Athlenda

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ!



Η ΤΣΣΚΑ «έπνιξε» την Ζαλγκίρις με τη γνωστή «Μεσίνια» άμυνα που κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της στο παιχνίδι των Ρώσων. Είναι από τις περιπτώσεις που το «θύμα» απλά αδυνατεί να αντιδράσει..



-Από την αρχή της σεζόν μιλώντας για την ΤΣΣΚΑ είχαμε πεί  ότι «μόλις οι Ρώσοι ανεβάσουν την άμυνα τους σε ένα σταθερό επίπεδο, κοντά στα στάνταρντς του Μεσίνα, θα αρχίζουν να ξεχωρίζουν». Φαίνεται ότι σταδιακά πλησιάζουν λοιπόν σε αυτό το σημείο. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ  δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτήν στην αρχή της περιόδου. Τα κενά είναι ελάχιστα, το επίπεδο της έντασης πολύ μεγαλύτερο όπως και η πίεση στη μπάλα. Ο Μεσίνα παίζει πολύ με αλλαγές στα σκριν εκμεταλλευόμενος το αμυντικό versatile που του παρέχουν τα κορμιά και τα ύψη  των παικτών του σε κάθε θέση.


-Μου άρεσε το ροτέησιον και το πώς χειρίστηκε το παιχνίδι εχθές. Ειδικά το σχήμα που ξεκίνησε στην περιφέρεια. Τεόντοσιτς, Μιτσοβ, Κρίστμας συν τους Κριάπα-Κάουν στη φροντκόρτ. Ο Μίτσοβ (ο οποίος θεωρητικά θα πήγαινε στο «3», που είναι και η θέση του) σε ρόλο quarterback γκαρντ, δηλ. «φρένου» δίπλα στον Τεόντοσιτς, με ρόλο να αποτελέσει το καθαρό μυαλό, την «καλή πάσα» με σωστή ανάγνωση της άμυνας, ουσιαστικά σαν δεύτερο γκαρντ και τον  Κρίστμας ανοιχτά να βάζει πίεση στην άμυνα του Πλάζα, περιμένοντας να πάρει «καθαρά σουτ» και close out παιχνίδι.

Αυτό το σχήμα διαθέτει τρείς playmakers (Τεόντοσιτς, Μίτσοβ, Κριάπα) που αναλαμβάνουν το δημιουργικό κομμάτι και δύο διαφορετικού τύπου εκτελεστές (Κρίστμας και Κάουν ή Κριστιτς όπως είδαμε στην επανάληψη). Πολύ ενδιαφέρον..

Ειδικά για τον Μίτσοβ, ο οποίος έκανε σπουδαίο ματς και καθάρισε για την ΤΣΣΚΑ στο τέλος , θα πρέπει να πούμε ότι αυτή η συνεργασία του με τον Μεσίνα θα αποτελέσει τις “glory days” της καριέρας του και πρέπει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, μιας και ο Ιταλός τον πιστεύει από την αρχή πολύ.


-Και οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πράγματα.  Ο Πλάθα πάλευε σε ολόκληρο το ματς να βρεί τον ιδανικό συνδυασμό στα γκαρντς. Βλέποντας το παιχνίδι να μην του πηγαίνει άρχισε σταδιακά να χαμηλώνει τα σχήματα ξεκινώντας  με τον Ντάρντεν στο «4» και καταλήγοντας στο 35’ να παίζει με τρία γκαρντ και τον Καουκένας «4», κάτι που άλλαξε άμεσα. Άργησε λίγο να απλώσει την άμυνα του. Αιφνιδίασε μάλιστα την ΤΣΣΚΑ στο τέλος με τις συνεχείς παγίδες αλλά ο Μεσίνα πήρε τάιμ άουτ και οι Ρώσοι στην επόμενη επίθεση έσπασαν το πρες βγάζοντας παίκτη παντελώς μόνο για ένα κάρφωμα.
Από την άλλη ο Μεσίνα παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο ένα σχήμα με Κρίστιτς-Κάουν μαζί (!) το οποίο όπως αναμενόταν είχε ουσιαστικές δυσκολίες, χωρίς να καταφέρει να χτυπήσει με το ψηλό της base line όπως στόχευε.

-Η ποιότητα και το βάθος που έχει στη θέση του πόιντ γκαρντ η ΤΣΣΚΑ έπαιξε μεγάλο ρόλο. Έλεγξε τον ρυθμό απόλυτα, «έκλεισε» το γήπεδο χαμηλώνοντας το τέμπο και επιλέγοντας να πάει σε παιχνίδι 65 κατοχών. Κυριάρχησε στο ριμπάουντ και σούταρε εξαιρετικά από το τρίποντο στο μισό γήπεδο (13/22), με πολύ καλό spacing.


