Athlenda

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

EUROLEAGUE POWER RANKINGS (3)



Μετά από το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας και λίγο πρίν το Τοπ-16, το Hoopfellas σας παραδίδει φρέσκα τα δικά του rankings..



Στο δρόμο για το Λονδίνο.. Για πάμε..


1. OLYMPIAKOS (8-2, LAST 5: 5-0):  Δικαιωματικά του ανήκει με αυτό που έβγαλε στον δεύτερο γύρο, παίρνοντας εκδίκηση για τα «σωφρονιστικά μπατσάκια» της πρώτης φάσης.. Είπαμε, ο Ολυμπιακός βγάζει εικόνες που θυμίζουν την περυσινή ξέφρενη πορεία του. Ο Πάουελ έχει προσθέσει ένα νέο σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι, ο Σπανούλης κάνει πάλι MVP-season και ο Παπανικολάου με το energy-clutch παιχνίδι του είναι αυτός που δίνει την ώθηση. Φοβερή σεζόν από τον Χάινς ο οποίος έχει μπεί στις συζητήσεις για τον κορυφαίο σέντερ της φετινής διοργάνωσης, ενώ σημαντική παράμετρος το κομπιουτεράιζντ παιχνίδι του Μάντζαρη που λειτουργεί εξισορροπητικά  Ο Ολυμπιακός παίζει σύγχρονο και ισορροπημένο μπάσκετ ενώ στο σχήμα με τους Λο-Χάινς βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο παρκέ. Πρέπει να «μπεί» δυνατά στο τοπ-16, γιατί ναι, κανένας προπονητής δε πέταξε από χαρά με τέτοιο φορμάρισμα νωρίς στη σεζόν..


- BARCELONA (9-1, LAST 5: 4-1): Παραμένει στη κορυφή όντας σοβαρή, μετρημένη και κυρίως καλά δουλεμένη. Η ολοκληρωτική στροφή στο σετ μπάσκετ δημιούργησε αμφιβολίες αλλά στο μισό γήπεδο μια τέτοια ομάδα μπορεί να πάρει το πάνω χέρι πλεονεκτώντας με το υψηλό επίπεδο των αυτοματισμών της. Πολύ ποστ παιχνίδι, κλειδί εδώ ο Τόμιτς που είναι εξαιρετικός και κυρίως η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης που αποτελεί το μεγάλο της όπλο (ειδικά ο τρόπος που προστατεύουν το ζωγραφιστό τους), με τους Σάδα-Μάικλ να κάνουν θραύση. Και πάλι θέλω να την δω «με άγχος», θα αποτελέσει το πραγματικό της τεστ. Για αυτό και ο Πασκουάλ θέλει τώρα να έχει «καλά» τον Ναβάρο..


3. CSKA MOSCOW (9-1, LAST 5: 5-0): Πάμε λίγο πίσω.. Θυμηθείτε τι γράφουμε εδώ και δύο περίπου μήνες.. «Η ΤΣΣΚΑ θα αρχίσει να βγάζει την καλή εικόνα που θέλει ο Μεσίνα όταν ανεβάσει και σταθεροποιήσει την άμυνα της σε ένα καλό επίπεδο, στα στάνταρντς του Ιταλού..» Αυτό γίνεται σιγά σιγά με τους νέους  παίκτες να μπολιάζονται με το αμυντικό DNA.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κρίστμας.. Θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στα ράνκινγκς λόγω καθαρών αριθμών αλλά ακόμα –παρά τα αποτελέσματα- έχει μεγάλα διαστήματα που δεν παίζει τόσο καλό μπάσκετ και αυτό μπορεί να της κοστίσει. Σταδιακά  της βγαίνει στο παρκέ το πλεονέκτημα του «μεγάλου προπονητή» στον πάγκο, που όσο περνά η σεζόν αποκτά μεγαλύτερη σημασία.


4. PANATHINAIKOS (6-4, LAST 5: 4-1): Παίζει μακράν το πιο στοχευμένο μπάσκετ στην Ευρώπη (credit στο προπονητικό τιμ) διαβάζοντας και χτυπώντας σε συγκεκριμένα σημεία τον κάθε αντίπαλο. Η καλύτερη rebounding team της λίγκας, με το καλύτερο ποσοστό στα δίποντα (που σημαίνει ότι επιτίθεται με ευνοϊκές για αυτήν προϋποθέσεις περισσότερο από κάθε άλλον), κορυφή και στα κερδισμένα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου γύρου είναι πιο aggressive και στις δύο πλευρές του παρκέ και πιο δυσανάγνωστος για την αντίπαλη άμυνα έχοντας βάλει στο επιθετικό του κομμάτι τον Μπράμος και τον Μπανκς που έχει απελευθερώσει τον Διαμαντίδη σε έναν πιο passive ρόλο, που είναι το φόρτε του. Οι πράσινοι πρέπει να δουλέψουν πολύ στο τοπ-16. Τα λάθη και το μέτριο ποσοστό στις βολές (ειδικά τη στιγμή που κερδίζεις τόσα πολλά φάουλς) είναι λεπτομέρεις που θα κρίνουν πολλά, γιατί αυτή η φάση δεν συγχωρεί. Απαιτείται άμεση ενίσχυση στη φροντκόρτ, μετά τον τραυματισμό του Σχορτσιανίτη. Δείχνει ότι ΕΑΝ βγεί από το Τοπ-16, με βάση το στυλ που αγωνίζεται, μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο underdog για τη συνέχεια..


5. REAL MADRID (7-3, LAST 3-2): Ακόμα δεν πείθει, αλλά η ποιότητα της σαν ομάδα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Παίζει εκπληκτικά το τρανζίσιον και είναι πολύ δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ, στοιχεία εύκολα αναγνώσιμα από μια ματιά στο ρόστερ της. Η επίθεση της δουλεύει καλά και έχει διαστήματα που γαζώνει αλλά βγάζει μάτι το κενό στο «5» που την πονάει πολύ. Μια καλά διαβασμένη άμυνα που θα της κλείσει το γήπεδο και θα της καρφώσει τα πόδια στη παρκέ μπορεί να την πάει όπου θέλει. Και αυτό είναι κακός οιωνός. Η Ρεάλ ακόμα δεν πείθει.. Θα είναι τώρα η ώρα της..?

6. ZALGIRIS KAUNAS (8-2, LAST 5:3-2): Έριξε ταχύτητα στον δεύτερο γύρο, σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού της προβλημάτισε και λίγο αλλά αξίζει ένα μπράβο στον Πλάθα. Αυτή η Ζαλγκίρις έχει αλλάξει DNA, παίζει πολύ αποτελεσματική άμυνα και έχει γερές βάσεις σαν ομάδα. Δεν είναι φαβορί από εδώ και στο εξής αλλά είναι πολύ μαχητική και νομίζω τα χαστούκια από Τσεντεβίτα και Ολυμπιακό την έφεραν στα ίσα της. Είναι πολύ δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ και στο τακτικό κομμάτι πλέον, με ισορροπημένη πολυπρόσωπη επίθεση. Από τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα για να παρακολουθήσουμε στο τοπ-16 από την άποψη  ότι αφήνει υποσχέσεις αλλά παράλληλα αποτελεί και αίνιγμα. .

7. KHIMKI (6-4, LAST 5: 3-2): Αναμφίβολα ο Κουρτινάιτις κάνει καλή δουλειά, έστω και εάν η Κίμκι αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες σε κάποια ματς. Ομάδα που συνδιάζει το athleticism με την τακτική, έχει δημιουργία, σωστή δομή και τρέχει καλά το γήπεδο. Δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των τεράστιων μεταπτώσεων μέσα στο 40λεπτο και αυτό τώρα πλέον μετράει διπλά. Το δίδυμο Πλάνινιτς-Φριντζόν στο πιο ώριμο σημείο της καριέρας τους. Παραμένει στις κορυφαίες θέσεις στο, πολυπόθητο για τους προπονητές, ASS/TO. Αμφίβολο όμως το mentality της για τη συνέχεια. Το επίπεδο αλλάζει..

8. UNICAJA (8-2, LAST 5: 4-1): Στη Τοσκάνη ζητούσε τάιμ άουτ γιατί δεν πρόλαβε να δεί την μπάλα αλλά πήρε μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ δείχνοντας τα δόντια της. Άλλη μια ομάδα που έχει αλλάξει άρδην το DNA της και αξίζει να δώσουμε ένα credit στον Ρέπεσα ο οποίος έχει παρουσιάσει μια τοπ-5 αμυντική δουλειά. Αρκετά δυνατή στο ριμπάουντ. Συνολικά πάντως δεν μας πείθει για κάτι παραπάνω. Δε μιλάω κρίνοντας από τον σχετικά εύκολο όμιλο που βρέθηκε, αλλά από το γενικότερο performance της. Νομίζω ότι στο τοπ-16 θα δεί την αλήθεια κατάματα..


-MACCABI TEL AVIV (8-2, LAST 5: 3-2): Δεν έκανε καλό δεύτερο γύρο αντιμετωπίζοντας και αρκετά προβλήματα με το ρόστερ της  αγωνιστικής και μη φύσεως. Παίζει όμως ελέω Μπλατ ισορροπημένο μπάσκετ και σε σχέση με την αρχή της περιόδου έχει δυναμώσει πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Είναι ψηλά στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες,  παίρνει πολύ δημιουργία από τα γκαρντ της και θυμηθείτε με, θα μπεί γερά στη συνέχεια. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι επικείμενες αλλαγές στη φροντκόρτ και κατά πόσο θα επηρεάσουν την ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Σε χαμηλή πτήση παρατεταμένα ο Κάνερ-Μέντλεη, με τη διοίκηση να ανακοινώνει ότι εξετάζει δύο προσθήκες..


10. MONTEPASCHI SIENA (5-5, LAST 5:3-2): Παίζει το πιο ιδιαίτερο μπάσκετ στην Ευρώπη με το ότι συνεπάγεται ο όρος. Επιθετικός οργασμός στην Τοσκάνη με τον Μπάνκι, όπου η Μοντεπάσκι παίζει μπάσκετ 85-90 επιθέσεων, παρουσιάζοντας την καλύτερη επίθεση στη λίγκα, τα καλύτερα ποσοστά σε βολές και τρίποντα, τις περισσότερες ασσίστς και τα λιγότερα λάθη(!!). Κάποιος μπορεί να φέρει τους ..Λέηκερς του showtime στο μυαλό διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η ομάδα μπορεί να ρόλαρε κάνοντας το 5/5 σε κάποιο σημείο αλλά το αμυντικό κενό στο ζωγραφιστό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ καθώς ο εκάστοτε αντίπαλος ψηλός παίζεται στα γραφεία στοιχημάτων στο 1,08 απόδοση για MVP της αγωνιστικής.. Απλά παρακολουθείστε τα performance των ψηλών που αντιμετώπισαν του Ιταλούς.. Η Σιένα χρειάζεται ένα πολύ καλό αμυντικό στο «5» άμεσα, αλλιώς μπορεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη απογοήτευση της φάσης αυτής..

11. ANADOLU EFES (5-5, LAST 5: 2-3): Έχει θέμα ο Μαχμούτι με αυτήν την Αναντολού καθώς σε πολλά ματς του δευτέρου γύρου κατέρρευσε βγάζοντας πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία. Ο Φάρμαρ έχασε μερική από τη λάμψη του. Παραμένουν η καλύτερη ομάδα στα κλεψίματα μιας και έχουν πολλούς μετρ του είδους. Η Εφές χρειάζεται έναν γρήγορο undersized ψηλό άμεσα εάν θέλει να αλλάξει την εικόνα της και να βάλει επιλογές στο παιχνίδι της. Η πρόκληση του τοπ-16 είναι μεγάλη..

12. BESIKTAS (5-5, LAST 5: 2-3): Η Μπεσίκτας κατέβασε ρυθμό δικαιολογημένα μιας και δεν έχει το βαθύ ρόστερ να ανταπεξέλθει σε δύο τόσο απαιτητικά ματς την εβδομάδα. Ο Κουντέρ βλέπει ότι έχει πρόβλημα στην επίθεση γι’αυτό και προσέθεσε τον Γιούιν, ο οποίος ωστόσο δεν είμαι σίγουρος εάν θα «σπρώξει» ή θα «μπερδέψει». Ο Κέρτις Τζέρελς ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και γενικότερα η aggressive περιφερειακή γραμμή των Τουρκών (Τσετίν, Κρίστοφερ,«δαγκώνει».  Συνολικά πολύ καλή δουλειά, εξαιρετική προσπάθεια.

- CAJA LABORAL (4-6, LAST 5: 3-2): Ομάδα από άλλο ανέκδοτο.. Γύρισε μια χαμένη κατάσταση καθώς με τον τρόπο που έπαιζε προ Τάμπακ δεν είχε τύχη. Αποδείχθηκε τελικά, όχι ότι ο Κροάτης είναι ο ..Πατ Ράιλι, πως χρειαζόταν μια «καινούργια φωνή» στον πάγκο να ηγηθεί ώστε να ξεμπουκώσει. Η ανατροπή στο ματς με το Μιλάνο άλλαξε όλη την ψυχολογία. Ακούγεται ότι θα ενισχυθεί με τον Κούκ στο πόιντ, παίκτη που θα της δώσει ποιότητα στο κομμάτι «επιλογές»και θα βελτιώσει  την άμυνα της στο μπακόρτ. Η Κάχα έχει σφυγμό..


14. FENERBAHCE (5-5, LAST 5: 2-3): Έχει κλειδώσει.. Βάσει της απόδοσης της στον δεύτερο γύρο πιθανόν δεν άξιζε ούτε την πρόκριση. Η Φενέρ παίζει «ξερό» μπάσκετ. Μηδενική δημιουργία και συνεργασίες, αδυναμία στο ριμπάουντ, κακή ανάπτυξη στην επίθεση. Είναι κρίμα να βλέπεις  μια ομάδα που έχει προδιαγραφές να σκοράρει 85+ κάθε βράδυ, να πασχίζει να φτάσει τους 70.. Ο Πιανιτζιάνι πρέπει να βρεί λύση άμεσα και έχει βγεί στην αγορά για παίκτες. Έχει ελαφρύνει τα σχήματα του προσπαθώντας να βάλει περισσότερη κίνηση στην επίθεση του αλλά το ριμπάουντ του κοστίζει την τρανζίσιον επίθεση με τον Μακάλεμπ, μιας και ο Αμερικανός είναι από μόνος του ένα τέτοιο είδος επίθεσης. Αν ο Ιταλός βρεί τη λύση μπορεί να ανατρέψει πολλά δεδομένα στο τοπ-16..

15. ALBA (4-6, LAST 5:2-3): Η Άλμπα ήταν σοβαρή όποτε έπρεπε χωρίς να παρουσιάσει κάτι 
εξεζητημένο, παίρνοντας το εισιτήριο για το τοπ-16. Μεγάλο μερίδιο πιστώνεται ο Ομπράντοβιτς  ο οποίος είχε στα χέρια του μια ομάδα με ταβάνι αλλά κατάφερε να βγεί από τον όμιλο κερδίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση εκτός έδρας (με Σιένα, Σαλόν). Εξαιρετικός ο Ντιόν Τόμπσον, δικαιολόγησε απόλυτα τον ντόρο που έγινε εδώ μέσα το καλοκαίρι. Ο Μπερτομέου δικαιολογημένα θα χαίρεται με δύο γερμανικές ομάδες στο τοπ-16, μιας και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκλειδώσει την αγορά της Γερμανίας.


-CANTU (3-7, LAST 5: 1-4):  Η Καντού δεν ήταν τόσο κακή.. Προσπάθησε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, πιο σύγχρονο φέτος αλλά της έλειψε το «κάτι παραπάνω» στα κομβικά κλειστά ματς. Ο Αραντόρι έκανε πολύ καλή σεζόν και μαζί με τον Μαρκοϊσβίλι αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα shooting-wings της διοργάνωσης, ενώ ο Τάιους έδειξε ότι έχει μέλλον στη λίγκα. Της καταλογίζω όμως κάτι, όπως και πέρυσι. Αργά αντανακλαστικά στην αντικατάσταση του Σμίθ, με αποτέλεσμα να παίξει την πρόκριση μόνο με τον Τάμπου ουσιαστικά στο «1». Και πέρυσι αν θυμάστε καθυστέρησε χαρακτηριστικά να υπογράψει τον Ντορόν Πέρκινς, γεγονός που της κόστισε την πρόκριση. Τελικά δεν είναι τυχαίο..

17. BROSE BASKETS (3-7, LAST 5: 1-4): Είναι πραγματικά αστείο.. Πέρυσι, που ειλικρινά θαυμάζαμε το μοντέρνο μπάσκετ της πολύ καλής ομάδας του Φλέμινγκ, η Μπάμπεργκ έμεινε έξω. Φέτος, που η γερμανική ομάδα κατ’εμέ είναι κάτω του μετρίου, προκρίθηκε.. Ρε τι σου είναι η ζωή..


- PARTIZAN(2-8, LAST 5: 2-3): Τέρμα τα θαύματα..  H Παρτίζαν πήρε μπρος αργά και αυτή τη φορά δεν πρόλαβε το τρένο σε όμιλο ο οποίος ήταν βατός. Ο Βουγιόσεβιτς παρουσίασε τη γνωστή του συνταγή, με τις “big lineups” και το αργό του τέμπο αλλά τελικά ηττήθηκε στο νήμα. Έκλεψε την παράσταση ο Ουέστερμαν, καλός και ο Μπέρτανς με –φυσικά- τους Λούσιτς-Μιλοσάβλιεβιτς. Κόστισε πολύ η επιμονή στον Τόμας ο οποίος δεν προσέφερε τίποτα. Έχει «βάση» και  έναν κορμό παικτών ώστε να χτίσει για του χρόνου, αυτό είναι σίγουρο..

19. LIETOUVOS RITAS (2-8, LAST 5: 1-4): Διαβάστε τι γράψαμε στην αρχή για τους Λιθουανούς. Δεν έχουν πόιντ γκαρντ και θα τους κοστίσει.. Τραγικό λάθος, για μια ομάδα που θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερο μπάσκετ. Τελευταία στις ασσίστς και η πιο αναιμική επίθεση στη διοργάνωση.. Εξαιρετική η τριάδα Σεϊμπούτις-Νέντοβιτς-Ραντόσεβιτς. Παρ’όλα αυτά έχασε την πρόκριση στο τέλος (ήταν και άτυχη..) δείγμα του ότι με έναν πραγματικό οργανωτή ο οποίος θα έβαζε τους υπόλοιπους να παίξουν τώρα μάλλον θα έκανε σχέδια για το Τοπ-16..


20.ARMANI MILANO (3-7, LAST 5: 1-4): Τραγωδία.. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.. Καμία κατεύθυνση, μηδενικός προσανατολισμός για ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Αυτά συμβαίνουν όταν ο προπονητής «χάνει» τους παίκτες του (απολύτως δικαιολογημένα). Η φετινή προσπάθεια του κλαμπ θα διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή στα σχολεία του μπάσκετ..

21. UNION OLIMPIJA: (3-7, LAST 5: 2-3): Οι Σλοβένοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο γύρο και έδειξαν ότι έχουν μέλλον. Μπλάζιτς, Πρέπελιτς, ο κέρβερος Μπέηνς με τον Πέητζ ήταν η πραμάτεια την οποία διαφήμισε στη βιτρίνα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.  Δυνατή ανάμνηση το φινάλε του ματς με την Κίμκι. Και του χρόνου να’μαστε καλά...

-  CEDEVITA (2-8, LAST 5: 1-4): Ειλικρινά θα ήθελα να δώ την Τσεντεβίτα με τον Μάλκοβιτς μέχρι τέλους.. Δεν ήταν άσχημες οι πιθανότητες της..


23. CHALON (2-8, LAST 5: 2-3): Η Σαλόν αντιμετώπισε κάποια εσωτερικά προβλήματα γεγονός που επηρέασε την απόδοση της.  Τελικά έχασε την πρόκριση έντος με την Άλμπα. Δηλαδη δεν άξιζε να περάσει.. Εξαιρετικός ο Σκιλμπ, καλός ο Σέλντεν Ουίλιαμς αν και περιμέναμε περισσότερα βάσει δυνατοτήτων. Overall λίγα πράγματα πάντως οι Γάλλοι..

24. PROKOM (2-8, LAST 5: 1-4): Αφού εκλεισε τη σεζόν με 2η νίκη και μάλιστα στην Παλαέστρα.. Τι να πώ.. Θρίαμβος!

418 σχόλια:

  1. Μπράβο Jim. ότι λέγαμε να διαβασουμε κάτι ωραίο μετά το βραδυνό φαί. σε ευχαριστούμε!!!
    El Greco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χώνεψη φιλαράκι.. Να ετοιμάσω τίποτα και για μεσημεριανό..? Χαχα.. Ευχαριστώ El Greco..

      Διαγραφή
  2. Μέχρι κάποια στιγμή ανυπομονούσα να δω το νέο power ranking, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές άλλαξα γνώμη. Γιατί, τι αξία έχει τελικά ο απολογισμός 5 αγώνων, οι οποίοι για πολλές καλές ομάδες ήταν οριακά αδιάφοροι.
    Πρέπει να το κοιτάξει αυτό η Λίγκα, και πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε χειρότερα πράγματα τις τελευταίες αγωνιστικές της δεύτερης φάσης.

    υ.γ.
    οι ομάδες στο 14 και στο 20 είναι οι απογοητεύσεις μέχρι στιγμής. Τι κοινό έχουν άραγε;
    Σε κάθε περίπτωση, το κείμενο έχει σαφώς αρχειακή αξία (στο τέλος της σεζόν οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι ότι θα κάνει την ανασκόπησή του), αλλά προσωπικά δε θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω στην κατάταξη των ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Jim! Διάβασα ότι η Μάλαγα σκέφτεται να αποδεσμεύσει τον Γκιστ. Υπάρχει πιθανότητα κίνησης του Παναθηναϊκού για τον παίχτη και πιστεύεις ότι ταιριάζει στην ομάδα;
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χρήστο. Το αν ταιριάζει ένας παίκτης σε μια ομάδα είναι θέμα πολλών πολλών παραγόντων. Ενώ λοιπόν ο Γκίστ μπορεί σαν παρουσία να ταιριάξει σε πολλά σχήματα (βασικό αυτό)και να μην επηρεαστεί από ενδεχόμενη επιστροφή του Σοφοκλή εγώ θα έλεγα όχι φίλε..

      Διαγραφή
    2. Για σου Jim, οι απόψεις σου πάντα με επηρεάζουν και εφόσον πιστεύεις ότι δεν κάνει δεν έχω λόγο να διαφωνήσω άλλωστε και εγώ προτιμώ τον Χέντριξ! Τα λέμε φιλαράκι περιμένω με ανηπομονησία το επόμενο σου άρθρο ότι και νανε αυτό!

      Διαγραφή
  4. ρε σεις τι τρεχει με τους ψηλους της εφες?
    περα απο τον Ερντεν οι αλλοι δεινοσαυροι (Μπαρατς-Μπατιστα-Κουκο) δεν επαιξαν σχεδον καθολου
    τι ηθελε 4 7-footers ο Μαχμουτι?
    και δεν τους βαζει να παιζουν κιολας...
    πολυ λαθος στελεχωση της φρονκορτ απο τον τουρκο που τον εχω και σε καλη θεση προπονητων ειδικα στη φετινη ευρωλιγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπαμε το καλοκαίρι. Ο Μαχμουντί είχε φαγωθεί να παραμείνει ο Γκονλούμ (ο μόνος που μπορεί να δώσει κάποια ταχύτητα στο "5") αλλά φίλε δε φτάνει. Της λείπει ένας ψηλός τύπου Χέντριξ..

      Διαγραφή
  5. Jim με χαροποιεί ιδαίτερα η θέση του Παναθηναϊκού, αφού και εγώ είμαι πλέον πολύ αισιόδοξος με τις αλλαγές που έκανε η ομάδα.
    Με τον Μπάνκς όλοι δείχνουν να έχουν λυθεί, ο Διαμαντίδης φαίνεται να παίζει πλέον με ευχαρίστηση και να παίρνει ανάσες.
    Μόνο αγκάθι πλέον οι ψηλοί μας αφού πρέπει απαραίτητα να πάρουμε άλλον ένα.
    Πάμε γερά για άλλο ένα ελληνικό final 4!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Jim σε ευχαριστούμε πολύ.... θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως λέει κι ο Ορέστης είτε στα μισά του Τοp-16 είτε στο τέλος να ανατρέξουμε εδώ και να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η κάθε εβδομάδα. Να δούμε, ποιοι θα αναγνώσουν σωστά τις αδυναμίες τους και θα προβούν στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ..... θα είναι ένα γεμάτο ενδιαφέρον αλλά και ανατροπές πιστεύω τρίμηνο/τετράμηνο το επόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διόρθωση ¨τι εξέλιξη θα έχει η κάθε ομάδα¨....

      Διαγραφή
    2. Και να μην ξεχνιόμαστε....στα επόμενα power rankings θα είμαστε στην κορυφή και στα τρίποντα ;-)

      Διαγραφή
  7. Jim και εγώ κάπως έτσι θα το πήγαινα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός τρομάζει κόσμο με την απόδοση του. Δίκαια Νο.1. Απο κει και πέρα η Μπάρτσα βαδίζει σταθερά χωρίς να είναι απόλυτα εντυπωσιακή αλλά η σταθερότητα μετράει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο Γιασικεβίτσιους έχει ρόλο στη φετινή Μπάρτσα. Δεν μου φαίνεται να κολλάει κάπου και ο χρόνος συμμετοχής του το μαρτυρά. Η δε ΤΣΣΚΑ, παραμένει ακόμη γρίφος για μένα, είναι ομάδα που παραδοσικά αποτελεί δύναμη αλλά παραδοσιακά προβληματίζεται με τον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα καμιά ομάδα δεν ξεχωρίζει ως σούπερ επικίνδυνος αντίπαλος. Ο καθένας έχει τα συν και τα πλην ενώ σημαντικό ρόλο σε κλειστά ματς θα παίξει και το μομέντουμ. Καλό θα ήταν συνεπώς οι Ελληνικές ομάδες που τρέχουν καλό σερί να αρχίσουν δυνατά.
    Στον δικό μας όμιλο, πιστεύω ομάδες όπως Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Εφές είναι στα μέτρα μας. Αν παρουσιάσουμε το αμυντικό πρόσωπο που δείξαμε στα παιχνίδια με Ρεάλ έχουμε ελπίδες. Βέβαια όλα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία αλλά πιστεύω τέτοιες ομάδες μας ταιριάζουν στο παιχνίδι.
    Υ.Γ. Εξελίξεις. Στην Α1 ο Καπόνο λοιπον, εκτός ο Κίτσεν που μάλλον φεύγει. Αυτο αναβαθμίζει και τον ρόλο του Ξανθόπουλου. Θα πρέπει να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσει όσο του ζητηθεί.
    Υ.Γ. Μάλλον πάμε και για ψηλό, με υποψήφιους αυτούς που αναφέρθηκαν και εδώ. Υπάρχει βιασύνη πάντως και λογικά μέσα στη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Μακάρι ο Χέντριξ. Παίρνουμε παίκτη και αν μας κάτσει καλά βλέπουμε όταν αρχίσουν τα πλέι οφ της Α1 αν θα κάνουμε και την τρίτη αλλαγή που δικαιούμαστε στο πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εν τω μεταξύ, με μια μικρή αλλαγή στη σειρά, προκύπτει η κατάταξη του περσινού Φάιναλ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός..... εύχομαι να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές όχι όμως στην τελική κατάταξη αλλά στο ποιες ομάδες θα απαρτίσουν το final-4 ;-)

      Διαγραφή
    2. Να φανταστώ ότι θέλεις να δεις τελικό Μπάρτσα-Θρύλο;

      Διαγραφή
    3. Χαχα καλό το αστείο.... μπα για Ολυμπιακό - ΠΑΟ ψήνομαι γιατί πέρυσι μας το ¨έκλεψαν¨ ..... και θα ήταν καλό να δουν όλοι τι εστί Ελληνικός τελικός αιωνίων ;-)

      Διαγραφή
  9. Τζιμ ευχαριστουμε,για την νεα αναρτηση αλλα και για τα καλα σου λογια για την ομαδα μας(χιχι)ΜADNESS δικαιουμαστε τριτη αλλαγη???τι εννοεις?"Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mαλλον καταλαβα,MADNESS,αλλαγες παιχτων Αρμ κ.α αλλα γιατι στα πλειοφ.'Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δικαιούμαστε τρίτη αλλαγή... φαντάζομαι ο madness εννοεί πως καταρχήν μέχρι τότε θα έχει φανεί αν ο όποιος πάρουμε έχει δέσει και έχει προσφέρει στην ομάδα, κατα δεύτερον θα έχει λογικά ξεκαθαρίσει και του Σόφο οπότε ανάλογα με το ποιος μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα επιλέγεις τον παίχτη που ξέρεις όσο το δυνατόν ότι θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις νίκες που θες

      Διαγραφή
    2. Με τη λογική ότι οι αγώνες μέχρι πριν τα play off βγαίνουν με την ομάδα ως έχει αυτή τη στιγμή χωρίς Σόφο

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω Ναταλια μου,"Α",

      Διαγραφή
    4. Δεν θα μπορούσα να το εξηγήσω καλύτερα Ναταλία! Ακριβώς έτσι..

      Διαγραφή
  11. Με το που βρηκε τον κριστμας η τσσκα αρχησαν να ρολαρουν τα σχεδια του μεσινα,ο τεοντοσιτς ειναι παντα ενα στοιχημα για τον ιταλο κοουτς,θα ηθελα να δω τον οσφπ με ποιο"βαριες" ομαδες με inside-out παιχνιδι,η μπαρτσα σε συνεχεια απο περσυ αλλα καποια παιδια της ειναι καπως μεγαλουτσικα και με τραυματισμους ενω ζαλκιρις και ρεαλ αρχηζουν να κοβουν.Φαινομενικα μεγαλα φαβορι για φαιναλ φορ οσφπ-μπαρτσα-τσσκα,ολοι οι αλλοι βραζουν στο ιδιο καζανι.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γενικά συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Μάλλον αδικείς όμως τον Παναθηναϊκό. Μόνο με λογιστική λογική μπορεί να τον αφήνεις πίσω από την Μπαρτσελόνα (όμιλος για γέλια), ενώ και στην ΤΣΣΚΑ είναι μόνο η φιγούρα του Μεσίνα που δίνει προοπτική, όχι η πραγματική της εικόνα. Αν στην τελευταία φάση με τη Χίμκι δινόταν το φάουλ του Λόντσαρ στον Ματσιούλις κι όχι το εσκεμμένο στη συνέχεια, πιθανότατα η ομάδα θα είχε 5-0 στον 2ο γύρο και θα της άξιζε το νούμερο 2. Κρίμα όμως γιατί ενώ η ομάδα έδειχνε έτοιμη να παίξει ακόμη καλύτερη, ήρθε ο τραυματισμός του Σόφο και επιβάλλεται να βρεθεί αξιόλογο σέντερ (προσωπικά θα ήθελα Άντριτς, αλλά δεν μοιάζει εφικτό).
    Κατά τα άλλα, η σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας διδάσκει μερικά πράγματα που καλό θα είναι να τα έχουμε στο μυαλό μας:
    1) «Καμπανάκι» για Ολυμπιακό: ομάδα που έπαιζε τόσο καλά στο πρώτο μισό της σεζόν σπανίως έφτασε ως το τέλος (εξαίρεση μόνο η ΤΣΣΚΑ του 2008).
    2) Για τον Παναθηναϊκό είναι κομβική η πρεμιέρα με τη Ζαλγκίρις. Με νίκη η ομάδα μπορεί να κάνει ως και 6-1 στον 1ο γύρο. Οι Λιθουανοί με εντυπωσίασαν παρ’ ότι πεσμένοι στο δεύτερο μισό, αλλά στο τοπ – 16 είναι πάντα αλλιώς. Μπορούν με βετεράνους γηγενείς και ξένους – λεγεωνάριους;
    3) Στη Ρεάλ δεν διαβάζουν ιστορία; Η μόνη ομάδα που πήρε κούπα με τέτοιο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια ήταν η Μακάμπι του Σάρας. Οι τίτλοι κρίνονται στο 5-5, όχι στην τρεχάλα
    4) Τέτοια εποχή η Μακάμπι παραδοσιακά αλλάζει επίπεδο με 1-2 προσθήκες.
    5) Φοβού την Κάχα Λαμποράλ. Ομάδες που πέρασαν με τέτοιο κινηματογραφικό τρόπο, συνήθως «ατσαλώνουν».

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και απο μένα.
    Δεν κρύβω ότι με χαροποιεί η κατάταξη αλλά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Μόνο πηγαίνοντας στοχευμένα, παιχνίδι το παιχνίδι, και με απόλυτη συγκέντρωση μπορείς να φτάσεις ψηλά σε τέτοιο επίπεδο.
    Α! κι ένα παράπονο Jim. Είναι κρίμα στις κατα τεκμήριο πιο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις - όπως η αμέσως προηγούμενη, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ! - και μετά το σχόλιο του saxon να επιλέγουμε το Φόρτωση περισσότερων... και απλά να κρεμάει. Πιστεύω πως δεν το κάνει μόνο σε μένα αφου σε διαβάζω απο 2 θέσεις και λύση δεν βρίσκω.
    Σε παρακαλώ, κάνε κάτι, δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση. Ευχαριστώ,
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε σε μενα φορτωνει παρα τις απεγνωσμενες προσπαθειες μου

      Διαγραφή
    2. Με internet explorer ούτε εμένα τα φορτώνει. Με google chrome τα φορτώνει κανονικά..

      Διαγραφή
    3. Έτσι παιδιά έτυχε να το τσεκάρω σε τρία pc και εγώ. Με explorer δεν φορτώνει, με chrome ναι..

      Διαγραφή
    4. Kαι με Mozila δουλεύει κανονικά ..........

      Διαγραφή
  14. σε διαβαζουν τζιμ τελικα...αλλαζουμε στοχους πλεον....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναθηναικαρα ρε αρρωστοι!!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δείτε εδώ "δημοσιογράφο"...

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=129245422

    Έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο για τις δηλώσεις του Ντόρσει, συνοδευοντάς τες με μια μικρή κριτική στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η ΚΑΕ.
    Ο Ντόρσει λοιπόν, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάποιος από την ομάδα του έβαλε χέρι ζητώντας του να παίζει μόνο άμυνα. Στην ερώτηση αν ήταν ο Σπανούλης ο Ντόρσει ανέφερε ότι ήταν απλά κάποιος Έλληνας.

    Πως το μετέφρασε το senragoal;
    Ντόρσεϊ: «O Σπανούλης με ήθελε μόνο για άμυνα»

    Η χυδαιότητα του δημοσιογράφου φτάνει μέχρι το σημείο να βάλει εισαγωγικά σε μια φράση που δεν ειπώθηκε ποτέ.

    Όλα αυτά, φυσικά ανυπόγραφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Ορέστη...τα ίδια γραφούν σε contra, gazzetta και αλλού. Είναι γνωστό ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον Σπανουλη...και επίσης είναι πασιφανές ότι τον φωτογραφίζει ο Ντορσευ...στην ερώτηση εάν εννοεί τον Σπανουλη... χαμογελάει και απαντά δεν μπορώ να πω αλλά είναι Ελληνας... αυτά τουλάχιστον γράφουν τα σάιτς με βάση τη συνέντευξη του σε μέσο της Τουρκίας...

      Zoρό

      Διαγραφή
    2. Ρε μαζόχα Ορέστη, τι το θίγεις το θέμα; Για να ξανανοίξει διάλογος για το "κακό χαρακτήρα Σπανούλη και τον άγιο ΔΔ" και τούμπαλιν; Ήδη φαντάζομαι τα σχόλια και ας μην έχουν γραφτεί ακόμα.

      Πάντως συμφωνώ με αυτό που είπες παραπάνω, δε χρειάζεται σχόλιο για το θέμα της άτυπης "κατάταξης δυναμικότητας". Πολλά παιχνίδια ακόμα και δε ξέρουμε ποιές ομάδες χτίστηκαν το καλοκαίρι με το καταλληλότερο για αυτό το σύστημα τρόπο. Terra incognita...

      Για πρόωρο φορμάρισμα του Ολυμπιακού δε πολυανησυχώ, τα λεπτά είναι πολύ μοιρασμένα και το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει ευκαιρίες και για ανάσες και για λεπτά "ανάκτησης φόρμας".

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα παιδιά.. Χαμός βλέπω γίνεται, πολύ κόσμος τέτοια ώρα! Με χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και σας ευχαριστώ.. Θα είμαι εδώ για να απαντήσω σχόλια για κάποια ώρα. Όποιος θέλει, μιλάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jim ποσα λεφτα πιστευεις maximum δυναται να διαθεσει ο γιαννακο overall?(τυχον αγορα+συμβολαιο η' μονο συμβολαιο)


      την καθαρα προσωπικη σου εκτιμηση ζηταω...

      tarantino13

      Διαγραφή
    2. Αυτό δε μπορώ να το γνωρίζω. Δε ξέρω αν το γνωρίζουν καν οι ίδιοι γιατί πάντα μπορεί να σου τύχει κάτι σπέσιαλ και να σε ωθήσει στην υπέρβαση. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να πάει σε μεταγραφή παίκτη. Free μόνο..

      Διαγραφή
    3. συμφωνουμε

      παντως επειδη ειμαι σλοβενια-λιουμπλιανα αυτο το διαστημα(erasmus αλλα δεν εχει σημασια)

      μιλησα με ενα παιδι που γνωριζει πραγματα κ καταστασεις εντος ολυμπιας μιας και ειναι και μια σταλια πολη..

      και μου ειπε τα εξης:
      1.οι προτασεις της καχα κ μακαμπι για baynes ηταν μικρες (δλδ της ταξης των 50 και 75 χιλιαδων)
      2.οτι η ολυμπια εχει χρεος 4 μυρια οποτε κοιταει να πουλησει αλλα οχι να την πιασουν κορο'ι'δο (το φετινο budget ειναι ενα μυριο!)
      3.εχει ακουσει για ενδιαφερον του παναθηναικου αν κ ο παιχτης λεει ηταν κοντα σε συμφωνια με ισπανικη ομαδα την προηγουμενη βδομαδα..βεβαια το μεγεθος του παναθηναικου ειναι σαφως μεγαλυτερο εφοσον οντως παει για αγορα
      4.πιστευει οτι μ ενα ποσο γυρω στα 150(βια 200) χιλιαρικα τον στελνουν δωρο,μιας και το συμβολαιο του τελειωνει το καλοκαιρι

      αυτα
      Δεν ξερω αν ξερεις κατι επι του θεματος αλλα θεωρησα σωστο να το μοιραστω αφου ειναι και σχεδον επισημο οτι παμε για παικτη...

      ps: το συμβολαιο της ολυμπια με την euroleague ληγει φετος και λογω της χαμηλης θεσης της στο πρωταθλημα δεν υπαρχει πιθανοτητα να παιξει του χρονου euroleague

      tarantino13

      Διαγραφή
    4. Κατ'αρχήν ζείς σε μια πανέμορφη πόλη φιλαράκι, ζήσε το, ρούφηξε το! Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν πάει για τον Μπέηνς, έτσι απλά στο λέω.. Γνωρίζω για τα οικονομικά της Ολίμπιας. Εννοείς 150χιλ. να δώσει στο κλαμπ ο Παναθηναϊκός? Ούτε για αστείο.. Καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας, στείλε μου το μέηλ σου στο προσωπικό μου mailbox αν θέλεις.

      Y.Γ. Ναι υπήρχε ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα για τον Μπέηνς κ εξακολουθεί να υπάρχει..

      Διαγραφή
    5. χαχα ναι η πολη ειναι φανταστικη,ισχυει..

      α ωραια τουλαχιστον ο σλοβενος φιλος ηταν εγκυρος χαχα(by the way μεσω dino muric η πληροφορια)

      οσο για το mailbox σου που μπορω να το δω γιατι δεν πολυσκαμπαζω απο blogs?..

      να σαι καλα jim

      ps: σκεψου οτι το παλικαρι αυτο που μου τα πε αυτα πηγαινε στο ιδιο λυκειο με goran dragicο ο οποιος ηταν τρομερος σε athleticism και τα λοιπα αλλα απο σουτ λεει τιποτα(πανω κατω ισχυει αυτο και τωρα..).
      Και οταν συμφωνησε για ΝΒΑ δεν το πιστευανε..
      βεβαια τωρα παραδεχεται οτι ειναι παιχταρα

      tarantino13

      Διαγραφή
  18. ο παναθηναικός πέρνει παίχτη και είναι έλληνας.....περισσότερα δν γνωρίζω....αύριο ίσως!


    κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελληνας?δυσκολακι...

      Διαγραφή
    2. λαθος μου τελικά.....ο ανωνυμος απο κάτω το βρήκε....ο χειντριξ ειναι με μπέρδεψε το athens.....γτι ο heindrix είναι γεννημένος στην αθήνα αλλά όχι της Ελλάδας μας<!
      κιτσος

      Διαγραφή
    3. πιο troll παίζεις dota

      Διαγραφή
  19. παρερμηνεύτηκε ο τόπος γεννησης του δλδ athens μαλλον κιτσο.....richard heindrix o εκτεκτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο υπαρχει ή προκειται για ραδιο αρβυλα?

      Διαγραφή
  20. Αν γίνει η κίνηση αυτή ο Παναθηναικός θα ανέβει ένα σκαλί πάνω και θα βάλει σοβαρότατη υποψηφιότητα ακόμα και για τον ευρωπαικό τίτλο. Θα ήθελα πάντως να δω έναν παικταρά από αυτούς που κατά καιρούς έχει προτείνει ο jim στην στήλη ''πάρτε τον'' στην ομάδα. Ακόμα πιο σκυλίσια άμυνα και περισσότεροι συνδυασμοί στα ψηλά σχήματα. Θα ήταν και ενδιαφέρον match up με Χάινς!

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνδρέα πολλά εξαρτώνται από τη κατάσταση του Σόφο. Εαν ο Σοφοκλής γύριζε όντως σε ένα μήνα και ήταν απόλυτα υγιής θα σου πρότεινα κάτι άλλο (πίστεψε με το'χω έτοιμο..). Αλλά δεν το βλέπω. Ο Χέντριξ στα μάτια μου είναι η καλύτερη επιλογή, ασυζητητί..

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφιβάλλω καθόλου!Άλλωστε και οι περσινές του πολύ καλές εμφανίσεις έβαλαν το Σόφο σε δεύτερη μοίρα στη Μακάμπι κι όχι τόσο ο τραυματισμός του τελευταίου.Έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά θα σε ακούσουν εκεί στην ΚΑΕ..και θα πράξουν άριστα.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  21. jim αν τελικα παρουμε τον χεντριξ δεν νομιζω πως θα υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωπη να μπορει να παιξει αμυνα σαν τον παναθηναικο......απο κει και περα πρεπει να απελευθερωθει επιθετικα η ομαδα...ο καπονο τι λες θα ταιριαξει?απο αλλες ομαδες o ολυμπιακος παιζει φοβερα αλλα την τσσκα φοβαμαι ο εκτορας ειναι μαστορας και δεν υποτιμω την εφες.πως τα βλεπεις?....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου κάπταιν.. Θα σου πω μέσα στον Ιανουάριο για τα φαβορί, τώρα είναι νωρίς. Πάντως όσο καλή ομάδα και εαν έχεις και όσο φορμαρισμένος και εαν είσαι είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίζεις σε ένα νοκ αουτ παιχνίδι (ή μια σειρά πλέη-οφς) έναν προπονητή σαν τον Μεσίνα. Θεωρώ ότι στο τοπ-16 κάποιες καλές ομάδες (με δυνατά ρόστερ) που τώρα φαίνονται στο καναβάτσο έχουν την ευκαιρία τους..

      Διαγραφή
    2. παντως η εφες εχει πραγματικα καλο ροστερ για να την υποτιμησει κανεις....ρολο φυσικα θα παιξουν και οι αλλαγες το επομενο δεκαημερο,ηδη ο κουκ λενε παει καχα...stonerook

      Διαγραφή
    3. Jim με αφορμή αυτό που λες για το Μεσίνα και τα όσα έχουμε πει ανά καιρούς για του Έλληνες προπονητές, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε παιχνίδια μεταξύ Μπαρτζώκα/Πεδουλάκη - Μεσίνα... μακάρι αυτό που έχουν χτίσει οι Έλληνες προπονητές όπως λες να βγει και σε αυτές τις μάχες ;-)

      Διαγραφή
  22. τζιμ πιστευεις πως ευκολα η΄ δυσκολα περναει ο παο.οσο για ψηλο μακαρι μια φορα να σε διαβασουνε.ακουσε οτι ο παο δινει μεχρι 200χιλ.με αυτα ερχεται ο χεντριξ.κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eξαρτάται καθαρά από το τι συμφωνία θα πετύχει με την Αρμάνι..

      Διαγραφή
    2. Στα παζαρια ειναι αλλα φευγει σιγουρα.τωρα για τα λεφτα?να ναι καλα ο βιοτεχνης..

      Διαγραφή
  23. Λοιπον δικα μου νεα...
    Η maccabi εχει πλησιασει τον χεντριξ.αλλα εχουν σημαντικες δυσκολιες γιατι εχουν ριξει κ πολυ το μπατζετ κ δεν εχουν ρευστο κ επειδη κοιτανε να παρουν κ σε αλλες θεσεις παιχτες μιας κ προεκυψε τραυματισμος ξαφνικα του medley.οποτε ψαχνονται για 2-3.που τα λεφτα?δεν εχουν να δωσουν αυτα που θελει ο χεντριξ.
    Εδω λοιπον κολλαει ο παο.φαινεται οτι τον εχει πλησιασει κατα τους ισραηλινους αλλες δυο ομαδες...με περισσοτερες ελπιδες.η μια τον καλυπτει κ απολυτα.
    Τι να σας πω...μπορει τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μακάμπι προσέγγισε τον Μπέινς αλλά δεν τα κατάφερε να συμφωνήσει η Ολίμπια και τώρα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Darko Planinic (fm Siroki)(πηγή Sportando.net) ... αν αυτό επιβεβαιωθεί ένας λιγότερο μνηστήρας για τον Χέντριξ.... και αν δεν υπάρξει κανείς άλλος φαντάζομαι από το να μην παίξει θα προτιμήσει να παίξει έστω και με λιγότερα από ότι ίσως θα θέλει ;-)

      Διαγραφή
  24. η ειδηση π εγραψα πιο πανω βγηκε ηδη κ στο gazzetta...μονο π τα πραγραματα ειναι στην τελικη ευθεια....ο παο εχει ανοιχτη γραμμη μ τν παιχτη εδω κ τρεις μερες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σινικο τοιχος προβλεπω στην ρακετα του παο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παιδιά εγώ άκουσα Βελίτσκοβιτς!

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πέρισυ πανηγύρισα την νίκη της γαλατά επι της cska γιατι δεν πίστευα ότι θα βρεθεί ομάδα να την νικήσει και θα το πάρει αήτηττη (ας όψεται ο Καζλαουσκας). Αυτό που ψάχνω φέτος, από τα φιλικά του καλοκαιριού, είναι να βρώ ποια γαμημένη ομάδα θα καταφέρει να το πάρει από τον ολυμπιακό. Ελπίζω να τον κόψει το φετινό underdog που βαδίζει στα χνάρια του περσινού ολυμπιακού. Τρέλανε μας εξωπουκαμισάκια...
    Μια παρατήρηση. Ο ολυμπιακός δεν θυμίζει την περσινή "ξέφρενη πορεία" του γιατί απλά δεν έκανε ξέφρενη πορεία. Να θυμίσω ότι στην 1η φάση τελείωσε με ρεκόρ 6-4 με μοναδική εκτός έδρας νίκη επί της Nancy (με το ζόρι πέρασε παρ οτι τερμάτισε 2ος, αποκλείστηκε η Caja(5η) με ρεκορ 5-5). Και στο top-16 πέρασε με 3-3 δεύτερος.
    τελικά στο Basket σημασία έχει πως θα παίξεις τον Μάιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς.. Προφανώς αναφερόμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν για τον Ολυμπιακό..

      Διαγραφή
    2. jim καλησπερα

      θα ήθελα να σου προτείνω κάποιο επόμενο θέμα σου να αφορά την αξιολόγηση των προπονητών της euroleague.Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον η ματιά σου

      TROUBLE

      Διαγραφή
    3. Και κατι για τον ψηλό. Αν ο παναθηναικός κινηθεί για τον Hedrix καλό θα είναι να προνοήσει (αν έχει σκοπό να μείνει για καιρό) ο Δημήτρης να τον κρατήσει παραπάνω από 2-3 μήνες. Καλή ηλικία έχει για να φτίαξει μαζί με ΔΔ, Μπράμος, Maciulis, Lasme ίσως και με σόφο και Banks τον κορμό του αύριο. Για να πάρεις μετά παππα, γιανκοβιτς, παπαντωνίου, φώτση κι ενα καλό 4αρι και να είσαι κομπλέ. και μασκοτ ο ροκο!

      Διαγραφή
    4. Σε τόσο καλό ψηλό εννοείτε προσπαθείς να επενδύσεις..

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα trouble.. Πολύ ενδιαφέρον θέμα όντως.

      Διαγραφή
    6. Xixi πολύ καλό αυτό με το Ρόκο μασκότ.... μπράβο βρε trouble πολύ ενδιαφέρον σκέψη.... Jim καταλαβαίνεις δε θα έχει διακοπές φέτος χιχι....

      Διαγραφή
  28. Καλησπέρα φιλαράκι (και σε όλα τα παιδιά προφανώς)!

    Μόλις τελείωσα τον μαραθώνιο των 327 σχολίων της πορηγούμενης ανάρτησης και δε μου έχει μείνει ούτε κύτταρο ζωντανό στον εγγέφαλο (φήμες λένε ότι το είχα από γεννησιμιού μου αυτό...).
    Τι να πω ρε φίλε, αντί να μειώνεται ο ενθουσιασμός και η επισκεψιμότητα όσο περνάει ο καιρός (όπως συμβαίνει συνήθως με τα μεγάλα "ντου"), με εσένα μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.
    Και μάλλον αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της δουλειάς που κάνεις εδώ.
    Φτύνω την οθόνη για να μη σε ματιάκσω!

    Σχεδόν απόλυτη η συμφωνία μου για τα power rankings.
    Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η Μακάμπι, που θα την έπαιρνα από το χεράκι και την 9η θέση και θα την έβαζα όμορφα και ωραία 3 θέσεις παραπάνω.
    Ο Μπλατ είναι γατόνι και δε αφήσει εύκολα την ομάδα εκτός 8άδας, πόσω μάλλον σε όμιλο με Χίμκι/Σιένα/Ταού (πλην Ολυμπιακού & Μπαρτσελόνας προφανώς).
    Θεωρώ δεδομένο το ανέβασμα των Ισραηλινών στο Top-16 και στανταράκι το ξεφούσκωμα της Ζαλγκίρις (της οποίας ο πρόεδρος έβγαλε...δίσκο "υπέρ αναξιοπαθούντων"!), επομένως και πρόσκαιρη την 6η θέση στα rankings.

    Επίσης, βλέπω τον Παναθηναϊκό να γίνεται...ασανσέρ, καθώς θα εξαρτηθούν πάρα πολλά από την εικόνα που θα παρουσιάσει αλλά και την όποια ενίσχυση(?) κάνει.
    Σε αυτόν τον όμιλο χτυπάει από 1η θέση (π.χ. με θετική διαφορά πόντων στα ματς Αθήνας-Μόσχας) μέχρι "αιματοχυσία" με Ζαλγκίρις/Μάλαγα/Εφές για πρόκριση με το ζόρι.

    Τέλος, παραμένει έντονος ο προβληματισμός μου σχετικά με την Μπαρτσελόνα.
    Αν και η σταθερότητα και η συνέπειά της είναι εντυπωσιακή, δε μου κάθεται καλά η τόσο ριζική αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου ανάπτυξης μίας ομάδας, που έχει παρέμεινε (σε μεγάλο βαθμό) ίδια με την παρελθούσα κατάσταση.
    Φοβάμαι ότι μπορεί να αποπροσανατολιστεί, παρόλο που αδιαμφισβήτητα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα (γιατί στην ACB...δράμα).

    Ρε Jim, μιας και δεν κάλιασε η κουβέντα την προηγούμενη Τετάρτη, σκέψου πόσο ωραίο θα ήταν ένα πρώιμο power ranking για ΝΒΑ.
    Αν βρεις χρόνο μέχρι να ξαναρχίσει η Euroleague, σκέψου το.

    Καλό βράδυ σε όλους!

    Υ.Γ.: Νομίζω είναι περιττό να αναφέρω πόσο λάτρεψα το ότι έβαλες την (αποκλεισμένη) Καντού μία θέση πάνω από την Μπάμπεργκ!
    Τι σου κάνει τελικά μία κλήρωση που σε βάζει με Μπεσίκτας/Λιέτουβος/Παρτιζάν, ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στο φιλαράκι μου.. Εννοείτε η Μακάμπι μπορεί να προσπεράσει τις από πάνω (αν έπαιζαν αύριο Μακάμπι θα διάλεγα)αλλά φίλε τα power rankings αφορούν το performance και τα αποτελέσματα των τελευταίων ματς. Και δε μπορώ να βάλω τη Μακάμπι πάνω από π.χ. τη Μάλαγα η οποία έχει κάνει διπλό στο Τελ Αβίβ και έχει καλύτερο β' γύρο.. Απλά δε γίνεται. Αν μου πείς παίζουν σειρά πλέη-οφς αύριο, θα σου πω η Μακάμπι θα την ξεφλουδίσει σαν αυγό..

      Διαγραφή
  29. kalispera jim.proth fora grafo sto blog.exei arxisei k akougetai entona o hendrix g pao.les n ginei telika;;t lene oi plhrofories sou;;poies omades tn exoun plisiasei;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Antalagi gist me panko kai anamoni sxortsianiti i proti epilogi , ola ta alla epontai. Montana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα κανεις??...

      tarantino13

      Διαγραφή
    2. Oxi re to grafei kai o filos apo kato ...An thes tin gnomi m polu kaki kai periergi apofasi. Montana

      Διαγραφή
    3. Καμια σχεση.ο παο ενδιαφερεται μονο για νεο παιχτη οχι αλλαγες με το υπαρχον υλικο πλην κιτσεν.ο πανκο εχει ποιοτητα και ΔΕΝ αλλαζει.ξεχαστε το παιδια.

      Διαγραφή
  31. http://www.eurohoops.net/el/2012/12/dunks-el/15431
    Ανταλλαγη ΠΑΝΚΟ-ΓΚΙΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γινει αυτο τοτε ειναι για κλωτσιες καποιοι

      Διαγραφή
    2. Κ παλι επιμενω με την λογικη οτι ειναι ηλιθιοτητα αυτο ,δεν κολλαει ΠΟΥΘΕΝΑ.σιγα μην μεινουμε με ενα τεσσαρι γερασμενο,ενα γκιστ περισσοτερο 5 κ ενα τριαρι κατα συνθηκη 4.
      Κουφο εντελως

      Διαγραφή
    3. συμφωνουμε
      ελπιζω να μην ισχυουν τα της ανταλλαγης..


      tarantino13

      Διαγραφή
    4. Μην ειστε τοσο αφοριστικοι παιδια...Αν οντως ισχυει μια τετοια φημη,δεν θα ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα...Ισα ισα...
      Μπορει δινοντας τον Πανκο ο Παναθηναϊκός να χανει σε δημιουργια στους ψηλους(κυριως),και σε floor spacing,αλλα ας σκεφτει καποιος τι κερδιζει σε ενεργεια ,σε athleticism,σε δυναμη,δηλαδη σε ολα αυτα που αποτελουν στοιχεια της φετινης ομαδας και το σημα κατατεθεν της.
      Ποσο δηλαδη πιο δυνατος θα γινει ο Παναθηναϊκός,επενδυοντας ακομη περισσοτερο στα στοιχεια που τον διαφοροποιουν απο τις υπολοιπες ομαδες.
      Επισης ,αμεσως αμεσως ,θα μπορει ο Πεδουλακης να φτιαξει σχηματα ,με Λασμε - Γκιστ ή Τσαρτσαρη -Γκιστ στην ιδια πενταδα,με οτι πλεονεκτηματα αυτο συνεπαγεται σε εναλλαγη θεσεων στους ψηλους κατα τη διαρκεια του αγωνα ή σε πλεονασμα δυναμης και ενεργειας.
      Ετσι καλυπτονται ανετα οι αναγκες και στο 4 και στο 5.
      Επιπλεον με την ανοδο του Μπραμος,την δεδομενη ποιοτητα του Καπονο,και την πολυπλευρη παρουσια του Μασιουλις ,ο Παναθηναϊκός μου μοιαζει πιο τακτοποιημενος και ομοιογενης στις θεσεις 3/4/5 απ' οτι προηγουμενως.
      Και οταν επιστρεψει με το καλο ο Σοφοκλης ,τοτε η ομαδα θα ειναι πληρης και ετοιμη για final four.

      Διαγραφή
    5. Johhny αδερφε πιστευω οτι σχημα λασμε γκιστ δεν κολλαει με την καμια.κ οι δυο δεν απειλουν πραγματικα απο μακρια.οποτε οι αμυνες δεν θα ανοιξουν ποτε με αυτους τους δυο μεσα.επισης ενω ειναι καταπληκτικοι αθλητες για να σκοραρουν θελουν δημιουργους γυρω τους.αν τα 2/5 ειναι αυτοι οι υπολοιποι 3 πρεπει να εχουν τετοια δυνατοτητα.αν ομως οι αμυνες ειναι κλειστες κ δεν ανοιγουν τοτε η διμηουργια ειναι ακομα πιο δυσκολη.για μενα ο πανκο ειναι απαραιτητος.δεν εχουμε τοσο καλο δημιουργο στο τεσσερα να δημιουργει χωρους στον σοφο κ λασμε.μαλιστα τελευταια συνεργαζεται και καλα μαζι τους.
      Φιλε δεν μαρεσει καθολου μια τετοια κινηση.αλλα πιστευω -σχεδον ειμαι σιγουρος οτι ο παο ψαχνοντας παιχτη ρωτησε για γκιστ,κ οι ισπανοι του προτεινανε ανταλλαγη.γιαυτο κ γραφτηκε ετσι σαν ειδηση.δεν ειναι επιλογη παο.
      Επισης για να μην κουραζω.ο τσαρτσαρης ειναι οπως εχω πει υποτροπος σε τραυματισμους.αν χασεις κ αυτον χανεις κ το τελευταιο 4 δημιουργο.οποτε μετα πας με ψηλους που με ριμενουν την πασα.κ ο σοφο ιδια περτωση.
      Πιστευω τελος - γνωμη μου παντα οτι τα συγρονα 4αρια πρεπει να εχουν αυτη την δυνατοτητα γιατι μετα γινεσαι προβλεψιμος

      Διαγραφή
    6. Pano μπορεί να μην κοίταξε καν ο ΠΑΟ για Γκιστ.... αποδεσμεύοντας η Μάλαγα τον Γκιστ και ξέροντας ότι ο ΠΑΟ ψάχνεται για παίχτη, μπορεί εκείνη να προσέγγισε να δει διαθέσεις για μια ενδεχόμενη ανταλλαγή (με το δεδομένο ότι ήθελαν λέει τον Πάνκο το καλοκαίρι και ο ΠΑΟ είχε στις λίστες του τον Γκιστ)...
      Στο basketnet πάντως το θέτουν έτσι "Για τη θέση του η Ουνικάχα «βλέπει» τον Άντι Πάνκο του ΠΑΟ (τράμπα με τον Γκιστ;), τον Τζερεμάια Μάσεϊ, τον Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ και τον Κρις Κόπελαντ!"

      Διαγραφή
  32. jim τι θα έλεγες αν ο παο έπαιρνε τον Βελίσκοβιτς αντί για κάποιο πεντάρι και ανέβαζε ο πεδουλάκης τον τσαρτσαρή στο πέντε μέχρι να επιστρέψει ο σοφοκλής;Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Tσαρτσαρής Κυριακή ήδη παίρνει και θα πάρει αρκετά λεπτά στο 5 ως back up του Λάσμε (ειδικά αν δεν ενισχυθούμε) αφού η αδυναμία του Γάιου είναι δεδομένη..Αν μείνει ο Τσάρτσα δεύτερος ουσιαστικά ψηλός θα είναι σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσει δυνατές front lines σε αυτή τη φάση. Γι' αυτό και οι σκέψεις ενίσχυσης στους ψηλούς.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    2. Και τα πάντα εξαρτώνται από το χρονικό διάστημα απουσίας του Σόφο. Αν απουσιάσει επί μακρώ ο Jim προτείνει με κλειστά μάτια Hendrx για πεντάρι..Αν ο Σόφο επανέλθει σύντομα κάτι άλλο έχει έτοιμο στο μυαλό του!

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    3. Ακόμη και να επανέλθει ο Σόφο σύντομα, δεν είναι κακό να επενδύσεις σε ένα τόσο καλό ψηλό σαν τον Χέντριξ από τη στιγμή που ο Γάιος λέμε ότι δεν αποδίδει .... από εκεί κι έπειτα ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η χρονιά φτιάχνεις τα πλάνα σου αλλιώς. Φεύγει ο Πάνκο, έρχεται πχ ο Φώτσης (ελευθερώνοντας έτσι και μία θέση ξένου) και κινήσε για τις επόμενες προσθήκες με το γνωστό δεδομένο για όλους πλέον, Έλληνες μικρούς ταλαντούχος για μελλοντικό κορμό

      Διαγραφή
  33. αυτο που γραφει για ανταλλαγη πανκο-γκιστ,ισως και να ειναι ασχετο με την μεταγραφη του ψηλου που θελουμε!οπως λεει και στο αρθρο,δεν θα κοστισει σε καμια ομαδα τιποτα,αυτη η ανταλλαγη,οποτε πολυ πιθανο να πανε και για αλλον ψηλο!!καλα,εαν γινει αυτο,με γκιστ,χεντριξ,λασμε στους ψηλους,η ρακετα θα ειναι οτι πιο 'σκληρο' εχει δει η ευρωλιγκα!!!θα εχεις 3 θηρια,ετοιμα να δαγκωσουν οποιον μπει στη ρακετα!!!
    μακαρι να γινει κατι τετοιο,αν και μετα στα 4αρια,ισως εχουμε προβλημα στο σουτ,αλλα ειναι τοσα πολλα τα οφελη με τρεις τετοιους ψηλους...!
    δεν ξερω βεβαια αν εχουν το ιδιο σκεπτικο και στην ομαδα,ή απλα θελουν εναν παιχτη που να παιζει 4-5αρι,κατι που δεν μπορει ο πανκο,αλλα απ'τη στιγμη που δεν θα κοστισει τιποτα μια τετοια ανταλλαγη,ειναι ευκαιρια με εναν ακομη καλο ψηλο(χεντριξ) να φτιαξεις ρακετα που ισως να μην ξαναειχε ομαδα στην ευρωλιγκα!τζιμαρα,εσυ τι λες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dim υπερβάλλεις. Καλοί παικτες είναι αυτοί αλλά παλιά δεν θα τους ακουμπούσες. Σ θυμίζω ότι παλιά είχες Πέκο, Μπατίστ και Φώτση. Επίσης αν ο κάθε Γκιστ είναι ότι καλύτερο στην Ευρώπη ο Πρίντεζης τι είναι? Ο Μπάρκλεη?

      Διαγραφή
    2. δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει καμία απο τις 2 ομάδες άλλον παιχτη εκτός απο την ανταλλαγη και θα σου εξηγήσω γιατί....ο πανκο ειναι 3-4 στο 3 ο παο έχει υπεροπλοια....εκεί που χρειάζεται παιχτη είναι στο 4 και στο 5.....πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει ο πανκο γτι ετσι κ αλλιως ειναι σόφτ κ για 4αρι....ο γκίστ στου δίνει κ στο 4 και στο 5 τώρα που χρειάζεσαι...κ οταν γυρίσει ο σόφο....επιστέφει στο 4.....η μάλαγα έχει ανάγκη απο 3αρι.....γι αυτο κ δίνει γκιστ για πανκο γτι θα τις δώσει βοήθειεσ στο 3....που δεν μπορούσε ο γκίστ!

      jim

      Διαγραφή
    3. Ρε σεις ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά ο Πάνκο με τα λίγα που έχει δείξει ομολογουμένως - αν και ανεβαίνει τελευταία - έχει και μια χ δημιουργία... έχει βγάλει αρκετές φάσεις για τους ψηλούς (Λάσμε κυρίως) αλλά και γενικότερα. Αυτό το έχει ο Γκιστ για παράδειγμα? Δεν τον έχω δει τον παίχτη για αυτο θέτω το ερώτημα

      Διαγραφή
    4. Διαφωνω με το ενδεχόμενο ανταλλαγης Πανκο-Γκιστ...Στο set παιχνιδι ο Γκιστ δεν μπορει να δημιουργησει, δεν μπορει να ανοιξει ρηγματα με διεισδυση, ουτε καν να παιξει περιφερειακο παιχνιδι που ο Πανκο το εχει και αυτο..Από την αλλη ο Πανκο ειναι καλος χειριστης της μπαλας, μοιραζει ασιστ και εχει πλουραλισμο σε κινησεις και σουτ...Ελπιζω να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα το σεναριο που ακουστηκε, γιατι το παιχνιδι θα γινει μονοδιαστατο και προβλεψιμο!!

      Διαγραφή
    5. Παιδια που διαβασατε για αυτη την ανταλλαγη;Αν μπορειτε στειλτε καποιο λινκ.Μπαι δε ουει νομιζω πως θα μας ωφελουσε αρκετα μια τετοια ανταλλαγη!
      Σταθης

      Διαγραφή
    6. http://www.eurohoops.net/2012/12/dunks/15427

      All yours Στάθη ..

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστω Ναταλια!
      Σταθης

      Διαγραφή
    8. Οπως εγραψα παραπανω ειναι εγκλημα να δωσεις μπασκετικο παιχτη οταν δεν εχεις κ ικανο backup για ενα πιο αθλητικο.ο πανκο κολλαει κ απολυτα στο πως θελει να παιξει ο παο.στο 4 ο γκιστ δεν κολλαει με την καμια

      Διαγραφή
  34. ΣΥΜΦΩΝΩ dim arkei na paroume k 5ari

    balf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. λοιπον για να μν ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε....ο γκίστ είναι περισσότερο 4αρι και λιγότερο 5αρι ωστόσο πέζει κ τις 2 θέσεις εύκολα.....!Εχουμε και λέμε.....καλός αμυντικός....καλός σουτέρ....αλτικός...προσφέρει και θέαμα.....και ειναι 27 χρονών...απο την άλλη έχουμε τον πάνκο...που είναι τριαροτεσσάρι με πιο πολύ 3,που δεν μπορει να μαρκάρει 4αρια επιπέδου ευρολίγκας..που ήρθε για σκόρ κ τρίποντα και είναι δυστακτικός στα σουτ,έχει σπάσει τα καλάθια στα 3π με το 7/28 π έχει σε ελλάδα και ευρώπη...και γενικά περιμένουμε να συνέλθει ένας παίχτης 35 χρονών....που με τα παιχνιδια που έρχονται πιο πιθανό είναι να πέσει η αποδοσή του...όντας μάλιστα πιο πολύ 3αρι κ με δεδομένο οτι στο στυλ του είναι κ ο μασιούλις με τον καπόνο.....θα είναι μια απολύτος σωστή ανταλλαγή...

    jim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Jim, το γλυκο σουτ του Πανκο απο τα 4-5 μετρα (μετα απο τριπλα, παρακαλώ!) δεν το εχει ουτε ο Γκιστ ουτε ο Μασιουλις

      Διαγραφή
    2. Σουταρει απεξω αλλα ειναι γνωστος οτι δεν ειναι σταθερος.πχ το ενα βραδυ θα σου βαλει τριποντα το αλλο θα χανει αφυλαχτος απο τα 4 μετρα.

      Διαγραφή
  36. 1) Εγώ βλέπω ότι γενικά η Ευρώπη σε επίπεδο προπονητικής και παιχτών έχει πέσει σε επίπεδο. Αυτό όμως είναι καλό γιατί θα ανέλθουν στην επιφάνεια μέσω του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ελληνικές προσωπικότητες όπως ο Πεδουλάκης, ο Μπαρτζώκας και το επιτελείο τους. Δεν νομίζω ότι έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ισπανούς κλπ.

    2) Όσο και να με ξενερώνει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ευρώπη και συμφωνώ απόλυτα με το power ranking θα κάνει πλάκα στην έτερη 1η ομάδα Barcelona νικώντας την μέσα έξω.

    3) Εάν γίνει ομαλά η είσοδος του Καπόνο και με μία καλή προσθήκη στο 5 βλέπω και τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει πολλά επίπεδα πάνω, πράγμα αναγκαίο μιας και θέλεις εγχώρια να ανταγωνιστής την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

    4) Οπότε φαίνεται ότι είναι αρχικά μοναδική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει το back to back και ίσως με λίγη τύχη ένα final 4 με ελληνική απόχρωση.

    5) Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού που σίγουρα θα έρθουν στο τοπ 16 έως και το final 4 και οι πιθανές επιτυχίες του Παναθηναϊκού για 2η συνεχόμενη φορά (με μειωμένα μπάτζετ από τις ελληνικές ομάδες), ελπίζω, σταδιακά πάντα, να φέρουν το salary cap στα περίπου 20εκ. ευρώ μιας και είναι φανερό πλέον ότι τα 35+ εκ. μπάτζετ είναι πλασματικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία των παιχτών-προπονητών.

    Το blog είναι πώρωση ! :) Ευχαριστώ πολύ ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να σκέφτεται καν κάποια προσθήκη. Έχει τη καλύτερη χημεία στην ευρωλίγκα και πρέπει να συνεχίσει έτσι.
    Η προσθήκη του Πάουελ του έδωσε και το έξτρα παιχνίδι στη ρακέτα που έλειπε και η ομάδα ρολάρει.

    Ο ΠΑΟ πρέπει να πάψει να υπολογίζει το ΣΟΦΟ. Και καλά να είναι πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να πάρει άλλο ένα ψηλό τύπου Λάσμε για να μπορεί να διατηρεί αυτό το στυλ παιχνιδιού 40 λεπτά

    Το Κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν μια ομαδα παιζει το πιο στοχευμενο μπασκετ στην ηπειρο,συμφωνα και με τα γραφομενα του Master -Jim,δεν γινεται να βαζει σε δευτερη μοιρα εναν παικτη - ορισμο της στοχευμενης επιθεσης.Θα χρειαστει καλυτερη διαχειριση?Ναι συμφωνω.Αλλα οχι περιθωριοποιηση.
      Οσον αφορα τον Ολυμπιακο,νομιζω οτι αυτο που πρεπει να σκεφτεται περισσοτερο ο Μπαρτζωκας ειναι στοιχεια παιχνιδιου που θα μπορεσουν να αιφνιδιασουν τους αντιπαλους.Αν συνεχισει ετσι,χωρις καποια παρεμβαση,θα ερθει η στιγμη ,που θα την πατησει,γιατι καποιοι αντιπαλοι θα τον εχουν διαβασει επαρκως.

      Διαγραφή
  38. παιδια,δεν εννοω οτι αυτοι οι 3 ψηλοι ειναι οι πιο ποιοτικοι που εχουν εμφανιστει,θα ειναι ομως η πιο αθλητικη,η πιο σκληρη και πιθανον η καλυτερη αμυντικη τριαδα ψηλων!τετοια 'bad boys' δεν θυμαμαι σε αλλη ομαδα!αν παιξουν συμφωνα με τις δυνατοτητες του φυσικα...με πεκο μπατιστ,ειχες προβλημα στο ριμπαουντ,και ο πεκο δεν ηταν και κανας λατρης της αμυνας,στην επιθεση βεβαια,ηταν ασταματητοι...με αυτους εδω ομως δεν χανεις ριμπαουντ,θα σκυλιαζουν στην αμυνα,θα ταπωνουν οποιον παει για ντραιβ,θα 'δαγκωνουν' κυριολεκτικα...!βεβαια,αυτα ειναι ονειρα,δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.ειναι πιθανον να γινει η ανταλλαγη,να εχεις λασμε-γκιστ στους ψηλους και μεταφορα μασιουλις στο 4 μεχρι να ερθει ο σοφο,οποτε τοτε γινεσαι και παλι πολυ δυνατος στους ψηλους.το θεμα ομως ειναι ΠΟΤΕ θα γυρισει ο σοφο;αν ειναι σε 1-1,5 μηνα,τοτε οκ,θα εχει νοημα ο γκιστ,αν ομως λειψει για πολυ περισσοτερο χρονο,θες 5αρι,να μπορει να παιξει και με πλατη,γιατι δεν θα υπαρχει ψηλος να ακουμπαμε την μπαλα στη ρακετα,και να εκμεταλλευομαστε ετσι και τον καπονο!και ο πεδουλακης αρεσκεται να εχει ψηλο που να παιζει με πλατη!
    αυτοι ξερουν ποτε περιπου θα επιστρεψει ο σοφο,οποτε ας παρουν και αναλογο παιχτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε κολητάρι μου κι αγαπήμενε φίλε @ y0zh1 , με ποιές ομάδες έπαιξε ο ΟΣΦΠ και τον είδες δυνατότερη ομάδα στην Ευρώπη ;
    Με την Εφές Αναντολού ;
    Με την Ζαλγκίρις , που και οι δύο τον έχουν από κάτω σε διαφορές ;
    Θα πάει καμμία από τις δύο αυτές στους 8 ;
    Οντως έπαιξε δυνατό μπασκετ απέναντι σε απλά καλούς αντιπάλους.
    Είναι μέτρο σύγκρισης όμως αυτό για την δυνατότερη ομάδα στην Λίγκα ;
    Εχει το μομέντουμ ΝΑΙ.
    Τη διάρκεια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ και το αποδεικνύουν οι ήττες του και οι δύσκολες νίκες του με Τζεντεβίντα ΤΟΥ ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ και η Ολύμπια ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ DO OR DIE εδώ.
    Μη βγάζεις συμπεράσματα γρήγορα.
    Κάποτε η ΤΣ.Σ.ΚΑ πήγε αήττητη f4 και τον ήπιε βαρύ και γλυκόπιοτο.
    Ας βρούμε το ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΑΡΙ που θέλουμε για ευρωλίγκα οπωσδήποτε και τότε τα ξαναλέμε.
    ΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΟΣΦΠ κανείς δεν αμφιβάλει.
    Αλλά ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ που μετά από
    13 χρόνια ΘΕΟΥ (ζότς) ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ(ΔΗΣ) ! ! !
    Doc!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΤΑΣΗ
      =========
      Οταν με το καλό αποσυρθεί Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ
      ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
      Αλλάξτε τα αστέρια πάνω από το τριφύλλι
      ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ !
      Τιμής ένεκεν ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ EUROBASKETMAN.
      Doc!

      Διαγραφή
    2. Άχου 'γιατρούλη' μου τι ωραίο αυτό με τα διαμάντια που σκέφτηκες!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Φίλε Doc δεν το είπα τυχαία ότι κατά τη γνώμη μου το επίπεδο παιχτών-προπονητών έχει φέτος πέσει άρδην στην Ευρώπη.
      Ο Ολυμπιακός είναι μία πανέτοιμη ομάδα από πέρυσι που μάλιστα έδιωξε και τα βαρίδιά της αντικαθιστώντας τα με πολύ καλύτερους παίχτες δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Περπέρογλου-Πελεκάνου, Μαυροκεφαλίδη-Γλυνιαδάκη/Παπαδόπουλου. Για Dorsey-Powel θα δούμε...
      Οπότε είναι λογικό, για μένα, να φαίνεται πολύ καλύτερος αυτή τη στιγμή. Αυτό το μεγάλο όμως handicap σταδιακά θα το χάσει και εκεί θα φανεί η πραγματική του αξία σαν ομάδα και η προπονητική μαεστρία του Μπαρτζώκα.
      Συμφωνώ ότι το group του Ολυμπιακού δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό, αλλά δεν νομίζω να ήταν ιδιαίτερα δυνατό ούτε της CSSKA και της Barcelona που ουσιαστικά παίζανε όλο τον πρώτο γύρο παιχνίδια προετοιμασίας για τα μεταξύ τους παιχνίδια μιας και ήταν όλως...τυχαίος στις τελευταίες αγωνιστικές.
      Για αυτό εν τέλει είμαι άλλωστε αισιόδοξος για το φετινό Παναθηναϊκό που παρά της ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αντιξοότητες είναι φανερό ότι κάτι καλό γίνεται και το προπονητικό team μαζί με τη διοίκηση βρίσκονται διαρκώς σε εγρήγορση.

      Έχει γήπεδο σήμερα! :P πίσω από τον πάγκο του Πεδουλάκη να δούμε από κοντά Καπόνο! :)

      Διαγραφή
    4. http://www.euroleague.net/features/voices/2012-2013/frankie-sachs/i/106050/7749

      Doc ρίξε μια ματιά όποτε μπορέσεις, θα σου αρέσει !!!

      Διαγραφή
    5. Ναταλί θα το κοιτάξω στην πρώτη ευκαιρία.
      Θα υπερβάλω του ζωτικού μας διαλόγου αν σε ξαναποκαλέσω κόσμημα των sites ;
      Doc!

      Διαγραφή
    6. @ y0zh1

      Είσαι σωστός σε όλα bro.
      Doc!

      Διαγραφή
    7. Doc το νου σου .... με αυτά που γράφεις θα σου λένε ότι εκτός του Δημήτρη του Γιαννακόπουλου ότι χρηματίζεσαι κι από μένα χιχιχι... (με όλο το θάρρος η πλάκα, ελπίζω χωρίς παρεξήγηση).

      Διαγραφή
    8. Παιδια μην το ξεφτυλιζουμε.πολυ δυνατο ηταν το γκρουπ του ολυ.μην το συζηταμε,

      Διαγραφή
  40. Παιδιά επειδή ρώτησα ένα φίλο μου φυσικοθεραπευτή σχετικά με το πρόβλημα του σόφο μου επεσήμανε κ αυτός ότι ο τραυματισμός του σόφο είναι πολύ περίπλοκος κ υπουλος κ ίσως λέω ΙΣΩΣ μπορεί να του φάει ακόμα κ όλη την χρονιά με την έννοια 1 να παίζει,3 να κάθεται.Δεν μπορείς να υπολογίζεις βάσιμα στο σόφο,βέβαια μακάρι να πάνε όλα καλά κ να γυρίσει το παιδί ακόμα πιο δυνατός αλλά νομίζω ότι αυτή την στιγμή προέχει η ομάδα κ η ανάγκη ενίσχυσης με ένα καθαρό 5αρι κ αν είναι δυνατόν τον Χεντριξ. Είναι ιδανικές οι συγκυρίες για να πάρεις ένα τέτοιο παίκτη σε αυτή την περίοδο (μέσα χρονιάς) κ σε αυτή την ηλικία.Αυτή την στιγμή ο Χεντριξ θεωρείται μέσα στα 3-4 καλύτερα 5αρια της Ευρώπης κ είναι αμαρτία να χάσουμε αυτή την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  41. Ορίστε και μία λίγο πιο επίσημη επιβεβαίωση του θέματος με Γκιστ...

    http://www.sport-fm.gr/article/601353


    Και τα μυαλά στο μπλέντερ...
    Καλημέρα jim και παιδιά.Δε μας έφτανε η προηγούμενη ανάρτηση με τα τοσα κ τόσα θέματα , τώρα έχουμε και αυτό το καινούριο που προέκυψε.Πάει θα τον κάψουμε τελείως τον εγκέφαλο.
    Αγαπητέ jim σε παρακαλώ με την πρώτη ευκαιρία να το τοποθετηθείς επί του θέματος.Ο Johny Rogers εξαιρετικός όπως πάντα, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσσέγγιση επι του θέματος, και μια λεπτομερής απάντηση σου σε αυτόν θα μας κάλυπτε απόλυτα.Εγώ δε συμφωνώ εκατό τοις εκατό, κυρίως γιατι βλέπω πως ο Πάνκο απο τη μία βελτιώνεται και από την άλλη προσφέρει έστω και μερικές φορές αφανώς,σε αρκετούς τομείς στην ομάδα.Άσε που η χημεία τείνει να ξεχαρβαλωθεί με μία ακόμα αλλαγή.Τελοςπάντων, αυτό το θέμα που άνοιξε προσφέρει μεγάλη ευκαιρία για έξτρα κουβέντες και αναλύσεις.Ελπίζω απλώς να ξέρουν τι κάνουν εκεί στον Παναθηναικό.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ με το Power Ranking , με μόνη διαφωνία τη θέση της Μπάρτσα, που κατ'εμέ λόγω εύκολου ομίλου ίσως βρίσκεται "χαριστικά" τόσο ψηλά.Κατά τα άλλα ήμουν απόλυτα βέβαιος και απόλυτα σύμφωνος πως η πρώτη θέση στην σχετική λίστα θα ανήκε στον Ολυμπιακό,που παίζει φανταστικά.Έχω την αίσθηση και ως Παναθηναικός ελπίζω, ότι στην πορεία θα ξεφουσκώσει λίγο,μια και με αυτη την εικόνα δεν έχει αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη me ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μου. Αυτό δεν το λέω με την έννοια ότι είναι προιόν ενθουσιασμού ή τύχης η παρούσα καταπληκτική του κατάσταση. Αλλά ότι ίσως είναι λίγο νωρίς για μία ομάδα να έχει τόσο έντονο φορμάρισμα.Κάτι παραπάνω ήξερε ο Ζοτς πιστεύω, που οι ομάδες του ρόλαραν κυρίως μετά τις γιορτές.

    Υγ- Πάμε σήμερα να μάθουμε τα μυστικά του σουτ του Καπόνο και να δούμε απο κοντά τις δυνατότητες του.Όταν λέω κοντά το εννοώ με την πλήρη σημασία αφού λόγω πιθανής χαμηλής προσεύλεσης κόσμου, θα είναι πολύ έυκολο με ένα φτηνό εισητήριο για εμάς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε ακριβό,να βρεθούμε σε θέσεις μερικές σειρές πάνω απο το παρκέ.Άποψη μου λοιπόν και πρόταση προς όλους τους "καμμένους" της παρέας που είναι Παναθηναικοί,είναι πως αξίζει τον κόπο να ανηφορίσουν στο Οακα.


    Human Highlight Meat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΗΜ ραντεβού στη θύρα 27, διάζωμα 136Β.... 3 σειρές από το παρκε... ακριβώς πίσω απο τη μπασκέτα που ο Λάσμε θα καρφώνει στο 2ο ημίχρονο και θα τα μπουμπουνάει ο Καπόνο ;-) Κι ας ελπίσουμε να μην έχει χαμηλή προσέλευση !!!

      Διαγραφή
    2. Nαταλία μου,έχεις όνομα επώνυμο και φωτογραφία,προστάτεψε λίγο τον εαυτό σου καλή μου.Είσαι πλέον αναγνωρίσιμη στους κύκλους του Παναθηναικού και του μπάσκετ.Οι πιο πολλοί εδω πέρα όμως, είμαστε ανώνυμοι.Ξέρω πόσο αυθόρμητα απαντάς αλλά μη δίνεις δικαίωμα στον κάθε χαιρέκακο η λαμόγιο που δυστυχώς υπάρχουν πολλοί... Φαντάζεσαι να έρθει κάποιος να σου συστηθει στο γήπεδο ως HHM ή με οποιοδήποτε άλλο όνομα παιδιών του μπλογκ και να μην είναι αυτος;Kαι αν είναι καλό παιδί παει καλα.Αν όμως είναι κανένας βλάκας που θέλει να σε ενοχλήσει η πειράξει;Άντε βγάλε άκρη μετά.Γενικά δεν είμαι υπέρ της μυστικοπάθειας και ίσως ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλά καλό είναι να κρατάμε τις πισινές μας αυτές τις εποχές.Ελπίζω να με συγχωρείς που σου δίνω μια ακόμα συμβουλή ε!!!
      Human Higlight Meat
      υγ-κράτα το mail μου και συ κai όποιος άλλος θέλει humanhighlightmeat13@yahoo.gr

      Διαγραφή
    3. HHM σωστότατος, δεν υποτιμώ σε καμιά περίπτωση τις γυναίκες (μπορεί η Ναταλία να έχει μαύρη ζώνη στο καράτε) αλλά ας προσέχουν λίγο!
      Φιλικά πάντα :)

      Διαγραφή
    4. HHM έχει απίστευτη βάση η λογική σου και σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να το σκεφτείς και να το καταθέσεις, ειλικρινά. Έτσι ενεργώ πάντα όμως, αξιολογώ όλους τους ανθρώπους βάση του πως σκέφτομαι και πράττω εγώ. Syndroam μαύρη ζώνη δεν έχω χιχι αλλά εχω τον τρόπο μου ;-) Πέρα από τους 'μπράβους' που υπάρχουν στην παρέα χιχι..........

      Διαγραφή
    5. Πωπώ,σεξισμός στον ύψιστο βαθμό ρε παιδιά.Πως δεν σου είπαν να μην πηγαίνεις καθόλου στο γήπεδο Ναταλία και να μην μιλάς σε άγνωστους άντρες στο διαδίκτυο..
      Στα καθαρά μπασκετικά ομολογώ αν και φίλος του Ολυμπιακού ότι ο ΠΑΟ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα φέτος και θα κλείσει πολλά σπίτια.Μ'αρέσει ως ομάδα πολύ και με μια σωστή κίνηση τώρα το Λονδίνο δε θα είναι τόσο μακρυά όσο φαινόταν κανά δυό μήνες πριν.Ο rg το'χει και ο 3D ακόμα περισσότερο.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Keith δες το λίγο καλοπροαίρετα, δεν είναι τόσο 'κακό' αυτό που ανέφεραν τα παιδιά. Καλώς ή κακώς ακούμε και λέγονται πολλά πια όντως, και περίεργα ενδεχομένως. Κρατάμε τα καλά από καθετί και πάμε παρακάτω ;-) Σε ευχαριστώ κι εσένα πάντως για τη δική σου προσέγγιση.

      Διαγραφή
    8. Η Ναταλία είναι στη συμμορία.. Untouchable.

      Διαγραφή
    9. Αν αφήσουμε το φόβο,την ανασφάλεια και την καχυποψία να κυριαρχήσουν στη ζωή μας, πολύ περισσότερο αν αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας που έτσι γενικά και ισοπεδωτικά για μη υποκειμενικούς λόγους θεωρείται "αδύναμο" δεν έχουμε ούτε μέλλον ούτε καν παρόν.Αυτά και τέλος γιατί είμαι τελείως εκτός θέματος και κουράζω.
      Πάντως όλα τα παιδιά που σχολιάζουν εκτός από γνώστες είναι ευγενικοί και εξαιρετικοί συνομιλητές και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν(πολύ πράσινο ρε παιδί μου όμως χεχε).
      Προτείνω να εκλέξουμε προεδρείο και να υποβάλουμε τα αιτήματά μας στον Τζιμ για αναρτήσεις κλπ.Και επειδή είμαι αντισεξιστής Ναταλία για πρόεδρος δαγκωτό!!;-P

      Διαγραφή
    10. Σας ευχαριστώ και τους δύο... θα χρειαστώ 'ψευδώνυμο' ανάλογο των χαρακτηριστικών της συμμορίας λοιπόν :-)

      Διαγραφή
  42. Θα μας βγει η ψύχη...το basketnet γράφει: Η Κάχα φέρεται να είναι κοντά και στον Χέντριξ... λέτε τελικά να έχει μεγαλύτερη βάση η ανταλλαγή Πανκο-Γκιστ?

    Ευχαριστώ
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ Νίκο το διάβασα το συγκεκριμένο.... μου φαίνεται λίγο κάπως όμως... δεν είναι φήμες ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει το Χέντριξ ή στην τελική ότι του προτάθηκε.... και μόνο η αναφορά αυτή με προβληματίζει για την εγκυρότητα των γραφομένων

      Διαγραφή
  43. χαμος γινεται στα αθλητικα site σχετικα με τα μεταγραφικα του Παναθηναικου!!!αλλου διαβαζεις για Χεντριξ,αλλου για Βελιτσκοβιτς,αλλου για Γκιστ..

    Jim τι σου φαινεται πιο ορθολογικο?ενδεχομενη αποκτηση του Βελιτσκοβιτς(οποτε θεωρητικα κλεινεις κ την τρυπα στο 4) κ μετακινηση του Τσαρτσαρη στο 5? ή αποκτηση ενος ακομη σεντερ π.χ Χεντριξ?

    the enforcer..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Enforcer που διάβασες για Βελίτσκοβιτς ? Γιατί δεν το έχει πάρει το μάτι μου κάπου

      Διαγραφή
    2. θα σε παιδεψω λιγο δε σου λεω :p οριστε,ορεξη να χεις να διαβαζεις http://www.pamesports.gr/104270/senario-gia-velitskovits-ston-panathhnaiko

      the enforcer..

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις γιατί με ξενίζει λίγο αυτό ? Υποτίθεται ότι εμείς θέλουμε παίχτη που να αποδώσει άμεσα... Γερός να είναι το παλικάρι αλλά δε θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει πλήρως ?

      Διαγραφή
    4. Σενάριο (επιστημονικής φαντασίας???): Ανταλλαγή Γκιστ-Πανκο και απόκτηση Βελίτσκοβιτς... κόστος μηδαμινό και κλείνεις 2 τρύπες...Ολα πιθανά είναι πλέων... απλά όπως ορθός λέει και η Ναταλία δεν το βλέπω γιατί αλλάζει άρδην η χημεία...

      Ευχαριστώ
      Νίκος

      Διαγραφή
    5. Κοίτα αν γίνει παράλληλα όπως το λες ΟΚ ναι... άμεσα βοηθάς λίγο στο 5 και μελλοντικά και αν βγει (αν επανέλθει πλήρως ο παίχτης) έχεις κάνει τρελή κίνηση και για το 4 ;-)

      Διαγραφή
    6. τι να σου πω Ναταλια,δε ξερω σε τι κατασταση βρισκεται..εχει μεινει πολυ καιρο εξω..παντως τον γουσταρω πολυ σαν παικτη,θα θελα να τον δω στην Παναθα..στη τελικη αυτος που θα αποφασισει ειναι ο Πεδουλακης..

      παντως το χειροτερο για μενα σεναριο ειναι αυτο που γραφτηκε περι ανταλλαγης Γκιστ-Πανκο..ο Γκιστ μπορει να ναι πιο αθλητικος αλλα με μια τετοια ανταλλαγη χανεις ακομα περισσοτερο το σουτ απ'τα τεσσαρια σου..οχι οτι ο Πανκο ειναι κανας παικτης με το τρελο σουτ αλλα θεωρητικα ειναι καλυτερος απ'τον Γκιστ σ'αυτον τον τομεα..επιπλεον με την αποκτηση του Γκιστ δε καλυπτεις ουσιαστικα την απουσια του Σοφο..κατι που θα κανες αμα αποκτουσες τον Χεντριξ..για μενα ο Γκιστ δε σου λυνει κανενα προβλημα..

      the enforcer

      Διαγραφή
    7. Ολοι καταλαβαίνουμε (από αυτά που διαβάζουμε απλώς κάποιοι και από αυτά που ξέρουν κάποιοι άλλοι) ότι η καλύτερη λύση επί του παρόντος είναι ο Χέντριξ ... αν για κάποιους λόγους στραβώσει όμως, από το να μην πάρουμε καθόλου όπως είπε και ο Jim, ε ας πάρουμε τον Γκιστ.... για μένα το βασικό είναι ότι το προσπαθούν και δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την ομάδα ξεκρέμαστη... νομίζω είναι αρκετό

      Διαγραφή
    8. καλο αυτο το σεναριο αλλα πολλοι καινουργοι παικτες αν βαλεις και τον Καπονο μιλαμε για νεα ομαδα στη μεση της χρονιας

      Διαγραφή
    9. παντως σε περιπτωση αποκτησης του Βελιτσκοβιτς(αν κ εφοσον ειναι οκ) κ με ενδεχομενη αποκτηση του Φωτση το καλοκαιρι παιζει να βρεθεις με το καλυτερο διδυμο στην θεση 4 στην Ευρωπη,απο κει που τωρα εχεις προβλημα..καλα εγω το πηγα τωρα πολυ μακρια..

      το σημαντικο ειναι αυτο που λες κ συ Ναταλια..ξερουν οτι η ομαδα εχει δυνατοτητες κ προσπαθουν να την ενισχυσουν ακομα περισσοτερο..

      the enforcer

      Διαγραφή
    10. @enforcer

      όλα μα όλα εξαρτώνται από την κατάσταση Σχορτσιανίτη.. Επειδή εγώ με το σάπιο το μυαλό μου λέω ότι ο Σοφοκλής πιθανόν να χάσει μεγαλύτερο διάστημα από μήνα ή ακόμα και μετά να είναι μέσα-έξω, προτείνω Χέντριξ ανεπιφύλακτα. Για τον Βελίσκοβιτς την ξέρετε τη γνώμη μου. Θα τον υπέγραφα σίγουρα το καλοκαίρι (ΕΑΝ κ ΕΦΟΣΟΝ ήταν υγιής) αντί του Πάνκο..

      Διαγραφή
  44. Πάντως πιστεύω ότι τελικά αυτό που θα γίνει δεν θα έχει γραφτεί πουθενά... αυτό μας έχει δειξει έως τώρα η διοίκηση...

    Ευχαριστώ
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τόσα πολλά σενάρια...Το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι ο Πάνκο δεν θα αποχωρήσει, τον χρειαζόμαστε πολύ, σενάρια ανταλλαγής λοιπόν του Πάνκο για μένα δεν παίζουν. Θεωρώ φαβορί τον Χέντριξ, αλλά δύσκολα θα κάτσει η περίπτωση του οπότε υπάρχει και η πιθανότητα Βελίτσκοβιτς, με μετατόπιση του Τσαρτσαρή στο 5. Όπως είπε και ο Τζιμ, πάμε για ελεύθερο παίκτη οπωσδήποτε. Αυτοί οι 2 είναι τοπ στην κατηγορία ελεύθεροι, κάπου εκεί θα πάμε λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η Μακαμπί βγήκε από την εξίσωση Χέντριξ... πήρε από την Σιρόκι τον Πλανινιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οκ κλείνουμε το Χέντριξ ας πούμε...Πιστεύει κανείς ότι ένας παίχτης αυτής της αξίας και του ειδικού βάρους θα μείνει εκτός ομάδας στους τελικούς;Θα μείνει έξω ο Καπόνο;Ο Μπάνκς ή μήπως ο Ούκιτς;Με τίποτα ,έχεις έλλειψη σε γκαρντ..Άρα ο κλήρος θα πέσει αναγκαστικά στον Πάνκο.Και ρωτάω εγώ..Θα παίξουμε τελικούς με ένα τεσσάρι 34 ετών και το Λιθουανό συμπλήρωμα;Παρότι αμφιβάλλω για τη βασιμότητα της ειδήσης και για το χαρακτήρα του Γκιστ(τρομερά προσόντα),είναι η μόνη λύση που δε διαταράσσει ισορροπίες.Βέβαια μέχρι την επάνοδο του Σχορτσανίτη θα παίζεις με ελαφριά σχήματα αναγκαστικά,αλλά το πολύ ράβε ξήλωνε δε βγαίνει σε καλό.
    ΥΓ:Δημήτρη ανανέωσε τους παίχτες που αξίζουν.Εκτός από Μπράμος και Σόφο όλοι έχουν μονοετή.Έγκλημα!Το καλοκαίρι θα τρέχεις να ξαναφτιάξεις ομάδα,άσε που θα πληρώσεις περισσότερο όπως και φέτος που τα κάνατε θάλασσα στον προγραμματισμό.
    rx-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα παρεις τον Χεντριξ λογικα σουταρεις τον Πανκο απ'την Α1..τωρα οσον αφορα τους τελικους εχουμε μελλον..περα απο Τσαρτσαρη,Μασιουλις μπορει να δοκιμασεις κ σχηματα με Λασμε στο 4 κ Χεντριξ στο 5..αμυντικα μπορει ανετα να κυνηγησει ο Λασμε Πριντεζη,Αντιτς..επιθετικα δε ξερω κατα ποσο θα τσουλαει το σχημα,θα δειξει..

      the enforcer..

      Διαγραφή
    2. Εμ, εδώ είναι το ζουμί παίδες. Έχεις μόνο μια ακόμα αλλαγή για την Α1 και πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η λογική πάει, πέρνεις παίκτη που ξέρει ότι θα είναι μόνο Ευρωλίγκα αρχικά. Όπως είναι τώρα το τοπ-16 με τόσους πολλούς αγώνες δεν νομίζω κανένας να έχει πρόβλημα να χάνει τα "ντέρμπι" της Α1. Βγάζεις το τοπ-16 και είσαι ΟΚ Ευρωλίγκα. Θα τους έχεις όλους δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, όλα ΟΚ. Καθώς πλησιάζουν τα Ελληνικά πλέι οφς κάθεσαι και βλέπεις. Θες να βάλεις μέσα στον ψηλό που θα πάρεις; Πιστεύεις θα σε βοηθήσει περισσότερο από κάποιον άλλο ξένο στη μάχη για το πρωτάθλημα; Τότε οκ, κάνεις και την τρίτη σου αλλαγή χωρίς άγχος και με minimum ρίσκο.

      Διαγραφή
    3. Γιατί μόνο μια αλλαγή; Νομίζω έχεις δικαίωμα για περισσότερες.

      Διαγραφή
    4. φιλε Madness σιγουρα ισχυει αυτο με τη μια ακομα αλλαγη ως το τελος του πρωταθληματος?..ειχα διαβασει κ χθες αυτο http://www.sportdog.gr/article/144339/kitsen-i-oykits

      εχω την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις ορισμενο αριθμο αλλαγων ξενων για τον πρωτο γυρο..κ αντιστοιχη δυνατοτητα σου δινεται κ στο δευτερο γυρο..

      Διαγραφή
    5. Αν ισχύει 3 αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες 3 στο δεύτερο είμαστε χαλαρά τότε δεν έχουμε να προβληματιστούμε για κάτι.... οπότε παίρνουμε όποιον θέλουμε ;-)

      Διαγραφή
    6. @rx-8

      Γειά σου φίλε.. Θεωρείς ότι ένα δίδυμο Τσαρτσαρή-Πάνκο στο "4" είναι τόσο καλύτερο από το αντίστοιχο των Τσαρτσαρή-Μασιούλις? Πολύ σωστό το υστερόγραφο..

      Διαγραφή
  48. Κλείνει ο Μπεν Ουάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και μουφα η ειδηση σου,θα γουσταρα τρελα ουαλας στον παναθηναικο!ακομη και σ'αυτην την ηλικια θα ειναι απο τους καλυτερους σεντερ!!

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και μούφα φίλε, απλά και μόνο επειδή διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια και πιστεύω γενικά ότι κάποιοι δημοσιογράφοι πετούν ονόματα. Το έκανα κι εγώ!

      Διαγραφή
    3. ας κανουμε υπομονη 3-4 μερες,πιστευω οτι θα εχουν καταληξει μεχρι τοτε και σχολιαζουμε μετα...!τελικα τσαμπα σχεδιασμους κανουμε εμεις τωρα,αλλα ειναι το μικροβιο αυτο του μπασκετ...!!!

      Διαγραφή
  49. Για τον Hendrix τα είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, αν και δεν μπορώ να τον δω ως "κορυφαίο" σίγουρα είναι παίκτης που θα βοηθήσει. Από την άλλη, ο Gist είναι λίγο περίπτωση Heislip: τρομερά προσόντα, αλλά -προσωπικά πιστεύω- χαμηλό μπασκετικό IQ και σχεδόν μονοδιάστατος παίκτης. Δηλαδή αν δεν μπει να παίξει το παιχνίδι του, θα είναι παίκτης-ρολίστας. Δηλαδή επ'ουδενί δεν μπορεί να θεωρηθεί άξιος αντικαταστάτης του Πάνκο (από που και πως προέκυψε ρε παιδιά αυτή η ανταλλαγή, ξέρει κανείς ?)

    Πάντως για σήμερα συμφωνώ, όπως κάνω πάντα εδώ και χρόνια, ανεβαίνουμε ΟΑΚΑ για να δούμε μπασκετάκι...και ειδικά σήμερα ως bonus τον Καπόνο (αν και εφόσον παίξει παίδες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΛΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΚΟ ΚΑΙ ΓΚΙΣΤ ΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΚΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΧΕΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕ Ο JIM

      Διαγραφή
  50. JIM πως θα γινει να βαλεις like κατω απο τα σχολια??Ειναι μερικα ευστοχα και συμφωνω, καλη ιδεα δεν ειναι να κανουμε κλικκκκκ!!!!!!!!!!"Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ, πέραν του ότι δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται για νομικούς λόγους (δεν είμαστε ΝΒΑ να πάρει η μια ομάδα το συμβόλαιο του παίχτη με άλλη ομάδα), θα είναι έγκλημα. Από τους παίχτες που έχουμε σήμερα, ο μοναδικός που ακόμα είναι σε φάση ανόδου και αναμένουμε περισσσότερα θετικά είναι ο Πάνκο! (πλην Κίτσεν, που μάλλον το έχουμε παρατήσει) Δεν καταλαβαίνω μερικούς εδώ μέσα που με τόση ευκολία πιάνονται από ένα απίθανο σενάριο και ονειρεύονται, ποιον;, τον Γκιστ. Να΄ταν κανένας παιχταράς τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει νομικο κωλυμα φιλε..αμοιβαια συμφωνια για ανταλλαγη υποχρεωσεων

      και εγω θεωρω την ανταλλαγη κακη ιδεα
      ο πανκο εχει αρχισει και ανεβαινει(στο σουτ οχι τοσο) αλλα εχει μια καποια ποικιλια κινησεων και καλη δημιουργια(για 4αρι)

      τωρα με gist θα ναι σαν να χεις 2 lasme δημιουργικα σε 4 κ 5

      δεν βγαινει...οι επιθεσεις θα κολλανε.τα γνωστα των πρωτων αγωνιστικων μονο π αυτη την φορα δεν θα ειναι προβλημα χημειας.
      ελπιζω να ναι ραδιο αρβυλα..

      tarantino13

      Διαγραφή
    2. Ετσι δεν εχει λογικη.κ ο γκιστ εχει φημη μη σταθερου παιχτη.μια καλος μια κακως.
      Ασε που θα παρουμε νεους παιχτες κ θα χρειαστει κ περιοδο προσαρμογης.εδω λεμε να δωσουμε κ αυτους που σιγα σιγα αποκτουν κ χημεια.μεγα λαθος

      Διαγραφή
  52. Για μενα τσσκ ειναι το απολυτο φαβορι ειδικα τωρα που η νοοτροπια μεσινα μπαινει στο παιχνιδι (αμυνα). Εχουν το καλυτερο 4 αρι και 5 αρι αυτη την στιγμη και αφου συνεχισει ο τεο να μαζευεται και να μν κανει τις τρελες του περελθοντος το φιναλ4 το εχουν στην τσεπη.
    Η μπαρτσα παιζει οτι παιζει αφου η ομαδα ειναι ιδια εδω και πολλα χρονια, τουλαχιστον ο κορμος.
    Ρεαλ ειναι πολυ σοφτ κριμα οι μεταγραφες...
    περιμενω να δω τον γαυρο με πιο δυνατες ομαδες.. ζαλγκιρης απλα αστεια, μερι εδω που εφτασε ειναι το τοπ της. Κατι θα πρεπει να γινει του χρονου με τους ομιλους.. δν ειναι δυνατον να ξαναυπαρξει ομιλος σαν αυτος της μακαμπι.. παιδικι χαρα ηταν. Οι ισραηλινοι αναμενω να φανε τα μουτρα τους, ειδικα απο την στιγμη π δν βρισκουν κατι καλο στους ψηλους.
    Για πονταρισμα στο στοιχημα ο παο .. ειδικα με καπονο μεσα και εξω τον σοφο ολα παιζουν. μεγαλη βελτιωση ειδικα με μπανκς ειμαστε αλλη ομαδα. βελτιωση στις βολες και στα λαθη και παμε λονδινο ανετα. Περιμενω εξελιξεις με σοφο που θα καθορισουν και την πορεια και αλλης μεταγραφης. Θα επιμεινω σε ελληνα, το να παρεις παλι ξενο με δικαιωμα συμμετοχης μονο σε ευρωπη ειναι ουτοπικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως η Ζαλγκίρις για την VTB League πριν λίγο καιρό είχε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ με 10 πόντους διαφορά παρόλο που δεν είχε παίξει ο Πόποβιτς σε αυτό το παιχνίδι.
      Επίσης η Ζαλγκίρις διέλυσε την Κάχα με 82-45 η οποία Κάχα είναι δεύτερη στο Ισπανικό πρωτάθλημα με 9 νίκες και 3 ήττες και η Ζαλγκίρις έκανε 4 εκτός έδρας νίκες με Κάχα, Ολυμπιακό, Εφές και Αρμάνι.
      Η Ζαλγκίρις μαζί με την Μπαρτσελόνα ήτανε οι ομάδες που δεχτήκανε τους λιγότερους πόντους παρόλο που η Ζαλγκίρις αντιμετώπισε ομάδες όπως η Εφές, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός και η Κάχα που αν βρουν λάσκα την αντίπαλη άμυνα μπορεί να κάνουν πάρτι στην επίθεση και να βάλουν πολλούς πόντους.
      Αρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε οτι η Ζαλγκιρις είναι ομάδα της πλάκας και μένει να δούμε αν στο τοπ 16 θα μπορέσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ή θα έχει μεγάλη πτώση η απόδοση της.

      Διαγραφή
    2. Oμάδα της πλάκας σε καμμία περίπτωση.
      Κοντρολαρισμένη ομάδα με σοβαρότητα και
      παιχνίδι πάντα πάνω από το καλό εώς το πολύ καλό.
      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ.
      Η Ζαλγκίρις είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης , αλλά όχι ομαδάρα κι ούτε θα γίνει τουλάχιστον φέτος.
      Doc!

      Διαγραφή
    3. Απορω ρε παιδια πως λετε οτι η ζαγκιρις ειναι της πλακας.εχετε δει παιχνιδια της?φετος παιζουν κ αμυνα καλη εκτος απο παραδοσιακα καλη επιθετικη ομαδα.εχουν κ εμπειρια κ λυσεις στο παγκο.δεν ειναι καθολου ευκολη αντιπαλος.σχεδον ολους πλην ολυ τους συντριψανε στο καουνας

      Διαγραφή
  53. Χωρίς να είμαι σίγουρος οτι πιθανή ανταλλαγή πανκο-γκιστ θα μας βγει σε καλό:
    Πανκο: 9π, 25% 3π, 4.8ρ, 1.7ασ
    Γκιστ: 8.6π, 34% 3π, 4.8ρ, 0.2ασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμμία περίπτωση.
      Ο Πάνκο θα πάρει για πλάκα το τελευταίο σούτ που θα κρίνει το μάτς , ο άλλος είναι δυνατός ρολίστας.
      Doc!

      Διαγραφή
    2. Στα δυποντα ομως που επρεπε να διαπρεπει ο γκιστ μιας κ τελιωνει δυνατα τις φασεις ειναι στο 40κατι τις εκατο.πολυ χαμηλο για ποιοτικη λυση στο 4.επισης με βαση τα προσοντα του δεν εχει ψηλο νουμερο στα rebound.προιον για μενα κακων τοποθετησεων του πολλες φορες.η κ χαμηλης συγκεντρωσης μιας κ δεν φημιζεται κ για το IQ του

      Διαγραφή
  54. Αν παρει και Hedrix η caja τη βλεπω να περναει στα play offs με πλεονεκτημα εδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κάχα αν δεν αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της δεν περνάει όχι με τον Χέντριξ, αλλά ούτε με τον Κόμπι Μπράιαντ..

      Διαγραφή
    2. Νομίζω οτι ο Cook θα βοηθήσει πολύ στο παιχνίδι της και κυρίως στο να μην έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο.

      Διαγραφή
  55. έχω μια απορία. τα ρεπορταζ αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα πρέπει να γίνει μέχρι την έναρξη του τοπ16 οπότε και λήγει η διορία. ισχύει όντως κατι τέτοιο? απο κει και πέρα δεν θα υπάρχει δυνατότητα για προσθαφαιρέσεις στην ευρώπη?
    maccabi, caja και παναθηναικος(λόγω σόφο βέβαια) ενισχύονται και μου κάνει εντύπωση που οι τούρκικες ομάδες με τα πολλα λεφτά και τις πολλές αδυναμίες δεν κινούνται προς το παρόν για μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φενερ ψαχνεται για δυαρι.πληροφοριες λενε οτι ειναι κοντα.καποια στιγμη απεναντι ακουστηκε κ το ονομα του φωτση σε ανταλλαγη με λεφτα κ μπρεμερ.αλλα δεν προχωρησε.η φενερ εχει μεγαλο προβλημα στο δυο κ τεσσερα.τελικα οπως ειπα θα παρουν δυαρι κ το τεσσερα-πολυ κακως- θα το αφησουν....
      Φαινεται πιστευουν οτι με το μπατιστ εκει θα το σηκωσουν....

      Διαγραφή
  56. Καλησπέρα Τζιμ!!! Διαφώτισε μας γιατί με ολα τα δημοσιεύματα μας βλέπω τελικό να αλλάζουμε την μισή ομάδα...

    Ευχαριστώ
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Νίκο.. Δώσε μου λίγο χρόνο γιατί παρακολουθώ τις εξελίξεις στο θέμα Χέντριξ και θα μιλήσουμε για όλα από μια πιό σταθερή βάση.

      Διαγραφή
  57. Πάντως πιστεύω ότι θα έχουμε έκπληξη από την διοίκηση...

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Jim σώσε με! Τα έχω παίξει με όλα αυτά που διαβάζω!

    Rajon Rondo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι εδώ μη φοβάσαι τίποτα. Θα τα κάνω ακόμα χειρότερα αν χρειαστεί..

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΟΙ ΤΖΙΜ ΚΟΝΓΟΥΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ?

      Διαγραφή
  59. Εφοσον γραφεται οτι θα περιμενει να δει πως θα εξελιχθει η κατασταση του σοφο,αρα μπορει να παρει παικτη και μετα την πρωτη αγωνιστικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, υπάρχει προθεσμία μέχρι την μέρα ου αρχίζει το τοπ-16. Μετά δεν θα επιτρέπονται μεταγραφές

      Διαγραφή
  60. Τζιμ καλησπέρα!Αφού πρώτα δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για το μπλογκ θέλω τα φώτα σου για μια απορία που έχω.Το γεγονός ότι το στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ανταγωνισμός για τους αιώνιους είναι ανύπαρκτος πιστεύεις ότι ωφελεί τις ομάδες μας στους ευρωπαικούς τους αγώνες;με άλλα λόγια είναι καλύτερα που μέχρι και το τέλος της ευρωλίγκας έχουν δύσκολα ματς μια φορά την εβδομάδα και μια φορά την εβδομάδα(με ελάχιστες εξαιρέσεις)περίπατο στα παρκέ;Ευχαριστώ όποιον πει τη γνώμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Keith ωφελει στο να δοκιμασουν νεα συστηματα κ παροπλισμενους παιχτες.επισης ξεκουραζονται κ πολλοι απο αυτους κ προστατευονται απο τραυματισμους.
    Προσεξε ποιες ομαδες κυριαρχουν χρονια στην ευρωπη.
    Cska,pao,maccabi,oly περσι, κ barca.οι τρεις απο αυτες κανουν οτι περιεγραψα πιο πανω.η τελευταια δινει δυνατα παιχνιδια οπου πολλες φορες το πληρωνει με την κουραση της.προσφατο σχετικα παραδειγμα τι επαθε η μπαρτσα απο παο το 2011 οταν κληθηκε να δωσει σε δεκα μερες 5παιχνιδια κ κομματια στην κουραση το χασε με 3-1 χωρις να απειλησει ουσιαστικα στο 4 της σειρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γειά σου Κeith και σε ευχαριστώ.. Μπορείς να πείς ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εγώ θα πω ότι σε αυτό το επίπεδο, στο τοπ δηλαδή, που οι ομάδες έχουν βάθος και παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν χρόνια δύο απαιτητικά παιχνίδια την εβδομάδα είναι καλό το να συμμετέχεις σε δύσκολο πρωτάθλημα. Σε βοηθά να "πατήσεις" να φορμαριστείς και κυρίως σε κρατά μάχιμο. Από την άλλη υπάρχει σαφώς μεγαλύτερος κίνδυνος για απώλειες, όλου του είδους. Αυτά έχουν οι..μάχες. Οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν στις κατακτήσεις τα τελευταία χρόνια (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΤΣΣΚΑ, ΜΑΚΑΜΠΙ) πάντως είχαν μια σχετική άνεση κ υπεροχή πίσω στις χώρες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτά παραθέτει ο 'Σκύλος' όσον αφορά τα 'μεταγραφικά' του ΠΑΟ

    QUOTE
    -------
    Sdog Pick n' Scroll @pnscroll_sdog

    Πολλά θέματα,πολλές εναλλακτικές,λίγος χρόνος!Γενικώς δεν λες εύκολη τη κατάσταση.Γι'αυτό είπα,ούτε καλοκαίρι τέτοιος οργασμός διαβουλεύσεων

    Για να γίνει trade Πάνκο-Γκιστ πρέπει να συμφωνήσουν δύο ομάδες,δύο παίκτες&πολλοί μάνατζερ.Ο Πάνκο έχει Ραζνάτοβιτς,ο Γκιστ τον Φιλιποβιτς.

    Να αποκτηθεί ο Χέντριξ, που υπέγραφε το καλοκαίρι 2ετες στο Μιλάνο; Θα τον αφήσει ελεύθερο η Αρμάνι ή δανεικό; Να γίνει trade Πάνκο-Γκιστ;

    Να μπει ο Καπόνο αντί του Κίτσεν ή μήπως του Ούκιτς που είναι τραυματίας;Να αποκτηθεί 4αρι ή σέντερ αφού τραυματίστηκε ο Σόφο;

    Ρωτάτε τι εννοώ!Μα βάλτε τα κάτω:Να φύγει ή να μείνει ο Κίτσεν;Να πάει δανεικός;Στην Καντού ή αλλού;Ποια είναι η συμφέρουσα για ΠΑΟ πρόταση;

    Οργασμός διαπραγματεύσεων επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Ούτε κατακαλόκαιρο το θερμόμετρο δε φθάνει τέτοιες θερμοκρασίες.
    --------
    UNQUOTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Συμφωνα με αυτο
    http://www.sport-fm.gr/article/601369
    Ο παο προχωραει ορθολογικα στην αποκτηση ψηλου κατεμε.οπως ειχα γραψει στην προγουμενη αναρτηση με χαμηλο budget πρεπει να πας οχι σε πολυτελειες αλλα σε εξυπνες κινησεις.
    Κ τι εννοω.ολα εξαρτωνται απο την κατασταση του σοφο.αν αυτος γυρισει σε κανα μηνα η εναμιση υγιης τοτε δεν υπαρχει λογος να αποκτηθει παιχτης που να παιζει μονο το 5.κανεις λογος.πρεπει να συνηπαρξη στο ροστερ κ με σοφο.τοτε ο γκιστ ειναι καλη λυση.που υπο προυποθεσεις ανεβαινει κ στο 5 αν κ PF.αλλιως αν πας με σοφο εκτος στα περισσοτερα ματς πας για 5.
    Πολυ ορθα σκεφτοντΙαι.
    Ο βελιτσκοβιτς λειπει μηνες.αγνωστο πως κ αν κ σε ποσο χρονο θα επανελθει.τετοια κινηση εχει υψηλο βαθμο ρισκου.ο αθλητης σιγουρα θα χει κ κιλα κ θα θελει κ χρονο να ενταχτει σε μια ξενη ομαδα κ οχι πχ της πατριδας του.πολυ λαθος κινηση- πεταμενα λεφτα.πολυτελεια τρελη.
    Ξεχαστε τον βελιτσκοβιτς της παρτιζαν λοιπον.εδω καλα καλα τον ειχαμε ξεχασει κ στην ρεαλ οταν επαιζε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το gazzetta έχει άρθρο για τον Χέντριξ τον οποίο αποκαλεί φαβορί για τον ΠΑΟ... μιλάει για τους σταθμούς της καριέρας του ως ένα tour και κλείνει το άρθρο ως εξής:
    "H περιοδεία συνεχίζεται...
    Athens 2012"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτο που συμβαινει φετος στον παο δεν εχει προηγουμενο.μεταγραφικος οργασμος εν μεσο χειμωνα.τετοιο πραγμα εικοσι χρονια που βλεπω μπασκετ δεν θυμαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή