίζουμε μόνο και μόνο επειδή δεν μας γουστάρουν οι λυμένες γραβάτες του Πεδουλάκη ή το clean-cut ύφος του Μανωλόπουλου?
      Και τέλος για τον μορφασμό στο τέλος του ντέρμπυ.. Ειλικρινά δεν τον είδα, ό,τι διάβασα από τα παιδιά εδώ μέσα. Απλά ο συγκεκριμένος να ξέρεις ότι και γνώσεις έχει και προέρχεται από τον ΠΑΟ.. Από πολύ μικρός. Give them a chance λοιπόν, ευελπιστώντας για το καλύτερο..

      Διαγραφή
  28. Παντως για ομαδα με τοσα νεα προσωπα κ προπονητικο τιμ με καποιες λογικα λαθος επιλογες,με μειωμενο budget ,με τοσους τραυματισμους κ λογικα να μην εχεις μια τετοια χρονια γεματο ροστερ μια χαρα τα παει η ομαδα φετος.αν δεν υπηρχαν τραυματισμοι θα βλεπαμε ακομα καλυτερη ομαδα.κ απο οσες εχω δει ομαδες της ευρωλιγκας καμια δεν τρομαζει.δεν βλεπω ακομα κ ετσι το λογο αν η ομαδα επιτελους παιξει πληρης να μην προχωρησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Jim ειναι τραυματιας και ο bunks?Γνωριζει κανεις τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129253058

      δε μασαμε,θα ετοιμασει ο Αργυρης τον Ξανθοπουλο :p

      Διαγραφή
  30. το πηρε το ματσακι ο ναβαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μολις τελειωσε το el classico..96-87 η Μπαρτσα την Ρεαλ..φοβερος Ναβαρο 33 ποντακια με 5/5 τριποντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φιλος Περιστεριωτης μου ειπε:κλειστε αμεσα με πολυετη συμβολαια Λασμε,Καπονο κ.λ.π γιατι υπηρξαν παικτες του Αρτζι οι Γιαριτς,Γκουροβιτς,Νταιαλ,Μαικλ,Χατσον,Φορντ,Ζεβροσενκο,Τσαρτσαρης,Βουγιουκας(Ρεθυμνο),Πελεκανος,Παπαμακαριος,Μαυροειδης,Μαντζαρης και μετα εκαναν μεγαλα συμβολαια και εφυγαν για αλλες πολιτειες.ΝΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. επισης καλο θα ταν να κλεισει κ κανα ανερχομενο Ελληνα οπως Παππα,Γιανκοβιτς..με τον περιορισμο των 6 ξενων οι καλοι Ελληνες παικτες ειναι απαραιτητοι..για να μην εχουμε φαινομενα οπως το φετινο με Ξανθοπουλο,Σκορδιλη που απλως συμπληρωνουν την 12αδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπορει να μεινει και ο Μπανκς εξω απο το παιχνιδι με την Εφες.
    More Ουκιτς λοιπον κι οποιος αντεξει! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mesa banks kai sofo..mono xoris DD tous exoume tous tourkous..

    oso gia tous giatrous nomizo oti to sosto(to ekane kai o zots)einai oti o ekastote paixtis prepei na exei toulaxiston 2-3 proponiseis gia na paiksei..giafto theoro o DD kai o SOFO travmatistikan ksana..
    an kai theoro eksairetiko ton pedoulaki kirios logo tis thelisis pou metadidei stous paiktes ekei exei kanei lathos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειναι ηλιθιο να ειρωνευεστε μεταξυ σας για τον Ουκιτς.Ειναι παιχτης μας και γραναζι του Παο μας, μας αρεσει η οχι αυτος ειναι.Αντι να παρακαλαμε να ανεβει και να αξιοποιησει τα θετικα του στοιχεια εσεις παρακαλειτε να αποτυχει για να δικαιωθητε.Μαλιστα καποιος αναρωτιεται για ποιο λογο τον υπερασπιζεται ο Τζονι,μεχρι για το αν τον βλεπει ερωτικα αναρωτιεται??Το παιδι δεν ειπε ποτε οτι ειναι ΔΔ η οτι ειναι μεγαλος παιχταρας,απλα σεβεται τον παιχτη επειδη φορα τα πρασινα(γνωμη μου) και προσπαθει σκυλισια.Εχει καποια θετικα στοιχεια που τα βλεπεται και σεις,Αν αγανακτουσαν στον Παο με το ζαλισμα της μπαλας θα τον μαζευαν.Αλλες φορες επαιρνε ποντους μονος του, τωρα η εντολη φαινεται οτι ηταν αλλη.Υ.Γ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ,ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ:))"Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μενα με χαλασε την παρασκευη με το υφακι του ο Johhny δεν αξιζει να το συνεχιζετε.Μια παρεα ειμαστε κ ειστε απο τους καλους ποστερς εδω.απλα να θυμαστε οτι ο καθενας εχει αποψη οσο αρεστη κ αν ειναι.Πρεπει να την σεβομαστε.
      Φιλοι παλι:)Μην σας ξανακουσω.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το παλιόπαιδα στο τέλος μ' έφτιαξε. Αχχχ...

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς που υπάρχει και μια γυναικεία λογική φωνή να κατευνάσει τα πνεύματα.... μπράβο καλή μου ¨Α¨.... πέρα από την πλάκα.... παιδιά όλοι τη γνώμη μας λέμε και εγώ είμαι κάπου ανάμεσα με τον Ούκιτς.... αφού ξέρουμε ποιος είναι και ποια τα αρνητικά του πρέπει απλώς να δείξουμε περισσότερο τα θετικά του. Και αυτό είναι δουλειά του προπονητικού τιμ..... μεταξύ μας όπως λέει κι ο φίλος πάνω, που είμαστε μια παρέα, δεν είναι όμορφο να μιλάμε έτσι.... ειδικά ο Johnny δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και πάντα οι ανάλυσεις τους είναι τεκμηριωμένες και κάτι παίρνει αυτος που τη διαβάζει..... ας απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές που μας προσφέρει η ομάδα και ας αφήσουμε την ένταση για μόνο μέσα στο γήπεδο βγάζοντάς τη στο τραγούδι, στο χειροκρότημα για όλους αυτούς που κάνοντας αυτό που γουστάρουν μας προσφέρουν ένα τόσο όμορφο θέαμα !!!

      Διαγραφή
  37. Παντως εγω ειμαι πατατακιας κ γουσταρω με τρελα ουκιτς. Χαχα
    Που να μαθει οτι η επιθεση κραταει κ 24 δευτερα.
    Τολμω να πω αγαπω ουκιτς
    Κ συ Α με φτιαχνεις λιγο
    Μμμμμμμμμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η πλακα ειναι οτι καποιοι Παναθηναικοι που βριζουν τον Ουκιτς δεν καταλαβαινουν οτι οι μισοι απο αυτους που τους υποστηριζουν στα διαφοτα blog ειναι Ολυμπιακοι που τρολαρουν..Ασε που τον Ουκιτς τον βλεπουν,τον Μπανκς που κραταει ακριβως το ιδιο την μπαλλα δεν τον βλεπουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. λοιπον τζιμ, σκεφτομαι καιρο και σπαω το κεφαλι μου με την παρτη σου...Ειναι φανερο πως κατεχεις το αθλημα, εχεις βαθυτατες γνωσεις και οξυδερκεια, ενω εμφανιζεσαι ως πολυ καλος γνωστης της αγορας και των δεδομενων...Τι εισαι λοιπον; μαναντζερ;προπονητης; πρων μπασκετμπολιστας; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...εχεις καθε δικαιωμα να μην φανερωσεις την ιδιοτητα σου και το σεβομαι. Να εισαι καλα παντως για ολα αυτα που προσφερεις στον μεσο Ελληνα φαινομενικα μπασκετοφιλο, γιατι σαν χωρα πασχουμε απο μπασκετικη παιδεια και γνωση και εδυ την καλλιεργεις.
    Με εκτιμιση, Β.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φίλε και σε ευχαριστώ.. Είναι απλό. Basket junkie..

      Διαγραφή
    2. Θα μπορούσε λέω εγώ τώρα ας πούμε να είναι(για να ιντριγκάρω)πρώην μπασκετμπολίστας που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα και ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Και μάλιστα έχει κατακτήσει triple crown και με τις δύο. Ποιος να είναι(εύκολο quiz);;Πλάκα κάνω!Έτσι φαντάζομαι εγώ τον Jim..χαχα!όποιος και να είναι το blog είναι όαση για όσους αγαπούν το μπάσκετ!Και το επίπεδο συζήτησης και πολιτισμού υψηλότατο.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  40. Και τον μπανκς τον βλεπουν,απλα το θεμα ειναι ο ουκιτς τωρα.κ περισσοτερο χαλαει το παιχνιδι σε συγκριση με τον ουκιτς κ ο ενας παιρνει 800χ ο αλλος 200 και αν..
    Και η διακιολογια οτι οσοι κριτικαρουν ειναι ολυμπιακοι ειναι αστεια το λιγοτερο.εδω δεν μπαινουν να μιλησουν καλα καλα για την ομαδα τους.ειναι παντου γνωστο οτι μπασκετικο κοινο εχει ο παο περισσοτερο.θα μπαινουν να συζητανε για παναθηναικο.καμια λογικη.και γω παναθηναικος ειμαι με θητεια παλιοτερα στην μικρη ομαδα αλλα παρολα αυτα δεν μαρεσει ο ουκιτς.τι να κανουμε.
    Τετοιες αποψεις περι ολυμπιακων ακουγονται μονο στα πρασινα νεα.
    Χαιδευετε το μαγουλο εσεις κ μην κανετε κριτικη.δαγκωνει βλεπεις.

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Χαλαει το παιχνιδι περισσοτερο σε συγκριση με μπανκς"

      Διαγραφή
    2. Ναι, καλά σε πιστέψαμε.