-Ρίξτε μια ματιά στην αλλαγή του προφίλ των Αμερικανών της ΤΣΣΚΑ για να καταλάβετε το επίπεδο βελτίωσης της ομάδας. Όποιος παρακολουθούσε ΤΣΣΚΑ στην αρχή της σεζόν θα έχει αυτή την ευκαιρία.. Και εάν ο Ουίμς ήταν εκ των προτέρων γνωστό πόσο πειθαρχημένος παίκτης είναι (και coachable, χαρακτηριστικό ότι και χθές δεν εκβίαζε και δεν έκανε καμία κατάχρηση της ελευθερίας που του έχει παραχωρήσει ο προπονητής του), ο Κρίστμας πραγματικά δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στο top-level του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποιος που θα πάρει το φύλλο της στατιστικής θα διαβάσει 6π. με 2/4σ. αλλά εγώ θα σας πω ότι ο Αμερικανός παίζει πλέον σε «άλλο ρυθμό»,  με διαφορετικό αέρα και είναι πολύ πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μεσίνα και να φτάσει πιο κοντα στο να αποτελέσει τον επόμενο “executive shooter “ στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, τίτλος που ισοδυναμεί με πολλά μηδενικά στον λογαριασμό του.. Τελειώνοντας με τον Τζάκσον –που ήταν και ο πιο μπερδεμένος ίσως παίκτης του Ιταλού στην αρχή-  θα προσθέσω ότι το να γίνεις «Χόλντεν» θέλει πολύ δουλειά και σοβαρότητα. Το δεύτερο ειδικά είναι σημαντικό για τον Τζάκσον (για τους δύο συμπαίκτες του π.χ. δεν το ανέφερα καν γιατί τυγχάνει να γνωρίζω την ποιότητα του χαρακτήρα τους). Ο Αμερικανός έχει βελτιωθεί σημαντικά, βγάζει τεράστια ενέργεια στην άμυνα πάνω στη μπάλα και κερδίζει λεπτά (παίζει πολύ άλλωστε και με δύο γκαρντ η ΤΣΣΚΑ) αλλά το κλειδί είναι να μείνεις συγκεντρωμένος ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του, ακόμα και εάν νιώθει ότι κάπου αιχμαλωτίζεται. Είναι το «πνευμόνι» στην περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ και ειδικά στην επανάληψη έκανε καλή δουλειά πάνω στον καυτό Πόποβιτς..


-Ο Βίκτορ Κριάπα προσέθεσε ακόμα μια εντυπωσιακή παράσταση ξεκαθαρίζοντας νομίζω κάθε αμφιβολία για το καλύτερο all around “4” σε αυτό το επίπεδο. Σούπερ αποτελεσματικός στην άμυνα, βασικότατος δημιουργός στην επίθεση όντας από αυτούς που παίρνουν σημαντικές αποφάσεις, αποτελεί το «λάδι» για να αρχίσει να δουλεύει η  offensive engine των Ρώσων. Είναι ο μόνος παίκτης κατά τη γνώμη μου του οποίου η απουσία από το παρκέ «πονάει» την ΤΣΣΚΑ.

Credit και στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ήταν deadly εχθές, όντας ουσιαστικά ο παίκτης που απογοήτευσε τους Λιθουανούς. Ο Μεσίνα κατανοεί τη θέληση του Σέρβου να παίξει πιο ώριμα, ” less glamorous”  και με λιγότερα λάθη, γι’αυτό και του έδωσε μέχρι και το χέρι σε ένα δύο «χειρόφρενα» που τράβηξε, επιτυχημένα βέβαια. Συμμετοχή είχε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς (3’, 2/2 προσωπικές, 1 λάθος) τον οποίο ο Μεσίνα φροντίζει να κρατά από την αρχή «μέσα» στο ροτέησιον και ικανοποιημένο (έστω και με μικρή συμμετοχή) γνωρίζοντας ότι στη συνέχεια μπορεί να του βγεί σε καλό. Είναι σημαντικό να νιώθει "ενεργός" ο Θοδωρής..


-Η Ζαλγκίρις εχθές δε τα κατάφερε αλλά σας υπογράφω ότι ήταν η κακή βραδιά της. Πρόκειται για πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που έβγαλε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και νομίζω όλη το γνωρίζουμε. Είναι βασικός αντίπαλος του Παναθηνακού στο παιχνίδι της πρόκρισης και προσωπικά δεν την θεωρώ και τόσο outsider για τα πλέη οφς όσο μερικοί εδώ στη χώρα μας, μετά τη χθεσινή της ήττα και το 1-3.. Είχε ένα κακό finish στο πρώτο ημίχρονο και μετά μάλλον εκνευρίστηκε και βγήκε εκτός παιχνιδιού από την πολύ καλή άμυνα αλλά και την εντυπωσιακή ευστοχία των αντιπάλων στο μισό γήπεδο. Έχει τύχη όμως, θυμηθείτε το..

80 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ JIM,

    Νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι να συμπληρωσω αφου ετσι ακριβως ειδα το ματς.Η CSKA ρολαρει πλεον..

    Η ΖALGIRIS εχει για μενα φυσιολογικες ηττες και νομιζω μετα απο αυτο θα ΄πεισμωσει΄..εγω προσωπικα θεωρω πιο ευκολο να μεινει εκτος η EFES παρα η ZALGIRIS..Η EFES δεν ειναι ομαδα αλλα εξαιρετικες μοναδες..Ο καθενας κοιταει τα στατιστικα του..ΤΟ 3-1 την υπερεκτιμαει..Βεβαια ειχε και ευννοικο προγραμμα..ΘΑ δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία για την απογείωση της φετινής CSKA ξεκινάει από την αλλαγή παιχνιδιού του Christmas, που πολύ σωστά ανέφερες, και θα τελειώσει στην σοβαρότητα του Teodosic. Όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες είναι ή αναμενόμενοι (Khryapa, Weems, Krstic) ή δευτερεύοντες. Αν ο Παπαλουκάς καταφέρει να δώσει λύσεις όταν χρειαστεί, θα είναι μία πληρέστατη ομάδα, διαφορετικά συνεχίζω να πιστεύω ότι πονάει σε βάθος στους guard. Ο Jackson είναι μπερδεμένος σαν ρολίστας από την αρχή της χρονιάς (η σταθερή παρουσία του Teodosic δεν προσφέρεται για να βγει ο Αμερικανός στην επιφάνεια σαν μπροστάρης) και ο Ponkrashov μοιάζει να μην υπολογίζεται.

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auto to mats kimhki macabi den borei na ginei pio tragiko ???h mhpws borei....den apoteloun kinduno gia kanena kai 8a to thumu8eitai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΖιμ, σε συνέχεια ουσιαστικά του DD δυσκολεύομαι να συμφωνήσω με το σχόλιο περί βάθους της ΤΣΣΚΑ στον άσο. Ο Τεόντοσιτς παραμένει ασταθής μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ο Παπαλουκάς όσο και αν θέλω να μεγαλουργήσει στο κύκνειο άσμα του είναι μεγάλο ερωτηματικό και ο Τζάκσον δε νομίζω πως μπορεί να υποκαταστήσει τον Μίλος στη κακή μέρα του τελευταίου σε σετ παιχνίδι. Οπότε μένει ο Πονκρασόφ του οποίου τα λίγα λεπτά φαίνεται πως κερδίζει ο Παπαλουκάς. Δίνεις ίσως βάρος στις ικανότητες Κριάπα, Μίτσοβ που βλέπουν γήπεδο καλά π.χ. ως point forward για να ξεκολλάνε την επίθεση;

    Ο Γουίμς έκανε 4 φάουλ χωρίς να κερδίσει ούτε ένα και έπαιξε λίγο με λίγες προσπάθειες. Στοχευμένη αντιπετώπιση από Πλάθα, τον δυσκόλεψε ο προσωπικός του αντίπαλος ή έτσι βγήκε το παιχνίδι;

    Όλο απορίες είμαι σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την CSKA δεν μπορεις να στοχοποιησεις ενα παιχτη..Πρεπει να την αντιμετωπισεις συνολικα,διαφορετικα σου βγαζει αλλο πρωταγωνιστη.

    Επισης θεωρω φετος πως ο Τeodosic με τον Μεσινα στο παγκο θα γινει μεγαλος παιχτης..

    Η CSKA τον τελικο τον εχασε περισυ απο τον ΟΣΦΠ εξαιτιας των λαθων του Τeodosic στο τελος και ενω στην αρχη ηταν ο καλυτερος παιχτης..ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ..ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ 10ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗ..Φετος βεβαια εχει Μεσινα,Τι να τον κανεις το Κirilenko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι ενα σχολιο για MACCABI,πολυ μικρο μεγεθος πλεον..ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΕΙ..Παιχτες με πολυ μικρο μπασκετικο IQ και τρομερα αθλητικα προσοντα..Εξαιρεση η παιχτουρα ο OHAYON τον οποιο τον ηθελα οπωσδιποτε το καλοκαιρι αντι OUKIC.Ειχε ακουστει αλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ενα για Khimki,οσο δεν σου γεμιζει το ματι τοσο καλη ομαδα ειναι..
      -Πιστευα ο Παο μεσα-εξω θα κερδισει τπτ..
      -Πιστευα θα ξεφουσκωσει τπτ..
      -Πιστευα οτι τα οικονομικα προβληματα θα φερουν αγωνιστικα τπτ..
      Τωρα θεωρω οτι παει εκεινη για μεγαλο underdog,για να δουμε..
      Υ.Γ.Ο Planinic μου θυμιζει Παπαλουκα..Με τη μονη διαφορα οτι ο εναε εχει την διεισδυση ο αλλος το σουτ απο τα 5-6 μετρα..
      Οσοι κουραστηκαν ας με συγχωρεσουν..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ για κίμκι στα πρώτα που λες...πολύ ανταγωνιστική και απρόσμενη και κυρίως αλώβητη έδρα...
      Αλλά διαφωνώ πως είναι το underdog...για μένα είναι από τις ομάδες που φανερά έχουν ταβάνι...πολύ καλή την παρούσα φάση και σε αυτό τον όμιλο με τα τωρινά δεδομένα έχει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση και αρκετά πιθανό να το κάνει,αλλά δεν νομίζω να έχει τύχη στη συνέχεια και με μια ομάδα διαβασμένη απέναντι της,ποιότητα και σε σειρά με 3 νίκες.

      Διαγραφή
    3. κιμκι ειναι πολυ καλη ομαδα κ φανηκε απο την 1 φαση με μαεστρο τον πλανινιτς, δεν το ειδα το ματς αυτο αλλα φανταζομαι οτι η μακαμπι ηταν τραγικη. Ειναι σωστα δομημενη η κιμκι μπορει να μην εχει αστερια κτλ αλλα εμενα μαρεσει σαν ομαδα κ εχω κ σε εκτιμηση τον κοουτς της (κορτουνατις). Δεν την θεωρω ικανη για φ4 αλλα σιγουρα εχει ολα τα φοντα για να φ8ασει στα νοκ αουτ.

      Διαγραφή
  7. ti viasmos htan autos??auth h maccabi dne paei pou8ena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είδα καθόλου το παιχνίδι,αλλά θα υπογραμμίσω και εγώ 2-3 πραγματάκια.Πρώτα ευχαριστούμε για το άρθρο μιας και είναι καλό να βλέπουμε και καμια ανάλυση για άλλα παιχνίδια...
    Λοιπόν..πρώτα απ'όλα εγώ θα συμφωνήσω με τον jim για τα guard της csska.Μπορεί να μην έχει καθαρόαιμο 2άρι μιας και ο κρίστμας νομίζω είναι g/f αλλά είναι πλήρης στα γκαρντ και κυρίως στα δημιουργικά.Έχει τον πιο ταλαντούχο ευρωπαίο πόιντ γκαρντ τώρα που είναι εξαιρετικός εκτελεστικά και δημιουργικά(το προβληματάκι το έχει στις επιλογές).Έχει 2(3) παίκτες που θα δώσουν το παιχνίδι σε up και low tempo σε απόλυτο βαθμό.Ο τζάκσον μπορεί να το ανεβάσει,ενώ παπαλουκάς και πονκρασόφ μπορούν να κοντρολάρουν απόλυτα το ρυθμό..
    Απο κει και πέρα άλλα 3 πραγματάκια και μάλλον μια ερωτησούλα...
    1.Θα πω την άποψη μου μιας και έχω παρακολουθήσει αρκετά τα τελευταία λεπτά του τελικού,θα διαφωνήσω οτι ευθύνεται ο τεοντοσιτς σε τόσο μεγάλο βαθμό που τονίζουν κάποιοι εδώ μέσα για την κατρακύλα της τσσκα..πιο πολύ κακή άμυνα στο transition και αδυναμία της ομάδας να ψάξει σταθερές λύσεις στην επίθεση..ο σέρβος δεν τράβαγε και τόσες προσπάθειες,ούτε κατέστρεφε τα συστήματα της ομάδας.
    2.Δίχως να δω το παιχνίδι,καταθέτω απλά ένα στοιχείο που ψάρεψα στα στατιστικά...ο μίτσοφ έπαιξε περίπου 32 λεπτά.Στο +/- εντυπωσίασε μιας και όσο ήταν μέσα αυτά τα 32 λεπτά η τσσκα είχε επιμέρους +26...Δηλαδή στα 8 λεπτάκια που δεν έπαιξε η τσσκα έχανε με 12 πόντους.Και η ερώτηση μιας και δεν τον ξέρω απόλυτα...ποια είναι η πλήρης θέση του?3άρι που λειτουργεί ως point forward ή μήπως δίμετρο+ γκαρντ?
    3.Συμφωνώ απόλυτα για την ζαλγκίρις με τον jim,είναι πολύ αξίολογο,αξιόμαχο σύνολο και είναι πολύ άτυχη ως τώρα...2 ήττες στον πόντο σε οάκα και μαδρίτη και πέτυχαν την τσσκα στα πολύ καλά της σε ματς που δεν τους πήγε το momentum.Σημαντική σημείωση όμως:Πάει στην τουρκία να παίξει με την εφές τώρα...Όσο καλή ομάδα κι αν είναι,που τώρα τη θεωρώ αρκετά μπροστά από την εφές,είναι δύσκολη αποστολή και δεν αποκλείεται να χάσει...δηλαδή να πάει στο 1-4 και η εφές στο 4-1..δύσκολα τα πράγματα,ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου επειδη εμενα φωτογραφιζεις για τον Teodosic με τον ΟΣΦΠ
      -Ειπα οτι φετος εχει Μεσινα(τι να το κανει τον Κirilenko) και οχι Καζλαουσκας,αρα εν μερει συμφωνω
      -Στο τελος κανει λαθη παιρνει τραβηγμενα σουτ
      -Με Παπαλουκα περισυ πιστευω οτι ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΞΕΦΡΕΝΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,και οτι θα εδινε καθαρο μυαλο και καλο επιθετικο παιχνιδι ΧΑΜΗΛΟΥ ΡΥΘΜΟΥ που την βολευε
      -Φιλε μου επειδη εισαι ΟΣΦΠ αναγνωριζω οτι εισασταν εξαιρετικοι,αλλα για να γυρισει ενα τετοιο ματς πρεπει να γινουν λαθη και ο Τeodosic για μενα τα εκανε..
      -Ποια συστηματα να καταστρεψει ακριβως???Μονο με ταλεντο επαιζε..

      Διαγραφή
    2. Επειδή υποστήριξα οτι δεν ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό ο τεόντοσιτς είμαι Οσφπ???
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...

      Διαγραφή
  9. peris καλησπέρα.. Ο Μίτσοβ είναι "3" με μεγάλη ικανότητα στη πάσα. Βλέπει γήπεδο. Είναι από τα φόργουορντ που υπό προϋποθέσεις παίζει 2-4.. Μεγάλο ματς το επόμενο για τη Ζαλγκίρις αλλά και να χάσει πάλι δε τελείωσε κάτι. Έχει ΠΑΟ-ΡΕΑΛ-ΕΦΕΣ μετά μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Jim δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψες. Η ΤΣΣΚΑ ίσως να είναι η "team-to-beat" για τον τίτλο. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, ο Μεσίνα έχει κάτι συγκεκριμμένο στο μυαλό του που βάζει αρκετή ώρα τους 2 ψηλούς(Κάουν-Κρίστιτς);Έχει δουλέψει σε αρκετά ματς αυτό το σχήμα. Εχθές καλός ήταν και ο Βούγιασιτς είχε διάθεση και του βγήκαν και τα σουτ. Για την Μακάμπι δεν έχω δει αλλά το σκορ μάλλον λέει πολλά.

    soulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα,τζιμ ειταν αναμενομενο καποια στιγμη να εστρωνε τη τσσκα ο κοουτς,εγω εντυπωσιαστικα για το ποσο φρεναρησε το τεοντοσιτς,μιας και ανφερθηκες στο σχημα με τα 3 γκαρντ θυμηθηκα το τελικο στη γερμανια με το ζοτς να παιζει σε εκεινο το ιδεατο πρωτο ημηχρονο με διαμαντιδη στο 3 και ειτε νικολας-σαρας ειτε νικολας-σπανουλης.Χθες στο λονδινο ειταν μαγικος ο τροπος που οι νικς εξαφανησαν ταχυδακτηλουργικα το να'ι'τ και κλειδωσαν το ματς απ το πρωτο δωδεκαλεπτο,ενα καλο γκαρντ επιτελους!απ τα ποιο χαμηλα μπατζετ σε ολη τη λιγκα ενα καλο συμβολαιο σε ενα free agent χωραει,τη πατησαν με τα χοντρα λεφτα σε βιγιανουεβα-γκορντον αλλα ειναι κριμα μια απ τις καλυτερες γραμμες ψηλων στην ανατολη να ειναι τοσο γυμνη και αβοηθητη. Υ.Γ θα τον στηλει για νανι τον πιανιτζιανι ο ταμπακ. ευχαριστω για τη κατανοηση.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακολουθώ Φενέρ-Τάου και επικεντρώνω στον Πρέλτζιτς και τον Ν. Μπιέλιτσα. Απίστευτα ταλέντα και οι δυο, αυθεντικοί ολ αράουντ, αν και με διαφορετικό στυλ ο καθένας. Κανένας τους όμως δεν έχει το μπαμ (ακόμα). Η Τάου πάντως είναι on a roll. Με τόσο χάλια Φενέρ, Μακάμπι, ίσως τελικά ο όμιλος του Ολυμπιακού να μην είναι τόσο δύσκολος όσο έμοιαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. po re pousti ti gamati omada exei ginri i caja...den e3igeitai pws den borouse na pai3ei kala ston a gyro...omadara xalara tin bazei katw ti csska opws paizei tr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ama xasei smr o gauros kai kanei esto kai mia hta se kapoio apo ta mats me fener dedomenou oti sigoura 8a xasei 3ana apo kaxa an auth sunexisei naa paizei se auto to demoniodh rythmo pou paizei tr ..menei ektos i paizei me ton prwto dld csska i real kai mas xaireta grhgora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. po re apo tin arxh arxisan ta faltsosfurigmata..bravo gaurobertobeou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pame pame pame fragkobil..ela 8a sou dwsoume kai alla faoul agori bas kai boreseis na kaneis kala statisktika kai na mhn apokleistei i omadoula sou ....suggnwmi o prwta8lhths i8ela na pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα αρχισω με το χθεσινο ματς της τσσκα πραγματικα ο τιτλος τα λεει ολα κ χθες που βλεπαμε τον αγωνα εδω λεγαμε χυνει αιμα η ζαλγκιρις για να βαλει 1 καλαθι ενω η τσσκα χωρις να πολυζοριζεται εφθανε στο καλαθι, αυτο ηταν κ ολο το ματς, με την φροντ λινε της τσσκα να κανει γενικα μεγαλο ματς τον τεοντοσιτς να βρισκεται σε επιθετικο ιστρο η νικη ηρθε πιο ευκολα απο οτι περιμενα. Κριαπα τα ειππαμε κ χθες τα ξαναειπε ο τζιμ απολαυση ο τυπος. Εγω πιστευω οτι αν ειχε κ αλλο 1 πλει μεικερ (πιο σκεπτομενο-για αυτο αποκτηθηκε κ ο τεο) θα ηταν το απολυτο φαβορι, ναι ο μιλος φετος προσπαθει να παιξει πιο στρωτα αλλα θελει πολυ δουλεια, χθες ηταν καλος επιθετικα αλλα επειδη εχω δει αρκετα φετος την τσσκα σε πολλα ματς κολλαει η μπαλα στα χερια του κ γενικα η κυκλοφορια της μπαλας ειναι αργη με αυτον στον ρολο οργανωτη, επαναλαμβανω για να μην θεωρηωθω(αντι-μιλος) το χθεσινο ματς ειναι αλλη ιστορια.

    Ενα μικρο σχολιο για την φενερ μιας κ ειδα ολο τον αγωνα, συνονθυλευμα ειναι η λεξη που ταιριαζει στην φενερ καμια οργανωση τιποτε , αργες επιστροφες εως ανυπαρκτες, τελειως λαθος στελεχωση του ροστερ με δεινοσαυρους κ οχι μονο, πιανιντζανι πεφτει πολυ στα ματια μου. Καχα πολυ σοβαρη μεγαλη προσθηκη ο κουκ οργανωσε κ ετρεξε τελεια σχεδον την ομαδα σημερα, εβαλε κ γενικα μεγαλα 3ποντα η καχα αλλα οταν ο μπιελιτσα σου πεταει 2/3 σερι κ εξακολουθεις να τον αφηνεις προκλητικα ελευθερο εστω κ αν βρισκεταιστα 6.50+ καλα να παθεις, κ μικρη ηταν η διαφορα ,ομαδα με 2 ασιστ στο ημιχρ δεν λεγεται καν ομαδα για να επιστρεψω στην φενερ :).Ενα σχολιο κ για τον ερτελ , πολυ ωριμος για την ηλικια του κ πραγματικα αμα δουλευτει σωστα θα κανει εξαιρετικη καριερα.

    Και ενα σχολιακη για οσφπ λιγο πριν ληξη του ημιχρ, εχει δωσει πολλα ελευθερα σουτ στη σιενα κ γενικα ο μπραουν τα εχει βρει λιγο σκουρα σημερα με τα γκαρντ του οσφπ. ΜΕγαλη μαχη προβλεπεται. Ο σπανουλης πρεπει να κραταει λιγοτερο τη μπαλα στα χερια του κ να παιξει λιγο πιο σκληρα ο οσφπ γενικα. Τα λεμε μετα το τελος του ματς.

    Και για να μην ξεχαστω πολυ ωραιο αρθρο τζιμ συνεχισε δυναμικα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. valte et1 n deite to ergo sfagh mesa sto sef..tou dinei duo sunexomenes katoxes apo la8os i diathsia eleoc dld... ligo eleoc pia...ama den a3eizeis soni kai kalla na ton perasoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2 sunexoemnes faseis o hines kanei epi8etiko prwta sbrwxneis so reb antikanonika kai meta kinhto screen sthn epi8esh...omws dia mageias tipota dne dinetai...kai pali.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. stimenos o ress ton gkremizei o antic...kala8i o hines...akoma mia ka8hmerinh parastash ths kwmwdias sto sef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den einai epithetiko otan o amunomenos vrisketai entos tou hmikukliou , allaksan oi kanonismoi

      Διαγραφή
    2. δεν ήταν στο ημικύκλιο

      Διαγραφή
  21. ade geia TYXERA8LHTES ......8eia dikh shmera !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πιο μπούφοι (Antic-Law) πεθαίνεις...

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο λουζερ (Σπανούλης) πεθαίνεις! Βάζει 5 κολλητούς και οδηγεί την ομάδα τοΥ στην αυτοκτονία μέσα σε 2 λεπτά

      Διαγραφή
    2. em mia fora ginodai ta 8aumata apo omades xwris filosofia taledo ....apla htan o paragwn tyxh perisu

      Διαγραφή
    3. auth thn karamela me thn tuxh varethika na thn akouw. mpasket paizoun oxi lotto.

      Διαγραφή
  23. ade cya re magkes mas kanate kai gelsame shmera....etoimoi gia f4 eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν γινονται αυτα χανει ο Λο μονος του καλαθι μετα κανει φαουλ ο Αντιντς στον Μπραουν ο οποιος σηκωνεται για να παρει βολες και δινει ο διαιτητης με μικρη καθυστερηση το φαουλ στην συνεχεια στην επιθεση του ολυμπιακου κολλαει το χρονομετρο και ετσι προλαβαινει να κανει την επιθεση ο Μπραουν και να νικησει τελικα η Σιεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χρονόμετρο που κόλλησε το είδες. το χρονόμετρο που σταμάτησε στο 1.7 (!!!) και έκανε ο Ολυμπιακός επίθεση ενώ ο χρόνος είχε τελειώσει το είδες;

      Διαγραφή
    2. κολλησε στα 10 δευτερολεπτα οταν εκανε επιθεση ο ολυμπιακος υπαρχει περιπτωση να μην προλαβαινε να κανει επιθεση η Σιεννα

      Διαγραφή
    3. κόλλησε για 1-2 δεύτερα. Όσα (δεν) είχαν μείνει στο τέλος κι έκανε κι επίθεση ο Ολυμπιακός. Μην ακούς τον Ιωάννου και την ΕΡΤ. Το ριπλέι με το καλάθι δεν το είδαμε ποτέ με χρόνο για να δούμε πόσο έμενε

      Διαγραφή
    4. Είδαμε ολοι (και οι διαιτητές φυσικά) ότι ήταν υπέρ σας η καθυστέρηση του χρονόμετρου την στιγμή εκεινη. Ελληναρες στη γραμματεία?! Τεσπα ότι αυτοκτονησες ειναι σχετικά άσχετο με το χρονόμετρο

      Διαγραφή
    5. αυτο που εγινε με το χρονομετρο στο τελος βγηκε υπερ της Σιεννα δεν ειπα οτι φταει αυτο ηταν κατι που σπανια συμβαινει και ποι διαιτητες επρεπε να σταματησουν το παιχνιδι η γραμματεια οταν κολλησε το χρονομετρο στα 10 δευτερα πριν το τελος

      Διαγραφή
    6. Το κολπακι με το ρολοι γινεται συνεχεια στο ΣΕΦ,εδω και πολλα χρονια,ειναι γνωστο και στα μικρα παιδια..Απλως σημερα την πατησανε..Αυτο ειναι ολο..Και ειναι πολυ ξεφτιλα οι ενστασεις και οι φωνες...Αδιορθωτοι ειναι τελικα και δεν ξερουν να χανουν.

      Διαγραφή
  25. Εγώ ξέρω ότι μπορεί να περάσουν στο Φ4 ακόμη και 4/4 ομάδες από τον όμιλο του Παναθηναϊκού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To agapame auto to athlima : ti telos trelo htan kai pali auto, se ena match pou eixe para polu endiaferon.

    Kai o Brown pou htan arketa kakos shmera to katharise sto telos ... vevaia o Law, ti na poume, mallon den perimene na vgei monos tou ... Pantws veltiwnetai sthn kukloforia kai organwsh h Siena. Oti kai na lene oi asxetoi, den apokleistike o Olympiakos shmera, apla phran shmantiko provadisma oi Caja kai Siena.

    MANOS

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. padws o bartzokas erasitexnhs proponitis...eixe +3 ..den pernei time out ..isofarizei o booby kai meta exei teleutaia(!) epi8esh kai tou menei 1 time out kai dne to pernei na thn organwsei kai pernei to boulo telika ...etc !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να επαιρνε ταιμ αουτ να εδειχνε στον Λο πως βαζουνε τα λει απ;ελεος
      χρου χρου

      Διαγραφή
  28. Είμαι Παναθηναϊκός αλλά δεν μ'αρέσει να βλέπω τον Ολυμπιακό σ'αυτό το χάλι. Σιγά τη Σιένα την υπερομάδα. Αγγελόπουλοι σκάστε τα χοντρά για σέντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θανατος η ηττα αυτη του γαυρου.. ειπαμε το συστημα πλεον αφηνει περιθωρια για ηττες αλλα εντος απο σιενα παει πολυ.και πλεον η καχα κσεφευγει με 4 και μπαρτσα σιεννα και ρωσοι απο 3-1.. θα δυσκολευτει ο γαυρος να περασει. Η μακαμπι λεγαμε οτι απλα ειναι μια μετρια ομαδα.
    Κακο διαμβασμα του παιχνιδιου απο γαυρο στο τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. που πας ρε μπαρτζωκα...φετος που εχω κανονικο προπονητη με εμενα μεσα στο χω ξαναπει jim θα μουν λονδινο ηδη...stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλό το εορταστικό σποτάκι του Ολυμπιακού για τα Χριστούγεννα, αλλά πόσα μελομακάρονα φάγανε; Τι πανηγύρι ήταν αυτό σήμερα! Ο Πρίντεζης δεν μπορούσε να κουνηθεί. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Από τη στιγμή που βγήκε ο Μάντζαρης στο 1ο δεκάλεπτο και μετά ο Ολυμπιακός δεν ήξερε πού πήγαινε και πού ερχόταν. Κορυφαίος (τραγικό) για όσο αγωνίστηκε ο ανέτοιμος Shermadini. Άθλιο κοουτσάρισμα από τον Μάντζαρη. Άνευρος ο Ολυμπιακός εκβίαζε προσπάθειες στην επίθεση, στην άμυνα οι περιστροφές πήγαν περίπατο. Χειρότεροι του αγώνα Σπανούλης-Παπανικολάου. Ο πρώτος για τις άπειρες βεβιασμένες προσπάθειες που πήρε(το τρίποντο στο τέλος θα τον εξιλέωνε, αλλά..), ο δεύτερος αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Άπειρη ομάδα έδειξε ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη να συγχαίρει τον Law στα 27 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όντας μπροστά μόλις τρεις πόντους. Το σκορ αδικεί τη Siena που έχασε ένα σωρό ελεύθερα τρίποντα. Πολλά χαζά λάθη από τον Ολυμπιακό, έτσι μετριάζεται κάπως η καλή στατιστικά περιφερειακή άμυνα των Ιταλών. Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολύ ωραία τροπή στο τέλος.
    Υ.Γ.: Νομίζω ότι ακόμη και αυτός ο Brown πρέπει να υποκλιθεί στην άμυνα του Μάντζαρη

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποριας αξιο πως ο Μνατζαρης κι ο Σερμαντινι ηταν εξω σ ολο το 4ο δεκαλεπτο ειδικα ο Μαντζαρης για τον Παπανικολαου συμφωνω αλλα τον Σπανουλη τον αδικεις λιγο ολη η Σιενα ηταν πανω του και στο τελος στο κατω κατω δινει προβαδισμα 5 ποντων μονος του.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    2. #Άθλιο κοουτσάρισμα από τον Μπαρτζώκα, συγγνώμη

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. χρου χρου, ο Σπανούλης είχε: 4 λάθη, το ένα πιο χαζό από το άλλο, 1/4 τρίποντα, τα τρία από αυτά εκτελεσμένα ηλιθίως (συμπεριλαμβανομένου του παρολίγον νικητήριου), μετριότατη άμυνα στον Hacket, 0/2 βολές σε πολύ κρίσιμο ψυχολογικό σημείο (2/4 συνολικά). Επισήμανε αν πρόσεξες ότι έβγαλε στόμφα ηγέτη στο τέλος, αλλά δεν παύει ένα ματς στο οποίο είναι θεωρητικά ξεκάθαρο φαβορί να το πηγαίνει στην κόψη του ξυραφιού. Και είναι και τα γελάκια με τον Law που οδήγησαν σε χαλάρωση και στοίχισαν, όποιος έχει παίξει μπάσκετ ξέρει τι λέω

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    4. τον αδικεις λιγο ειπα σιγουρα δεν ηταν καλος αλλα δεν ηταν ο χειροτερος του Ολυμπιακου νομιζω πως του στοιχιζει και η ελλειψη του Ντορσευ περισσοτερο απο καθε αλλον γενικα δεν ειναι σε καλο φεγγαρι σε ολο το τοπ 16.Ξεκαθαρο φαβορι γιατι να ειναι ο Ολυμπιακος;3-0 ειχε η Σιενα με τον πιο χοτ παικτη του πρωταθληματος στην συνθεση της ενα προβαδισμα λογω εδρας ειχε κι αυτο θεωρητικο.
      χρου χρου
      χρου χρου

      Διαγραφή
    5. Το fair play του μπαρτζο στην σιενα? Ξέχασε τον σερμα στον πάγκο μιας και σιενα δεν έχει ψηλό 5αρι; Άψογος... Εξαιρετικός και gentleman!

      Διαγραφή
    6. Πρώτον, αυτό πιστευώ εγώ προσωπικά. Όπως πιστέυω ότι όσο hot κι αν είναι η Siena στην Euroleague, αν ξαναπαίξουν στο ΣΕΦ σε ένα υποτιθέμενο επαναληπτικό θα χάσει. Δεύτερον και "επαγγελματικότερον": Εταιρίες στοιχημάτων, χρου χρου. Δεν τζογάρω από άποψη, αλλά πάντα παρακολουθώ τις αποδόσεις που δίνουν για μία δεύτερη γνώμη. Επειδή μπαίνουν χρήματα στη μέση οι εκτιμήσεις τους είναι επιστημονικού περιεχομένου, δεν νομίζεις; Και πάλι αν δεν είχα εικόνα του +7,5 που έδιναν στο γαύρο, πάλι σε αυτόν θα πόνταρα ότι θα κερδίσει
      Υ.Γ.: Συμφωνώ 1000000% με αυτό που έγραψες για τον Dorsey. Το κλίμα στην ομάδα δεν τον έπαιρνε, αλλά ίσως έπρεπε να τον κρατήσει, ελεύθερη θέση ξένου υπήρχε

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  32. tosa xronia nikes edw i siena sto gauro.... apekthse kai auth meta apo th pana8a E3OXIKO STO SEF .....!!!!AXAXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παιδια ο οσφπ κανει ενσταση λογω χρονομετρου , δεν δινω πολλες πιθανοτητες παντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Den uparxei mia na perasei h enstash ... sto katw-katw mporei na anarwtithei kapoios giati arage kolhse sta 10 deuterolepta enw eixe o OSFP thn mpala ... Siga mhn mpei h Euroleague sta kolpa auta, apla theloun na fiaksoun "kalh diathsia" (katalavainomaste) gia ta epomena.

    As mhlisoume kalhtera gia basket kai mhn xanoume xrono m'autes tis vlakeies.

    Anupomonw na dw pws tou fanhke to match tou Jim.

    Manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. να κάνω μια ερώτηση. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση που μάλλον δε θα γίνει δεκτή αλλά μια στις 100 την κάνουν δεκτή. τί γίνεται; Επαναλαμβάνεται όλος ο αγώνας, επαναλαμβάνεται στο 72-72 και η μπάλα στον ολυμπιακό για επίθεση 10δευτερολέπτων; κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλα, αυτο με την ενσταση ειναι ατοπο τελειως...στην τελικη θα μπορουσε ο Μπραουν αν ηταν ο χρονος 2 δευτερολεπτα λιγοτερος να σταθει, και να κανει τζαμπ σουτ απο τα 3-4 μετρα. Η Σιενα κερδιζει τη μπαλα στα 5 περιπου δευτερα, αλλα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τον ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Megalo lathos tou Law pou sta 9 deutera prin to telos anti na krathsei thn mpala kai na ekdhlwthei epithesh sta teleutaia 5 deutera (opote sthn xeiroterh pas paratash)viazetai na kanei pasa ston Hines o opoios kai na to vaze pali tha edines to dikaiwma sth Siena gia mia epithesh 6 me 7 deuteroleptwn peripou.

      Διαγραφή
    2. Και ειδικα οταν η σιενα εχει πυραυλοκινητο πλαυμακερ που το διασχιζει για πλακα σε 3 δευτερα κ ειναι και clutch shooter.
      Τρελη αυτοκτονια σημερα.πολυ πιθανο να αποβει μοιραια αν και εχει χρονο ακομα.must το παχνιδι στο ισραηλ

      Διαγραφή
  37. το κολλημα του χρονομετρου εγινε την ωρα που ειχε ο ολυμπακος την μπαλα στην κατοχη του κ ετοιμαζοταν να εκτελεσει επιθεση..αμα εβαζε ο ολυμπιακος καλαθι στην τελευταια επιθεση τα περι χρονομετρου θα γινοντουσταν γαργαρα απ'τη μερια του ολυμπιακου..απλως το τυχαιο(με ερωτηματικο το τυχαιο,υποπτο μου φανηκε) κολλημα του χρονομετρου γυρισε μπουμερανγκ στον ολυμπαικο στην τελευταια φαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Richard hendrix παρτε και ολα τα προβληματα λυθηκαν.Τωρα που ειναι πιο προσιτος!Jim η αποψη σου??

    Big saras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το άρθρο του Jim έχει τίτλο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ! Το επόμενο μάλλον θα έχει τίτλο ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Από έγκλημα σε έγκλημα πάμε...

    theo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο theo, αλλά και να το 'παιρνε το ματς ο Ολυμπιακός, θα έπρεπε να ντρέπεται

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. Περιμενουμε με ανυπομονησια..Πες και δυο κουβεντες αν μπορεις και για καχα και το πουλεν μου heurtel thomas.

      big saras

      Διαγραφή
  40. AYTEΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΤΟΧΟΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΚΑΙΓΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καθολου ασχημο το να εισαι τριτο τεταρτος στον ομιλο του παο.
    Και παλι θα χεις αρκετες πιθανοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτα που συμβαινουν στον Ολυμπιακο.Θυμιζουν τα παλιοτερα χρονια που ο παικταρας της καθε ομαδας,εμπαζε,εβγαζε παικτες ,εβγαζε πενταδα,για να παιξουν τα φιλαρακια του και οποιοι του εδιναν πασες και του βαρουσαν προσοχες..Παρτε τον Περπερογλου[που ειναι για λυπηση ο φουκαρας],διωχτε τον Ντορσευ,διωχτε τωρα και τον Παουελ,με τον οποιο τσακωθηκαν,απο οτι λεγεται,καψτε και τον Σλουκα,και ο Μπαρτζωκας να εξελισεται σε βοηθο του αρχιπροπονητη..Πληρης ασυδοσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για την ακρίβεια ο Πάουελ τόλμησε να στραβοκοιτάξει το τυρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έχει πλάκα που οι οπαδοί του ΠΑΟ ξέρουν και τι γίνεται στις προπονήσεις του ΟΣΦΠ!!!! Σα να λένε οι γαύροι ότι ο Καπόνο πάτησε στις μυτούλες τον Διαμαντίδη και γι αυτό θα παίζει ο Ματσιούλις!!!!
    ΟΣΦΠ-ΠΑΟ,ΠΑΟΚ-Αρης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ παλιότερα και τώρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ότι κάνουν οι άλλοι είναι λάθος και ότι εμείς σωστό??? και φυσικά με πολύ σάλτσα!!!! Δεν βαρεθήκατε τις μπούρδες?
    Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί νηφάλιοι όπως ο Jim να γράφουν καμιά κουβέντα της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή