Athlenda

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΤΣ-ΚΛΕΙΔΙ..



Ο Παναθηναϊκός καλείται σήμερα-χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη- να δώσει αξία στις δύο εντός έδρας επιτυχίες του στο ΤΟΠ-16. Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το σημερινό ματς είναι υψίστης σημασίας για την πορεία των πρασίνων στη συνέχεια. Απλά ΠΡΕΠΕΙ να το κερδίσουν..


Στην εκπληκτική Ο2 World Arena, γήπεδο προδιαγραφών ΝΒΑ (όπου οι πράσινοι έχουν σπουδαίες αναμνήσεις), ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει το τρένο με το τριφύλλι σε τροχιά πρόκρισης. Η νίκη αποτελεί προαπαιτούμενο (που λένε και οι φίλοι μας οι Γερμανοί..). Το Βερολίνο είναι μια πόλη-μουσείο, με άποψη, ρυθμό και κουλτούρα τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες πόλεις της Γερμανίας. Είναι λιγότερο "strict" αν με καταλαβαίνετε.. Είναι και η ιστορία του τέτοια. Δεν μυρίζεις τόσο τον «συντηρητισμό», οι ντόπιοι είναι διαφορετικοί, όχι τόσο κολλημένοι με το «πρέπει». Δυστυχώς η ελληνική ομάδα σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτό το «πρέπει»..


Είναι από τα ματς στα οποία η ήττα σε βάζει από κάτω, να κυνηγάς, να περιμένεις ίσως.. To timing είναι άσχημο. Η Άλμπα –η οποία έπαιξε καλά στην Πόλη απέναντι στην Εφές- παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανή. Θα μου πείτε είναι ευχαριστημένοι οι Γερμανοί, έτσι και αλλιώς οι βλέψεις τους δε φτάνουν μέχρι την ποστ σίζον, αλλά πιστέψτε με προετοιμάζονται για τελικό (έτσι και αλλιώς δεν είναι στο DNA του λαού τους η λέξη «παρατάω»..). Στις επόμενες αγωνιστικές οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού πιθανόν να έχουν ευκολότερο έργο μαζί της, μιας και οι Γερμανοί δεν αποκλείεται να μην έχουν καν σφυγμό.


Η Άλμπα δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.  Μετράει ένα 3-3 στα τελευταία 6 ματς της Γερμανικής λίγκας, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει να νικήσει από τις 29 Νοέμβρη (Πρόκομ). Tην είδα κοντά στα Χριστούγεννα απέναντι στην Όλντερμπουργκ (όπου ο γνωστός στη Γερμανία Πολ Ρίντινγκ και ο "πρώην" Τζούλιους Τζένκινς τη χτυπούσαν χωρίς οίκτο από παντού) και πριν την πρωτοχρονιά στη συντριβή από την Μπαϊρόιτ (βραδιά στην οποία ήταν για λύπηση). Ο Ομπράντοβιτς παίζει με «βαριά σχήματα», επιλέγει  χαμηλό τέμπο και στηρίζει το πλάνο του για νίκη καθαρά στο αμυντικό κομμάτι.  Πηγαίνει βαθιά στον πάγκο του χρησιμοποιώντας ένα ροτέησιον 10 παικτών, οι οποίοι παίρνουν αρκετά λεπτά. Πρόσθεσε στα γκαρντ τον Ζε’κελ  Φόστερ (στο «1») αλλά ακόμα δεν έχει βρεί σταθερό σχήμα στην περιφέρεια, όσον αφορά το ταίρι του Ντισόουν Γούντ. Παίζει είτε με τον Ντζέντοβιτς στο «2» είτε με τον Φόστερ στο «1» εναλλάσσοντας τον Γούντ στις θέσεις των γκαρντ ανάλογα με τον παρτενέρ (και βγάζοντας τον Σάφαρτζικ από τον πάγκο συνήθως). 


Στο «3» ξεκινάει ένα μεγάλο κορμί, τον Ζάκ Μόρλεη  (κόμπο φόργουορντ, πάει στο ριμπάουντ και πασάρει σωστά τη μπάλα, έχει παιχνίδι και στο ποστ) ενώ στη ρακέτα του δεσπόζει ο γνωστός μας Ταρ Χιλ Ντιόν Τόμπσον (ο οποίος κάνει σπουδαία σεζόν) και ο Αλμπερτ Μιράγιες που βγαίνει συνήθως από τον πάγκο και τραβάει το σκόρ (ξεκινά συχνά τον Μαροκινό νατουραλιζέ Ιντμπαϊχι).  Το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, η Άλμπα είναι παραδοσιακά τοπ-κλαμπ σε εισιτήρια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.. Άλλωστε η Ευρωλίγκα παλεύει χρόνια να ξεκλειδώσει την αγορά της Γερμανίας η οποία κατά τη γνώμη μου μπορεί να αποτελέσει το μέλλον για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.


Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι Σ Ο Β Α Ρ Ο Σ. Να δεί το ματς ως must win, μόνο έτσι θα κερδίσει. Η ποιότητα της Άλμπα σε καμία περίπτωση δε φοβίζει, αλλά και η καινούργια ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί με ασφάλεια να περνά από τέτοιες έδρες χωρίς τον Διαμαντίδη. Μερικά κομμάτια που πρέπει να δώσει –κατά τη γνώμη μας πάντα- βάση η ελληνική ομάδα σήμερα, στο πλάνο της απέναντι στην  Άλμπα.

-Άμυνα. 1.) Η Άλμπα είναι πολύ αδύναμη στο επιθετικό κομμάτι για ομάδα αυτού του επιπέδου. Βασίζεται στο inside game, ξεκάθαρα θα στοχεύσει να χτυπήσει από το ζωγραφιστό. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός απλά δεν πρέπει να δεχτεί πάνω από 70 πόντους από τους Γερμανούς. Έχει άλλωστε τα όπλα να παίξει άμυνα στο ποστ.

2.) Πίεση στη μπάλα. Η Άλμπα είναι ομάδα πολύ επιρρεπής στο λάθος. Αν οι πράσινοι πιέσουν τη μπάλα από την αρχή και δυσκολέψουν τις γωνίες πάσας των Γερμανών, θα δούμε συχνά  τους γηπεδούχους να πετάνε μπάλες στην εξέδρα.. Το ερώτημα είναι, έχει ο Παναθηναϊκός τα γκαρντ για να πιέσει τη μπάλα και –γιατί όχι- να ανοίξει την άμυνα του? Μόνο ο Ξανθόπουλος ίσως..

-Προσοχή στο επιθετικό ριμπάουντ των Γερμανών. Κλειδί για να επιβιώσουν στο παιχνίδι λίγων κατοχών.

-75+ πόντοι στην επίθεση, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Νομίζω ότι πάνω από αυτό το νούμερο (και με την προϋπόθεση ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι τουλάχιστον μέτριος στην άμυνα..) η Άλμπα θα έχει πολύ μεγάλη δυσκολία να ακολουθήσει. Εφόσον υπάρχουν (που θα υπάρξουν..) ευκαιρίες για ανοιχτό γήπεδο, οι πράσινοι πρέπει να τρέξουν και κυνηγήσουν το εύκολο σκόρ. Μπορούν άνετα απέναντι στους Γερμανούς, αρκεί να το κάνουν με τις σωστές προϋποθέσεις.


Η ανάρτηση αυτή δε βγήκε τόσο με τη λογική του preview (που λέγαμε χθες με έναν φίλο) αλλά περισσότερο για να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για τη μετέπειτα πορεία του Παναθηναϊκού. Τα λέμε το βράδυ πάλι..

172 σχόλια:

  1. καλησπερα τζιμαρε.....σωστα τα λες,ελπιζω να μην λαχταρισουμε σημερα....αν και η κατασταση του παναθηναικου μου δειχνει οτι θα γινει αλλο ενα ντερμπι σημερα....θα δουμε....μια ερωτηση,λιγο ασχετη,που βρισκεται ο βασιλοπουλος ρε jim??διονυσης-ζακυνθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Άλμπα την είδα και με Ρεάλ και με Εφές. Δεν μπορείς να την πεις άσχημη ομάδα, απλώς περιορισμένων δυνατοτήτων για αυτό το επίπεδο. Υποθέτω ότι και στο παιχνίδι με CSKA τα ίδια θα έκανε με αυτά που είδα στα άλλα δύο ματς.

    Ακόμα και ο μέτριος ΠΑΟ νομίζω ότι αν είναι αυτός που πρέπει έστω στις γνωστές κατηγορίες (κυρίως στην άμυνα) δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν μιλάμε να κάνουμε super παιχνίδι, ένα by-the-numbers παιχνίδι ώστε να καλύψουμε όλες τις γωνίες, που λένε και οι αμερικάνοι.

    Αν μπορέσουμε να κάνουμε σωστές αλλαγές στην γραμμή του τριπόντου (και φυσικά να ακολουθήσουν στον απαιτούμενο ρυθμό όλα τα guards μας), απέξω απειλή δεν θα υπάρξει. Από μέσα θεωρώ ότι οι -ξεκούραστοι- Lasme και Gist εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν, ενώ φαίνεται να είναι παιχνίδι-ταμάμ για Σόφο και Μπράμο.

    Για κάποιο λόγο οι δηλώσεις τους εστιάζουν σε Καπόνο και Σόφο, μήπως λέει κάτι αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να διευκρινήσω κάτι όσον αφορά το Μπράμο, αφού στο προηγούμενο post έλεγα ότι δεν θα παίξει πολύ: εξαρτάται αν θες να "οδηγήσεις" το ματς ή να το "ακολουθήσεις" ? Αν ο RG διαλέξει το πρώτο, ο Μπράμος πρέπει να παίξει minimum 20-25', ώστε εξ'ορισμού να δημιουργεί σε κάθε φάση miss-match στην περιφέρεια....

      Διαγραφή
    2. Αντώνη, εκτιμώ ότι το σημερινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για miss-match του Μπράμου. Στην επίθεση που λειτουργεί κυρίως ως σουτέρ και όχι με διεισδύσεις ή ποστάροντας. Στην άμυνα είναι ικανότατος, αλλά με τους κοντοπίθαρους Αμερικανούς της Alba ίσως να έχει πρόβλημα στα πόδια σε κάποιες αλλαγές. Εννοείται ότι επιβάλεται η χρησιμοποίηση του για μεγάλο διάστημα, είναι θετικός ακόμη και χωρίς να γεμίζει το φύλλο της στατιστικής.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Και εγώ αυτό σκέφτηκα και είπα ότι είπα στο προηγούμενο post. Απλώς με το Μπράμο στο "3", και εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχος δίμετρος στην Άλμπα, θα μπορεί είτε να σουτάρει σχετικά άνετα πάνω από τα χέρια των guards της Άλμπα, είτε να ποστάρει (με ότι ποσοστό επιτυχίας θα έχει), είτε να το παίξει Περπε: ξεκινώντας από τα 6 μέτρα και τελειώνοντας με σουτ ή μακρυνή λόμπα ("μπόμπα"), πάλι πάνω από τον αμυντικό.

      Προσοχή στο επιθετικό φάουλ και τα βήματα σε αυτή τη περίπτωση, γιατί οι κοντοί της Άλμπα μπορούν να κλείνουν διαδρόμους γρήγορα....!

      Διαγραφή
    4. Κατάλαβα το σκεπτικό σου. Ο Μπράμος δεν είναι Περπέρογλου, είναι καθαρά περιφερειακός παίκτης. Όπως και να 'χει, στον φετινό Παναθηναϊκό είναι υπερπολίτιμος

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι η αναμέτρηση είναι «κλειδί». Είναι MUST WIN. Η Άλμπα δεν έχει καν την ποιότητα της Μπάμπεργκ, όπου παραδοσιακά οι ελληνικές ομάδες δυσκολεύονται, έτσι θεωρητικά τουλάχιστον η έλλειψη του Δ.Δ. μπορεί να ξεπεραστεί. Το κακό είναι ότι όποια ομάδα από τις έξι που διεκδικούν πρόκριση ηττηθεί στο Βερολίνο, θα έχει μεγάλο ντεζαβαντάζ να καλύψει στη συνέχεια.
    Σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι που έλειπε ο Μήτσος, στην Τουρκία, το εμπόδιο είναι σαφώς χαμηλότερο, αλλά εκείνη η αναμέτρηση θα πρέπει να δώσει στον Πεδουλάκη ιδέες τι να αποφύγει. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να ξαναπάει σε σχήμα με έναν μόνο γκαρντ επί 30-35 λεπτά. Η ομάδα με τον Μπράμο στο «2» έχει καλύτερη άμυνα, αλλά γίνεται πολύ βαριά κι η έλλειψη δημιουργίας είναι εμφανέστατη.
    Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσει 5άδα ο Ξανθόπουλος και να πάρει χρόνο, 10-15 λεπτά τουλάχιστον. Μαζί του βασικός ο Ούκιτς, μπας και ξεστραβωθεί σήμερα και – δεδομένου ότι ο αντίπαλος στο τοπ 16 είναι μάλλον λαθρεπιβάτης, αν σκεφτεί κανείς ότι αποκλείστηκαν Καντού και Μιλάνο – μπορέσει σ’ αυτό το χαμηλό επίπεδο να θυμηθεί πώς ήταν αν είσαι πρωταγωνιστής σε δεύτερης γραμμής ομάδα (γιατί η Άλμπα είναι τρίτης γραμμής).
    Θεωρώ λοιπόν ότι ο Ούκιτς είναι το ένα «κλειδί». Το δεύτερο είναι ο Σόφο. Μετά την Τουρκία μοιάζει να πατάει καλύτερα, επίσης έχει καιρό (από τη Φενέρ) να κάνει ένα καλό επιθετικά παιχνίδι κι είναι η ευκαιρία του. Στη φρόντκορτ βέβαια η Άλμπα δεν είναι τόσο μέτρια όσο στην περιφέρεια, αλλά αλίμονο αν αρχίσουμε να φοβόμαστε και την Άλμπα. Η αναμέτρηση εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό: αρκεί να μην είναι τόσο κακός όσο στην Εφές για να νικήσει. Ακόμη και με εμφάνιση α λα Μάλαγα δεν θα έχει πρόβλημα…

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του πάει το αργό tempo του Ξανθόπουλου και μπορεί να κατεβάσει με ασφάλεια την μπάλα χωρίς τις περιττές ή απερίσκεπτες ενέργειες που κάνουν οι Ukic & Banks.
      Η Alba ζορίζεται μέχρι στιγμής στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι στην Euroleague δείχνει καλύτερη εικόνα από τη Bamberg. Ας όψεται ο Nachbar που φέτος θυμήθηκε να ξαναπαίξει μπάσκετ..

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. Αλεξ πολυ ωραιος ο χαρακτηρισμος, ευχομαι να αποδειχθει και ευστοχος (λαθρεπιβατης της φασης των 16)."Α"

      Διαγραφή
  4. Κομβική αναμέτρηση ανάμεσα σε μία μέτρια (για αυτό το επίπεδο) καλοδουλεμένη ομάδα και μία βαριά φανέλα χωρίς χημεία τον τελευταίο μήνα. Καλή η frontline των Γερμανών, ο Lasme χρειάζεται δουλειά και συγκέντωση.
    Το εξής "παράδοξο" που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό στο Παναθηναϊκό είναι ότι έχει ανέβει στα τρίποντα, από εκεί που δεν έβαζε ούτε με αίτηση και ταυτόχρονα έχει πέσει στα rebounds. Τα εισαγωγικά τα βνάζω διότι θα αφορούσαν μία κανονική ομάδα. Οι πράσινοι χωρίς τον Διαμαντίδη είναι ένα τουρλουμπούκι που αλλάζοντας κάθε τρεις και λίγο roster δεν είσαι σίγουρος τι να περιμένεις στο παρκέ. Έτσι, η καλή εμφάνιση είναι καθαρά θέμα διάθεσης (Banks), κινήτρου (Gist με Malaga), ψυχολογίας (Ukic & Σοφοκλής). Κλειδί ο Kapono. Αν με κολλητά τρίποντα μπορέσει να ανοίξει την άμυνα, η δουλειά του ΠΑΟ θα είναι πιο εύκολη.
    Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά για κάτι τέτοια ματς ο Panko θα ήταν πολύ χρήσιμος.

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν και έμμεσα αφορά το μπάσκετ η πληροφορία που θα γράψω εγώ θα τη γράψω. Ο Σπανούλης θα αποκτήσει και τρίτο γιο όπως ανακοίνωσε η γυναίκα του. Τρεις εν δυνάμει μπασκετμπολίστες. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dyskolo mats ... an valoume ta megala sout kai paroume estw 1 rebounds parapanw tha kerdisoume ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. JIMARA ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

    Παραπανω απο οσα περιμενα εγραψες..

    Σημερα ο παο θα μου δειξει το ταβανι του,μεχρι που μπορει να φτασει,διοτι οι γερμανοι ειναι πιεσμενοι για νικη παση θυσια και ο παο αναγκασμενος να κερδισει..

    Σημερα ή θα ξεχωρισει ο παο ή θα ειναι μια ομαδα της σειρας.

    Στα αγωνιστικα,πρεπει να ΤΡΕΞΕΙ ο παο επιτελους,το ΜΠΑΣΚΕΤ που παιζουμε ειναι σας να τους ΄κραταει΄τους παιχτες και να μην μπορουν να αποδωσουν..μπορει να παιξει control μπασκετ μονο με ΔΔ,ΣΟΦΟ,ΚΑΠΟΝΟ,ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ..πρεπει να μπορεσουμε να παιξουμε οπως με την ZALGIRIS τοτε μπου ειχαμε παρει την διαφορα ή οπως με REAL..και ετσι πρεπει να παιζουμε με τους υπολοιπους παιχτες οπως πολυ σωστα εχεις πει

    ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΜΑΚΡΙΑ ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΦΕΣ..

    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Must win ο αγώνας βεβαίως αλλά μην την υπερτιμάμε την Άλμπα, ο ΠΑΟ θα περάσει τρένο από κει μέσα, οι γερμανοί απλά πρέπει να είναι αξιοπρεπείς σε κάθε ματς, αυτός είναι ο στόχος τους αφού οι πιθανότητές τους για κάτι παραπάνω είναι αστρονομικές. Η γερμανία στο χώρο είναι ανερχόμενη δύναμη αλλά προς το παρόν η δύναμή της φαίνεται μονάχα σε επίπεδο υποδομώς και εισητηρίων. Σε θέματα φιλοσοφίας, τακτικής, χαρακτήρα προπονητών και παιχτών είναι επιπέδου Ιραν. Ο ΠΑΟ σαφώς και πρέπει να προσέξει όπως και θα το κάνει αλλά η νίκη δεν θα είναι για πανηγυρισμούς, απλά δυο όμορφοι βαθμοί στην ήδη καλή βαθμολογική θέση της ομάδας. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να απλωθεί λίγο το ροτέησον και λόγω δυναμικότητας αντιπάλου μα και λόγω της απουσίας του ενός εκ των δύο αναντικατάστατων στο ρόστερ.

    Γλάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. padws auth i lokomotiv xwis ton nick den 8 blepodan ..poloi kaloi paiktes mazi alla douleia den kanoune...8 podous kai 7 assist sto hmixrono o paiktaras mas...ela pisw sth pana8a plzzzzzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως γινεται να μπαινουν οι ποντοι απο την περιφερεια ενω εχει χαθει η κατοχη στα ριμπαουντ και η δυναμη κατω απο το καλαθι.Ακρως αντιθετα απο οτι στην αρχη, το μονο θετικο ειναι η μειωση των λαθων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και για να ξεκαθαρισω κατι,ευκολο παιχνιδι δεν ειναι σε καμια περιπτωση,αν κερδισει ο παο δε νομιζω να πανηγυρισει κανεις,αλλα αυτα τα παιχνιδια ειναι που ξεχωριζει ή μεγαλη ομαδα απο την καλη ομαδα..ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ..την σοβαροτητας της..ομαδα επιπεδου ΙΡΑΝ δεν ειναι σε καμια περιπτωση γιατι δεν θα προκαμε τις 30αρες..ολα τα παιχνιδια τα εχασε δυσκολα και φοβαμαι μην σπασει ο διαολος το ποδαρι του σημερα ΕΙΝΑΙ TO TIMING που λεει και JΙΜ,οπως συνεβη με EFES κατεμε,εμπαιναν ολα και απο μαλιστα απο την αρχη φανηκε με ¨καποιον΄¨SHIPP που περασε το Μ.Ο. σε 5΄απο την αρχη του αγωνα..μα παει και αυτος οΠεδουλακης και δηλωνει δεν ειναι αναγκαια η νικη?ΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΜΠΗΚΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..αυτο που φοβαμαι ειναι οτι την περασμενη αγωνιστικη επαιξαν πολυ καλα αλλα εχασαν γιατι δεν το πιστεψαν οπως πολυ σωστα ειπε ο ΣΑΣΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εγώ πανηγυρίζω όλες τις νίκες ακόμα και φιλικό με τον ΚΑΟΔ να παίζουμε. Πες με ανώμαλο.

      Διαγραφή
  12. Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; Πότε δήλωσε ότι δεν είναι αναγκαία η νίκη; Το έχεις ακούσει αυτό από οποιονδήποτε προπονητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι απο τον Πεδουλακη την περασμενη αγωνιστικη..

      Διαγραφή
    2. Παράσιτα θα άκουσες, μπατονέτες επειγόντως... Δεν λέγονται ποτέ τέτοια πράγματα.

      Διαγραφή
    3. ρε φιλε μακαρι να εχεις δικιο γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη τον ειχα σε απολυτη εκτιμηση..

      Διαγραφή
  13. Για την ωρα καταπληκτικος ουκιτς
    Για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ti oukits...macioulis 19 podoi sto hmixrono....eidomen fenetai na to elegxoume to mats omws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως μονο ευκολες δεν ειναι οι γερμανικες.
      Ολα τα ματς κ στον πρωτο γυρο κ εδω τα παλευουν

      Διαγραφή
  15. Απόλαυση ο Αργύρης που πιάνει τον Ούκιτς από το χέρι μετα την τελευταία πολύ κακή επίθεση του ΠΑΟ στο τελος του πρώτου ημιχρόνου και του εξηγεί τι έπρεπε να κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κανενα νεο για το θεμα του χρυσικοπουλου υπαρχει???αν ισχυει το ενδιαφερον του παοκ πιστευω οτι θα ηταν το ιδανικο περιβαλλον για εκεινον...
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω οτι άρης-παοκ δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές γιατί δεν παίρνουν φορολογική ενημερότητα

      Διαγραφή
  17. απόλαυση και αργύρης δεν πάνε με τίποτα μαζί.
    πονάνε και σήμερα τα μάτια μας με τα ανύπαρκτα συστήματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dhladh ama den boun ta tripoda ti 8a kanoume?

      Διαγραφή
    2. αν δεν εμπαιναν στο ιδιο γηπεδο ταα τριποντα δεν θα χες 6 στερια...stonerook

      Διαγραφή
    3. kai ama to pas etc ama den mas eixe parei abariza i csska sto 2o hmixrono dne 8a xreiazodan na eixan bei tosa tripoda se keino to mats :P

      Διαγραφή
  18. Τί εργαλείο είναι αυτός ο Καπόνο! Αφύλαχτος δεν το χάνει με την καμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τραγικός αμυντικά ο Καπόνο δεν βλέπεται...τον στοχεύουν συχνά οι Γερμανοί...Πρέπει να παίξει άμυνα ο Πάο,και να ελέγξει τα ριμπάουν...αν βγάλει και κανα αιφνιδιασμό δεν θα έχει πρόβλημα στο τελευταίο 10λεπτο...Επιθετικά σήμερα δεν τα πάει άσχημα...ο μασιούλις είναι σεληνιασμένος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφλογιστία ο Μπράμος. Έχει μπουκώσει η κάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re giati tetio deformarisma oi banks-lasme kai kuriws o bramos ???gt etc ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παιδια ξερετε κανενα καλο λινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.frombar.tv/v-4/10/100/v-510053.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μπράμος για τα πανηγύρια απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eixe 6 assist kai epaikse wraia amuna. Min koitas mono to scorarisma kanei kai alla pragmata...

      Διαγραφή
  25. http://www.stopstream.tv/50/96/509699.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Dj του γηπέδου βάζει ωραία τραγουδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δε πανε καλα μερικοι...κλασσικοι ελληνες,καλος ο ουκιτς σημερα ας πιασουμε κανεναν αλλο,τραγικος ο μπραμος,ο μπανκς,ο λασμε...συμφωνα με την λογικη σας πρεπει σε καθε παιχνιδι ο μπραμος να βαλει 7 τριποντα,ο μπανκς να χει 20 ασιστ,ο λασμε 15 κοψιματα...αν ειναι δυνατον αλλαξτε νοοτροπια δεν γινεται σε καθε παιχνιδι ολοι να ναι καλοι εχουν και αντιπαλους....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γκρινιάζουμε για το γούρι Stonerook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ειναι ετσι γκρινιαξτε οσο θελετε...ας φτασει και 1500 σχολια ο jim... stonerook

      Διαγραφή
  29. Πολυ σημαντικη νικη σημερα.
    Τωρα ρεαλ ακομα ενα πολυ σημαντικο παιχνιδι για την τελικη καταταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάλι καλά. μείναμε μέσα στον στόχο μας. άντε να επιστρέψει και ο ΔΔ την άλλη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Djedovic αν και θεωρειται καλη περιπτωση για το μελλον σημερα εκανε το ματς της χρονιας για αυτον.περασε κατα πολυ την στατιστικη κ ειδικα στο τριποντο ειχε φοβερο ποσοστο.
    Επισης thompson ιδιαιτερα καλη περιπτωση.σιγουρα εχει πολυ μελλον ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μασιουλις 28p με 6/8 τριπ. Κ με δυο χαμενα σουτ σε ολο το ματς.
    Τρομερη περιπτωση ο παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o bull padws einai seliasmenos ton teluetaio kairo 4/6 tripoda me zalgiris 3/5 me kolosso kai 6/8 shmera...dhladh 13 tripoda se 3 agwnes xwria ta dipoda boles kai ta loipa...pios ton proteine to kalokairi gt dne 8imamai ??eixe er8ei o rg tote i ton phre monh ths h dioikhsh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν ειχε τον σοβαρο τραυματισμο θα ηταν σε αλλο επιπεδο αυτη την στιγμη...λαχειο

      Διαγραφή
    2. Απο οτι θυμαμαι ηρθε μετα τον πεδουλακη...οποτε...

      Διαγραφή
    3. επιλογη πεδουλακη ειναι ο μασιουλις και φημολογουνταν εκεινη την εποχη οτι γι αυτο εφυγε και ο περπερογλου επειδη προοριζοταν για βασικο 3αρι απο τον πεδουλακη ο μασιουλις.......

      Διαγραφή
    4. an einai etc bravo tou gitati ektos apo prwtos scorer einai apla gamatos...den travaei tis prospa8eies apo ta malia pairnei rebs paizei amyna,to mati tou gualizei..einai apla Bull opws kai to proswnumio tou

      Διαγραφή
    5. Καποιοι παιχτες πρεπει να ανανεωσουν συντομα γιατι του χρονου δεν ξερω ποσοευκολα θα μεινουν

      Διαγραφή
  34. Τι λέτε ρε παιδιά για Μπράμο?Σε μια άστοχη επιθετικά βραδιά,πρώτος σε ασιστ και ριμπάουντ,με 6 και 5 αντίστοιχα!Πες τα ρε παιχτούρα Stonerook!Aπολαυστικός ο Ματσιούλις,ελπίζω με τις εμφανίσεις που κάνει να μην τον ψάχνουμε σε Τουρκία ή Ρωσία μεριά το καλοκαίρι!Πάντως έχει παίχτες με μέταλλο ο Πάο,σε 2 εκτός έδρας ματς τα οποία ήταν must win,με Καντού και με Άλμπα τώρα,2 παίχτες του έχουν κάνει μαγικές εμφανίσεις και συμπτωματικά με σούπερ επίδοση σε τρίποντο,ο Μπράμος στην πρώτη φάση με 7 και τώρα ο Ματσιούλις με 6.Είναι νίκη που θα βελτιώσει σίγουρα πάρα πολύ την ψυχολογία της ομάδας.Τζιμάρα περιμένω την ανάλυση σου,θα έχει ενδιαφέρον.
    Θάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και ενω μεχρι το 3ο δεκαλεπτο παιξαμε το μπασκετ που με εκανε να μν θελω τον σερβο πισω.. με γρηγορες επιθεσεις, σωστες πασες και αναζητηση ελευθερου σουτ, και ουσιαστικα με τους παιχτες να νιωθουν ανετα, ναι για ουκιτς και μπανκς μιλλαω, στο 4ο δεκαλεπτο ειδικα προς το τελος αρχισαμε τα ιδια.... αργες επιθεσεις με τον κροατη και τον αμερικανο να χανουν τα αυγα και τα πασχαλια!!ποτε ο κοουτσ θα καταλαβει οτι θελουν ανοιχτο γηπεδο?? μονο και μονο!!
    γκιστ πολυ καλος απλα. εχει το τριποντο και μοιραζει τισ ταπεσ αβερτα ηδη εχω ξεχασει πανκο.
    δν αναφερομαι σε ματσιουλις φωτιες ο τυπος.
    Σοφοκλας.. μεγαλη εμφανιση με προσπαθεια σε αμυνα ριμπαουντ και επιθεση. Μονο με διαμαντιδη θα δειξει αυτα που μπορει.
    Καπονο πρεπει να αξιοποιηθει περισσοτερο , ισως σμρ δν μπορουσε λογω ματσιουλις.
    Και τελος μ αρεσε πολυ ο φαλακρος.. ναι ο κοουτσ των γερμανων και το οτι εφτασε εδω π εφτασε με τουσ ξυλοκοπουσ ειναι θαυμα. ειδικα η πιεση ανα 3,4 λεπτα σε ολο το γηπεδο αναγκαζε πεδουλακη να αφριζει.. τυχεροι σμρ π τα κορακια δν αφησαν το σκληρο παιχνιδι της αλμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρισημο δν ηταν το σημερινο.. κρισημο ειναι με ρεαλ.. το σμρ ηταν στα προβλεπομενα.. να ξερουμε και τι λεμε

      Διαγραφή
    2. Chris ηταν κρισιμο οσο αφορα οτι αν εχανες εκανες τρελη γκελα κ σε επαιρναν απο κατω οι υπολοιποι που θα περναγαν.αν σκεφτεις οτι δεν εχεις αρχησει κ με καλες διαφορες θα ταν πολυ δυσκολα τα πραγματα.

      Διαγραφή
    3. πανο πανω που θα εγραφα το σκεπτικο μου πιο κατω.. διαβασε και θα καταλαβεις...

      Διαγραφή
  37. Thelei sxoliasmo to kako performance tou Panathinaikou gia akomh mia fora sta REBOUND.

    Pantws htan aksiopreph omada h Alba, ta edwse pragmatika ola.

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ντε και γω αυτο σκεφτομουν κατα την διαρκεια του αγωνα.
      Πως πεσαμε τοσο πολυ απο τον πρωτο γυρο?δν μπορει οι δυο νεοι παιχτες να κανανε τοσο αρνητικη διαφορα.Ας ελπισουμε τωραπου θα αρχησουν να δουλευουν μαζι θα το διορθωσουν γιατι ειναι καθαρα θεμα προπονησης.την ικανοτητα την εχουν αυτο ελειπε

      Διαγραφή
    2. Για άλλη μια φορά με ΕΣΦΑΞΑΝ στα ριμπάουντς... μεγάλο πρόβλημα!!! Είχαν διπλάσια επιθετικά, αν δεν έριχναν τούβλα θα είχαμε χάσει.

      Διαγραφή
  38. Πετύχαμε αυτό για το οποίο λέγαμε σε όλη τη πρώτη φάση (μονοψήφια λάθη), και χάνουμε τα rbs από ομάδες όπως η Άλμπα. Πάντως με απόντα τον ΔΔ είχαμε 16 assts, πράγμα που δείχνει ότι παίξαμε καλά και ομαδικά.

    Κακό ποσοστό στiw FTs, αλλά πολύ καλό στα 3FGs. Ο Maciulis ήταν πραγματικά on fire (αφού μερικές φορές νομίζω ότι έβλεπα το smoke trail πίσω από τη μπάλα :-D ), o Ukic έπαιξε επιτέλους στο στυλ του (αλλά μόνο για 3 10λεπτα), ο Gist είναι εμφανώς up beat, o Σόφο έκανε όλα όσα έπρεπε, ενώ οι Μπράμος, Τσάρτσα παίξανε πολύ καλή άμυνα. Οι μόνοι που υστέρησαν (σε σχέση με το τι μπορούν) είναι οι Banks και Lasme.

    Περιμένω την ανάλυση του Jim για να δω πράγματα που μπορεί να μου ξέφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτο τον παο ηθελα σημερα..διαφορα σε ολο το παιχνιδι,παικτες να μην κρυβονται στα δυσκολα βλεπε γκιστ,μασιουλης,μπανκς και αν επαιζε λιγο καλυτερη αμυνα θα ηταν οτι επρεπε..

    Ντεφορμαρισμα λασμε,μπραμος
    Οσο για τους φιλους που λενε για ουκιτς,μπανκς πιστευω κουραστηκαν και θολωσαν στο τελος..ηταν αρκετα καλοι..

    Ειδαμε και μπραμος να κατεβαζει και μπαλα..Γεια σου ρε JIM..
    πολυ πρωιμο σταδιο..πολυ αδουλευτος,αλλα ,τον πιστευω γιατι πανω απολα ειναι εργατης..

    Τωρα ΡΕΑΛ για να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σου ξεφεύγει εσένα τίποτα, βρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι εγινε ρε παιδια με σόφο? τραυματίστηκε ή μπα? γιατι άλλαζα link εκείνη την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποχωρησε με ενοχλησεις.
      Δεν νομιζω να ειναι τοσο σοβαρο.
      Παντως για το γουρι κ αυτο το κανουμε.καθε ματς ενας τραυματισμος.δηλαδη ελεος

      Διαγραφή
    2. Έγραψες Πάνο!!!!!Όντως μπορεί να το κάνουμε για γούρι!

      Διαγραφή
  42. Πλεον η ευρωλιγκα αλλαξε την μορφη των ομιλων σε αυτη την φαση για τον απλο λογο: θελει να το κανει σαν νβα οπου ο 1,2,3 αγωνες δν εχουν σημασια.. αλλα η διαρκεια.. ολοι θυμομαστε οτι αν εχανεσ ενα αγωνα ισως εχανεσ και την προκριση.. πλεον δν υσχυει αυτο, και με 0-3 μπορεισ να περασεις. η ευρωλιγκα δν θελει σε καμια περιπτωση των βιασμο του θεαματος προκειμενου να παρουν οι ομαδες το αποτελεσμα, βεβαια για να αλλαξει αυτη η νοοτροπια θελει και χρονο. ολοι θυμομαστε τι μπασκετ παιζαμε μεχρι να φορμαριστουν οι ομαδες του ομπρα.
    Ε ΟΣΟ πιο γρηγορα το παρει πρεφα ο κοουτσ τοσο πιο καλα θα παιζουμε και παιχτες σαν τον μπανκς και τον ουκιτς δν θα ειναι με σφιγμενα δοντια και να κοιτανε αν ο χρονος εχει πεσει κτω απο 10 δευτερα για να εκδηλωσουν επιθεση. οποτε ας ηρεμισουμε λιγο και ασ απολαυσουμε οτι μα δεινει αυτη η ομαδα. χρονος υπαρχει ειδικα με τις νικες π εχουν γινει. Νικη επι ρεαλ για μενα ειναι προκριση, αλλα και παλι υπαρχουν πολλα παιχνιδια ακομη. Ειπαμε πλεον μετραει η διαρκεια και η συγκεντρωση σε κρισιμα παιχνιδια και οχι οι νικες σε ολα τα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ καλός ο Ξανθόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Jim σήμερα το πουλέν σου ήταν απόλαυση, του χρόνου πρέπει να έρθει όπωσδίποτε... GEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αντε να κλεισουμε κ λινο να δεσει το γλυκο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι γιατί απ το 3 πήραμε μόνο 36 πόντους

      Διαγραφή
    2. Για το μελλον εξυπνακια.δεν περιμενει κανεις να μπει φετος κ να σαρωσει.
      Αλλα δεν το βρηκες περιεργο σημερα να παιζεις τοση ωρα χωρις ελληνες?
      Ποσο μαλλον για ενα αξιολογο παιχτη με μελλον εφοσο δουλεψει.
      Εκτος αν θες να αφησεις κ αυτον στο ολυμπιακο.αλλωστε 36 ποντους πετυχες σημερα

      Διαγραφή
    3. Re anonime plama mas kaneis
      Diladi esu den theleis ton lino epeidh simera petixane tateiaria 36 pontous.ti logiki einai ayti.
      Kapoioi apo sas psofate na lete tin malakia sas mono k mono gia na tin peite

      Διαγραφή
    4. Μακαρι να χαμε Ελληνες,μην ακουω βλακειες."Α"

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχαχαχ
      πλάκα έχετε.
      Για να δέσει το γλυκό με λίνο θα πρέπει να πάρεις πολλούς έλληνες το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να καρατήσεις και 5-6 από το φετινό ροστερ.
      Μετά τη νίκη με την άλμπα τι γλυκό θα το δέσει ο μήτσος.
      χαχαχαχαχαλαρώστε ή κόψτε τον φραπέ

      Διαγραφή
    6. ο Ντιον αστερι, οσο ηταν εξω περναμε διαφορά,λαβρακι παλι ο Jim."Α"

      Διαγραφή
    7. Ανωνυμε εμεις θα σταματησουμε τον φραπε
      Εσυ σταματα την πρεζα

      Shawn

      Διαγραφή
    8. Milame to palikari den kserei ti leei.
      Pou kollaei o linos me tin ananeosi simvolaion.
      Alla to kalokairi k o papas k o giankobits tha psaksoyn omada gaurako..

      Διαγραφή
    9. Σταματα το ποτο ρε ανωνυμεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    10. οοοοουυιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
    11. Τι που κολλάει? φτιάχνεις το γλυκό πρώτα και μετά δένει.

      Διαγραφή
    12. Ω ρε πρεζαααααα
      T-MAC

      Διαγραφή
  46. Πολυ καλος ο Παναθηναικος σε ενα ματς must to win. Πιστευω οτι η Αλμπα θα κανει καποιες κηδειες. Δεν ηταν τοσο απλο οσο φανηκε. Πολυ καλος ο Ucic κλειδι εμφανιση για του ανεβασει το ηθικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. O Λίνος θα είναι η απαλλαγή του Τσαρτσαρή. Όπως ο Μέγας Τσάρι είχε κάνει το αγροτικό του στην Ισλανδία, έτσι και ο Λίνος έχει κάνει το αγροτικό του στο εξωτερικό και επιστρέφει στη μαμά πατρίδα για να μαγέψει τα πλήθη. Μπορεί νομίζω να ανταποκριθεί στο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στην νοβα σχολιασανε αρνητικα αυτο που κανει η μιση εξεδρα μεσα στο οακα στον Ουκιτς,ενω τονισαν ποσο βοηθησε σημερα την ομαδα,τα στατιστικα ειπαν οτι τον αδικουν,μεχρι και τα χαμενα σουτ του δικαιολογησαν(μιας και του εδιναν την μπαλα στην ληξη του χρονου)και ολα αυτα λεει σε 29 λεπτα χωρις κανενα λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο νοβα ομως και σε ολο τον τυπο σχολιαζουν αρνητικα το πως παιζει και μεχρι τωρα.
      Παντως σημερα ηταν θετικος.

      Διαγραφή
    2. Ειπαν ποσο αρνητικο αποτελεσμα ειχε η γιουχα στον παιχτη,και παρο ολο το κραξιμο δεν το βαλε κατω, πραγμα που δειχνει οτι το παιδι εχει δυναμη μεσα του(ειπαν και αυτο).Αν τον ξαναβρισουν και χασει τις βολες οπως στο ΟΑΚΑ θα φταινε αυτοι οχι ο Ουκιτς(λεω εγω) αντε σοβαρευτειτε(βριζετε σιγα ρε παιδια να μην σας ακουει,χεχε)"Α"

      Διαγραφή
    3. Χωρίς κανένα λάθος και με μία μόλις assist.. 30 λεπτά σκάρτα. Ο κουμανταδόρος της ομάδας ελλείψη άλλου. Θα μου πεις, βελτίωση είναι κι αυτό, απ' το να κάνει σαχλαμάρες, καλύτερα να μην ανοίγεται πολύ πολύ. Και δεν ειρωνεύομαι, κι αυτό ωριμότητα θέλει

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά παίκτης είναι ο Ούκιτς. Απλά μπορεί να κάνει και κάνει καλά τις περισσότερες φορές συγκεκριμένα πράγματα. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι άσχετοι και νομίζουν ότι τον αποδοκιμάζουν επειδή καταλαβαίνουν, ενώ δεν έχουν ιδέα τι βλέπουν στο παρκέ.

      Rajon Rondo

      Διαγραφή
  49. θα σχολιάσω ότι είδα μέχρι κ το 3 10λεπτο γιατί έπρεπε να πάω στην δουλειά κ έχασα το 4 . Για τον μασιούλης δεν έχω να πω τίποτε θα γραφτουνε διθίραμβοι, μιλάμε για τον καλύτερο μας παίχτη κ τον πιο σταθερό όλη την χρόνια, απλός απολαυστικός σήμερα κ στις 2 πλευρές του πάρκε. θα σταθώ στον γκιστ που ήταν πολύ καλός στην προσωπική άμυνα κ εμφανώς βελτιωμένος στις περιστροφές. Επιθετικά επίσης ήταν κύριος, για εμένα ήταν στοίχημα αυτό το ματς γιατί το ματς με την καχα ήταν ιδιαίτερο. Πάμε κ στον ρόκο που έχει ακούσει παρά πολλά φέτος κ δικαίως, σήμερα ήταν πολύ καλός, πήγε στο καλάθι οπότε έπρεπε έτρεξε καλά την ομάδα κ δεν έκανε ούτε 1 λάθος !!!!, έβαλε κ 2 μεγάλα σουτ :), αν κ του κόλλησε κ η μπάλα μερικές φορές στα χέρια αλλά παρόλαυτα ήταν πολύ καλός. Διάβασα για ντεφορμάρισμα του μπράμου κ διαφωνώ κάθετα άλλο ματς βλεπαται ρε παιδιά? 6 ασίστ παρακαλώ, τρομερή ενέργεια στην άμυνα , άνοιξε χώρους κέρδισε φαoύλ + 5 rebounds , περνάε μια φάση αστοχίας αλλά θα επανέλθει :) . Σοφό ανεβαίνει σιγά σιγά κ θα ανέβει κ άλλο . Και σημέρα ένα + κ στον τσαρτσα μιας κ βοήθησε παρά πολύ, ισως το καλύτερο του παιχνίδι εδώ κ πολύ καιρό.

    Καλός κ ο RG σήμερα απλώς περίμενα λίγο πιο δυνατή άμυνα κ γενικά πάλι χάσαμε τα rebounds , ισως είναι κ θέμα διάθεσης τι να πω. Πολλά μπράβο στους γερμανούς κ το γήπεδο κ τν όλη ατμόσφαιρα, σε λίγα χρόνια ίσως αρχίσουν να πρωταγωνιστουνε.

    Αν έχω κάνει ορθογραφικά λάθη κτλ, ζητώ συγνώμη αλλά μιας κ το η/υ στη δουλειά δε υποστηρίζει ελληνκά κ για να μην γράψω greeklish πήγα στο google translate κ το έγραψα από εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγραψα για ντεφορμαρισμα μπραμος..το εθεσες πιο ωραια..ισως αν συμπληρωνα επιθετικο ντεφορμαρισμα,γιατι αυτο τραβαει καποια ματς..αλλα μιλησα και για κατεβασμα μπαλας που δεν το εχω ξαναδει..πηγε για καθαρο 2αρι ο τυπος σημερα..ισως πρεπει να συνηθισει..

      συμφωνω στα υπολοιπα..εκτος του αν και θετικος ο σοφο σημερα πρεπει να αδυνατισει πααλι οπως το καλοκαιρι..το λεει και ενας φιλος νομιζω καπου..

      Διαγραφή
    2. έχει βελτιώσει αρκετά την τριπλά του κ γενικά βλέπει αλλιώς το γήπεδο/πιο ανοιχτό δείγμα του ότι αλλάζει σαν παίχτης , όταν βελτιωθεί κ άλλο που θα γίνει γιατί το παιδί έχει τρομερή νοοτροπία θα είναι απλά άπαιχτος. Το επόμενο που θέλω εγώ από τον μπράμο είναι να αρχίσει να στήνει κανα p & r είτε από την κορυφή είτε από τα πλάγια , ζητάω πολλά?

      Διαγραφή
    3. για τον σοφό , είχε κ τους τραυματισμούς του , εγώ δεν τον βλέπω αδιάφορο κτλ που λένε κάποιοι, δεν πήρε κιλά λογάω αδιφορίας, είναι πολλά πράγματα, έχετε δει ποτέ τον σοφό να έρχεται τρέιλερ κ να καρφώνει? όχι δείγμα του ότι δουλεύει αρκετά την φυσική του κατάσταση κτλ . απλώς θέλει χρόνο να βρει τον εαυτό του μεγάλο κορμί κ σήμερα ειδικά σε 1 , 2 φάσεις αμυνθηκε εξαιρετικά

      Διαγραφή
    4. Συγγνώμη που είμαι εκτός θέματος..zoze μπορείς να μπεις εδώ για να γραψεις ελληνικο κειμενο:

      http://www.branah.com/greek

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. ευχαριστω παρα πολυ Γιωργο :), δεν ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο, ξανα ευχαριστω με εσωσες ειδικα για οταν ειμαι στην δουλεια. Ευχαριστω ξανα

      Διαγραφή
  50. Αναλογια τριποντα/διποντα = 137%

    Ειπαμε αυτη η ομαδα θα ζει και θα πεθαινει με το τριποντο.

    Απ' οτι καταλαβα απο τη συνεντευξη του Πεδουλακη φαινεται οτι ειναι επιλογη του. Αλλα αφου παιρνει το αποτελεσμα αυτο μετραει.

    George@Manchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο George, λάθος(;) ο Πεδουλάκης. Την ημέρα που δεν θα μπαίνουν τα τρίποντα, γιατί μπάλα είναι και γυρίζει που λένε κι οι ποδοσφαιρικοί, να εύχεται ο RG να έχει σε καλή μέρα Lasme-Διαμαντίδη μπας και βγει κανα p'n'r.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. ειναι κ ελαφρως δογμα ζοτς το 3ποντο, θυμαμαι ματς κ ματς να τα καθαριζοθμε μονο με 3ποντα τα οποια ναι μεν ειναι τζογος αλλα αν η μπαλα κυκλοφορησει καλα κ με σουτερ οπως καπονο/διαμαντιδη κ μπραμος/ματσιουλις εχουμε αρκετα καλες πιθανοτητες

      Διαγραφή
    3. Zoze, το τρίποντο είναι και ψυχολογία. Η φανέλα είναι μεν πολύ βαριά, αλλά αυτοί που τη φορούνε δεν είναι στο σύνολό τους φτασμένοι. Θα έπρεπε να είναι plan b σαν λύση, και όχι βασικός επιθετικός προσανατολισμός, γιατί σε τέοιο έχει μετατραπεί στο Top16. Και εννοείται ότι δεν υπερασπίζομαι εκείνο το χάλι του Φθινοπώρου που τρίποντο έμπαινε μόνο με αίτηση.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    4. συμφωνω απολυτα, δεν ειναι λογικο κ πρεπον να τελειωνουμε το ματς με τετοια αναλογια, απλως ειχαμε ενα θεμα να παμε την μπαλα μεσα σωστα Κ σημερα, κ μας βοηθησε πολυ η στιγμη που ο σοφο ανεβασε στροφες κ πηγε λιγο η μπαλα μεσα, αν δεν ειχαμε εκεινο το ποιοτικο 2λεπτο ισως να ζοριζομασταν ακομη πιο πολυ. Απλως μας λυπει κ λιγο ο ψηλος που 8α παιξει με πλατη, λασμε/γκιστ δεν το εχουνε ειναι αλλο στυλ παιχτες, δεν θελω να τους μειωσω μην παρεξηγηθω.

      Διαγραφή
    5. Δεν τους μειώνεις φίλε. Είναι faceup παίκτες και οι δύο, ο Gist για την ακρίβεια δεν είναι καν πεντάρι, ούτε για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Δεν είναι κακό αυτό, είναι στυλ παιχνιδιού. Εδω κοτζάμ Howard και χρυσοπλήρωσε τον Hakeem για να κάνουν προπονήσεις μπας και γίνει αξιόλογος back-to-basket center.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    6. Ναι 4 ειναι ο γκιστ απλως κ για 4αρι δεν το εχει αν κ προσπαθει να παιξει που κ που αλλα η τεχνικη του θελει πολυ δουλεια. Μιας κ ανεφερες τον χαουαρντ χθες ηταν πολυ καλος αλλα για να παιξεις κ με πλατη κτλ πρεπει να εισαι κ λιγο πλαστικος παιχτης, εβλεπα τα βιντεο πριν καιρο με τον χακιμ να τον διδασκει κ τον εβλεπες ποσο πλαστικος ειναι ακομη κ τωρα !!!!

      Διαγραφή
    7. Αν δεν σου κάνει κόπο ψάξε να δεις βιντεάκια με Shaq & Barkley σχολιάζοντας στο "Inside the NBA" σκοτώνονται για το ποιος είναι ο καλύτερος center αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ο Barkley υποστηρίζει το προφανές βάση απόδοσης, ο Shaquille από την άλλη, ίσως και για λόγους εμπάθειας λόγο παλαιότερης κόντρας με τον ψηλό των Lakers, υποστηρίζει τον Bynum και τον Brook lopez, λέγοντας ότι αυτοί είναι οι μόνοι που προσεγγίζουν την παραδοσιακή έννοια του center σε υψηλό επίπεδο. Μιας και ανέφερες την εμφάνιση του Howard, ένα θα σου πω: pick 'n' roll έτσι όπως το θέλει ο D'Antoni με Kobe μέσα δεν γίνεται.. Από την άλλη Kobe και έξω πάλι δεν γίνεται. Εκεί κολλάει όλη η δουλειά φέτος

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    8. Εγω δεν ειμαι λατρης του χαουαρντ αλλα το παιδι ειναι τερας κυριολεκτικα ειδικα αμυντικα κ πανω απο την στεφανη, ο μπαινουμ ειναι πιο ωραιος να τον βλεπεις με την μπασκετικη εννοια αλλα ας επανελθει κ ας σταθεροποιηθει σε υψηλο επιπεδο , για την ωρα ο καλυτερος ειναι ο χαουαρντ, παντως ο σακ εχει ενα δικιο :). κ ο λοπεζ ειναι εξαιρετικος αλλα κατι δε μου γεμιζει το ματι σε αυτον τον τυπο. ξεφυγαμε τελειως απο το θεμα χεχε

      Διαγραφή
    9. Ετσι οπως τα λετε ειναι DD και Ζοζε, ειδαμε χτες καποια συστηματακια που θυμιζαν τον Παναθηναικο του Ζοτς, ειδικα την πασα σε παικτη ελευθερο για τριποντο στην αδυνατη πλευρα.

      Φαινεται οτι ο Πεδουλακης τα πιστευει και τα δουλευει τα συστηματα αυτα γιατι τον ειδα να δινει εντολη για συστημα για τριποντο ακομη και οταν η ομαδα ηταν σε κατασταση transition (ή semi-transition).

      Μου δινει την εντυπωση οτι ο Παναθηναικος δουλευει απο τωρα εντατικα τα συστηματα για τα παιγνιδια με ΟΣΦΠ τον αλλο μηνα. Ειναι φανερο πλεον οτι ο Ολυμπιακος εχει προβλημα στην προστασια της ρακετας και ο Πεδουλακης σκεφτεται τις διεισδυσεις με Διαμαντιδη/Ουκιτς/Μπανκς/Μπραμος και την πασα εξω σε ελευθερο Μασιουλις/Καπονο/Μπραμος/Διαμαντιδη (ή και Γκιστ) αν κλεινουν μεσα οι κοντοι του Ολυμπιακου.

      Βεβαια, το παιγνιδι αυτο χρειαζεται μια δικλιδα ασφαλειας αν δεν μπαινουν τα τριποντα, κι' αυτη ειναι το επιθετικο ριμπαουντ με Λασμε/Γκιστ/Μασιουλις/Μπραμος. Γι' αυτο νομιζω χρησιμοποιησε ψηλη πενταδα στο 4ο δεκαλεπτο του χτεσινου αγωνα.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  51. O SOFO EXEI PAREI KAMMIA 20ARIA KILA APO TO KALOKAIRI..EPREPE NA TOY EIXAN VALEI ORO STO SYMVOLAIO TOY..FAINETAI ELLEIPSH EPAGGELMATISMOU EK MEROUS TOU..DEN YPOFERETAI AYTO TO XALI..EINAI GIA LYPHSH...KAI GIAYTO TRAUMATIZETAI KI EUKOLA KAI H APODOSH TOY SE AMYNA KAI EPITHESH EINAI GIA GELIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω ρε φιλε εισαι για λυπηση. Ασ σε κρινουν οσοι διαβασουν το μηνυμα σου.

      Διαγραφή
    2. Εμετικός είσαι φίλε που γράφεις τόσο άσχημα για τον Σόφο.

      Rajon Rondo

      Διαγραφή
  52. Το φαγατε ολο το σακουλακι με τα πατατακια σας σημερα ή οχι?Σας γλενταει ο Ουκιτς για ακομη ενα παιχνιδι...johnny rogers is back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γκομενος ξαναγυρισε
      Και βαζαμε στοιχημα:)

      Διαγραφή
    2. Εδω θα ειμαι με στοιχεια να σας γλενταω τσουτσεκια

      Διαγραφή
    3. Πτατακια βγηκες απο την τρυπα ε?Πω πω τι μας λες.
      Μεγαλος μαγκας εισαι τελικα..
      Ευ δεν ελεγες οτι θα σταματησεις να σχολιαζεις?Ρε πως αλλαζουν οι καιροι.
      Μανος

      Διαγραφή
    4. Ο τζονι ξαναγυρισε.
      Ο γραφικος του μπλογκ.
      Γελαει το συμπαν μαζι του.
      Και απο επιπεδο....

      Διαγραφή
    5. τσουρέκια ήθελα να πώ

      Διαγραφή
    6. Johnny αν εχεις να γραψεις κατι κανε το.Αλλιως μην ξεσηκωνεις παλι τον κοσμο.Σημερα νικησε ο παο και δεν υπαρχει λογος να δημιουργησεις προβλημα.

      Διαγραφή
    7. ενώ αν έχανε θα υπήρχε?

      Διαγραφή
    8. αχαχαχα την περιμενα την αναρτιση σου!! νομιζω οτι οσοι λενε οτι ειναι αμπαλος ειναι ασχετοι.. το θμεα ειναι κατα ποσο ταιριαζει με την ομαδα π θελει να φιαξει ο κοουτσ!! θελει ανοιχτο γηπεδο και 1vs 1.. οπως και ο μπανκς..

      Διαγραφή
    9. Βρε καλώς το manager του Roko!!! Ρε μεγάλε, σε παραδέχομαι. Αν είχα και εγώ τέτοιον πελάτη και τον γυρόφερνα απο NBA σε πρωτοκλασσάτες ομάδες της Euroleague και μετά το κράξιμο που έτρωγε απ' όπου περνούσε κατάφερνα και του έκλεινα συμβόλαιο 800 χαρτια το χρόνο, έτσι θα έκανα. Θα έπαιρνα σβάρνα τα blogs και θα τρόλαρα. No offence..

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    10. Μάλλον κάποιο τρολλ είναι και όχι ο Johnny, μεταξύ μας. Μετά από την ανάλυση play by play που είχε ρίξει, δεν νομίζω να βλέπαμε κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων... Μου τη δίνει να εκφυλίζεται έτσι η κουβέντα.

      Jim, περιμένω κάποια ανάρτηση για NBA.

      Ody

      Διαγραφή
    11. Οσοι απαντατε ειστε τραγικοι. Απλα ταιζετε ενα τρολλ.

      Διαγραφή
  53. Δεν ξέρω ποιός είναι πιο βλάκας. Αυτός που υπογράφει ως Johny Rogers, ενώ δεν είναι, ή εσείς οι υπόλοιποι που αμέσως το χάψατε και σχολιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, εγώ γράφω για να κράξω αυτούς που προστετεύουν τον Ukic γενικά. Ούτε τον Rogers προσωπικά (είναι δεν είναι αυτός) ούτε τον ίδιο τον παίκτη, τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Ποτέ δεν τον είχα για παραπάνω

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. Για παραπάνω εννοείς να τον βάλουμε στην ίδια κατηγορία με Διαμαντίδη και Πλάνινιτς; Όχι δεν παίζει αυτό. Από την άλλη δεν υπάρχει θέμα προστασίας. Οι αλλαγές ξένων του Παναθηναικού στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν συμπληρωθεί για φέτος. Επομένως, από το καλοκαίρι πάλι η συζήτηση για Ούκιτς έχει νόημα.

      Διαγραφή
    3. Όχι και στην ίδια κατηγορία ο Planinic με τον Διαμαντίδη, αν και κάποτε είχε όλα τα φόντα να γίνει πολύ ανώτερος από τον 3D. Μην ξεχνάς ότι όταν ένας ευρωπαίος guard παίρνει ρόλο σε ομάδα του NBA σε μικρή ηλικία σημαίνει ότι έχει καλά στοιχεία, με τους ψηλούς ας πούμε δεν γίνεται το ίδιο. Απλά σε αυτήν την περίπτωση ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας.
      Έχεις δίκιο για τις αλλαγές ξένων, αλλά δεν αναφέρομαι στο μεταγραφικό κομμάτι, ούτε στη διαχείρση του roster. Έκανε μπαμ ότι είναι κακή μεταγραφή πριν καν πραγματοποιηθεί και ορισμένοι θέλουν να του δώσουν credit ή να τον βγάλουν οφέλιμο. Δικαίωμά τους, αλλά εγώ δεν θα το κάνω.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  54. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Jim. Σου αφήνω ένα πολύ ενδιαφέρον αρθράκι, όχι για τα rankings της δεύτερης σελίδας, αλλά για αυτά που λέει για τους στατιστικολόγους στην εισαγωγή.
      http://www.sheridanhoops.com/2013/01/16/heislers-nba-power-rankings-after-week-11/

      Πέτυχες απόλυτη διάνα σήμερα με τα ρημπάουντ, 18 χαμένα αμυντικα ο ΠΑΟ

      Ody

      Διαγραφή
    2. Ody, το άρθρο νομίζω ότι λέει το προφανές. Από την άλλη το PER είναι εξαιρετικός δείκτης όχι συνολικής αξίας, αλλά συνολικής προσφοράς σε συγκεκριμένο χρόνο. Για αυτό υπάρχει σε αντιδιαστολή το efficiency rating που είναι ελαφρώς διαφορετικό και καταδεικνύει (υποτίθεται) την πραγματική αξία-προσφορά ενός παίκτη. Γενικότερα η στατιστική, ειδικότερα στο NBA που το δείγμα αγώνων είναι πολύ μεγάλο, μπορεί να σου δώσει πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες που προσεγγίζουν την αληθινή εικόνα, αρκεί να ψάξεις τους αριθμούς, να "παίξεις" μαζί τους.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. με τα ριμπαουντ εχουμε προβλημα σε ολα τα τελευταια παιχνιδια, αν θυμαμαι καλα απο τοτε που μπηκε ο γκιστ... μεχρι και με κολοσσο!!

      Διαγραφή
    4. Ε πώς να μην έχεις πρόβλημα αφού ο Γκιστ αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται στην άμυνα με αποτέλεσμα σε κάθε φάση να μπερδεύει τον Λασμέ...
      Μ.Π.Λ.Α.

      Διαγραφή
  55. καλησπερα τζημ.θα ηθελα συντομα την γνωμη σου για το ματς.πιστευω οτι ειναι σημαντικη η νικη και πιο σημαντικο θεωρω οτι ο παο κερδιζει κλειστα ματς οπως ολα σχεδον μεχρι στιγμης τα νικηφορα του στην ευρωπη.σκληραγωγειται μια ομαδα ετσι αποκτα νοοτροπια σωστη.αυτο ειναι για μενα το πιο σημαντικο συμπερασμα περα απο τα επιμερους στοιχεια του παιχνιδιου αλλοτε θετικα αλλοτε αρνητικα.ευχαριστω πολυ γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιώργο. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μαχητικό αντίπαλο. Καλή η ομάδα σε γενικές γραμμές, με κενά διαστήματα βέβαια. Η νίκη είναι νίκη και στο τοπ-16 τα εκτός έδρας έχουν διπλή αξία.. Μπράβο και περιμένουμε τη συνέχεια. Θα τα πούμε κ στην ανάρτηση..

      Διαγραφή
  56. Το μονο σιγουρο οτι την αλλη Παρασκευη με την Ρεαλ , το ΟΑΚΑ θα ζησει ξανα μεγαλες στιγμες εξεδρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπερα τζιμ,επειδη εχω κριτηκαρει αρκετα το πεδουλακη σημερα ας του δωσω ενα συν,διαβσε σωστα την αδυναμια των κοντων γκαρ της αλμπα να μαρκαρουν το μασιουλις κατι που τον ωδησε κα σε πολλα κερδιμαν φαουλ και σε ελευθερα σουτ,κατα ενα περιεργο λογο ο ομπραντοβιτρς δεν πολυχρησημοποιησε το μπιαρς στα κρησημα σημεια,προτημησε χαμηλοτερα σχηματα-βεβαια την αδυναμια του καπονο να μαρκαρει πηγε να τη πληρωσει απ το σερβο της αλμπα.Αυριο εχει και πολυ σημαντικα και ωραια ματς να δεις,νομιζω οτι οι τουρκοι θα τη πατησουν στη μπαμπερκ και μια εκ των τσσκα και ρεαλ θα χασει,πως τα βλεπεις;;ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Άκη. Δύσκολο το ματς για την Εφές. Και η Ζαλγκίρις θα τα δώσει όλα αύριο..

      Διαγραφή
    2. Σε ποιόν σέρβο της άλμπα ανφέρεσαι; δεν εχεί κανένα σερβάκι, πλην του ομπράντοβιτς, η άλμπα...
      Μ.Π.Λ.Α.

      Διαγραφή
    3. Εκτος του ντετντοβιτς που ειναι βοζνιος και αυτον εννοω ο οποιος πηγε να γυρισει το ματς και ο καπονο τον αφηνε να σουταρει,η αλμπα εχει και σερβο το αβνταλοβιτς που επαιζε χρονια στη βαλενθια και περσυ ειταν καπου στην ουκρανια.ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    4. Ο αβντάλοβιτς χάνει όλη τη χρονιά όμως και δε λογίζεται παίκτης της αλμπα, για φέτος τουλάχιστον...
      απο την άλλη, τα τρίποντα ο Τζέντοβιτς τα έβαλε κυρίως με τον Μπράμο πάνω του, ο οποίος στην αρχή καλά έκανε και του έδινε το τρίποντο αλλα έπρεπε να ξέρει ότι ο Τζέντοβιτς είναι μέγας στρίκη σουτέρ...παρεπιπτώντος αν και είναι ωραίος παικτης ο Βόσνιος, δε θυμίζει σε τίποτα "Γιούγκο" κυρίως ως προς τον τρόπο που σουτάρει...τι τεχνική είναι αυτή θεέ μου
      Μ.Π.Λ.Α.

      Διαγραφή
    5. Οντως σουταρει απαραδεκτα ο βοζνιος(στο 63-68 τον κοιταει ο καπονο) κατι αναμεσα σε πριντεζη και μπερυ!και οι 2 ομως ειχαν και εχουν αποτελεσμα,ο γκιστ σουταρει σαν σφαιροβολος τριποντο-εγω το ξαναλεω μου εκανε εντυπωση πως ο κοουτς της αλμπα αφησε το μπιαρς στο παγκο σε κρησημα σειμεια-απ τους ποιο ποιοτικους αμυντικους παιχτες με θητεια στο σαν αντονιο ενω ειχε περασει και απα τα μερη μας.ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  58. σε ευχαριστω για την απαντηση σου τζημ.θα ηθελα να προσθεσω οτι νομοτελειακα η αλμπα θα κανει καποια ζημια ισως και εκτος οπως πηγε να την κανει στην εφες.πολυ καλος ο τομπσον πολυ καλες κινησεις και ιδιατρερα καλος ο βοσνιος αν και επειδη τον ειχα ξαναδει πρεπει να ηταν το καλυτερο του παιχνιδι για φετος ηταν γεματος με αυτοπεποιθηση.οντως μαχητικη ομαδα που πληγωθηκε πολυ απο τα τριποντα του παο.δυσκολο να χασεις απο τον οποιονδηποτε αν σημειωνεις 12 τριποντα πραγμα που ο παο το ξανακανε φετος και με ζαλγκιρις και με μαλαγα αλλα και με καντου πετυχε υπερβολικο αριθμο τριποντων.παντως δεν σου θυμιζει λιγο τελευταια ο παο την σιενα?με εξαιρεση ισως το up tempo της σιενα και τις περισσοτερες κατοχες τις.ευχαριστω πολυ γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ευχαριστείς, εγώ σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Όχι δε θα το'λεγα (για Σιένα). Αν εννοείς τα πολλά τρίποντα υπάρχει εξήγηση. Θα τη διαβάσεις..

      Διαγραφή
    2. καλησπερα γιωργο και τζιμ

      τα πολλα τριποντα που βλεπεισ στα τελευταια παιχνιδια,ειναι κυριως επιλογη των αντιπαλων..Φανταζομαι ο τζιμ θα το εξηγησει σε επομενο ποστ

      TROUBLE

      Διαγραφή
    3. Σωστότατος ο TROUBLE

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  59. Την υπόκλιση μου στον Τζιμ για τον Ντιόν Τόμπσον.Ερωτας!Δε ξεχνάμε ότι τον πρότεινες φίλε τον Αύγουστο,βάζω και το λινκ το οποίο ρούφηξα πάλι σαν το διαβάζω πρώτη φορά
    http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Jonas Maciulis the Bull...ta ixe pi o tzim...
    Stathis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. tik tak tik tak pou einai i anartisi?
    jim min tebeliazeis...
    DWP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. paides vlepetai ti kanei o koufos??? pali e3airetikos me sa stous thunder evale 16 podous mazepse 9 rebounds kai ekane 3 klepsimata se 25 lepta me 6/6 dipoda kia 4/6 voles parakalw...dhladh exei tr pera apo ka8e matsaki pou bazei 8 podous 4 mats me 16 podous ena me 21 kai ena me 12 ...edw ena asteri gennietai kai seis mou lete oti den to 8elei otrinkieri sthn e8nikh o opoios ekane to anamenomeno kai kalese to maurokefalidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίχτης που είναι βασικός στο NBA στις πρώτες του χρονιές πρέπει να θεωρείται με το ενάμιση πόδι εκτός εθνικής από δική του επιλογή

      Διαγραφή
    2. boresi na mou e3hghseis se parakalw ti shmainei auto pou egrapses?

      Διαγραφή
    3. Είναι απλό: σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι (με φωτεινή εξαίρεση τον Dirk) που είναι/θέλουν/σκοπεύουν να γίνουν βασικοί στο ΝΒΑ, μπορούν να θεωρηθούν ξεγραμμένοι από τις Εθνικές τους (που παίζουν κυρίως καλοκαίρι), για πολλούς λόγους: όροι συμβολαίου, τραυματισμοί, κόπωση, προετοιμασία, camps, τουρνέ του ΝΒΑ κ.α.

      Διαγραφή
    4. Πάρκερ, Κιριλένκο, Γκασόλ-Γκασόλ, Καλντερόν, Μπαρνιάνι, Μπελινέλι, Γκαλινάρι, Τούρκογλου, Πέτζα, Μπατούμ, Βαλανσιούνας, Ιλιάσοβα...

      Διαγραφή
  63. Παιδιά ανάρτηση για τα χθεσινά το μεσημέρι. Αναλυτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. βρε δεν είναι δω το σούλι...... εδώ είναι του μασιούλη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εκτός Powel και πριντεζης μπορεί και αντιτς. για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Παιδιά μια ερώτηση..Ξέρει κανείς τι ώρα είναι το παιχνίδι Pistons-Knicks ??

    Cricket11

    ΑπάντησηΔιαγραφή