      Διαγραφή
    3. Ξερεις δεν υπαρχουν μονο φανατικοι που παρακολουθουν.καποιοι το χουν ξεπερασει το θεμα κ βλεπουν αλλιως τα πραγματα.
      Αλλα ειπαμε μην θιξουμε το παιδι.τζιζ κανει

      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    4. Φίλε ο φανατικός ξεχωρίζει εύκολα από τον μη φανατικό. Είναι λοιπόν ο Ούκιτς παίκτης του Παναθηναικού με διετές συμβόλαιο, έχουν συμπληρωθεί και οι τρεις αλλαγές ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα και επομένως τουλάχιστον για φέτος ο παίκτης μένει. Όσοι είναι της γνώμης ότι ο Ούκιτς δεν είναι καλός παίκτης και ήταν λάθος η μεταγραφή, το παν δύο, τρεις, τέσσερις φορές, τελείωσε. Δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε την κουβέντα όταν δεν αλλάζει τίποτα πλέον. Ο μη φανατικός λοιπόν και αποστασιοποιημένος, όπως θες να περνιέσαι, κάνει κριτική πλέον στο πως αξιοποιείται ο παίκτης Ούκιτς, με τις δεδομένες αρετές και αδυναμίες του, και δεν συνεχίζει σαν υστερική γυναικούλα το κράξιμο. Για τους οπαδούς του Παναθηναικού που πάνε στο γήπεδο και κράζουν εκεί παίκτη της ομάδας τους, δεν το συζητώ. Έχουν τόση σχέση με τον αθλητισμό, όσο εγώ είμαι σαμάνος του Αμαζονίου.

      Διαγραφή
    5. Φιλε πες μου ελληνικα ξερεις?Καταλαβαινεις?Οι μισοι εδω διαμαρτηρηθηκαν λογικα για τον ουκιτς και βγηκαν ατομα και τους ειπαν ασχετους.Πως να μην γινει θεμα η ολη ιστορια?Επισης απο οσο διαβαζω σχεδον ολοι ειπαν οτι ειναι καλος παιχτης αλλα δεν βοηθαει.Κ κει εμφανιστηκε ο πατατακιας και τον εβγαζε παιχταρα κατηγορωντας τους υπολοιπους.Πως να μην αντιδρασουν.Οποτε διαβαζε ολο το κειμενο κ οχι τη κομματι της γκρινιας οπως σε συμφερει.Οπως διαβασε και κειμενα πως μπορει να αξοιοποιηθει που χουν γραφτει.Γιατι και αυτα εχουν.Εσυ ομως εστιαζεις στο να μην στον θιξουν.Διαβαζεις επιλεκτικα.
      Και εδω δεν αναφερομαι στους φανατικους στο γηπεδο.Δεν με νοιαζει τι κανουν αυτοι.κολλησες εσυ.την μια ειμαι φανατικος την αλλη ολυμπιακος..Οτι σε συμφερει.


      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    6. Νικο,σε οποιον δεν αρεσει ο Ουκιτς ειναι δικαιωμα του.Ομως η στοχοποιηση μεσα σε 3 μηνες και οι αντιδρασεις τυπου Βυντρα στο γηπεδο.ειναι απαραδεκτες για τον μπασκετικο Παναθηναικο..Επισης ολοι αυτοι,τοσο καιρο δεν ειχαν παρει χαμπαρι οτι δεν υπηρχε μπασκετμπολιστας Πανκο,γιατι δεν ειδα κανεις να τον κραζει.Τον Τσαρτσαρη,δηλαδη δεν τον βλεπουμε,τι πρεπει να κανουμε? Για την οποια αναπτυξη της ομαδας ευθυνη εχει και ο προπονητης..Ελλειψη αυτοματισμων και με δεδομενο το οτι δεν εχεις φετος μπασκετικες διανοιες, μαθημενες στο σκεπτομενο μπασκετ και στο διαβασμα του αγωνα,ο ρολος του ασσου ειναι πιο δυσκολος.Εδω και ο Μητσος φετος ξεκινησε χαλια γιατι πολυ απλα πελαγωσε,και ακομη δεν εχει βρει τον εαυτο του..Η ελλειψη σουτερ[ευτυχως καλυφθηκε,τοσο καιρο φωναζαμε] και η πληρης ελειψη 4αριου[βλεπω πως ξεχαστηκε]μαζι με τους παικτες που εφυγαν και αυτους που δεν ειναι σε θεση να προσφερουν,δημιουργουν ενα καρο προβληματα,τα οποια ειναι σοβαροτερα απο το αν ειναι καλος η κακος ο Ουκιτς..Ο χαοτικος και ριψοκινδυνος αρχικος σχεδιασμος του προπονητη μεγαλοποιησε το προβλημα γιατι εαν αντι Κιτσεν-ξανθο,ειχες εναν αξιπρεπη γκαρντ,θα ειχες αλλη υπομονη μεχρι να πατησει καλα ο Ουκιτς..Τωρα που η ομαδα παει να ηρεμησει εγω απλως λεω οτι αυτον εχουμε και πρεπει να τον στηριξουμε..Και ναι,ειναι απλο να καταλαβεις οτι σε πολλα μπλογκς βγαινουν Ολυμπιακοι και τρολαρουν.Τελος εχετε κολλησει με το τι δεν κανει ο Ουκιτς,αλλα δεν βλεπει κανεις τι κανει,οπως και το οτι ειναι εξαιρετικα σοβαρος και φιλοτιμος..Φτασαμε ο ενας να λεει οτι καλυτερα να παιζει με τον Ξανθοπουλο,ο αλλος λεει οτι το μπραβο δεν ειναι για τον Ουκιτς που μοιραζε τις ασιστ αλλα για τους αλλους που τα εβαζαν,αρα εχουμε παει στο αλλο ακρο..Και οποιος τον υποστηριζει ειναι μανατζερ του,πρακτορας της διοικησης η γκομενος του..Οκ,λοιπον ας διωξουμε και τον Ουκιτς,αφου δεν σας αρεσει,ας διωξουμε και τον Σοφο που καποιοι λενε οτι ειναι μονοπλευρος και ασταθης και ας παιζουμε με τον Ξανθοπουλο και τον Σκορδιλη..Εκτος αμα περιμενεις οτι εαν διωξουμε τον Ουκιτς,θα σου φερουν τον Ναβαρο..Αυτα φιλε και συνπαναθηναικε Νικο,και χρονια πολλα -καλη χρονια σε σενα και σε ολους..

      Διαγραφή
  41. Ο θρύλος του Χουάν Κάρλος Ναβάρο ακόμα μεγαλώνει.. Ειδικά μέσα από τέτοια παιχνίδια.. Έχουμε πεί ότι είναι από τους ελάχιστους παίκτες σήμερα στην Ευρώπη, ο οποίος όταν "πατήσει", ειλικρινά η αντίπαλη άμυνα παίζει ρόλο ντεκόρ.

    Y.Γ. Από την Ιταλία μου είπαν ότι η Μπιέλαα σκέφτεται να κόψει αρκετά συμβόλαια. Χρησιμοποίησαν τη λέξη "κύμα αποδεσμεύσεων".. Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όποιον θέλει να πάρει μάτι..
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OB0Mx5oRe1A
      Kaspar Hauser

      Διαγραφή
    2. jim, έχω ακούσει ότι ο Χρυσικόπουλος σε μυαλό και νοοτροπία κάνει τον Παππά να φαίνεται εξαιρετικός χαρακτήρας! αληθεύει ξέρεις κάτι περισσότερο;

      Σου εύχομαι καλή χρονιά όπως και σε όλους τους θαμώνες του μπλογκ!

      GEOF

      Διαγραφή
    3. υπαρχει περιπτωση αυτη η εξελιξη να απασχολησει ειτε παο ειτε οσφπ?
      γιαννης

      Διαγραφή
  42. καλησπερα σε ολους!!τζιμ θα πιαστω απο το τελευταιο που ειπες σε σχεση με το μπασκετ που θελει να παιξει ο παο.Ο τραυματισμος του διαμαντιδη επηρεαζει παρα πολυ την ομαδα,αυτο ειναι σαφες.Ομως δεν ειναι μονο η αγωνιστικη παρουσια του μητσου..γενικα σε καθε απουσια του αρχηγου γεννιεται ενα κλιμα ανασφαλειας,αγχους που εχει σοβαρο αντικτυπο στο γηπεδο.δε μπορω να θυμηθω αγωνα του ο παο,στον οποιο ελειπε ο δδ και δεν αγχωθηκε στο τελος.Ας καταλαβουμε ολοι οτι η ομαδα θα πρεπει να κερδιζει και να διαχειριζεται καταστασεις μεσα στον αγωνα και χωρις τον δδ..Απο την αλλη μερια εχω βαρεθει να ακουω για το σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακη και τις ομοιοτητες με το μπασκετ του ζοτς..Προσωπικα δε θα με χαλαγε καθολου η αλλαγη φιλοσοφιας της ομαδας με ουσιαστικα αποτελεσματα παντα..το σημερινο ροστερ μπορει να προσφερει ενα πιο εντυπωσιακο και συγχρονο μπασκετ αλλα το ρισκο ειναι μεγαλο..αλλο ενα σημαδι οτι κατι παει να αλλαξει ειναι και οι προσθαφαιρεσεις που εγιναν προσφατα..και κατι για το ναβαρο που ποτε δε συμπαθησα.Η απιστευτη ικανοτητα στο σουτ και η οξυδερκεια του τον εχουν φτασει μεχρι εδω,αλλα ποτε πραγματικα θαυμαζουμε το ναβαρο?σε παιχνιδια που στην ουσια δεν κρινουν τιποτα οπως το χθεσινο,σε παιχνιδια της πρωτης φασης(αντε και της δευτερης) της ευρωλιγκα η τον ναβαρο της εθνικης του?τοσα χρονια που τον παρακολουθω,δε θυμαμαι πολλα παιχνιδια που να ταν κομβικα και να βγηκε μπροστα σαν ηγετης..αλλωστε οι τιτλοι του ειναι μετρημενοι..ενας τρομερος σκορερ που δεν εγινε ποτε πραγματικος ηγετης(ΗΓΕΤΗΣ οχι αρχηγος,μη τα μπερδευουμε) και δε ξερω κατα ποσο πολυ μεγαλος παικτης ειναι..οι 30αρες σε παιχνιδια που δε κρινουν τιποτα ειναι πολλες..στα σημαντικα λιγες φορες τον θυμαμαι παρων JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλε Joker, τα sports είναι για να διασκεδάζουν τον κόσμο και να μας δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις. Και πίστεψέ με: Ο Ναβάρο έχει δημιουργήσει περισσότερες αναμνήσεις για τον κόσμο του μπάσκετ απ' όλους τους ξυλοκόπους του Ομπράντοβιτς, του Ίβκοβιτς, του Μάλκοβιτς και άλλων ιτς μαζί που έχουν βιάσει το θέαμα τόσα χρόνια. Αι σιχτίρ με τους Σέρβους, πια. Και αν θέλεις με πιστεύεις, είμαι και Παναθηναικός. Αλλά είμαι από αυτούς που θα ήταν Παναθηναικός και χωρίς τις ευρωκούπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αι σιχτιρ στους ανθρώπους που μας έμαθαν μπασκετ.
      we don't need no education...

      Διαγραφή
    2. Φίλε εγώ το μπάσκετ το έμαθα με Μάτζικ, Μπερντ, Dr. J, Mωρίς Τσικς, Μόουζες Μαλόουν, τζωρτζ Γκέρβιν και δεν περίμενα να μου το μάθει κανείς ιτς. Εξυπνάδες αλλού.

      Διαγραφή
    3. τοτε στην αλλη μερια του ατλαντικου που οι εξυπνάδες περισσευουν.

      Διαγραφή
    4. Καλα σου λέει. Αν περιμένεις να δεις στην ευρώπη μπασκετ αλα ΝΒΑ είσαι μακρυά νυχτωμένος. Και πες εκεί στο αμερικα αι σιχτιρ στους γιουγκοσλάβους μπας και τους διώξουν και έρθουν κατά ευρώπη μερια..
      καλή χρονιά με ΝΒΑ για σένα, με Euroleague για τους λάτρες της γιουγκοσλάβικης σχολής

      Διαγραφή
  44. joker,εισαι φαουλ σε σχεση με τον ναβαρο!και μονο τα παιχνιδια της εθνικης να παρεις,ο παιχτης ειναι ΠΑΝΤΑ παρων σε ολα τα μεγαλα ματς...αυτος ειναι ο πραγματικος ηγετης της εθνικης!ειναι πολυ αδικο να λες οτι ο ναβαρο δεν δηλωνει παρων στα κρισιμα,ειτε στην μπαρτσα,ειτε στην εθνικη.αυτο βεβαια δεν εχει παντα αποτελεσμα την νικη,αλλα ο ιδιος θα κανει το καθηκον του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο νέο Παναθηναϊκό του 2013, ο Ούκιτς όντως έχει πρόβλημα ταυτότητας.

    Στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις μπορεί να έκανε μεγάλη κατάχρηση τρίπλας, αλλά στο ίδιο σφάλμα υπέπεσε και ο Μπανκς, ήταν δηλαδή μάλλον το αποτέλεσμα της πολύ έντονης άμυνας που παίζανε οι Λιθουανοί ψηλά στους πλέι μέικερς.

    Ευτυχώς ο Ούκιτς είχε την οξυδέρκεια να κάνει σε πολλές φάσεις το εξής απλό: Μπαίνω λίγο μέσα και βγάζω τη μπάλα στο ελεύθερο τρίποντο. Η ομάδα είχε ανάγκη αυτές τις ασίστ την Παρασκευή.

    Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χωρίς Διαμαντίδη, ο Ξανθόπουλος είναι υπερπολύτιμος. Ελπίζω να τον αξιοποιήσει ο Πεδουλάκης με την Εφές. Σωματικά μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στα γκαρντ της Εφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα στα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα και όποιος και να χρησιμοποιηθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού μας θα έχει σοβαρό πρόβλημα δεδομένου μάλιστα ότι στην έδρα της ασκεί μεγάλη πίεση.Βέβαια οι ψηλοί της είναι δεινόσαυροι και της λείπει ένας undersized sto 5 οπότε αναμένω κάποιο καλό τρικ εκεί (πχ. να χρησιμοποιηθεί ο Γκιστ αρκετά στο 5 και να τους τραβά έξω).Αφού νικήσαμε τη Ζαλγκίρις δεν είναι το ματς do or die.Αλλωστε έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα, όμως με νίκη έχουμε τον πρώτο λόγο για πρόκριση και αφήνουμε τους Τούρκους από νωρίς πολύ πίσω.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  47. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από το μέταλλο που έδειξε η ομάδα χωρίς τον διαμαντίδη και πόσο μάλλον σ ένα τόσο δύσκολο και κομβικό παιχνίδι. και χαίρομαι που θα λείψει και με την εφές. ο johnny rogers είχε φέρει το παράδειγμα του σναιντερ στη μπάλα και ήταν πολύ εύστοχο. και ο γαύρος πέρισυ το πιο κομβικό παιχνίδι το κέρδισε χωρίς τον σπανούλη μέσα στη νανσυ. αν έχανε ούτε ευρωλίγκα θα έπερνε, ούτε λο, ούτε ντορσευ. ούτε πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προτεινόμενη δωδεκάδα Πανάθας για το νέο έτος με το καλό.
    1. Διαμαντίδης, Πέρκινς, Ζήσης
    2. Μπράμος, Παππάς
    3. Μασιούλις, Καπόνο
    4. Φώτσης, Ράιαν Γκόμεζ
    5. Λάσμε, Τάιους, Σόφο.
    Συμπλήρωση δεκαπεντάδας με Παπαντωνίου, Τσάρι, Χρυσικόπουλο ή Γιαννόπουλο. Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στην Πανάθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζησης-ταιους εχουν συμβολαιο και για του χρονου οποτε ξεχνα τους...ο γκομεζ θα ψαξει απο του χρονου ενα συμβαλαιο στο nba...
      κατ`εμε με βαση τα οικονομικα της ομαδας και το μεγαλο χρεος προς την εφορια που εχει μεινει απο εποχη θαναση θα χυσουμε αιμα το καλοκαιρι για να κρατησουμε μασιουλις,λασμε που εχουν μονοετες...απο εκει και περα παππας,γιανκοβιτς,βασιλειαδης,φωτσης μενουν ελευθεροι με τους 2 τελευταιους να ειναι αρκετα `αλμυροι`...παντως αν αναλαβει ο ζοτς καποια ομαδα του χρονου ετοιμαστειτε να αποχαιρετισουμε και τον μητσαρα....

      Διαγραφή
    2. εδω θα διαφωνισω μαζι σου, καναμε ενα χρονο να βρουμε χημεια και παμε και περνουμε 6 νεους 12δατους παιχτες;
      αμα οντως εχει μεινει ελευθερος ο περκινς μεχρι το καλοκαιρι θα τον υπεγραφα, τον μπανκς θα τον κραταγα, τον ουκιτς αν δεν εκανα παλι κανενα τρικ με ανταλλαγη επισης, τον ελευθερο φωτση θα τον επερνα η ενα αλλο 4αρι, για γκιστ δεν μπορω να κρινω ακομα και ναι θα επερνα αλλο ενα 5αρι. συνολο 2 σιγουρες μεταγραφες 2 υποθετικες. δηλαδη κοντα στις 2-4, πραγμα που εκανε και ο ζοτς για να αποκτησει η ομαδα ομοιογενεια.
      αλλα ολα αυτα ειναι υποθετικα αναλογως το πως θα μας βρει το τελος αυτης της σεζον.

      gE

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΑΙ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ ΛΑΣΜΕ 3Δ ΚΑΙ ΜΠΑΝΚΣ Η ΚΑΠΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΧ ΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡ J

      Διαγραφή
  49. Θα μου έλειπε πολύ ο Μπανκς και αναρωτιέμαι γιατί δεν μας κάνει ο Μαυροκεφαλίδης (τον έχει απορρίψει o Aργύρης απ' ό, τι έχω διαβάσει)στις θέσεις 4-5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΝΟ ΡΕ Μ12334Σ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΒΑ ΜΕ 300 000 ΠΤΟΥ Γ12345Ω ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αυτος ο διαμαντηδης εχει σαρωσει τα βραβεια και τις διακρισεις.. παλι στην καλυτερη 5 αδα οπου ειναι και ο σπανουλης αλα και στην 5αδα με τους καλυτερους ευρωπαιους οπου σπανουλης δν υπαρχει.. και βγηκε και καλυτερος σουτινγκ γκαρντ.. ας τον απολαυσουμε οσο παιζει ακομη!! τετοιος παιχτης θα κανει πολλα χρονια να ξαναβγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλη την παρέα.... Καταρχήν στον Jim που μας έδωσε τη δυνατότητα να τα λέμε, Jim εύχομαι ότι καλύτερο πάντα υγεία και προπαντώς όρεξη να γράφεις και υπομονή να μας ¨ακούς-διαβάζεις¨ και να μας απαντάς. Σε όλους τους υπόλοιπους εύχομαι υγεία, επιτυχίες, χαμόγελα, όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές και το 2013 να φέρει στον καθένα ότι του λείπει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναταλια,που προσθετεις στο μπλογκ μας, ομορφια,ευγενεια,λογικη και ψυχραιμια, χρονια πολλα,καλη χρονια και σε εσενα και οτι καλυτερο με υγεια,τυχη και χαρουμενες στιγμες ..Και καλη χρονια σε ολους τους καλους φιλους εδω και ιδιαιτερα στον Τζιμαρα που μας ανοιξε μια ομορφη πορτα επικοινωνιας..Δυναμη στη δυναμη,μαγκες ,που λεει και ο Θανασαρας,και θα παλεψουμε για το καλυτερο

      Διαγραφή
    2. na sa kala natalia mou kali xronia na exeis na patheis oti epithimeis kai na sinexiseis tis theories sou gia oso mporeis akoma (se ligo tha ta exeis mathei ola xixixi)

      Διαγραφή
    3. Παιδιά σας ευχαριστώ, να είμαστε καλά και γεροί και ευτυχισμένοι να ζήσουμε γαλαξίες αστεριών με την ομάδα χιχι... !!!!

      Διαγραφή
  53. Blogs χωρις φωνες,φασαριες,μπινελικια ειναι σαλατα χωρις λαδι:)
    Καλη χρονια σε ολους οτι επιθυμει ο καθενας κ πανω απο ολα υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λάτρεις της σπυριάρας, χρόνια μας καλά, ό,τι ομάδα κι αν υποστηρίζουμε, το μπασκετάκι είναι πάνω από όλα ΣΠΟΡ, αλλά γι εμάς είναι και τέχνη! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα αυτήν την παρέα να ανταλλάζω δυο κουβέντες!
    Να είστε όλοι καλά, Τζιμάρα κράτα γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά!
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους!! Τζιμαρα χρονια σου πολλα, να σαι καλα και οπως λεει και ο φιλος παραπανω κρατα γερα!! Καλα να 'μαστε να τα λεμε , να βλεπουμε ωραια ματσακια και ωραιο μπασκετακι!! Χρονια πολλα μπασκετοφατσες!!

    COOL ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλή χρονιά σε όλους και σε σένα Jim. Καλή συνέχεια στο επιτυχημένο blog σου. Ας ελπίσουμε να γιορτάσουμε Ελληνικές επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο!
    El Greco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά σε όλους !

    GEOF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. -ΠΡΟΛΟΓΟΣ.Επειδη κατι ζωακια εγραψαν πολλα ,εβρισαν χυδαια χωρις ο Jim να παρεμβει,αποφασισα να γραψω με αποδειξεις και ονοματα για την εμφανιση του Ukic. Οι αναρτησεις μου περιλαμβανουν πρωτα την αμυντικη συμπεριφορα του Κροατη και στις τεσσερις περιοδου,μετα την επιθετικη συμπεριφορα,κατοπιν τα τελικα συμπερασματα και στο τελος τον επιλογο ολων των παραπανω.Σαν αποδειξη χρησιμοποιω και το βιντεο του αγωνα .

    http://www.youtube.com/watch?v=Qj6g6PT1eps&list=PLxKpDGLTn3tzTFcYTkNOX2u6cllFAU15W&index=41
    Σημερα κλεινουμε οριστικα τις σακουλες με τα πατατακια και διαβαζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την εμπαθεια ή την κλαψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 1η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς : 4 λεπτα και 36 δευτερολεπτα.
    Αμυντικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς εχει αναλάβει το μαρκαρισμα του επικινδυνου Ποποβιτς και σε κατασταση switch ,του Jaaber.
    9 λεπτα και 59 δευτερολεπτα.Πρωτη επιθεση των Λιθουανων.Ο Ukic μαρκαρει τον Popovic στην γωνια της ρακετας.Οταν ο Popovic παει να βγει στην κορυφη της ρακετας γινεται switch στην αμυνα του Παναθηναϊκού.Ειναι προφανης η εντολη Πεδουλάκη να μην ακολουθει ο Roko σε ολο το γηπεδο τον Popovic,αλλα να μαρκαρει τον παικτη που θα βρισκεται στην γωνια της ρακετας.Στις αλλαγες μαρκαρισματων λοιπον ο Ukic καταληγει να μαρκαρει τον Jaaber στη γωνια.O Popovic βρισκει την ευκαιρια και με back step αλμα σημειωνει τριποντο απεναντι στον Τσαρτσαρη.Σκορ 0-3.
    9 λεπτα και 26 δευτερολεπτα.Δευτερη επιθεση της Zalgiris.Ο Ukic μαρκαρει τον Popovic.Γινεται παλι switch στην αμυνα του Παναθηναϊκού,για τον ιδιο λογο ,όπως και στην πρωτη αμυνα της ομαδας.Ο Ukic μαρκαρει παλι τον Jaaber στην γωνια,ενώ εχει και το νου του να κλεινει και κοντα στην ρακετα.Η Zalgiris επιχειρει τριποντο με τον Jankunas,αλλα παιρνει το rebound λογω κακης τοποθετησης των ψηλων της ομαδας.Η εξελιξη της φασης δεν αποφερει κατι για την λιθουανικη ομαδα.
    8 λεπτα και 29 λεπτα.Ο Διαμαντιδης κοβει τον Popοvic σε σουτ 3 ποντων ,οντας σε κατασταση transition defense,υστερα από το κλεψιμο του Jaaber.
    8 λεπτα και 28 δευτερολεπτα.Ο Ukic μαρκαρει παλι τον Popovic.O τελευταιος επιχειρει pick ‘n’ roll με τον Λαβρινοβιτς στην κορυφη της ρακετας.Ο Λασμε βγαινει για hedge out,ενώ ο Ukic με προτεταμενα τα χερια και με αλματα προσπαθει να αποκοψει την πασα του Popovic προς τον Λαβρινοβιτς.Δεν τα καταφερνει όμως,και ο Λαβρινοβιτς σημειωνει καλαθι μεσα στην ρακετα απεναντι στον Maciulis.Σκορ 0 -5 .
    7 λεπτα και 35 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic μαρκαρει τον Popovic, ο οποιος όμως παραμενει ανενεργος σε ολη την διαδικασια της επιθεσης.Στην καταληξή της ο Λαβρινοβιτς σημειωνει καλαθι μπροστα στον Lasme.Σκορ 3 – 7.
    6 λεπτα και 38 δευτερολεπτα.Η Zalgiris βρισκεται σε κατασταση transition offense και ο Παναθηναϊκός αντιστοιχα σε κατασταση transition defense.Προσποιηση του Popovic στον Lasme,πασα στον Jankunas, πλαγια μεσα στη ρακετα, που επιχειρει να βαλει καλαθι,αλλα εκει σβηνουν τα φωτα από τον Ukic,με ένα μεγαλοπρεπες block.
    6 λεπτα και 28 δευτερολεπτα.Επιθεση της Zalgiris .Ο Ukic μαρκαρει τον Popovic.H λιθουανικη ομαδα τελειωνει την επιθεσή της με αστοχο σουτ του Λαβρινοβιτς.
    5 λεπτα και 34 δευτερα .Η Zalgiris βρισκεται σε transition offense,αλλα ο Παναθηναϊκός οργανωνεται γρηγορα.Ο Ukic μαρκαρει τον Jaaber.Στην εξελιξη της φασης ,η Ζαλγκιρις κανει λαθος και υποπιπτει σε φαουλ στον Maciulis.
    5 λεπτα και 24 δευτερα.Αλλαγη του Ukic με τον Banks.

    Απολογισμος πρωτης περιοδου.
    Πολυ καλη αμυντικη συμπεριφορα . Ο εκαστοτε προσωπικος του αντιπαλος (Popovic,Jaaber) δεν σημειωσε κανενα ποντο.Επιπλεον εκανε και ένα block.Με εκεινον παροντα ο Παναθηναϊκός δεχτηκε 7 ποντους σε 4 λεπτα και 36 δευτερολεπτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 2η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης 7 λεπτα και 36 δευτερολεπτα
    Αμυντική συμπεριφορά /Ο Ukic εχει αναλαβει διαδοχικα τα μαρκαρισματα των Lafayett ,Jaaber.Και στους δυο προσεχει να κλεινει τους διαδρομους και να εμποδιζει το σουτ.
    7 λεπτα και 36 δευτερα.Αλλαγη του Banks με τον Ukic.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic μαρκαρει τον Lafayett.Η λιθουανικη ομαδα τελειωνει την επιθεσή της με τριποντο του Kuzminskas ,τον οποιο μαρκαρε ο Kapono.Σκορ 25-23 .
    6 λεπτα και 54 δευτερα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic μαρκαρει τον Lafayett.Φαουλ από τον Τσαρτσαρη.
    6 λεπτα και 48 δευτερα.Αστοχο σουτ του Καουκενας.Αμυντικό rebound από τον Ukic.
    6 λεπτα και 33 δευτερα.Η Zalgiris σε transition offense.H αμυνα του Παναθηναϊκού οργανωνεται γρηγορα.Ο Ukic μαρκαρει τον Lafayett στο υψος της ρακετας.Screen από τον Λαβρινοβιτς πανω στον Ukic.O Τσαρτσαρης δεν βγαινει για hedge out.O Παναθηναϊκός βρισκεται σε κατασταση ανισορροπιας.Πασα του Lafayett στον αμαρκαριστο Λαβρινοβιτς,ο ο οποιος αστοχει σε αμαρκαριστο τριποντο από το υψος της ρακετας.Το rebound o Μπραμος.
    6 λεπτα και 2 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic μαρκαρει τον Lafayett.Αστοχο σουτ του Kaukenas,μετα από drive που επιχειρησε στην καρδια της αμυνας του Παναθηναϊκού.
    5 λεπτα και 12 δευτερα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic μαρκαρει τον νεοεισελθοντα Jaaber.Λαθος από τον Kaukenas.H μπαλα στον Παναθηναϊκό και time out, για την Zalgiris.
    4 λεπτα και 20 δευτερολεπτα .Στην επιθεση η Zalgiris.O Jaaber αστοχει σε βεβιασμενο τριποντο ,υπο την πιεση του Ukic.
    3 λεπτα και 50 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic μαρκαρει τον Jaaber.H επιθεση της λιθουανικης ομαδας τελειωνει με ευστοχο σουτ ,του Darden μπροστα από τον Τσαρτσαρη.Σκορ 38 – 25.
    2 λεπτα και 56 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic μαρκαρει τον Jaaber.Φαουλ από τον Gist πανω στον Λαβρινοβιτς.
    2 λεπτα και 35 δευτερα.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Λαθος από τον Popovic.
    2 λεπτα και 10 δευτερολεπτα.Η Ζalgiris σε transition offense.Χαζο φαουλ από τον Maciulis πανω στον Jaaber.Δικαιωμα για βολες στην Zalgiris.Μια ευστοχη βολη.Σκορ 38 – 26.
    1 λεπτο και 44 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Τριποντο του Darden απεναντι στον Maciulis.Σκορ 38 -29.
    1 λεπτό και 3 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Τριποντο του Λαβρινοβιτς απεναντι στον Gist.Σκορ 41-32.
    28 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Καλη αμυνα του Κροατη πανω στην διεισδυση του Popovic και παρολιγον κλεψιμο.Η μπαλα καταληγει στον Jaaber που κερδιζει ένα αχρειαστο φαουλ για 3 βολες από τον Ukic στα 2,4 δευτερα.Η πρωτη αμυντικη ανορθογραφια του Κροατη στον αγωνα.Μια ευστοχη βολη από τον Jaaber.Σκορ 43-33.Τελος δευτερης περιοδου.
    Απολογισμος δευτερης περιοδου.
    Εξαιρετικη πάλι αμυντική παρουσια.Οι προσωπικοί του αντιπαλοι δεν σημειωσαν κανενα καλαθι,με εξαιρεση μια βολη του Jaaber,σε αχρειαστο φαουλ 3 ποντων που εκανε ο ιδιος 2,4 δευτερολεπτα πριν την ληξη.Σε 7 λεπτα και 36 δευτερολεπτα ο Παναθηναϊκός δεχτηκε 13 ποντους με εκεινον παροντα.Επιπλεον ειχε 1 αμυντικο rebound.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 3η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς : 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα.
    Αμυντικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς εχει αναλάβει το μαρκαρισμα του Jaaber και του Κukenas.
    6 λεπτα και 47 δευτερολεπτα.Επιθεση της Zalgiris.Ukic αντι Banks.O Κροατης μαρκαρει τον Jaaber.Τριποντο από τον Jankunas μπροστα από τον Τσαρτσαρη.Σκορ 45 – 43.
    6 λεπτα και 5 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Εξαιρετικη ομαδικη αμυνα του Παναθηναϊκού,με την λιθουανικη ομαδα να μην προλαμβαινει το χρονο εκδηλωσης της επιθεσης.
    5 λεπτα και 13 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic πανω στον Jaaber.Jump-ball μεταξυ Λασμε και Λαβρινοβιτς υστερα από διεκδικηση της μπάλας.Το βελακι δειχνει Zalgiris.
    5 λεπτα και 0 δευτερολεπτα.Νεα επιθεση της Zalgiris.Ο Ukic εξακολουθι να είναι πανω τον Jaaer.O Popovic κανει βολτα στην καρδια της αμυνας του Παναθηναϊκού,ξεφευγοντας από τον Μπραμος,αλλα αστοχει στο lay up.Επιθετικο rebound από τον Jankunas.Βγαζει στον Jaaber.Η επιθεση τελειωνει με δεισδυση του Jankunas και lay up μπροστα στον Τσαρτσαρη.Σκορ 48-45.
    4 λεπτα και 14 δευτερολεπτα.Η Zalgiris σε transition offense.Ο Ukic πεφτει πανω στον Jaaber.Κακη πασα του αμερικανου της Zalgiris και η μπαλα βγαινει εξω για τον Παναθηναϊκό.
    3 λεπτα και 35 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic πανω στον Jaaber.O Darden επιχειρει διεισδυση.Block από τον Maciulis.Aμυντικο rebound από τον Ukic.
    3 λεπτα και 8 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic πανω στον Jaaber.Μετα από switch στην αμυνα ο Ukic μαρκαρει τον Popovic.Τελικα του κανει φαουλ για να μην τον αφησει να κανει διεισδυση.Σωστη επιλογη του Κροατη,γιατι ο Παναθηναϊκός βρισκοταν σε αμυντικη ανισορροπια.Δευτερο προσωπικο φαουλ και τεταρτο ομαδικο.
    2 λεπτα και 54 δευτερολεπτα .Ο Ukic πανω στον Jaaber.O Αμερικανος ,εκμεταλλευομενος ένα σκριν του Λαβρινοβιτς,ξεφευγει από τον Κροατη και με jump shoot από μεση αποσταση βαζει καλαθι.Ο Lasme ,μαλλον λογω κουρασης δεν βγηκε για hedge out,ουτε ακολουθησε τον Jaaber.Πρωτο καλαθι που τρωει στον αγωνα από αντιπαλο του ,ο Ukic με την ευθυνη να μην είναι 100% δικη του.Σκορ 50 -47.
    2 λεπτα και 13 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic παλι πανω στον Jaaber.Aστοχο τριποντο του Popovic.Rebound από τον Lasme.
    1 λεπτο και 37 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Kaukenas.Καλη αμυνα στον πρωην παικτη της Σιενα από τον Roko.Τελικα αστοχο σουτ από τον Delas.Rebound από τον Maciulis
    43 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic πανω στον Kaukenas.Φαουλ του Maciulis πανω στον Jankunas.Δυο ευστοχες βολες του Λιθουανου.Σκορ 54 – 49.
    26 δευτερολεπτα.Αλλαγη Ukic με Μπραμο.
    Απολογισμος τριτης περιοδου.Πολυ καλη παλι αμυντικη παρουσια για τον Ukic.Δεχτηκε μονο ένα καλαθι από τον προσωπικό του αντιπαλο Jaaber.Μαρκαρε με συνεπεια ,δεν ειχε αμυντικα λαθη,εκλεινε σωστα τους χωρους.Σε 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα παρουσιας του ο Παναθηναϊκός δεχτηκε 9 ποντους.Επιπλεον ειχε 1 rebound και 1 φαουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 4η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς :3 λεπτα και 11 δευτερολεπτα.
    Αμυντικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς εχει αναλάβει τα μαρκαρισματα των Lafayett,Jaaber
    7 λεπτα και 59 δευτερολεπτα.Εισοδος του Ukic στη θεση του Banks.Σκορ 56 -56.
    7 λεπτα και 32 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.O Ukic πανω στον Lafayett.Αστοχο τριποντο του Kaukenas υπο την πιεση του Mπραμος.Rebound από το Maciulis.
    6 λεπτα και 29 δευτερολεπτα.Η Zalgiris βρισκεται σε transition offense αλλα ο Maciulis κλεβει την μπαλα από τον Kaukenas.
    6 λεπτα και 8 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Lafayett.Αστοχο διποντο από τον Kuzminskas και η μπαλα μετα από ομηρικες μαχες στον Παναθηναϊκό.
    5 λεπτα και 27 δευτερολεπτα.Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Lafayett.Aστοχο σουτ δυο ποντων από τον Jankunas.Επιθετικο φαουλ του Λαβρινοβιτς στη διεκδικηση του rebound.
    5 λεπτα και 9 δευτερολεπτα.Αλλαγη.Banks αντι Ukic.
    51 δευτερολεπτα Αλλαγη.Ukic αντι Banks.Σκορ 67 – 66.
    50 δευτερολεπτα .Επιθεση για την Zalgiris.Ο Ukic πανω στον Jaaber.Switch στην αμυνα του Παναθηναϊκού. O Ukic πανω στον Darden.Αστοχο σουτ κατω από το καλαθι για τον Λαβρινοβιτς.Επιθετικο ριμπαουντ από τη Zalgiris.Λαθος όμως από τους Λιθουανους και η μπαλα εξω για τον Παναθηναϊκό.
    28 δευτερολεπτα .Αλλαγη.Banks αντι Ukic.
    Απολογισμός τεταρτης περιοδου.Στα 3 λεπτα και 11 δευτερολεπτα που επαιξε ο Ukic o Παναθηναϊκός δεν δεχτηκε ουτε ποντο.Πολυ καλη παλι αμυντική παρουσια του Κροατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 1η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς : 4 λεπτα και 36 δευτερολεπτα.
    Επιθετικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς είναι δημιουργος και εκτελεστης των επιθετικων συστηματων του Παναθηναϊκού.
    9 λεπτα και 27 δευτερολεπτα.Ο Ukic κατεβαζει την μπαλα.Το επιθετικο συστημα περιλαμβανει σκριν του Τσαρτσαρη στην κορυφη της ρακετας,ώστε να δωθει η δυνατοτητα στον Ukic να επιχειρησει split στην καρδια της αμυνας της Ζαλγκιρις.Οι Λιθουανοι διαβαζουν καλα την κινηση του Ukic.O Κροατης αναγκαζεται να βγαλει εξω την μπαλα με bounce pass,αλλα η στατικοτητα του Τσαρτσαρη και η λαθος τοποθετηση του ,οδηγουν σε κλεψιμο και επιθετικο φαουλ του power forward του Παναθηναϊκού.Δικαιες διαμαρτυριες του Ukic προς τον Τσαρτσαρη για την τοποθετηση του.Το λαθος χρεωνεται στον Ukic.
    8 λεπτα και 34 δευτερολεπτα.Ο Διαμαντιδης κατεβαζει την μπαλα,ενώ ο Ukic εχει παρει θεση στην αριστερη γωνια.Λαθος στην πασα που κανει ο Διαμαντιδης στον Τσαρτσαρη και κλεψιμο από τον Jaaber.
    8 λεπτα και 10 δευτερολεπτα . Ο Ukic κατεβαζει την μπαλα,αλλα στην εξελιξη της φασης ο Maciulis κερδιζει φαουλ από τον Λαβρινοβιτς.
    8 λεπτα και 7 δευτερολεπτα.Στην επαναφορα της μπαλας, ο Ukic την δινει στον Διαμαντιδη και παιρνει θεση στην αριστερη γωνια της επιθεσης.Υποδεχεται παλι την μπαλα και επιχειρει drive ,ώστε να πετυχει καλαθι με floating από πλαγια θεση.Σωστη εκτελεση της επιθεσης από τον Κροατη αλλα αστοχει. Όμως παιρνει το επιθετικο rebound και δινει στον Διαμαντιδη.
    7 λεπτα και 43 δευτερολεπτα.Ο Ukic κερδιζει το φαουλ από τον Popovic.Το επιθετικο συστημα περιλαμβανε απομονωση τουUkic στην αριστερη γωνια ,ώστε να ποσταρει τον κοντυτερο Popovic.
    7 λεπτα και 36 δευτερολεπτα.Ασσιστ του Ukic στον Maciulis και τριποντο για τον Λιθουανο.Σκορ 3 - 5 .
    7 λεπτα και 7 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic παιρνει την μπαλα στην κορυφη της ρακετας,διαβαζει την φαση,βρισκει διαδρομο και επιχειρει split.Στο αναποδο lay – up που επιχειρει αστοχει.Εξαιρετικη προσπαθεια του Κροατη,αλλα λογω ταχυτητας και κλισης του σωματος δεν καταφερνει να βαλει το καλαθι.Οι Μπαρτζωκες και οι Πατατακηδες εδώ βριζουν το Χριστο του Ukic.
    6 λεπτα και 29 δευτερολεπτα.Ο Παναθηναϊκός βρισκεται σε transition offense υπο τον Ukic.Δινει εξυπνη assist στον αρχηγο, ο οποιος από το υψος της ρακετας σημειωνει το δευτερο 3ποντο της ομαδας.Σκορ 6 – 7.
    5 λεπτα και 59 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό,με τον Ζalgiris να βγαζει την μπαλα εκτος αγωνιστικου χωρου.Αλλαγη Διαμαντιδη με Μπραμο.
    5 λεπτα και 48 δευτερολεπτα.Μενουν 13 δευτερα για να εκδηλωσει επιθεση ο Παναθηναϊκός.Το συστημα περιλαμβανει 3ποντο του Μπραμου από την κορυφη υστερα από screen του Τσαρτσαρη.Το σχεδιο ματαιωνεται,με τον Ukic να παιρνει την μπαλα στα 5 δευτερα πριν τη ληξη της επιθεσης και να επιχειρει floating υπο δυσκολες προϋποθεσεις.
    Απολογισμος πρωτης περιοδου.
    Ειχε 0/3 διποντα,όλα όμως βαση εκτελεσης συστηματων και με καλες προϋποθεσεις,εκτος από το τελευταιο που ηταν υπο την πιεση του χρονου που τελειωνε.Δεν πηρε καμια τραβηγμενη προσπαθεια και ηταν συνολικα coachable.Γενικά ηταν εξαιρετικος στο διαβασμα των φασεων και στο split παιχνιδι.Με εκεινον παροντα ,ο Παναθηναϊκός σημειωσε τους 6 από τους 22 ποντους της πρωτης περιοδου.Επιπλεον ειχε 2 assist,1 λαθος, 1 κερδισμενο φαουλ και ένα επιθετικο rebound.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 2η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης 7 λεπτα και 36 δευτερολεπτα
    Επιθετικη συμπεριφορα/Ο Ukic είναι δημιουργος και εκτελεστης των επιθετικων συστηματων του Παναθηναϊκού.
    7 λεπτα και 13 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Assist από τον Κροατη στην γωνία της δεξιας πλευρας για τον Kapono.Τριποντο για τον Παναθηναϊκό.Σκορ 28 -23.
    6 λεπτα και 42 δευτερα.Ο Παναθηναϊκός σε κατασταση transition offense,με τον Ukic.Εξυπνη πασα στον αμαρκαριστο Kapono,ο οποιος αστοχει.
    6 λεπτα και 13 δευτερα.Ο Παναθηναϊκός σε transition offense με τον Καπονο.Ο Ukic σε παθητικο ρολο.Ευστοχο τριποντο του Kapono,μετα από assist του Μπραμος.Σκορ 31 -23.
    5 λεπτα και 41 δευτερολεπτα.Ο Παναθηναϊκός στην επιθεση.Φαουλ από τον Lafayett πανω στον Ukic.
    5 λεπτα και 24 δευτερα.Μετα από εξαιρετικο συνδιασμο των παικτων του Παναθηναϊκού,ο Ukic παιρνει την μπαλα στην αριστερη αδυνατη πλευρα ,ξεκιναει split και δινει assist στην απεναντι πλευρα στον αφυλακτο Kapono.Τριποντο για τον Παναθηναϊκό .Σκορ 34 -23.
    4 λεπτα και 45 δευτερα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Παθητικος ο ρολος του σε αυτην την επιθεση,η οποια τελειωνει με διποντο του Kapono με πλατη γυρισμενη απεναντι στον Kaukenas.Σκορ 36 -23.
    4 λεπτα και 7 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic κατεβαζει την μπαλα.Η επιθεση τελειωνει με σουτ από μεση αποσταση του Maciulis.Σκορ 38 -23.
    3 λεπτα και 32 δευτερολεπτα. Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Απομονωση του Kapono με τον Kaukenas.Φαουλ από τον τελευταιο.Μεσα Μπραμος,Gist,εξω Kapono,Τσαρτσαρης.
    3 λεπτα και 10 δευτερολεπτα.Κακη εκτελεση της επιθεσης από τον Παναθηναϊκό στα εναπομειναντα δευτερολεπτα,μιας και κανεις δεν εκανε σκριν στον Ukic.Πασα του τελευταιου στον Μπραμο και αστοχο σουτ από τα 8 μετρα.
    2 λεπτα και 28 δευτερολεπτα. Ο Παναθηναϊκός σε κατασταση transition offense με τον Ukic.Λαθος από τον Maciulis.
    2 λεπτα και 5 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Ποσταρισμα του Μπραμος στον Popovic.Αστοχο σουτ του Μπραμος.
    1 λεπτο και 22 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.O Ukic αφου κατεβασε την μπαλα πηρε θεση στην αδυνατη δεξια πλευρα.Εκει υποδεχτηκε την μπαλα και με προσποιηση,εκανε split δινοντας σκαστη assist στο αφυλακτο Μπραμος .Τριποντο για τον Παναθηναϊκό.Σκορ 41 -29.
    38 δευτερολεπτα .Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Σκριν του Λασμε στην κορυφη της ρακετας πανω στον Jaaber.Διαβαζει την φαση ο Κροατης,επιχειρει διεισδυση απεναντι στα αδερφια Λαβρινοβιτς και με ωραιο τελειωμα σημειωνει το καλαθι.Σκορ 43 -32.
    Απολογισμος δευτερης περιοδου.Ο Ukic σε 7 λεπτα και 36 δευτερολεπτα,σημειωσε 2 ποντους ,με 1/1 διποντα,εδωσε 3 assists και ειχε 1 κερδισμενο φαουλ.Σε αυτό το διαστημα ο ρολος του ηταν πιο passive,και ανελαβε κυριως να οργανωνει την επιθεση της ομαδας του.Με παροντα τον Ukic,ο Παναθηναϊκός σημειωσε 18 ποντους στη δευτερη περιοδο από τους 21 συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 3η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς : 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα.
    Επιθετικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς είναι δημιουργος και εκτελεστης των επιθετικων συστηματων του Παναθηναϊκού.
    6 λεπτα και 38 δευτερολεπτα .Επιθεση του Παναθηναϊκού.Σωστο side pick ‘n’ roll του Ukic με το Lasme,με τον τελευταιο να παραλαμβανει την πασα παρε βαλε του Κροατη,αλλα η μπαλα να κολλαει στην στεφανη.
    6 λεπτα και 14 δευτερολεπτα.Νεα επιθεση του Παναθηναϊκού.Assist του Ukic στον Μπραμο και τριποντο για τον Παναθηναϊκό.Σκορ 48 – 43.
    5 λεπτα και 38 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic,ο οποιος την αφηνει στον Μπραμος και πηγαινει στην δεξια weak side.Σκοπος της επιθεσης είναι να ποσταρει ο Maciulis τον αντιπαλό του.Κακη εφαρμογη από τον Λιθουανό.Την μπαλα τελικα την παραλαμβανει ο Τσαρτσαρης. Ο χρονος ληγει και η μπαλα μενει στα χερια του,αφου διστασε να σουταρει.Σε ολη τη διαρκεια της επιθεσης ο Ukic βρισκοταν σε υποστηριξη των συμπαικτων του να παρει τη μπαλα,αλλα αυτό δεν εγινε.Παραπονα του Πεδουλάκη προς τον Τσαρτσαρη.
    4 λεπτα και 32 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Side σκριν από τον Lasme.Επιχειρει διεισδυση o Kροατης και κανει split out στον Μπραμο.Ο τελευταιος δινει γρηγορη απεναντι πασα στον Maciulis.Ο Λιθουανος επιχειρει τριποντο εν σταση αλλα αστοχει.
    4 λεπτα και 4 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic ,δινει στον Τσαρτσαρη και πηγαινει στην δεξια weak side.Κακη συνεργασια Τσαρτσαρη – Μπραμου.Επιθετικη ανισορροπια για τον Παναθηναϊκό.Μεσα σ’ όλα το χρονομετρο με ένα μαγικο τροπο πηγαινει στα 24 δευτερα παλι.Ο Ukic ,εχοντας παραλαβει από την απεναντι πλευρα τη πασα του Τσαρτσαρη,και μην ξεροντας ότι ο χρονος εχει παρανομως ανανεωθει,αλλα πιστευοντας ότι απομενουν λιγα δευτερα, επιχειρει μια απενενοημενη διεισδυση και ένα floating .Ομως αστοχει.
    3 λεπτα και 14 δευτερολεπτα.Ο Παναθηναϊκός στον αιφνιδιασμο με Ukic,Lasme και Μπραμος απεναντι σε έναν αντιπαλο.Ο Κροατης δινει ασσιστ στον εκ δεξιων του Lasme και αναγκαστικα γινεται φαουλ στον Γκαμπονεζο από τον Jaaber.Δυο ευστοχες βολες από τον Lasme και 50 -45.
    2 λεπτα και 41 δευτερολεπτα.Ukic κατεβαζει την μπαλα.Σκριν από τον Τσαρτσαρη.Επιχειρει ο Κροατης διεισδυση,αλλα οι Λιθουανοι κλεινουν επιτυχως τους διαδρομους.Ο Κροατης αναγκαζεται να κρατησει τη μπαλα.Ποσταρει τον Jaaber για να μαζεψει κοντα του τους Λιθουανους και την καταλληλη στιγμη δινει assist στον Μπραμος που σκοραρει με τριποντο.Σκορ 53 -47.
    1 λεπτο και 52 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Κατεβαζει ο Ukic.Δινει πασα παρε βαλε στην δεξια γωνια στον Maciulis,o οποιος στο καρφωμα που επιχειρει βρισκει σιδερο.Επιθετικο rebound από τον Lasme και φαουλ πανω στον Γκαμπονεζο.Μια ευστοχη βολη.Σκορ 54 -47.
    1 λεπτο και 10 δευτερολεπτα. Ο Ukic ξεχυνεται στην transition offense.Η αμυνα της Ζαλγκιρις οργανωνεται γρηγορα.Φαουλ πανω στον Λασμε.
    1 λεπτο και 4 δευτερολεπτα.Επαναφορα του Banks στον Ukic.Side Pick ‘n’ roll του Ukic με τον Lasme, με bounce pass στον Γκαμπονεζο,αλλα ο τελευταιος αστοχει στο lay up που επιχειρει.Επιθετικο rebound από τον Τσαρτσαρη.Δινει στον Banks και την ξαναπαιρνει ,επιχειρωντας να ποσταρει τον Darden.Χτυπημα της μπαλας πανω στον Τσαρτσαρη από τον Darden και η μπαλα στην Zalgiris.
    26 δευτερολεπτα.Αλλαγη Ukic με Μπραμο.
    Απολογισμος τριτης περιοδου.Πολυ καλη παρουσια για τον Ukic.Σε 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα ειχε 3 assist,ενώ ειχε και άλλες τρεις πασες παρε βαλε στους συμπαικτες του,οι οποιοι αστοχησαν κατω από πολύ καλες προϋποθεσεις (χρονοι 6 ΄38΄΄ - 1΄52΄΄ - 1΄ 04΄΄).Επιπλεον ειχε ένα αστοχο floating όταν εληγε ο χρονος.Με αυτόν παροντα ,σε 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα ο Παναθηναϊκός εβαλε 9 ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 4η Περιοδος/Χρονος συμμετοχης του Ροκο Ουκιτς :3 λεπτα και 11 δευτερολεπτα.
    Επιθετικη συμπεριφορα/Ο Ροκο Ουκιτς είναι δημιουργος και εκτελεστης των επιθετικων συστηματων του Παναθηναϊκού.
    7 λεπτα και 59 δευτερολεπτα.Εισοδος του Ukic στη θεση του Banks.Σκορ 56 -56.
    7 λεπτα και 58 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic κατεβαζει την μπαλα.Κανεις δεν πηγαινει να δωσει σκριν στον Ukic.Στατικοι ολοι οι παικτες του Παναθηναϊκού.Αποτελεσμα είναι ο Κροατης να κρατησει την μπαλα παραπανω απ’ ότι πρεπει.Τελικα ο Gist κανει ένα ψευτοσκριν από αυτά που λεγε και ο Jim,που όμως δεν βοηθησαν τον Κροατη να απαλλαγει από τα ασφυκτικα μαρκαρισματα των Λιθουανων.Δυο από αυτους πεφτουν πανω στον Ukic.που τελικα καταφερνει να δωσει διπλα στον Maciulis τη μπαλα.Αστοχο Τριποντο για τον Παναθηναϊκό και επιθετικο φαουλ από τον Ukic,στην διεκδικηση του επιθετικου rebound.Φυσικα τα αναθεματα πεφτουν από τους πατατακηδες πανω στον Ukic,αλλα οι φταιχτες ειναι οι 2 ψηλοι της ομαδας (Gist,Τσαρτσαρη) που δεν εδωσαν ουτε εγκαιρα ουτε σωστα σκριν στον Κροατη για να επιχειρηςει split.
    7 λεπτα και 13 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic κατεβαζει την μπάλα.Φαουλ του Jankunas πανω στον Μπραμος.
    7 λεπτα και 7 δευτερολεπτα.Επαναφορα για τον Παναθηναϊκό .Φαουλ του Lafayett πανω στον Ukic.
    7 λεπτα και 3 δευτερολεπτα.O Ukic παιρνει την μπαλα και επιχειρει split out στον Τσαρτσαρη που βρισκεται μονος για τριποντο στο υψος της ρακετας.Αστοχος ο power forward του Παναθηναϊκού.Η μπαλα στον Παναιθηναϊκο γιατι πατησαν γραμμη οι παικτες της Zalgiris στην διεκδικηση του rebound.
    6 λεπτα και 47 δευτερολεπτα.Ο Ukic παιρνει την μπαλα και επιχειρει να ποσταρει τον αντιπαλό του.Την καταληλη στιγμη δινει μια ωραια bounce pass κατω από την ρακετα στον Lasme ο οποιος αστοχει από καλη θεση.
    6 λεπτα και 24 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic πασαρει στον Maciulis που επιχειρει διεισδυση από πλαγια θεση στην ρακετα της Zalgiris.Σκαστη πασα στον Μπραμος αλλα η μπαλα βγαινει εξω.Κακη επιλογη από τον Λιθουανο.
    5 λεπτα και 44 δευτερολεπτα.Επιθεση για τον Παναθηναϊκό.Ο Ukic κατεβαζει.Δινει στον Maciulis και αυτος στον Μπραμος που επιχειρει τριποντο.Ειναι αστοχο ομω ς και η μπαλα παει στους Λιθουανους.
    5 λεπτα και 9 δευτερολεπτα.Αλλαγη.Banks αντι Ukic.
    Απολογισμός τεταρτης περιοδου.Σε 3 λεπτα και 11 δευτερολεπτα ,με την παρουσια του Ukic στο τιμονι ο Παναθηναϊκός δεν εβαλε ποντο.Το ματς ειχε αρχισει ηδη να κλεινει.Εκτος από μια φαση στα 7 λεπτα και 58 δευτερα,οπου ειχε συνευθυνη για το κολλημα της επιθεσης,κατ΄αλλα δεν εκανε κατι λαθος.Ισως να φταιει το γεγονος ότι δεν πηρε επιθετικες πρωτοβουλιες για να τελειωσει μονος του φασεις.Ισως όμως αυτό να οφειλεται και σε προπονητικες οδηγιες.


    Απολογισμος τριτης περιοδου.Πολυ καλη παρουσια για τον Ukic.Σε 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα ειχε 3 assist,ενώ ειχε και άλλες τρεις πασες παρε βαλε στους συμπαικτες του,οι οποιοι αστοχησαν κατω από πολύ καλες προϋποθεσεις (χρονοι 6 ΄38΄΄ - 1΄52΄΄ - 1΄ 04΄΄).Επιπλεον ειχε ένα αστοχο floating όταν εληγε ο χρονος.Με αυτόν παροντα ,σε 6 λεπτα και 21 δευτερολεπτα ο Παναθηναϊκός εβαλε 9 ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. -ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
    -ΑΜΥΝΑ.Σε ολο τον αγωνα ο Ukic ματσαρε διαδοχικα τους Popovic,Jaaber,Lafayett, Kaukenas.Δεχτηκε συνολικα σε 21 λεπτα και 44 δευτερολεπτα αγωνιστικης παρουσιας του μονο 3 ποντους από προσωπικο του αντιπαλο.Ολους από τον Jaaber.Μια βολή ,από φαουλ που εκανε στα 2,4 δευτερα πριν από τη ληξη της δευτερης περιοδου και ένα διποντο στα 2 λεπτα και 54 δευτερολεπτα πριν από τη ληξη της τριτης περιοδου.Επιπλεον ειχε 1 block, 2 αμυντικα rebound ενώ υπεπεσε συνολικα σε 2 αμυντικα φάουλ.Η συμπεριφορά του στην αμυνα ηταν συνεπεστατη.Απεναντι στους Jaaber,Lafayett μαρκαρε από μικρη αποσταση για να εμποδισει τη προσπαθεια για διεισδυση ,εχοντας το νου του ,και στο σουτ των αντιπάλων.Απεναντι στους Popovic και Kaukenas,η αμυνα του ηταν πιο πιεστικη πανω στο σουτ.Εκλεινε χωρους κοντα στη ρακετα,ανταποκρινοταν θετικα στο switch στην αμυνα,ενώ εδινε βοηθειες στον συμπαικτη του οταν βρισκοταν κοντα στη μπαλα. Συνολικα ,σε 21 λεπτα και 44 δευτερολεπτα ,με εκεινον παροντα,ο Παναθηναϊκός δεχτηκε τους 29 από τους 66 ποντους (7 στην 1η περιοδο,13 στην 2η περιοδο,9 στην 3η περιοδο ,0 στην 4η περιοδο).Δηλαδη ,μολις το 44% του παθητικού του συνολικά.Ενω και oι 29 ποντoι παθητικο της ομαδας με τον Ukic μεσα ,σε 21΄και 44΄΄, συνιστα μια επιδοση που θα τη ζηλευε και ο ιδιος ο Obradovic.Περιμενω από τους πατατακηδες να μου πουν αν όλα αυτά συνιστουν κακο παικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. -ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
    -ΕΠΙΘΕΣΗ. Σε 21 λεπτα και 44 δευτερολεπτα, ο Ukic ειχε 2 ποντους με 1/5 διποντα,8 assists,1 επιθετικο rebound,3 κερδισμενα φαουλ,1 επιθετικο φαουλ και 1 λαθος.Με εκεινον παροντα ο Παναθηναϊκός εβαλε 33 ποντους (6 στην 1η περιοδο,18 στην 2η περιοδο,9 στην 3η περιοδο,0 στην 4η περιοδο).Δηλαδη σημειωθηκε σχεδον το 50% των ποντων του Παναθηναϊκού,όταν βρισκοταν ο Κροατης στη βασικη πενταδα.Επιπλεον ,περα από τις 8 assists,ειχε κι άλλες πασες μισο καλαθι για τους συμπαικτες του,οι οποιες όμως δεν ευοδωθηκαν επιτυχως.Συγκεκριμενα ,όπως ανεφερα λεπτομερως παραπανω,στα 6 λεπτα και 42 δευτερα πριν τη ληξη της δευτερης περιοδου,οπου εδωσε εξυπνη πασα στον Kapono,ο οποιος αφυλακτος αστοχησε.Στα 6 λεπτα και 38 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της τριτης περιοδου side pick ‘n’ roll του Ukic με τον Lasme,αλλα ο Γκαμπονεζος αστοχει και η μπαλα κολλαει στη στεφανη.Στα 1 λεπτο και 52 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της τριτης περιοδου, πασα παρε βαλε στην δεξια γωνια στον Maciulis,o οποιος στο καρφωμα που επιχειρει βρισκει σιδερο . Στα 1 λεπτο και 4 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της τριτης περιοδου παλι s ide pick ‘n’ roll του Ukic με τον Lasme, με bounce pass στον Γκαμπονεζο,αλλα ο τελευταιος αστοχει. Στα 7 λεπτα και 3 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της 4η περιοδου ο Ukic παιρνει την μπαλα και επιχειρει split out στον Τσαρτσαρη που βρισκεται μονος για τριποντο στο υψος της ρακετας. Στα 6 λεπτα και 47 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της 4η περιοδου ,Ο Ukic ποσταρει εναν αντιπαλό του και την καταληλη στιγμη δινει μια ωραια bounce pass κατω από την ρακετα στον Lasme ο οποιος αστοχει από καλη θεση.Επιπλεον ,οι 2 από τις 5 προσπαθειες του για σουτ 2 ποντων εγιναν ενώ τελειωνε ο χρονος (5 λεπτα και 48 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της 1ης περιοδου,4 λεπτα και 4 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της 3ης περιοδου).Σε γενικες γραμμες ο Ukic ηταν coachable στον αγωνα,με σωστη εφαρμογη των συστηματων της ομαδας.Η καλυτερη παρουσια του ηταν στη 2η και στην 3η περιοδο.Οργανωσε καλα την ομαδα,και δεν πηρε παρακινδυνευμενα ρισκα,μαλλον υστερα από προπονητικη εντολή.Ισως θα επρεπε να παρει 1-2 περισσοτερες ατομικες προσπαθειες.Θα αγγιζε το τελειο οργανωτικά ,αν στην πενταδα υπηρχε μια ακομη επιθετικη σταθερα,όπως ο Σοφοκλης για να ακουμπησει την μπαλα ή αν οι Gist – Τσαρτσαρης δεν ηταν τοσο στατικοι στην επιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. -ΕΠΙΛΟΓΟΣ.Με όλα αυτά που εγραψα,αποδεικτηκε περιτρανα η σημαντικη συνεισφορα του Ukic σε αμυνα και επιθεση.Αποδειχτηκε ότι είναι καλος παικτης και ότι προσφερει σημαντικα στον Παναθηναϊκό.Γι’ αυτό και ηταν ο πρωτος guard σε χρονο συμμετοχης στο ματς της Παρασκευης.Δεχτηκε 3 ποντους μονο από προσωπικο αντιπαλο,ηταν σημαντικο γραναζι στην ομαδικη αμυνα,εδωσε 8 assists,δημιουργησε άλλες 6 τουλαχιστον φασεις μισο καλαθι για τους συμπαικτες του,εβαλε 2 ποντους,πηρε 3 rebound,κερδισε 3 fouls.Σιγουρα δεν είναι Διαμαντιδης στην οργανωση του παιχνιδιου,ουτε στο να παιρνει τριποντα από τα 7-8 μετρα.Ομως το παιδι προσπαθει,προσφερει και γουσταρει να παιζει στον Παναθηναϊκο και για τους οπαδους του.Δεν εχει ακομη φτασει στο pick της καριερας του.Ισως γιατι δεν ειχε μεχρι τωρα προπονητες,περα από τον Ivanovic,για να τον δουλεψουν στις αδυναμιες του,αλλα ολοι κοιταγαν μονο να παρουν τα θετικα του.Στον Παναθηναϊκό υπαρχει τεχνογνωσια,η οποια μπορει να τον εξελιξει.Και τοτε τα 800 χιλιαρικα θα μετατραπουν σε value for money και ισως η ομαδα αποκτησει ένα καλο PG ,όπως συνεβει και με την περιπτωση Καλαθη.

    ΥΓ1.Οταν τρως ένα πατατακι στο γηπεδο ή μπροστα από την τηλεοραση,είναι δυσκολο να συγκεντρωθεις και να παρακολουθησεις αγωνα,γιατι το χρατς αποσπα την προσοχη.
    ΥΓ2.Καλη χρονια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παροτι με ομπρα ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, σε εξελιξη παιχτων ειναι τοπ!! αν καποιος ειναι να βγαλει κατι θα το βγαλει αν οχι σημαινει οτι ειναι λιγος.. ποιος τωρα θα εξελιξει τον ουκιτσ?? επισης φαινεται οτι αφιερωσες πολυ χρονο , αλλα στην επιθεση ο ουκιτς υπηρχαν στιγμες που δημιουργουσε ενα χαος και μαλιστα μετρησες καλαθια που μπηκαν ενω ο κροατης ειχε φαει ολο τον χρονο της πιθεσης και ουσιαστικα ηταν σκοτωμενα... αμυντικα δν εχω κανενα παραπονο, οπως κ δν εχω διαμασει σχολιο για το αντιθετο απο καποιον.

      Διαγραφή
    2. αυτο είναι που λέμε ''βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο''.Και καλά κάνεις αδερφέ.
      Δεν ειχα ακούσει εναν ανθρωπο να κατάλαβε γτ ο ουκιτς εχει χρόνο στον παναθηναικο,αντιθετα όλοι το βρίζουν.Κάντε υπομονη...

      Διαγραφή
    3. @chris nas
      Αν διαβασεις στην τριτη και στην τεταρτη περιοδο την επιθετικη αξιολογηση που κανω στον Ukic,θα δεις την αποψη μου περι του χαους που ονομαζεις σχετικα με την επιθεση του Παναθηναϊκού.Δεν εφταιγε μονο ο Κροατης.

      Διαγραφή
    4. Johnny μπράβο για τον τροπο που στηρίζεις την άποψή σου και την προσπάθεια-χρόνο που αφιέρωσες για να το κάνεις. Ακόμα κι έτσι ίσως να υπάρξουν κάποιοι που θα διαφωνήσουν.... αλλά θα προέτρεπα αυτούς τους κάποιους να προσπαθήσουν να διαφωνήσουν με τα γραφόμενά σου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο..... με αναφορές συγκεκριμένες στα συγκεκριμένα... γιατί αλλιώς και εμείς που απλώς το παρακολουθούμε δε θα έχουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε τι τελικά ισχύει ;-)

      Διαγραφή
    5. ο Πεδουλακης εχει εξελιξει παικταραδες και παικταραδες.Γιαριτς,Μαικλ,Τσαρτσαρη κτλ.

      Διαγραφή
    6. Πολύ καλή δουλειά, Johny! Καλή χρονιά! Albert

      Διαγραφή
    7. φιλε χαρα στην υπομονη σου.μπραβο σου για ολο αυτο.ο ουκιτσ ειναι ενα πολυτιμο γραναζι σε αυτην την ομαδα,σταματιστε επιτελους να στοχοποιειτε παιχτες.θα κανει και καλα και κακα ματς.αρκει που γουσταρει να παιζει στην παναθα.και ολοι κρινοντε στο τελος.καλη χρονια σε ολους με ελκυστικο μπασκετ για εμας τους κολημενους υγ.δεν ειναι τοσο χαζοι οι προπονητες που θελουν συγκεκριμενους παιχτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.σκεφτειτε το λιγο και μην κρινετε βιαστικα

      Διαγραφή
    8. Πολύ ωραία τα λέει ο Johnny όπως πάντα και μπράβο του που χάνοντας χρόνο και όντας υπομονετικός προσπαθεί να βοηθήσει τους τυφλούς να περάσουνε απέναντι... Άραγε αυτοί που κατηγορούνε τον Ούκιτς είναι οι ίδιοι που λέγανε για Καλάθηδες, Βουγιούκες και Καιμακόγλου πρίν απο 2 χρόνια;

      Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί ο ήδη θετικός Ούκιτς και πόσο αλλά έχει τα προσόντα να το κάνει και εκτιμώ οτι στο τέλος θα πέσουν πολλές κωλοτούμπες και για αυτόν αλλά και για όλη την ομάδα συνολικά, η οποία χώρις τραυματισμούς και με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ της, έχει πολλές πιθανότητες να ράψει το έβδομο αστέρι.

      Διαγραφή
    9. Αδερφέ μόνο για τον κόπο σου να δεις και να γράψεις όλα αυτά αξίζει να σηκώσουμε φέτος το έβδομο. Χρόνια πολλά

      Δ. ΑΛΕΞ.

      Διαγραφή
    10. Πολυ σωστος φιλε Τζονυ...Ειχα την αισθηση -παρα την γκρινια του κοσμου -οτι ο Ουκιτς εκανε ενα καλο και ωριμο παιχνιδι και η αναλυση σου το αποδεικνυει απολυτα!Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο παιχτης δεν εχει το γρηγορο διαβασμα και επομενως και την πασα...ομως προσπαθει και βρισκει την καλυτερη επιλογη...Υπαρχει κανενας λογος να πιεζουμε να δωσει την μπαλλα οπου ναναι?...βοηθαμε ετσι?...

      Διαγραφή
  71. ΤΖΙΜ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΛΑΣΜΕ,ΜΠΑΝΚΣ, ΚΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΓΚΙΣΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ! Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΣΚΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΜΠΑΝΚΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΒΑ ΕΙΝΑΝΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ!!!) ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΤΙ ΛΕΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2009 ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟ. JIM ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. GEORGEKAR13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θεμα γιωργο ειναι (για εμενα) αν θα προλαβει να δεσει η ομαδα μεχρι το F4 η ακομα και τα play-offs. σε αυτη την περιπτωση ναι και εγω θα ειμαι αισιοδοξος, αλλιως απο του χρονου και βλεπουμε, καθως εξαρταται και απο το ποσοι παικτες θα παραμεινουν φετος.

      gE

      Διαγραφή
    2. Ρε Johnny αγόρι μου ασχολήσου και με τίποτα άλλο εκτός από το μπάσκετ. Τέτοιες μέρες και εσύ σπατάλησες όλο αυτό το χρόνο για να δείξεις ότι είσαι ερωτευμένος με τον Ούκιτς? Οκ είμαστε ανοιχτόμυαλοι, το δεχόμαστε και σας ευχόμαστε να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!
      Φιλαράκι άσε το πληκτρολόγιο και βγες λίγο έξω να κάνεις φίλους και να βρεις καμιά γκόμενα. Δεν θα σε βγάλει σε καλό.
      Άντε παιδιά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και εύχομαι triple crown φέτος.
      Φιλιά στον El Greco, είσαι και ο πρώτος.

      Magic

      Διαγραφή
  72. Καλή χρονιά Jim και αδέρφια και πάνω απ'όλα με υγεία. Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος που μπορώ να δω το ματς με τη Ζαλγκίρις online νομίμως, μια και την Παρασκευή προέκυψε μεροκάματο και ούτε στην τηλεόραση δεν το είδα;

    Human Highlight Meat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.youtube.com/watch?v=Qj6g6PT1eps&list=PLxKpDGLTn3tzTFcYTkNOX2u6cllFAU15W&index=41
      HHM το ειδα ολο ξανα(ημουν εκει),αλλα τωρα κανω κοπι απο το κειμενο του Τζωνυ "Α"

      Διαγραφή
  73. Καλη χρονια σε ολους παιδια,να τη παλευουμε και να μιλαμε για το πρωταθλημα(πλεον) της ευρωλιγκας.Παντως οι μουρμουρες στην εφες αρχησαν ο προεδρος λεει οτι θελουν οπωσδηποτε τΗ νικη.Δικαιωση(ξανα)τζιμ για αντριεν-ωντας το χτεσινο ματς στο σικαγο αρκετα νωρις το ειδα,9 ποντους 10 ριμπαουντ με τη σαρλοτ...οχι ασχημα απεναντι σε νοα και λοιπους. ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλή χρονιά!!! Αντικειμενικά τώρα όποιος δεν βλέπει ότι ο ukic δεν κάνει για άσσος ή τον συμπαθεί πάρα πολύ ή δεν ξέρει μπάσκετ με όλο τον σεβασμό.... δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίχτης αλλά ότι δεν κάνει για να οργανώσει την επίθεση μίας ομάδας... ας πούμε ότι αυτό που λέει o johny πάνω ισχύει και φταίνε και οι συμπαίκτες του ρόκο... δεν καταλαβαίνω γιατί με τον διαμαντίδη στην πεντάδα δεν κολλάει έτσι η μπάλα... τους ίδιους συμπαίκτες δεν έχουν? Και μην ακούσω ότι οι ψηλοί αργούν να ανέβουν στα σκριν... ο playmaker σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι ο δεύτερος προπονητής της ομάδας... ότι πάει στραβά να φωνάξει και να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του... κουράστηκα να τον βλέπω να σκάει την μπάλα και να μας διαλύει συνέχεια τις επιθέσεις... μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αν αποκτήθηκε για άσσος κρίμα στα λεφτά... Καλή χρονιά παίδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή